2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

tatlım, bi sana bi babasına alıssın yeter... bence eşinide kat aranıza...

emzik işe yaramadı mı canım?

alemsin hatun-gozluk

yok ya babasında da durmuyo

emzik bazen alıyo bazen püü diye bi atıyo roket gibi gidiyo anasını satiim :D

aynen öyle tesadüf hissedyrm sonrada tık yok sanki hep uyuyormş gibi ilkte olur derler dogruymş demek

ben bi kere salya sümük gitmiştim hastaneye bi de zaten kilolu hamile kalmıştım daha hafta 22 falan ama ben 9 aylık gibiyim :D
acil gece dru geldi sancılar mı başladı dedi hahahhah yok dedim bebeği hissetmiyom
baktı uyuyo dedi :kahkaha:

nedense hiç öyle oldugunu düşünmyrm gelen sıcak cvplardanda olsa gerek

yok gayet öyleyim töbe töbee günaha girmiim :)

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
benim ki hiç kıyak mıyak yapmıyo daha
ben de eşim deli gibi hareketlerle sevmiyo mu ona uyuz oluyorum
bi kucağına alıyo yüksek sesle konuşuyo şarkılar söylüyo şahiinimmmm babacımmmm oğluşummmm hııı ben de onu diyom babammmm gezelim miiii nerdeymiş annesiii gel annesi gelll gel gel gel annesi gelll gel gelll sürekli böyle vızır vızır konuşuyo fenalık basıyo
bi de ben emziriyorum
eşim alıyo hoppp hooppp hoplatıyo çocuk sonra kusuyo başlıyoo nerdeymşişşş annesiii emzircekmiymiş annesiiiiii

:cokkomik: :cokkomik: yerlerdeyim :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
inşallah cnm üşümez

ben sezeryandan sonra tehlikeli diye okudum cnm öte tarafta biri demiş hatta iltihap olmuş bilmemneresi tekrardan ameliyat olmak zorunda kalmış
ay çok güldüm hihihihi
niye hakkımı helal etmem dediki nerden çıkardı

benimki de geliyo hep aynı laflar

* kucağa alıştırma sen zorluk çekersin

* hep aynı tarafa yatırma

* aslında kundak yapsan

* sütünü her zaman bebeğin kaşlarına sür kara kaşlı olsun (bebek sarışınsa nolcak)

* seste uyumaya alışsın

her geldiğinde bunları söledikten sonra arkasından ekliyo ben bişey sölemek istemiyorum kaynanam karışıyo deme sakın :D

ayy ne bilim nerden cıktı. arada söler o bişi olmasada.. kaslarım hep catıkmıss beni güldürmeye calısıyomus ama ben hep cok ciddyimişim. bana dedi ki nasıl bi gelin isterdim biliyo musun böyle güleryüzlü candan bilmem ne. rahmetli karsı komsusunun gelini giderken daha oglu demeden hadi görüsürüz anne seni seviyorum dermiş iki yanagından öpermiş (ben öpüsmeyi de sevmiyorum ya:D). bende döndüm anne senin kızların da öle degil ki dedim. dogru dedi:D simdi ben nasıl konusmayyım senin arkandan kalkmıss bana hayalindekli gelini anlatıyo. bende cok seviyeli mesafeli bi kayınvalide istterdim belki dimi ama..
bizimki kaynanam karısıyo deme sonra falan demiyo hiçç cünkü hep karıscak 2 cift lafı var:D
sezo olan kızlat bi sorum olcak sizee siz ne zaman duş almaya başlamıştınız?
cnm ben hastaneden cıktıktan sonraki gün dus aldım. sonra 3 gün almadım. baticon sürdüm hergün. dr öle demişti.
Amin canım Allah senden de razı olsun..Vallahi doğru dedin tarifsiz..Ama taşırken hissedememiştim ben pek, benden iyi anne olmıcak galiba diye de endişelerim vardı..Ama doğurup kucağına almak bambaşkaymış canım bunu yaşayınca daha iyi anlayacaksın.

Sağol canım benim..Bizimkisi de gıdıklanıyor ayaklarından, karnına yaparım artık :)

Canım değişiyor ama bu aralar fazlalaştı..Doymuyor bir türlü, basıyor yaygarayı.Günde 4-5 kere 30luk veriyorum hemen hemen. Sen napıyon?

Bırak kayınvalideyi ben anneme bile kızdım geçen gün :( Sonradan pişman oldum ağladım ama bi kere kırmış bulundum kadını.
Kuzey'i "annecim" diye seviyordu, "annecim deme anneannecim de" dedim :D Ay demeyeydim keşke, "kıskanıyor musun" dedi :D
Bazen fevri çıkışlarım ve gereksiz ağlamalarım çok oluyor.Lohusa psikolojisi bu galiba.

Bizim problemden :( Ben de bugün daha bulgur pilavı yedim, o zaman biz bu gece ayaktayız belli oldu .

Ben bunu hamileyken kaydetmiştim ama cesaret edip veremedim ya.Tarifte 1 fincan diyordu çok geldi gözüme.Bi de Esra acaba bebeği ne kadarlıkken vermiş acaba bunu bilmediğimden yapamadım.

Benimkisi babasında da anneannesinde de duruyor sağolsun :D
Sen çok sana bağlı olsun istiyordun bak oldu :D
Artık alışmış senin kokunu almaya demek ki..Etrafı seçip,görüp dikkatini başka şeylere verdikçe geçebilir canım.

ben gündüz mama vermiyorum inatla. sadece meme. mamayı gece veriyorum. ilk günler 1 kez mama 1 kez memeyle sabahı ediyodu. simdi 2 tane 60 ml iciyo gece. arada da 1 meme alıyo. ama hele bugün hiç doymadı.2 memede 2 tur attık. elledim süt de cıkıyo ama doymadı bi türlü. uyuyo simdi. gece oturcak yine:(
ecrin senin kayınvalide ile benimkini bulustursak mı cok benziyolarmış. ahahhhhhhhhhhhahhh

benimkinin eline kmse su dökemez:D cok ii niyetli ama arada da dili bi o kadar sivri.. bebegin mama ve bez masrafını üstlendi mesela. hastahane parasını ödemiş. hamileyken takısını vermişti dayanamdı tekrar takı yaptı. evindeyken sürekli bana hizmet etti. ama karsılıgında güleryüzlü gelin hayali kuruyo yetmiyo bide bana sölüyo :D bide diyo ki seni sevmiyo muyum tabiki seviyorum ki böyl anlatıyorum ama cok isterdim böyle ol:sok

Tepki
15
yok ya babasında da durmuyo

emzik bazen alıyo bazen püü diye bi atıyo roket gibi gidiyo anasını satiim :D

ben bi kere salya sümük gitmiştim hastaneye bi de zaten kilolu hamile kalmıştım daha hafta 22 falan ama ben 9 aylık gibiyim :D
acil gece dru geldi sancılar mı başladı dedi hahahhah yok dedim bebeği hissetmiyom
baktı uyuyo dedi :kahkaha:

yok gayet öyleyim töbe töbee günaha girmiim :)

o zaman benmkide uyuyor hep ayrıca kalp güzelligin yüzüne vurur oda sıcak cvlardan hissedyrm

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selam kızlarr. kociş cıktı 1 saat hava almaya kızcem uyuyoo bende size bakim dedim. boynum ve sag kolum hastahanede tutulmustu. hala agrıyo iilesmedi bi türlü.:(
dün gece hiç uyumadı kızım desem yeridirr. ilk defa avaz avaz cırladı. yani hep aglıyodu da bu oktavda degil:D kucakta durmak istiyo uyanık. ,insallah bu gece uyur. 1.5 saatte bir kalktı. cıyırtıları saymazsak. cok kalın mı giydirdim acaba dedim. uzun kollu badisi tek alt, corap ve üstünde tulumu vardı. kafadada sapka. incecik poların üstüne yatırıp battaniyesiyle örttüm. ama oda 25 derece falandı heralde. hasta olcak diye aklım gidiyo. aksama kadar bi sürü uyku dzeni taktigi okudum. ama ben onları zaten yapıyorum. gündüz sesli gece sessiz los durumu falan.. büyüdükce alısır heralde.
kendimi cok garip hissediyorum. hem annelik güdüsü aman bişi olmasın niye agladı, ellemesinler, ii bi anne miyim ben acba vs...
hemde allah ım hiç uyumucak mı, hep böyle mi olcaz, galiba artık kocama sarılıp uyumayı unutmalıyım, o zaman insanlar ikinci cocugu nasıl yapıolar, pacozlasıyorum galiba , degil sacımı düzeltmek wc ye gidemiyorum lafları beyn,mde ayrı sıkıntı..
sonra tekrar dönüyorum bebege yakasına süt damlamıs leke olmuss içim eziliyo neden bebegimin yakası kirlenmişş niyue temiz tutamadım diye mesela baslıyorum aglamaya:eek:ys:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

ben de sinirden yerlere düşüyom :D

ayy ne bilim nerden cıktı. arada söler o bişi olmasada.. kaslarım hep catıkmıss beni güldürmeye calısıyomus ama ben hep cok ciddyimişim. bana dedi ki nasıl bi gelin isterdim biliyo musun böyle güleryüzlü candan bilmem ne. rahmetli karsı komsusunun gelini giderken daha oglu demeden hadi görüsürüz anne seni seviyorum dermiş iki yanagından öpermiş (ben öpüsmeyi de sevmiyorum ya:D). bende döndüm anne senin kızların da öle degil ki dedim. dogru dedi:D simdi ben nasıl konusmayyım senin arkandan kalkmıss bana hayalindekli gelini anlatıyo. bende cok seviyeli mesafeli bi kayınvalide istterdim belki dimi ama..
bizimki kaynanam karısıyo deme sonra falan demiyo hiçç cünkü hep karıscak 2 cift lafı var:D

benimkinin eline kmse su dökemez:D cok ii niyetli ama arada da dili bi o kadar sivri.. bebegin mama ve bez masrafını üstlendi mesela. hastahane parasını ödemiş. hamileyken takısını vermişti dayanamdı tekrar takı yaptı. evindeyken sürekli bana hizmet etti. ama karsılıgında güleryüzlü gelin hayali kuruyo yetmiyo bide bana sölüyo :D bide diyo ki seni sevmiyo muyum tabiki seviyorum ki böyl anlatıyorum ama cok isterdim böyle ol:sok

ay benim kaynanada beni beğenmiyo kesin
her düğünde nikahta vs. hep şöyle der bana
ayy gelinnn çokkk güzelllldiii
ama bana asla iltifat falan yok
bi kere komşusu bi kadın bana övgüler övgüler
çok şasnlısın çok tatlı bi gelinin var falan benimkinde tık yokk

o zaman benmkide uyuyor hep ayrıca kalp güzelligin yüzüne vurur oda sıcak cvlardan hissedyrm

sağol canım benim :utan:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
selam kızlarr. kociş cıktı 1 saat hava almaya kızcem uyuyoo bende size bakim dedim. boynum ve sag kolum hastahanede tutulmustu. hala agrıyo iilesmedi bi türlü.:(
dün gece hiç uyumadı kızım desem yeridirr. ilk defa avaz avaz cırladı. yani hep aglıyodu da bu oktavda degil:D kucakta durmak istiyo uyanık. ,insallah bu gece uyur. 1.5 saatte bir kalktı. cıyırtıları saymazsak. cok kalın mı giydirdim acaba dedim. uzun kollu badisi tek alt, corap ve üstünde tulumu vardı. kafadada sapka. incecik poların üstüne yatırıp battaniyesiyle örttüm. ama oda 25 derece falandı heralde. hasta olcak diye aklım gidiyo. aksama kadar bi sürü uyku dzeni taktigi okudum. ama ben onları zaten yapıyorum. gündüz sesli gece sessiz los durumu falan.. büyüdükce alısır heralde.
kendimi cok garip hissediyorum. hem annelik güdüsü aman bişi olmasın niye agladı, ellemesinler, ii bi anne miyim ben acba vs...
hemde allah ım hiç uyumucak mı, hep böyle mi olcaz, galiba artık kocama sarılıp uyumayı unutmalıyım, o zaman insanlar ikinci cocugu nasıl yapıolar, pacozlasıyorum galiba , degil sacımı düzeltmek wc ye gidemiyorum lafları beyn,mde ayrı sıkıntı..
sonra tekrar dönüyorum bebege yakasına süt damlamıs leke olmuss içim eziliyo neden bebegimin yakası kirlenmişş niyue temiz tutamadım diye mesela baslıyorum aglamaya:eek:ys:

sen lohusa yalnız kalıyo musun canım?

kızlar bi de lohusa adeti olarak yaptığınız bişeyler var mı?

hepimizde aynı sorunlar galiba
ben çıtçıtlı bodyi kafasında sokup çıkaramıyorum ya korkuyorum çıt diye biyerlerine bişi olcak diye

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ben de sinirden yerlere düşüyom :D

ay benim kaynanada beni beğenmiyo kesin
her düğünde nikahta vs. hep şöyle der bana
ayy gelinnn çokkk güzelllldiii
ama bana asla iltifat falan yok
bi kere komşusu bi kadın bana övgüler övgüler
çok şasnlısın çok tatlı bi gelinin var falan benimkinde tık yokk

sağol canım benim :utan:

ahahhahah aynen kızz bi iltifat yokk. herkes diyince bebek sana benziyo dogal olarak o da aynı annesi dio. ama cocugun güzelligini anlatırken allahh özene bözene yaratmıs bilmem ne dili varmıyo annesi güzel kızı da güzel oldu demeye. dogurdugum günün ertesi cok göbek kalmıs dedi. zaten hamileyken de bacakların cok kalınlasmıs masallah, dogurcan benim kadar kadar olcan, ayagın sismişş dudagın sismişş die telki ediyodu saolsunn. kac gün cok göbek kaldı cok göbekk kaldıı allah allah die konustu. simdi göbegim nerdeyse yok oldu. kendi kilom var normale döndüm sayılır. ayy göbegin de inmişş demedi kadın yaa:sok

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ahahhahah aynen kızz bi iltifat yokk. herkes diyince bebek sana benziyo dogal olarak o da aynı annesi dio. ama cocugun güzelligini anlatırken allahh özene bözene yaratmıs bilmem ne dili varmıyo annesi güzel kızı da güzel oldu demeye. dogurdugum günün ertesi cok göbek kalmıs dedi. zaten hamileyken de bacakların cok kalınlasmıs masallah, dogurcan benim kadar kadar olcan, ayagın sismişş dudagın sismişş die telki ediyodu saolsunn. kac gün cok göbek kaldı cok göbekk kaldıı allah allah die konustu. simdi göbegim nerdeyse yok oldu. kendi kilom var normale döndüm sayılır. ayy göbegin de inmişş demedi kadın yaa:sok

hahha bebek güzel sen değilsin ki :cokkomik:
benimki de bayramda bana şöle yapmıştı
gellll akrep nalann gelllll daha eve girmeden
ağlaya ağlaya deli olmuştum hamile hamile

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
sen lohusa yalnız kalıyo musun canım?

kızlar bi de lohusa adeti olarak yaptığınız bişeyler var mı?

hepimizde aynı sorunlar galiba
ben çıtçıtlı bodyi kafasında sokup çıkaramıyorum ya korkuyorum çıt diye biyerlerine bişi olcak diye

gece yalnızım balım. eve geleli 2 gn oldu zati.bebek bizim odada die annem kalsın istemedim. zaten alıp dısarı cıkamıyorum. kociş saolsun kalkıyo ben mama yaparken pıspıslıyo onu memesini veriyo kucagına alamasada:D idare ediyoruz öyle.
ben hiç bi adet yapmadım 3. gün mama alıcam die attım kendimi sokaga. biri bişi anlatcagı zaman da lütfen bana sölemeyin diorum:D
ben zıbın body almıstım 3_4 tane. yandan ve alttan ilikleniyo.. cok rahat oldu. bulabilirsen edin sende. ama giydirirken hiç cekinmiyorum elim alıskınn bebeklere. kücükken dayımın falan bebeleri oyuncak gibiydi elimde. cok faydası oluyo simdi. duacıyım annelerine:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
hahha bebek güzel sen değilsin ki :cokkomik:
benimki de bayramda bana şöle yapmıştı
gellll akrep nalann gelllll daha eve girmeden
ağlaya ağlaya deli olmuştum hamile hamile

ahahh dimii cirkinimmm benn cirkinimm:D:D ama kendini anlatırken gencligini cok güzeldim incecik bir belim vardı die baslıyo:D
ben hiç takmadım ne dediyse. cünkü o kadar kilo almama ragmen tanımadıgım insanlar aa ne güzell göbek falan diolardı bende kendimi onlarla avutuyodum:D kocise de hep sırnastım kendimi ii hissetmek için cok işe yaradı onun ilgisi:D ben oglunla yanyana sen dısarı kaynana hesabı:D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
gece yalnızım balım. eve geleli 2 gn oldu zati.bebek bizim odada die annem kalsın istemedim. zaten alıp dısarı cıkamıyorum. kociş saolsun kalkıyo ben mama yaparken pıspıslıyo onu memesini veriyo kucagına alamasada:D idare ediyoruz öyle.
ben hiç bi adet yapmadım 3. gün mama alıcam die attım kendimi sokaga. biri bişi anlatcagı zaman da lütfen bana sölemeyin diorum:D
ben zıbın body almıstım 3_4 tane. yandan ve alttan ilikleniyo.. cok rahat oldu. bulabilirsen edin sende. ama giydirirken hiç cekinmiyorum elim alıskınn bebeklere. kücükken dayımın falan bebeleri oyuncak gibiydi elimde. cok faydası oluyo simdi. duacıyım annelerine:D

eşin nerde cnm ay hayatta kalamam yalnız normalde kalamam zaten şimdi bebekle hiç kalamam
benim hayatta ilk ellediğim bebek

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
eşin nerde cnm ay hayatta kalamam yalnız normalde kalamam zaten şimdi bebekle hiç kalamam
benim hayatta ilk ellediğim bebek

yok gece yalnızım derken esimle yalnızım:D gündüzleri annem geliyo gidiyo. gece de ikimiz idare ediyoruz. yazın daha rahat olcak insallah. su havalar bi ısınsa. bebekle odaya tıkıldık kaldık:utan:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ahahh dimii cirkinimmm benn cirkinimm:D:D ama kendini anlatırken gencligini cok güzeldim incecik bir belim vardı die baslıyo:D
ben hiç takmadım ne dediyse. cünkü o kadar kilo almama ragmen tanımadıgım insanlar aa ne güzell göbek falan diolardı bende kendimi onlarla avutuyodum:D kocise de hep sırnastım kendimi ii hissetmek için cok işe yaradı onun ilgisi:D ben oglunla yanyana sen dısarı kaynana hesabı:D

hee çok çiykinsinnn :)
ay yok ben çok takıyodum yaaa

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar