Kızlar, dualarını eksik etmeyen ve iyi dileklerde bulunan bulunmayan herkese sonsuz teşekkür ederim...
Şuan inanılmaz karman çorman bir durumdayım. Uyumam gerek çünkü 4 te kalkıp duşumu alacağım, son hazırlıklarımı tamamlayıp saat 5.30 gibi evden çıkacağım inşallah. 6'da hastanede olmam gerekiyormuş. 6.30-6.45 aralığında ameliyata gireriz dedi doktorumuz. Ama uyumak istemiyorum. Kızımı bir daha içimde hissedemeyecek olmanın verdiği garip bir hüzün var üstümde. O minik tekmeler, hıçkırıklar, popo kaldırmalar olmayacak artık içimde... Neyse işte buna üzülürken, kızımı göreceğim, kokusunu duyacağım için de heyecanlanıyorum. Bak şimdi de heyecandan midem bulandı...
İşte bizden haberler bunlar.
İnşallah Cumartesi sabah taburcu oluruz, o gün gelmeye çalışırım. Kızım gelince Tubişe mesaj yollayıp haberdar ederim sizleri...
Bu arada Laylam anneme ve babama haber verdim. İnşallah yarın sabahtan binecekler. Akşam üzeri 5 gibi burda olacaklar.
Neyse fıstıklar ben çıkıyorum. Son gözden geçirmeleri yapayım. Sonra da uyumaya çalışayım. Malum yarın bizim için büyük gün

Allah'a emanet olun. Dualarınızı eksik etmeyin, zira bu anne adayı birazcık korkuyor...