2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Ayy yasamadım bı türlü azom iPad çok zormus. 2830 gr 50 cm sanırım bebem. Kuş kadar.ağzı burnu aynı ben. Cuk cuk emiyo sürekli.ama doyuyo mü doymuyor mü bilmiorm.gözleri de fildir fildir. Kordon dolanmış ondan inememiş kuzum. Korkunç acı çektim. Miyavlioo bakarım sona opt sizi

Canim oh sag salim almissin kucağına Allah anali babali büyütsün gözün Aydın canım :evet: bizde sizi opuyoruzz

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Ayy yasamadım bı türlü azom iPad çok zormus. 2830 gr 50 cm sanırım bebem. Kuş kadar.ağzı burnu aynı ben. Cuk cuk emiyo sürekli.ama doyuyo mü doymuyor mü bilmiorm.gözleri de fildir fildir. Kordon dolanmış ondan inememiş kuzum. Korkunç acı çektim. Miyavlioo bakarım sona opt sizi

gözün aydın ecrincim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin kuzunu sende tez zamanda iyileşirsin inşallah seni ve minik kızını öptüm

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Selam kaderdaşlarım nasılsınız neler yapmaktasınız?
Ecriiiiiiiiiin canıııım kız ben sana birlikte doğuralım demedim mi 02/02/2012 deee :D Neyse şaka bi yana, gözün aydın güzelim. Allahım analı babalı büyütsün, sağlıkla sıhhatle inşallah...
Hemen hızlıca bi geçmişe bakıp geliyorum :huhuu:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Merhaba yavrukuşlar :beyazbayrak:
Çok yoğun bir gün geçirdim..
Bugün 1 haftalık olduk...Sabahtan çocuk doktoruna gittik, çok şükür herşey yolunda.400gr. almışız 1 haftada Sarılığımız çıkmadı..
Sonra kendim göründüm Mükerrem beye..Maalesef dikişlerime iyi bakamamışım baticon sürmemişim :( Nasıl unuttuğumu ben bile bilmiyorum vallahi..İltihaplanmış dikişlerim..Çok kızdı doktor bana, ne dicemi bilemedim :( Çıkışta hemen baticon aldım aklım geç yerine geldi..
Bu arada tartıldım 68 kilo çıktım..Doğuma 75 ile girmiştim..Fazla vermemişim canım sıkıldı..
Neyse sonra doğumevine gittik, işitme tarama testimiz yapıldı çok şükür kulaklarımız sağlammış :D
Ordan çıktık aile hekimliğine...Orda da yeniden topuk kanı alındı, aşı kartımız verildi ve d vitamini verildi...
Kızlar asıl maraton doğduktan sonra başlıyormuş vallahi...
Sonracıma eve geldik altını açarken ana bi baktık göbüşümüz düşmüş :D Bu akşam ilk banyomuzu yapıp misss kokucaz inşallah...
Şimdi geçmişi okucam bakayım doğuran var mı...Birazdan da misafir gelecek, akşam sakinken girer iki kaynatırım sizle..Çok öptüm

Ohhh maşallah size gobeciginiz de düştü demek :evet: ee nereye gomeceksin dünürüm damadımın gobekini :evet: ohh mis gibide oldunuz demekk.benim yerimede kokla kuzuyu

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Selam kaderdaşlarım nasılsınız neler yapmaktasınız?
Ecriiiiiiiiiin canıııım kız ben sana birlikte doğuralım demedim mi 02/02/2012 deee :D Neyse şaka bi yana, gözün aydın güzelim. Allahım analı babalı büyütsün, sağlıkla sıhhatle inşallah...
Hemen hızlıca bi geçmişe bakıp geliyorum :huhuu:

Simusum gorusemezsek eğer dualarım seninle yarın saglikla al yavrunu kucağına Allah yardımcın olsun canim

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Merhaba yavrukuşlar :beyazbayrak:
Çok yoğun bir gün geçirdim..
Bugün 1 haftalık olduk...Sabahtan çocuk doktoruna gittik, çok şükür herşey yolunda.400gr. almışız 1 haftada Sarılığımız çıkmadı..
Sonra kendim göründüm Mükerrem beye..Maalesef dikişlerime iyi bakamamışım baticon sürmemişim :( Nasıl unuttuğumu ben bile bilmiyorum vallahi..İltihaplanmış dikişlerim..Çok kızdı doktor bana, ne dicemi bilemedim :( Çıkışta hemen baticon aldım aklım geç yerine geldi..
Bu arada tartıldım 68 kilo çıktım..Doğuma 75 ile girmiştim..Fazla vermemişim canım sıkıldı..
Neyse sonra doğumevine gittik, işitme tarama testimiz yapıldı çok şükür kulaklarımız sağlammış :D
Ordan çıktık aile hekimliğine...Orda da yeniden topuk kanı alındı, aşı kartımız verildi ve d vitamini verildi...
Kızlar asıl maraton doğduktan sonra başlıyormuş vallahi...
Sonracıma eve geldik altını açarken ana bi baktık göbüşümüz düşmüş :D Bu akşam ilk banyomuzu yapıp misss kokucaz inşallah...
Şimdi geçmişi okucam bakayım doğuran var mı...Birazdan da misafir gelecek, akşam sakinken girer iki kaynatırım sizle..Çok öptüm

Vay be 1 hafta ne kadar çabuk geçti, sanki 2 gün önce gittin doğuma :sok Maşallah Kuzey Bey e de, anası sadece oğluna çalışmış anlaşılan. :( Neyse Azom, bundan sonrası için dikkat et lütfen. Bu arada ilk banyonuz nasıl olacak çok merak ediyorum :)

kimse beni merak etmemiş
günlerdir siteye girecem diye uğraşşıyorum
yöneticilerden biriyle maiileşiyodum ark.lrım beni merak etmiştir diye ama yanılmışım

gökçe, ecrin, calmdown gözüme çarpanlar
Allah analı babalı büyütsün inşallah

gökçecim bebiş hastalanmış Allah şifa versin tez zamanda inş.

azelya resimler süper çok duygulandım valla
bizde almadılar fotoyu hala üzgünüm yani

calmdown bebeğin çok ttalı maşallah

bebeğe biz zemzem suyu veriyoruz 1 çay kaşığı

Alınganlık yapma minnoşum. Yeminle benim hep aklımdasın. Ama ayın 30 unda öte mahallede ocak annelerinde gördüm seni, dedim sanırım ya gelmek istemedi buraya ya da morali bozuk konuşmak istemedi. O yüzden de bişi demedim. Ama inan aklım sende, Tanselde, Pikede ve Gökçedeydi. Çünkü diğer arkadaşlar günde 1 kez de olsa geliyorlar...

...
benim moralim hala bozuk isimden dolayı. alışamadım hala, stres ve üzüntüm de oğluma geçiyor büyük ihtimalle, hiç kuzey diyemiyorum, sanki kuzey azelya nın oğlu, benim değil. hemen ertesi gün kimliği çıkardığımıza çok pişmanım. alışmaya çalışıyorum ama bilmiyorum ne olacak.

ismini duyan da kuzey güney diyor iyice geriliyorum... şu dizi bitseydi belki rahatlardım ama daha bir sezon daha sürecek belli.

bilemiyorum aklım çok karışık, ismine üzülüyorum, kendim koyamadığım için...diğer yandan bakamıyorum diye üzülüyorum...şimdi bir de gaz sancısı eklendi... :mendil::mendil::mendil:

Lilacscım lütfen sıkma kendini. Sen ne hissedersen bu bebeğini ekiliyor. Lütfen pozitif düşünmeye çalış. İsmine de alışırsın inşallah en kısa zamanda...

Simusum gorusemezsek eğer dualarım seninle yarın saglikla al yavrunu kucağına Allah yardımcın olsun canim

Sağolasın Nazom Allah razı olsun, cümleyle beraber inşallah.. :huhuu:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızlar, dualarını eksik etmeyen ve iyi dileklerde bulunan bulunmayan herkese sonsuz teşekkür ederim...
Şuan inanılmaz karman çorman bir durumdayım. Uyumam gerek çünkü 4 te kalkıp duşumu alacağım, son hazırlıklarımı tamamlayıp saat 5.30 gibi evden çıkacağım inşallah. 6'da hastanede olmam gerekiyormuş. 6.30-6.45 aralığında ameliyata gireriz dedi doktorumuz. Ama uyumak istemiyorum. Kızımı bir daha içimde hissedemeyecek olmanın verdiği garip bir hüzün var üstümde. O minik tekmeler, hıçkırıklar, popo kaldırmalar olmayacak artık içimde... Neyse işte buna üzülürken, kızımı göreceğim, kokusunu duyacağım için de heyecanlanıyorum. Bak şimdi de heyecandan midem bulandı...

İşte bizden haberler bunlar.

İnşallah Cumartesi sabah taburcu oluruz, o gün gelmeye çalışırım. Kızım gelince Tubişe mesaj yollayıp haberdar ederim sizleri...

Bu arada Laylam anneme ve babama haber verdim. İnşallah yarın sabahtan binecekler. Akşam üzeri 5 gibi burda olacaklar. :)

Neyse fıstıklar ben çıkıyorum. Son gözden geçirmeleri yapayım. Sonra da uyumaya çalışayım. Malum yarın bizim için büyük gün :)
Allah'a emanet olun. Dualarınızı eksik etmeyin, zira bu anne adayı birazcık korkuyor... :huhuu: :huhuu:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Kızlar, dualarını eksik etmeyen ve iyi dileklerde bulunan bulunmayan herkese sonsuz teşekkür ederim...
Şuan inanılmaz karman çorman bir durumdayım. Uyumam gerek çünkü 4 te kalkıp duşumu alacağım, son hazırlıklarımı tamamlayıp saat 5.30 gibi evden çıkacağım inşallah. 6'da hastanede olmam gerekiyormuş. 6.30-6.45 aralığında ameliyata gireriz dedi doktorumuz. Ama uyumak istemiyorum. Kızımı bir daha içimde hissedemeyecek olmanın verdiği garip bir hüzün var üstümde. O minik tekmeler, hıçkırıklar, popo kaldırmalar olmayacak artık içimde... Neyse işte buna üzülürken, kızımı göreceğim, kokusunu duyacağım için de heyecanlanıyorum. Bak şimdi de heyecandan midem bulandı...

İnşallah Cumartesi sabah taburcu oluruz, o gün gelmeye çalışırım. Kızım gelince Tubişe mesaj yollayıp haberdar ederim sizleri...

Bu arada Laylam anneme ve babama haber verdim. İnşallah yarın sabahtan binecekler. Akşam üzeri 5 gibi burda olacaklar. :)

Neyse fıstıklar ben çıkıyorum. Son gözden geçirmeleri yapayım. Sonra da uyumaya çalışayım. Malum yarın bizim için büyük gün :)
Allah'a emanet olun. Dualarınızı eksik etmeyin, zira bu anne adayı birazcık korkuyor... :huhuu: :huhuu:
ayyy canım ya bende heyecan yaptım inşallah bizede nasip olur bu heyecandan seni çok öptüm haberini bekliyor olucaz

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
69.112

Rabbim analı babalı büyütsün canımm çok geçmiş olsun -hmm
Hayırlı evlat olur inşallahh

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

canım inanılmaz, muhteşem bi başlangıca hazırlanıyosun
Rabbim bu yolda ikinize de sağlık versin
doğumun güzel geçsin
umarım en az düzeyde ağrıyla atlatırsın
o kadar muhteşem bi an ki o an insan ne yaşadığını bile hayal meyal hatırlıyo en azından benim öyle oldu
şimdi diyorum keşke bi daha aynı anı yaşasam da duygularımı daha net yaşasam
bebeğinden başka bişey düşünme o an korkularını bi kenara at bana inan ki korkacak hiççç bişey yok canım
unutma bu yolun sonunda cennetten gelen bi meleğin misssss gibi kokusu dolacak iliklerine
şimdiden hayırlı uğurlu olsun
Allah bahtını güzel eylesin

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
HAYATIM sen nasılsın ikinci defa yazıyorum görmedin heralde şahin nasıl emiyormu moralini merak ettim

görmedim canım
daha iyiym ama arada eserikler geliyo :D
şahin bey iyi maşallah ama zayıf teyzesi
sütüm bi var bi yok anlamadım
günde 1 kez mama takviyesi yapıyoruz
en son geçen çrş. dra gittik
sonra da cuma çrşyla cuma arası 75 gr almış sadece :(

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
görmedim canım
daha iyiym ama arada eserikler geliyo :D
şahin bey iyi maşallah ama zayıf teyzesi
sütüm bi var bi yok anlamadım
günde 1 kez mama takviyesi yapıyoruz
en son geçen çrş. dra gittik
sonra da cuma çrşyla cuma arası 75 gr almış sadece :(
lohusalık durumu seninki anlıyorum arada gelirler:)şahinede canın sıkılmasın sağlıklı olsunda kilo önemli değil bu arada herkes mama takviyesi yapıyor kimsenin sütü yeterli değil heralde :acep:
simuşum ağrısız acısız bir doğum diliyorum tatlım. iyi haberlerini alıcaz inşallah....

ecrinim gözünüz aydın. sağlıkla, huzurla büyüsün, ömrü uzun olsun. maşallah ona

littlecım avatardaki resminiz çok güzel maşallah koklaya koklaya öp annesi bizim için

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

lohusalık durumu seninki anlıyorum arada gelirler:)şahinede canın sıkılmasın sağlıklı olsunda kilo önemli değil bu arada herkes mama takviyesi yapıyor kimsenin sütü yeterli değil heralde :acep:

littlecım avatardaki resminiz çok güzel maşallah koklaya koklaya öp annesi bizim için

ne bilimm ya bütün gün memede ne çekiyo anlamadım

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Ay canım ya kıyamam ona ben, narin kız :huhuu: Şükür sıranı savdın canım gözünaydın :)
Acını tahmin edebiliyorum, ben hastanedeyken yan odadaki kız suni sancı almıştı, çok bağırıyordu :( Neyse acılar ağrılar kızını görünce geçti dimi :)

Güzelcim, folarınız muhteşem cıkmış...:huhuu::huhuu: Maşallah canım güzel haberlerine sevindim tatlım...daha da iyi olun insallah........

Amin canım çok sağol :teselli:

Ohhh maşallah size gobeciginiz de düştü demek :evet: ee nereye gomeceksin dünürüm damadımın gobekini :evet: ohh mis gibide oldunuz demekk.benim yerimede kokla kuzuyu

Evet dünürüm çok şükür düştü :) Valla bilmiyorum ki nerelere gömsem, şimdilik idrar testimin yanında duruyor :D Sende ne var ne yok nazom?

Vay be 1 hafta ne kadar çabuk geçti, sanki 2 gün önce gittin doğuma :sok Maşallah Kuzey Bey e de, anası sadece oğluna çalışmış anlaşılan. :( Neyse Azom, bundan sonrası için dikkat et lütfen. Bu arada ilk banyonuz nasıl olacak çok merak ediyorum :)

Dimi..Senelerde böyle çabuk geçecek :)
İlk banyomuzda hiç ağlamadı teyzesi, ciddi çatık kaşlarıyla bakındı etrafa :D

Canım ya çok duygulandım...Allah yardımcın olsun..Ben bazen arıyorum o karnımda hissettiğim tekmeleri..Hepsinin tadı ayrı güzel..En güzelini yarın yavrunu görünce yaşayacaksın, çok öpüyorum seni dualarım seninle :teselli:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
kimse beni merak etmemiş
günlerdir siteye girecem diye uğraşşıyorum
yöneticilerden biriyle maiileşiyodum ark.lrım beni merak etmiştir diye ama yanılmışım

gökçe, ecrin, calmdown gözüme çarpanlar
Allah analı babalı büyütsün inşallah

gökçecim bebiş hastalanmış Allah şifa versin tez zamanda inş.

azelya resimler süper çok duygulandım valla
bizde almadılar fotoyu hala üzgünüm yani

calmdown bebeğin çok ttalı maşallah

bebeğe biz zemzem suyu veriyoruz 1 çay kaşığı

hayatım canım çok saol...ben de bebeğine hayırlı sağlıklı huzur dolu bir ömür dilerim..
içimde kaldı hiçkimsenin doğum heyecanına ortak olamadım bi girdim nete herkes doğurmuş ben de dahil. bırak onu doğum hikayemi bile yazamadım..
senin gibi ben de kızları çok merak etmiştim net yokken..şimdi net var vakit yok:beyazbayrak:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Simusum dualarım seninle cnm..bebişinii sağ salim alırsın inş.

Lilacım sevgi kelebeğim endişelerin olması normal hepimze oluyor hele benim ilk iki gün sütüm gellmedi kabus gibiydii o zaman ben de öyle hissettim..ama baktımki ağlayınca kimseyi değil beni istiyor dedimki bebeğim için onun annesi olmam yeterli iyi kötü farketmez...

ecrinim gözün aydın kızına kavusmussun..

Gökçenin de bebeğine acil şifalardilerim...

Azocan beniim kızın da göbeği düştü..aklıma göbeği doktordan isteme muhabbeti geldi:cokkomik:zaman ne hızlı geçiyor..tey tey...
ileti yazmadığım arkadaşların affına sığınıyorum..klavyeme bişy oldu tuşları zor basıyor..
burda mektubuma son verirkene soranlara selam eder gözlerinizden öperim..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar