2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
sen de pütürlü de cnm...doktor yemek ismi vermedi:Dpütürlümü dedi yok sıvı dedim..
ay ne yapsam ya yediklerimle mi alakalı acep...kardesimin kızınında bazen böyle sıvı oluyormuş..

he evet pütürlü püre :D
evet evet kıvam tam anlamıyla bu :D
yediklerinle alakalı olabilir canım ya da acaba üşüdü mü biraz?
rengi ne renk parlak altın sarısı mı? yeşilimsi mi?

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Selam kızlar

Oglumla 20 mizi yaptık mısıl mısıl uyuyor simdi.

Sizlere baayım deidm ne var ne yok?

Benim oglumun karnı cok sis sanırım gazından dolayı :(

Bugun sallama rezene cayı aldım icinde anason da varmıs netten bakmıstım rezene verebilirsiniz yazıyordu.

Annem de anasn cayı alır yapardık sana rahat uyurdun dedi herhalde bir zararı olmaz rezene ve anasonun? Zaten 3 kasık verdim fazla vermiyim birsey olur diye. Gerci nette istediginiz miktarda istediginiz kadar verebilirsiniz yazıyordu. Bende gunde 3 defa falan 3 er kasık veririm diyorum zaten ben de iciyorum ona da yararı olur oylelikle..

Bu yazıma kimse cevap vermemis.. Gecen gun de aynı seyi yaptınız kızlar. Beni hic dikkate alan yok artık burda. Gercekten cok uzuluyorum. Ve zoruma gidiyor bu durum!

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Bu yazıma kimse cevap vermemis.. Gecen gun de aynı seyi yaptınız kızlar. Beni hic dikkate alan yok artık burda. Gercekten cok uzuluyorum. Ve zoruma gidiyor bu durum!

Olurmu Yelizcim.. İnan bazen geçmişi okuyamıyorum..Alıntı yapamıyorum..Seni çok seviyoruz bizim küçük annemiz:)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
buarada gece kuşu oldu benim kız iki gündür.. resmen meme delisi oldu ya.. benden bi saniye ayrılsa kıyametleri koparıyor..gaz sancısı mı acep diyorum.. ama bırt dırt yapıyor kimseye aldırmadan:Decrin falan da bahsetmiş gece kızı uyumamış diye normal o zaman diyorum..hep bi varsayım.. kesin sorunu bilememmek çok can sıkıcı...
bu arada bi sorum daha var kurabiyemin kakası köpüklü gibiydi iki gündür bu gün de resmen su gibi sıvı kıvam da yaptı..ishal mi normal mi yasayanınız var mı bu durumu..hayatım bi yazı yazmıştı onu bulamadım:(
neyse hepinizi özledim azo en çok da senle aynı gün doğurmusuz bi muhabbetini yapamadık..oysa normal doğum hikayemi senin dilinle bi yazmanı isterdim ki.. neyse....hoşçakalın..

Kız valla bi sohbet edemedik..Hey gidi günler ne döktürürdük halbuki, yemek tarifleri felan :D Görselleri yalardık hey gidi günler :D

Selam kızlar

Oglumla 20 mizi yaptık mısıl mısıl uyuyor simdi.

Sizlere baayım deidm ne var ne yok?

Benim oglumun karnı cok sis sanırım gazından dolayı :(

Bugun sallama rezene cayı aldım icinde anason da varmıs netten bakmıstım rezene verebilirsiniz yazıyordu.

Annem de anasn cayı alır yapardık sana rahat uyurdun dedi herhalde bir zararı olmaz rezene ve anasonun? Zaten 3 kasık verdim fazla vermiyim birsey olur diye. Gerci nette istediginiz miktarda istediginiz kadar verebilirsiniz yazıyordu. Bende gunde 3 defa falan 3 er kasık veririm diyorum zaten ben de iciyorum ona da yararı olur oylelikle..

Canım ben 2 kere 10ml verdim biberonla rezeneyi..Ama sonradan içime sinmedi, şimdi ben içiyorum günde 2 bardak.

gözün aydın canım tuna teyzesiyle güzel vakit geçirir insallah..
lidılım ben de çok yorgunum...şöyle deliksiz 4 saat uyusam şükretcem Allaha..kesik kesik uyuyunca da bişey anlamıyorsun uykudan..bi de evde hep temizlik havası ve hep misafir gelecek modundayız..
Bi lohusalığımı yaşayamadım..hani pijamalarımızı giyip hiçbişey yapmadan dinlenecektik..

Vallahi deme kız, ben pijamalarımı giydim ama totom koltuk yüzü zor görüyor :D Ya gelen giden oluyor, ya da temizlik...

Aslı ile telefonda görüştüm. Evdeymiş, iyiymiş..1 MART sezeryen ile doğum tarihi vermiş doktoru.Safradaki taşı hareket ederse daha erken olcakmış..hepinize çok selamı var..

Ay canım benim daha da günü varmış..Hayırlısıyla gelsin inşallah.

Kızlar ben 2 gündür sabahları parka yürüyüşe gidiyorum..Bu kilolardan kurtulmam lazım :D Eve geldikten sonra da yarım saat hareket yapıp, mekik çekiyorum..İnşallah 2 ay sonra 55e düşerim.

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.328
yüzdünüz yüzdünüz kuyruğuna geldiniz kızlar :evet:
bu arada ben de 5 sene oldu ama şubat annesi idim.
geçen gün biz çok güzel doğum günü yaptık küçük kızıma.
hepinize nice beş yaşlar olsun diyorum:utan:

Tepki
15

inşallah güselim benim dönsün tez zamanda evine annesinin koynuna çok zor geliyo bırakıp eve gelmek

inşallah cnm tez vakit geçsin günler dayanamıyorum :(

evet canım benim söledi eşim ama dönemedim kusura bakma inşallah tez zamanda iyileşir kuzum tek başına bensiz oralarda bırakıyorum içim çok buruluyo

amin cnm arttırsın gücümü inan çok zormuşş ayrı kalmak yüzünü gördükten sonra

sütüm hiç gelmediki ememedi oğlum şimdi sağmaya çalışıyorum devamlı

sağol cnm ne tosunu kızz en minnak erkek oğlan benimki inşallah allahım tez zamanda şifasını verir oğlumun

amin cümlemize versin cnm üzülmemeye çalışsamda elimde değil dayanamıyorum

atlattığını düşünüyorum cnm benim ama daha yok yane çıkarmıyolar bebeğimi orda ölece durması benşm bırakıp gelmek zorunda olmam çok acııı

sen hiç sıkma canını hayırlı olanı öylesiymş annesi eymen daha iyi olup gelecek annesine güçldr annesi gibi tatlım benm ya sabır canım zor ama sabır allah bol bol versn sabrını bitanem

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Kız valla bi sohbet edemedik..Hey gidi günler ne döktürürdük halbuki, yemek tarifleri felan :D Görselleri yalardık hey gidi günler :D

Canım ben 2 kere 10ml verdim biberonla rezeneyi..Ama sonradan içime sinmedi, şimdi ben içiyorum günde 2 bardak.

Vallahi deme kız, ben pijamalarımı giydim ama totom koltuk yüzü zor görüyor :D Ya gelen giden oluyor, ya da temizlik...

Kızlar ben 2 gündür sabahları parka yürüyüşe gidiyorum..Bu kilolardan kurtulmam lazım :D Eve geldikten sonra da yarım saat hareket yapıp, mekik çekiyorum..İnşallah 2 ay sonra 55e düşerim.

ya ben hiç görsel yalamadım da burda neyden bahsetsek aksam onu yaparken bulurdum kendimi:D ki bu görsel yalamaktan daha tehlikeliydi.. buarada azo benim doğumdan sonra 5 kilom gitmişti şimdi de 5 kilo daha vermişim-gozluk inanamıyorum ne hızlı verdim hem de yememden kesmeden.. bi de spor yürüyüş dalan yapsam e. şallıyı sollarım..gözünü seveyim normal doğumun ..acısı boldu ama değdi..kaldı 10 kşlo fazlam..

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
selam kızlarrr:beyazbayrak:
tuğbam Allah oğluşunu iyilik sağlık versin cnmm...minik eymenimiz en kısa zamanda kucağında olur inş..

Sonunda geldik Ankaraya...kızım yolculuğu çok sevioo.2 gün önce göbeğimiz düştü..dün anneannemiz banyomuzu yaptırdı gıkı çıkmadı suyu sewio annesi gibi kızımm:utan: bugün doktor kontrolümüz wardı..istediğimiz kiloya ulaşamamış mama takviyesi yaptı doktor,yine hafif sarılığı warmışş...gündüz uyuyup,geceleri ayaktayızz,gözlerimiz cildir cildir açılıoo gece..Allahtan gaz sorunumuz yok..ama emme zayıflığımız war hemen yoruluo bizimki..uyandırana kadar akla karayı seçiozz..bakalım bugün humananın çayını deniceem..biras az gibi sütüm sankii:böö:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

azo dikişlerin iyileşti mi.. benim iyileşti ama ben de mekik çeksem bişey olur diye korkuyrm..benim hedefim de 54..54le hamile kaldım 74 le doğuma gittim şuan 64le karşınızdayım:lululu:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar