Hıh demin anlatamadım eşim gezip duruyodu evin içinde, şimdi çıktı anlatayım. Dün eşim bana dedi ki; aradım ablamları, cumartesiye bebek doğmuş olacak hastaneye gelmenizi istemiyoruz eve gelirsiniz demiş. (Mal yaaa, sanki ben öyle demişim gibi bi izlenim vermiş.) Onlar da göya biz her tercihe saygılıyız, Simuş da haklı hiç bi faydamız olmadı demiş. Bababababbaaa. Millet nerde ne konuşacağını, kendini nası iyi göstereceğini çok iyi biliyo yaaa. Valla bak. Bi mal benim. Dan dun her aklıma geleni konuşuyom!
Neyse, ben de sinir oldum. Ben sana eve gelsinler mi dedim diye. Ben eşime, hastaneye gelsinler ama 20 kişi birden gelmesinler ve uzun süre de kalmasınlar dedim. O gidip ne demiş. Tabi düzeltmek bana düştü. Aradım büyük ablasını, dedim bebek perşembe geliyo inşallah. Hııı falan dedi. Şaşırmış gibi yaptı. Bizim de hediyelerimiz vardı gelemedik bi türlü falan dedi. :sinir: (Benim de çok umrumda ya hediye. 1 kere olsun arasalardı, bin hediyeden de altından da daha kıymetliydi oysaki...) Neyse dedim, hastaneye gelirsiniz, eve gelirsiniz. Hastaneye gelicek miyiz, biz şehir dışına gidicektik falan dedi. Hönk oldum. Siz bilirsiniz dedim. Şimdi de naza bağladılar kendini. Hey Allahım yaaa! GICIK OLUYORUM GICIIIIIIIIIIIIIIIIIIK!!