2012 Şubat Anneleri

PRINCESS07

Aktif Üye
Tepki
116
Herkes uyurken ben hepinize günaydın diyorum.Saat 10 da Antalyadan Denizliye hareket ediyoruz .Nihayet gidiyorum kızımın yanına.Allahın izniyle kazasız belasız kavuşuruz inşallah.Bu arada oğlumda ateşlendi sabah umarım daha kötü olmaz.:(Hasta bir çocukla bu sogukta yolculuk kolay degil allah yardımcımız olsun artık.Herkese selamlar sevgiler bizdende dualarınız esirgemeyin kızlar.Taze annelere ve bizim gibi yüreği agzında bekleyenlere,hayırlı haberler,iyi günler hoşçakalııınnn...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydın kızlar....:beyazbayrak::beyazbayrak:

öncelikle dün akşam
tansel aradı hepinize çok çok selamı var..selim sarılık olmuş 2 gündür hastanede kalıyorlarmış ışın altında yatıyormuş kuzucuğum ama tanselciğimin sesi çok net ve güzel geliyordu bir terslik çıkmazsa bugün hastaneden çıkacaklarmış.dua istedi sizden..en kısa zamanda netteki sorun çözülsün geliceğim inşallah dedi..çok özlemiş hepinizi:)

sonra ecrincim girmiş canım benim maşallah kızına meğer kordonmu varmış onu engelleyen kıyamam ben ona yaaaaa:(:(ama neticede hayırla aldın ya kucağına bacım umarım herşey dahada güzel ileler bundan sonra

simuşummmm canım sanırım şu saat itibariyle yeni ayılmaya başlamışsındır ve yavrun kollarındadır inşallah...inşallah güzel haberlerini alırız seninde..dün gece duamdaydın..arayacam inşallah kuzum azcık kendine gelde

hayatımmm canım azcık sitem etmişsin kuzum en son girdiğinde moralin pek iyi değildi bende dedim sanırım kafa dinliyor biraz girmek istemedi dedim 1 defa sordum hatta..önemli olan sen ve şahinin iyi olması sorun yokmuş şükür..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Herkes uyurken ben hepinize günaydın diyorum.Saat 10 da Antalyadan Denizliye hareket ediyoruz .Nihayet gidiyorum kızımın yanına.Allahın izniyle kazasız belasız kavuşuruz inşallah.Bu arada oğlumda ateşlendi sabah umarım daha kötü olmaz.:(Hasta bir çocukla bu sogukta yolculuk kolay degil allah yardımcımız olsun artık.Herkese selamlar sevgiler bizdende dualarınız esirgemeyin kızlar.Taze annelere ve bizim gibi yüreği agzında bekleyenlere,hayırlı haberler,iyi günler hoşçakalııınnn...

iyi yolculuklar teyzecim kazasız belasız güzel kızına kavuşursun inşallahh.yolunuz açık olsun

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ayy yasamadım bı türlü azom iPad çok zormus. 2830 gr 50 cm sanırım bebem. Kuş kadar.ağzı burnu aynı ben. Cuk cuk emiyo sürekli.ama doyuyo mü doymuyor mü bilmiorm.gözleri de fildir fildir. Kordon dolanmış ondan inememiş kuzum. Korkunç acı çektim. Miyavlioo bakarım sona opt sizi
amanın yirim ben gelinimi minnak gelinim benim maşallah gözünüz aydın cnm allah analı babalı büyütsün inşallah güselim
Kızlar, dualarını eksik etmeyen ve iyi dileklerde bulunan bulunmayan herkese sonsuz teşekkür ederim...
Şuan inanılmaz karman çorman bir durumdayım. Uyumam gerek çünkü 4 te kalkıp duşumu alacağım, son hazırlıklarımı tamamlayıp saat 5.30 gibi evden çıkacağım inşallah. 6'da hastanede olmam gerekiyormuş. 6.30-6.45 aralığında ameliyata gireriz dedi doktorumuz. Ama uyumak istemiyorum. Kızımı bir daha içimde hissedemeyecek olmanın verdiği garip bir hüzün var üstümde. O minik tekmeler, hıçkırıklar, popo kaldırmalar olmayacak artık içimde... Neyse işte buna üzülürken, kızımı göreceğim, kokusunu duyacağım için de heyecanlanıyorum. Bak şimdi de heyecandan midem bulandı...

İşte bizden haberler bunlar.

İnşallah Cumartesi sabah taburcu oluruz, o gün gelmeye çalışırım. Kızım gelince Tubişe mesaj yollayıp haberdar ederim sizleri...

Bu arada Laylam anneme ve babama haber verdim. İnşallah yarın sabahtan binecekler. Akşam üzeri 5 gibi burda olacaklar. :)

Neyse fıstıklar ben çıkıyorum. Son gözden geçirmeleri yapayım. Sonra da uyumaya çalışayım. Malum yarın bizim için büyük gün :)
Allah'a emanet olun. Dualarınızı eksik etmeyin, zira bu anne adayı birazcık korkuyor... :huhuu: :huhuu:
simuşum günaydın beben kucağındadır kuzum şu an allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin gözünüz aydın darısı bizlerinde başına
görmedim canım
daha iyiym ama arada eserikler geliyo :D
şahin bey iyi maşallah ama zayıf teyzesi
sütüm bi var bi yok anlamadım
günde 1 kez mama takviyesi yapıyoruz
en son geçen çrş. dra gittik
sonra da cuma çrşyla cuma arası 75 gr almış sadece :(
cnm benim bebekler sanırım sütü tam çekemiyolar ondanda kendilerini doyuramıyolar hepinizde yaşanan bişi olduğuna göre çok üzülme hayatım mama takviyesi yap mutlaka aç kalmasın kuzucuk

Simusum dualarım seninle cnm..bebişinii sağ salim alırsın inş.

Lilacım sevgi kelebeğim endişelerin olması normal hepimze oluyor hele benim ilk iki gün sütüm gellmedi kabus gibiydii o zaman ben de öyle hissettim..ama baktımki ağlayınca kimseyi değil beni istiyor dedimki bebeğim için onun annesi olmam yeterli iyi kötü farketmez...

ecrinim gözün aydın kızına kavusmussun..

Gökçenin de bebeğine acil şifalardilerim...

Azocan beniim kızın da göbeği düştü..aklıma göbeği doktordan isteme muhabbeti geldi:cokkomik:zaman ne hızlı geçiyor..tey tey...
ileti yazmadığım arkadaşların affına sığınıyorum..klavyeme bişy oldu tuşları zor basıyor..
burda mektubuma son verirkene soranlara selam eder gözlerinizden öperim..
müyendis kız öldm msjına şu kızçenin ismini bi dimedin baga yazayım tabloya

hayırlı yolculukla gidin kazasız belasız inşallah kızınızda 4 gözle sizi bekliyor

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
günaydınn kızlarrr.tuğbişim,aslım...nasılsınız bakim.sabah yalnız kalmasın bizim fıstıklar diyip yimeğimi bilem yemeden geldim yanınıza..:beyazbayrak::beyazbayrak:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydınn kızlarrr.tuğbişim,aslım...nasılsınız bakim.sabah yalnız kalmasın bizim fıstıklar diyip yimeğimi bilem yemeden geldim yanınıza..:beyazbayrak::beyazbayrak:

günaydın nazom ve yanındaki 2 prenses:):)

yaa nazo nerdeydin sen dün merak ettim akşam girmişsin gündüz yoktun

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
günaydın nazom ve yanındaki 2 prenses:):)

yaa nazo nerdeydin sen dün merak ettim akşam girmişsin gündüz yoktun

canım benim..temizliğe gelen kadın 2 haftadır gelmedi memleketine gitti.öle oluncada evi ...k götürüyodu annem geldi saolsun onunla evi temizledik kuzum.bi de bel ağrım vardı.gerci halen aralıklarla devam ediyo..aksam uzandığım yerden ipadle bağlandım sizide merak ettim aklım burda kalıyor girmediğimde zaten..

benimde aklım gökçe ve simusta.simus almıstır sanırım bebeğini kucağına:evet: umarım gökçede oğlusunu alıp dönmüştür evine..:utan:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydın balımmmm:heyo::heyo:
enaa hakkaten haa kız yarın son senin inşallah sonrasında dinlenme aşamasına geçiyon:):)süper...raporunu aldınmı kuzum?
dinelenebilirsemmm misafirlerim gelcek :lilav: yarın sabah iznimi kutlamaya :D
cumartesi günü alcam getirip vercem raporu babama

çok iyi yapmışın nazomm günaydınn seni burda görmeye alışmışız bizi yanlız koyma emi akşam annemle kulaklarını çınlattım senden bahsettim adını filan bilmiyoda dedim böle böle 2 bebeklerde anne kimse yardıma gelmiyormus didim öle tabi ne sandın bugünleri ararsın dedi bide ayağının altında bir çocuk olcak doğuma hazırlanırken dedi hemen layloşumla senden bahsettim ahhh kıyamam diyoo öle oluyo malesef diyo

ohhhhh

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

canım benim..temizliğe gelen kadın 2 haftadır gelmedi memleketine gitti.öle oluncada evi ...k götürüyodu annem geldi saolsun onunla evi temizledik kuzum.bi de bel ağrım vardı.gerci halen aralıklarla devam ediyo..aksam uzandığım yerden ipadle bağlandım sizide merak ettim aklım burda kalıyor girmediğimde zaten..

benimde aklım gökçe ve simusta.simus almıstır sanırım bebeğini kucağına:evet: umarım gökçede oğlusunu alıp dönmüştür evine..:utan:

hımm anladım kuşum ama bir sıkıntı olmasında valla yüreciğim hop hop ediyor sizden haber alamayınca hemen doğurdu kesin diyorum:):)ayy en sona doğurmakta bi fenaymış haaa adranelin yaşıyorum kız hergün:)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

dinelenebilirsemmm misafirlerim gelcek :lilav: yarın sabah iznimi kutlamaya :D
cumartesi günü alcam getirip vercem raporu babama

çok iyi yapmışın nazomm günaydınn seni burda görmeye alışmışız bizi yanlız koyma emi akşam annemle kulaklarını çınlattım senden bahsettim adını filan bilmiyoda dedim böle böle 2 bebeklerde anne kimse yardıma gelmiyormus didim öle tabi ne sandın bugünleri ararsın dedi bide ayağının altında bir çocuk olcak doğuma hazırlanırken dedi hemen layloşumla senden bahsettim ahhh kıyamam diyoo öle oluyo malesef diyo

ohhhhh

2.cide farklı bi zorluk yasadım ben tuğbam diyorum yaş bile etkiliyor insanı.sorumluluğun cok.sabah iremin ağlama sesiyle uyandım nasıl fırladım yataktan bilemedim.elini salon kapısına sıkıstırmıs tırnağı morarmıs.sabahın 7 sinde dikildik gelde yat..ama bu bebişide heyecanla bekliyorum özlemişiz küççük bebişi.hepsi farklı duygular işte..:utan:
hımm anladım kuşum ama bir sıkıntı olmasında valla yüreciğim hop hop ediyor sizden haber alamayınca hemen doğurdu kesin diyorum:):)ayy en sona doğurmakta bi fenaymış haaa adranelin yaşıyorum kız hergün:)

yok aslım cok şükür bi terslik yokk.bi de doğursaydım hayırlısıyla :D.hadi banada tahmin yap. ne zaman doğurcam ben?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

2.cide farklı bi zorluk yasadım ben tuğbam diyorum yaş bile etkiliyor insanı.sorumluluğun cok.sabah iremin ağlama sesiyle uyandım nasıl fırladım yataktan bilemedim.elini salon kapısına sıkıstırmıs tırnağı morarmıs.sabahın 7 sinde dikildik gelde yat..ama bu bebişide heyecanla bekliyorum özlemişiz küççük bebişi.hepsi farklı duygular işte..:utan:

yok aslım cok şükür bi terslik yokk.bi de doğursaydım hayırlısıyla :D.hadi banada tahmin yap. ne zaman doğurcam ben?

ohhh kıyamam prensese yavrum benim buz tutaydın hemen böle durumlarda sana sprey önereyim al bacım dolabında dursun anında morlugu şişliği alıyo deepfrezz soğutucu sprey on numara çocuklu evlere de lazım hele erkek bebelere şart :D malum futbol vs karıştırma konusunda üstlerine yok :D

heyecan hepsinde farklıdır nazom aslında burdan ders çıkardım kendime fazla ara vermeden 2. bebeğide düşünmek lasım eşimde max 3 sene diyo ablayı abiyi bilsin anlasın birazda toparlasın abisi büyüsün diyo dediğin gibi yaş sabır git gide azalıyo malum aklım olaydı 15imde evlenirdim bu yaşta totomu kaldıramıyorum :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

ohhh kıyamam prensese yavrum benim buz tutaydın hemen böle durumlarda sana sprey önereyim al bacım dolabında dursun anında morlugu şişliği alıyo deepfrezz soğutucu sprey on numara çocuklu evlere de lazım hele erkek bebelere şart :D malum futbol vs karıştırma konusunda üstlerine yok :D

heyecan hepsinde farklıdır nazom aslında burdan ders çıkardım kendime fazla ara vermeden 2. bebeğide düşünmek lasım eşimde max 3 sene diyo ablayı abiyi bilsin anlasın birazda toparlasın abisi büyüsün diyo dediğin gibi yaş sabır git gide azalıyo malum aklım olaydı 15imde evlenirdim bu yaşta totomu kaldıramıyorum :D

bizde de vardı bi sprey.gelmedi bak aklıma sıkmak.dur dediğinden de alayım.malum artık boynuzlarım cıkar yaza emekler carpar,ayakta dikilirken vurur kafasını bi yerleree ayyy yeniden baslıcaz o günlere.evimin her tarafı el izi parmak izi olcak..:ayk: kesinlikle ara verme tuğbam 3 yıl cok güzel süper yas aralığı.irem bazen ağlıyor biliyomusun o benim gibi olduğunda ben liseye gidicem diye.birlikte oyun oynayamayacaklarını düşünüp üzülüyor benim hisli kızım:utan:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
nazom salı-çarşamba öyle dşyelim bakalım tutacakmı:):)
yanlız bu defa eşeğimi sağlam kazığa bağladım 2 gün verdim ki tahminimi ya tutarsa diye:):)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
yanlız bu defa eşeğimi sağlam kazığa bağladım 2 gün verdim ki tahminimi ya tutarsa diye:):)

aslımm bu hafta sonunuda geçirirsin diyon hemi..dün bende dedim ki pazartesi okul acılıyor ya iremin servis işini haledemedim okul kapanırken adamlar yoktu okul acılsın cocuğumu elimle servise yerlestireyim salıda gidip doğurayım dedim.. ne kadan temiz kalplisin sen öle yerim senii.yalnız carsamba olmaz bebişim.niye dee:evet: hürrem var ayol catlarım meraktan ben :dill::beyazbayrak::cokkomik:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

bizde de vardı bi sprey.gelmedi bak aklıma sıkmak.dur dediğinden de alayım.malum artık boynuzlarım cıkar yaza emekler carpar,ayakta dikilirken vurur kafasını bi yerleree ayyy yeniden baslıcaz o günlere.evimin her tarafı el izi parmak izi olcak..:ayk: kesinlikle ara verme tuğbam 3 yıl cok güzel süper yas aralığı.irem bazen ağlıyor biliyomusun o benim gibi olduğunda ben liseye gidicem diye.birlikte oyun oynayamayacaklarını düşünüp üzülüyor benim hisli kızım:utan:

yaaa doğru diyosun balım bebekler işte düşe kalka büyüycekler her dak takip edemeyiz ki allah kötü durumlarla karşılaştırmasn bebeğim o spreyler hayat kurtarıcı
kuzum benim harbiden çok içli irem sende tembel teneke ne bekledin küçükken yapaydın ya kardeşi benim kardeşlerimin arasında 13 ay 10 gün var yani 3 aylıkken alptuğ annem tugrula hamile kalmış şaka gibi ama şimdi heryere beraber gidiyolar eğleniyolar öok mutlular ama çok zor büyüdüler ikiz gibi kavga gürültü her gün bir yerlerini yardılar ama şimdi kendimi çok şanslı hissediyorum

heehe kız söle bakem ben ne zaman doğurcam bak içinden geçeni söyliyceğini biliyorum erken geç mühim değil bi tarih ver bana

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

aslımm bu hafta sonunuda geçirirsin diyon hemi..dün bende dedim ki pazartesi okul acılıyor ya iremin servis işini haledemedim okul kapanırken adamlar yoktu okul acılsın cocuğumu elimle servise yerlestireyim salıda gidip doğurayım dedim.. ne kadan temiz kalplisin sen öle yerim senii.yalnız carsamba olmaz bebişim.niye dee:evet: hürrem var ayol catlarım meraktan ben :dill::beyazbayrak::cokkomik:

bak ya şımartıyosun ama beni sen böyle nazom temiz kalpli falan şımarırım hemencik:):)
önümğzdeki hafta başı kızım gelir bence pek durmaz zaten gibime geliyor hürrem gününe eee 9 ay dile kolay oda izledi çarşamba günükü bölümü eminimki ipekte kaçırmak istemez zaten şkerim:)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar