FLAŞ FLAŞ FLAŞ...
Kızlarr simuş doğurmuş 07.07 de 3210 gr fıstık gibi bir kızımız daha olmuşallah analı babalı büyütsün diyorum burdan simuşun hepinize çok slmı varr
yaaa doğru diyosun balım bebekler işte düşe kalka büyüycekler her dak takip edemeyiz ki allah kötü durumlarla karşılaştırmasn bebeğim o spreyler hayat kurtarıcı
kuzum benim harbiden çok içli irem sende tembel teneke ne bekledin küçükken yapaydın ya kardeşi benim kardeşlerimin arasında 13 ay 10 gün var yani 3 aylıkken alptuğ annem tugrula hamile kalmış şaka gibi ama şimdi heryere beraber gidiyolar eğleniyolar öok mutlular ama çok zor büyüdüler ikiz gibi kavga gürültü her gün bir yerlerini yardılar ama şimdi kendimi çok şanslı hissediyorum
heehe kız söle bakem ben ne zaman doğurcam bak içinden geçeni söyliyceğini biliyorum erken geç mühim değil bi tarih ver bana
bak ya şımartıyosun ama beni sen böyle nazom temiz kalpli falan şımarırım hemencik
önümğzdeki hafta başı kızım gelir bence pek durmaz zaten gibime geliyor hürrem gününe eee 9 ay dile kolay oda izledi çarşamba günükü bölümü eminimki ipekte kaçırmak istemez zaten şkerim
FLAŞ FLAŞ FLAŞ...
Kızlarr simuş doğurmuş 07.07 de 3210 gr fıstık gibi bir kızımız daha olmuşallah analı babalı büyütsün diyorum burdan simuşun hepinize çok slmı varr
ayy ne güzel bir haber bu tubişim maşallah yaa oda kızına kavuştu çok şükür darısı bize olsun kız kaç kişi kaldık doğurmayan sayımız azalıyor artık günden güne
daha önceleri ben istemedim 2.yi. iremin doğumu cok kolaydı ama cok stresli bi ortamda büyüdü kuzum.bazen burda kızlar anlatıyor ben yasadıklarımı anlatsam film olur.irem doğduğunda benim ailem evime bile gelememişti kayınvalidem olacak cadı izin vermedi annenler gelemez dedi cıktı.cahillik işte çekmişiz yada diyorum eşimi ne cok sevmişim o kırılmasın diye ailesinin her dediğine olur demişim.biz kaynanamlarla karsılıklı oturuyoduk her anımız olaydı bide benim kaynana üvey.taki kayınpeder vefat etti ben özgür kaldım.eşimin etkilendiği kimse kalmadı.zaten ordan tasındık 3 sene olucak.ben öle seyler yasadım ki anca etkisinden kurtulmusum anca karar verebildim yeniden bebişedoğum yapıp geldim ertesi gün kaynanam cıkart artık pijamaları dedi hastamısın sen dedi.bende saf gibicıkartmıstım kalktım hazırola safım benn sabah aksam 7-24 yemek hazırladım tek gün lohusa gibi yatmadım cocuk banyo yapıcak benim kaynana boğaz derdinde ilk banyosunu legende eşimle yaptırdık içerde onlar fındık fıstık kavgasında.daha neler nelerrr tuğbam.amann bak geçmiş geldi aklıma.ondan sebep bu günler gelmiyor geriye hiç bişeye can sıkmamak kimseye haksız yere boyun eğmemek lazım..
tamam o zaman aslım zaten önümüzdeki hafta salı 39+2 oluyoz zamanıda gelmiş olur.anlastıkk.hee bacım benle birlikte oda heyecanlanıyo hürremi görüncee hürrem kılıklı mı olcak
ha. bu arada aslı teyzesi bizim ismimiz ela olacak sanırsam.
hiç kolay bir doğum atlatmamışsın güselim gerçekten maşallah yine sabırlı saygılı davranmışsın çok şükür herşey geride kaldı nazom şimdi bebeğini büyütürken kimse karışmayacak sana ne gsel ilk çocuklar her zaman acemiliğe denk geliyo ne bilim bakmayı bilmiyosun korumayı bilmiyosun onun bunun dediğine gidiyosun karga tulumba belli bi yaşa geliyo ama büyütttüğünden bişi anlamıyosun aslında bi bakımada bu minnak kızın o kadar güsel şekilde büyütüceksin ki tadına vara vara iremde hiç üzülmesin tam bir abla olacak her zaman elanın başında olurr keşke benimde bir kız kardeşim olsaydı can yoldaşı olurdu banaela olsun güsel isim bence nazommm
şimdi doğurmayanları sayıyorum
nazo,bebikom,layla55,demetmania,mannak,leader,sshomo,aslıyrt
sıralamam bile sata göre kızlardoğumu böle bekliyorum allahtan bi şaşkınlık olmassa
tanselciğime geçmiş olsun
simoşcum canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
nazocum şahin napsın emiyo kusuyo s*çıyo uyuyo ağlıyo yapabildiklerimiz bundan ibaret
Simusum dualarım seninle cnm..bebişinii sağ salim alırsın inş.
Lilacım sevgi kelebeğim endişelerin olması normal hepimze oluyor hele benim ilk iki gün sütüm gellmedi kabus gibiydii o zaman ben de öyle hissettim..ama baktımki ağlayınca kimseyi değil beni istiyor dedimki bebeğim için onun annesi olmam yeterli iyi kötü farketmez...
ecrinim gözün aydın kızına kavusmussun..
Gökçenin de bebeğine acil şifalardilerim...
Azocan beniim kızın da göbeği düştü..aklıma göbeği doktordan isteme muhabbeti geldizaman ne hızlı geçiyor..tey tey...
ileti yazmadığım arkadaşların affına sığınıyorum..klavyeme bişy oldu tuşları zor basıyor..
burda mektubuma son verirkene soranlara selam eder gözlerinizden öperim..
Herkes uyurken ben hepinize günaydın diyorum.Saat 10 da Antalyadan Denizliye hareket ediyoruz .Nihayet gidiyorum kızımın yanına.Allahın izniyle kazasız belasız kavuşuruz inşallah.Bu arada oğlumda ateşlendi sabah umarım daha kötü olmaz.Hasta bir çocukla bu sogukta yolculuk kolay degil allah yardımcımız olsun artık.Herkese selamlar sevgiler bizdende dualarınız esirgemeyin kızlar.Taze annelere ve bizim gibi yüreği agzında bekleyenlere,hayırlı haberler,iyi günler hoşçakalııınnn...
günaydın kızlar....:beyazbayrak::beyazbayrak:
öncelikle dün akşam
tansel aradı hepinize çok çok selamı var..selim sarılık olmuş 2 gündür hastanede kalıyorlarmış ışın altında yatıyormuş kuzucuğum ama tanselciğimin sesi çok net ve güzel geliyordu bir terslik çıkmazsa bugün hastaneden çıkacaklarmış.dua istedi sizden..en kısa zamanda netteki sorun çözülsün geliceğim inşallah dedi..çok özlemiş hepinizi
günaydın köftiş aslım ben deldim kız yarın son iş günümmüş ya benim
bak ya şımartıyosun ama beni sen böyle nazom temiz kalpli falan şımarırım hemencik
önümğzdeki hafta başı kızım gelir bence pek durmaz zaten gibime geliyor hürrem gününe eee 9 ay dile kolay oda izledi çarşamba günükü bölümü eminimki ipekte kaçırmak istemez zaten şkerim
FLAŞ FLAŞ FLAŞ...
amanınn bu durumda ilk benimmne kadar mutlu oldum.önüme geceni ıssırırım kızlar haberiniz ola mu
h
bebikomla aramızda bi kaç gün var allahın işi belli olmaz amaaa önce bennn
hah:beyazbayrak:
Haha kız benim de aklıma geldi güldüm
![]()
Özlemişim seni beaaa :teselli:
Hayırlı yolculuklar, kazasız belasız inşallah.
A.selam. Çok geçmiş olsun..Sesi güzel geliyorsa iyi morali yerinde demek.
Oh nihayet hadi gözünaydın![]()
Ay benimkide muhteşem yüzyıl günü geldi, akşam hastanede yarım yamalak izlediydimDünde ne kadar yorgun düştüysem dizide uyuyakalmışım.
Allah analı babalı büyütsün sevişiyodur yavrusuylan şimdi
ooo taze annelerimiz gelmiş,,,anlatın bakimm kuzucuklar napıyo..azoşş,hayatımm deyin bizee napıyo paşalarr..
hayatım azomm napıyınız miniklerle günaydın azonun oğlan mis gibi kokmuşş hiçte ağlamamışş maşallah su kuşu kuzey
amanın yirim ben gelinimi minnak gelinim benim maşallah gözünüz aydın cnm allah analı babalı büyütsün inşallah güselim
simuşum günaydın beben kucağındadır kuzum şu an allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin gözünüz aydın darısı bizlerinde başına
cnm benim bebekler sanırım sütü tam çekemiyolar ondanda kendilerini doyuramıyolar hepinizde yaşanan bişi olduğuna göre çok üzülme hayatım mama takviyesi yap mutlaka aç kalmasın kuzucuk
müyendis kız öldm msjına şu kızçenin ismini bi dimedin baga yazayım tabloya
hayırlı yolculukla gidin kazasız belasız inşallah kızınızda 4 gözle sizi bekliyor
ohhh valla azom yarın son çok mutluyum evden takip etcem sizi artık k.validemlenoda sever okumayı ilgilenmeyi
nasılsın sen bacım dikişlerin nasıl oldu baticon sürüyon dimi?
Sürüyom canım gözüm korktu çünkü..Her çişten sonra sürmeye başladım
Hadi bi Aslı kaldı dimi çalışan, Allah onu da kurtarsın en kısa sürede.