2012 Şubat Anneleri

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Oglumun gobegi dusmus sonunda bugun 12. gun oldu. Kokmustuk artık :D

Aksamı beklemek istemiyorum kaynanamlar esmn teyzesi yıkıcak cocugu yoksa.

Gorumcem gelecek oglen o da biraz korkar ama insallah ikna ederim de birlikte yıkarız oglumu. İlk bayosunda yapılması gereken bisey var mı kızlar?

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlar Allah izin verirse yarın sabah doğuma girioumm,benim ve minik kızım için dualarınızı bekliouz:utan: zira çok korkuoum 2 gündür uyuyamıoum nasıl durcam ben die:iyyyy:

demetcim belki su saatlerde minik kızın kucağında :) umarım hersey yolunda gitmiştir.sağ salim bebeğini kucağına almıssındır..ALLAH analı babalı büyütsün canım..

günaydın kızlarr..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

günaydınnn..bebikom napcaz canım benim senle biz? doğuramadık da.sinirlerim öyle ayaktaki beklemekten sen napıyosun?

yaa sorma ya al benden de o kadar..sabırsızlık tavan yaptı artık ona buna sarmaya basladım stresten..sanki heyecanım git gide azalıyo :( ne sancım var ne agrım var..hicbi belirti yok ooyle süs biberi gibi bekliyom..gıdım gıdım ilerliyo acılma of..doktor alayım istiyosan diyo takayım suni sancı diyo ama bende onu istemiyom,netcez boyle biz ??

ne zaman gelcek bu bebeler ??

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
yaa sorma ya al benden de o kadar..sabırsızlık tavan yaptı artık ona buna sarmaya basladım stresten..sanki heyecanım git gide azalıyo :( ne sancım var ne agrım var..hicbi belirti yok ooyle süs biberi gibi bekliyom..gıdım gıdım ilerliyo acılma of..doktor alayım istiyosan diyo takayım suni sancı diyo ama bende onu istemiyom,netcez boyle biz ??

bilmiyom kuzumm bilmiyomm...suni sancıyla benimkide alırım dedi ama sonunada ekledi suni sancıdan sonra sezeyana dönme ihtimalimiz cok haberin olsun dedi.herkes doğurmadın mı diye arıyor onlarada bi kılım zaten.irem coktan doğumuştu bu vakitlerde..39+4 olduk valla doğuranları duyunca ahaa diyom bu bebe doğmayacak.dün benden 7 hafta küçük bi arkadasım vardı o doğum yapmıs.gerçi onunkide cok erken gelmiş ama sağlıklılar cok sükür.. oynatmama az kaldı.alerjilerim olmasa hemen al sezeryana dicem dee.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

bilmiyom kuzumm bilmiyomm...suni sancıyla benimkide alırım dedi ama sonunada ekledi suni sancıdan sonra sezeyana dönme ihtimalimiz cok haberin olsun dedi.herkes doğurmadın mı diye arıyor onlarada bi kılım zaten.irem coktan doğumuştu bu vakitlerde..39+4 olduk valla doğuranları duyunca ahaa diyom bu bebe doğmayacak.dün benden 7 hafta küçük bi arkadasım vardı o doğum yapmıs.gerçi onunkide cok erken gelmiş ama sağlıklılar cok sükür.. oynatmama az kaldı.alerjilerim olmasa hemen al sezeryana dicem dee.

hadi ya of...cok kotu bisey mi acaba bu suni sancı bilmiyom ki ?
ben cok mu agrı cekerim dedim aslında normal dogum sancısı gibi agrılar ama suresi uzun olabilir dedi yani bebeginin dogması 8-10 saat arası olur dedi..kaldı ki biz her kosulda takıyoruz zaten suni sancıyı sen buraya 6 cm acıklıkla da gelsen takıcam hızlandırmak icin dedi ama tabi 2 cm acıkken takmak baska 5-6 cm de takmak baska..o yuzden kararsız kaldım bekliyom ha bu gun ha bu gece ha simdi tutar sancım yada suyum gelir yada nisan ama yooookkkkk

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
selam kızlar,

doğum yaptığım hastanedeki gecikmeli kontrolümüze gittik bugün. benim dikişler güzelmiş, iyi bakmışsın kendine dedi doktorum. ben sana sürekli emzir, çok çabuk toparlanacaksın demiştim hatırlıyorsun dimi dedi :D Tunamı sevdi, maşallah, ben böyle bebek doğurturum işte dedi :D özlemişim hee, 3 günde bir doktora gidince insan alışıyomuş :cokkomik:

oğlumu da çocuk doktoru muayene etti. kar olunca 3 günlükken burdaki çocuk doktoruna götürmüştük. göbeğine alkol vermişti. bizim oğlanın daha göbeği düşmeyince bu doktora söyledik alkolü. o eski yöntemleri kullanmıyoruz artık dedi :( ancak mikrop kapma durumunda başvuruyorlarmış. anlıycağınız mal gibi ıslata ıslata geciktirdik düşme süresini. burdaki doktoru mahvedicem gidip :sinir: oğlum doktor teyzesini çok seviyor. sakin sakin bakındı. bilmiş bilmiş :D doğumdan sonra tartıldığında 4040grdı, bugün aynı baskülde 4430 gr geldi oğlum muayenede bir sorun çıkmadı çok şükür. sağ gözümüz akıyor ve çapaklanıyor 2 gündür. enfeksiyon olup olmadığını anlamak için 5 gün damla kullanıcaz. geçmezse anlıycaz ki damar tıkanıklığı var. açmak için 3 öğün 10ar kere masaj yapıcaz. dua edin de geçsin kızlar... kulaklarımızda da sorun yokmuş şükür. onu da hallettik gitmişken.

benim doktorum lohusalık bitiminde-30 gün sonra, bebişin doktoru 45 gün sonra çağırdı. Tunaya göz ve kalça kontrolü yapılacak. o zamana kadar Allaha emanetiz burda :( yolda bir kere, hastanede bir kere emzirmeme rağmen kuzum o kadar acıkmışki, 2 göğsümü de nefes almadan emdi. gaz da çıkarttık. yatağın üstünde bakına bakına uyudu. keşke hep böyle kendi kendine uyusa :utan:
little canım maşallah tosbikinee..zaten o resmine hastayız iremle.maşallahh sarı tostik..benim zaafım var sarı bebişlere anladım onu ben :)
gökçee karsılasamadık yavrum..yerim o beyazlar içindeki aden'i.maşallah sizeee yerimm sizii bennn...
Kız aynı gün doğurmuşuz senle..Ben sabah 11 sen akşam :D

Oyyy simuşum hep aynıyız :D Annemle beraber bakıyoruz ama inan akşam pestilimiz çıkıyor..Çamaşır, yemek, ütü, temizlik, bebek hepsini aynı anda yardımsız yürütebilen var mıdır acaba diyorum..Hadi biz iş bölümü yapıyoruz ama tek olanların Allah yardımcısı olsun.

Nazom naber ? Çok nazlı çıktı gelinim, annem bile resmini bekliyor merak ediyoruz :D

azomm gelinin yüz görümlüğümü bekliyor ne bilemedim ki.her gün rüyamda irem ve eşime benzeyen bi bebiş doğuruyorum.bi de ona oturup ağlıyorum rüyamda niye bana benzemedi diye..sapıttım garii:beyazbayrak:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
hadi ya of...cok kotu bisey mi acaba bu suni sancı bilmiyom ki ?
ben cok mu agrı cekerim dedim aslında normal dogum sancısı gibi agrılar ama suresi uzun olabilir dedi yani bebeginin dogması 8-10 saat arası olur dedi..kaldı ki biz her kosulda takıyoruz zaten suni sancıyı sen buraya 6 cm acıklıkla da gelsen takıcam hızlandırmak icin dedi ama tabi 2 cm acıkken takmak baska 5-6 cm de takmak baska..o yuzden kararsız kaldım bekliyom ha bu gun ha bu gece ha simdi tutar sancım yada suyum gelir yada nisan ama yooookkkkk

beklemekten baska bişiy gelmiyor ki elden :( bu aslı,tuğbiş yok ortalıklarda doğurdularmı yoksam? zaten anneler bebişlerden fırsat bulurlarsa geliyorlar...bende ütü yapıcam birazdan bide elimle ev siliyim diyorum.belki eğil kalk bebeği ittirir :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

beklemekten baska bişiy gelmiyor ki elden :( bu aslı,tuğbiş yok ortalıklarda doğurdularmı yoksam? zaten anneler bebişlerden fırsat bulurlarsa geliyorlar...bende ütü yapıcam birazdan bide elimle ev siliyim diyorum.belki eğil kalk bebeği ittirir :D

:D ay hic gulcegim yoktu aman dikkat et de kas yapayım derken goz cıkarma sonra :D
tugbayla konusuyorum arada ben dogurmadı daha bildigim kadarıyla,evde annesi kayınvalidesigil var sanırım ondan giremiyodur..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
:D ay hic gulcegim yoktu aman dikkat et de kas yapayım derken goz cıkarma sonra :D
tugbayla konusuyorum arada ben dogurmadı daha bildigim kadarıyla,evde annesi kayınvalidesigil var sanırım ondan giremiyodur..

usturuplu yaparım:evet: hadi kızım diye diye silerim evii..belki duyar sesimi.:) baktık işe yaradı hemen sana haber ederim bebikom.:) laylam naptıki gün alacaktı.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

günaydınnn..bebikom napcaz canım benim senle biz? doğuramadık da.sinirlerim öyle ayaktaki beklemekten sen napıyosun?

benim ablam 41+3te normal doğurdu bekleyin eninde sonunda doğacaklar canlarım sakın sezeryan olmayın herşeyiniz normalken lütfenn

hayatım napıyon bacımm :) şahin paşa napıyor?

iyiyim canım napıyım bizim dün yarı 40 ımızdı yarı kırk banyosu yaptık ritüellerle oğluşumla videoya aldık bugün de yarı kırk uçurcaz ananeme

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
bebikom ben psikolojik ağrı bile yapıyorum kendi kendime sanırım.kasıklarım ve belim ağrımaya basladı.. hahaha beyin gücüne bak ayoll-rgulu

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
tamam anlastık o zaman :D layla'nın da mı geldi gunu o kac haftalıktı ki ?
yok günü değilde dün doktora gidecekti sezeryan onunki ya.tarih verecekti doktoru..
benim ablam 41+3te normal doğurdu bekleyin eninde sonunda doğacaklar canlarım sakın sezeryan olmayın herşeyiniz normalken lütfenn

iyiyim canım napıyım bizim dün yarı 40 ımızdı yarı kırk banyosu yaptık ritüellerle oğluşumla videoya aldık bugün de yarı kırk uçurcaz ananeme

bekleyin diyosun yani canım hee.cok zor vallahi beklemek.ama doğru diyosun benim aklım oynuyor sezeyan olucam diye.hayırlısı olsun hakkımızda..

demekk yarı kırkınız cıktı.oyy masallahhh sizee.hayırlı 40 lar olsun artık insallah...kız koynunaa yumurta şeker koyuyum sen yolla bi onu banaa..kokla kokla benim yerime annesi..

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

yok günü değilde dün doktora gidecekti sezeryan onunki ya.tarih verecekti doktoru..

bekleyin diyosun yani canım hee.cok zor vallahi beklemek.ama doğru diyosun benim aklım oynuyor sezeyan olucam diye.hayırlısı olsun hakkımızda..

demekk yarı kırkınız cıktı.oyy masallahhh sizee.hayırlı 40 lar olsun artık insallah...kız koynunaa yumurta şeker koyuyum sen yolla bi onu banaa..kokla kokla benim yerime annesi..

canım zor mor bekle sezeryan inan zor hepsinden kolay geçenlerin bile en azından ameliyat izleri var o bölgede hissizlikleri var ağır geçirenleri saymıyorum bile bence sezeryan olmuşların topiklerine gir oku ondan sonra beklersin

Amin canım darısı herkesin başına kokluyom zaten hayatımda böyle güzel koku daha duymadı bu koca burun :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
canım zor mor bekle sezeryan inan zor hepsinden kolay geçenlerin bile en azından ameliyat izleri var o bölgede hissizlikleri var ağır geçirenleri saymıyorum bile bence sezeryan olmuşların topiklerine gir oku ondan sonra beklersin

Amin canım darısı herkesin başına kokluyom zaten hayatımda böyle güzel koku daha duymadı bu koca burun :D

benim de en büyük korkum sezeryan olmak zaten canım.neden bilmiyorum ama korkuyorum işte.sanırım sabırda yaşla birlikte gidiyor..elden gelen bişiyde yok bekliyoruz.bu nst ye git geller yoruyor beni.allahım hakkımızda hayırlısını versin.cok keyfine düşkün olcak benim sıpa demekki :) buldu sıcak yeri cıkası yok su kar kışta :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar