2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

Allah yardımcınız olsun sakın kocan olmadan doğurma sık dişini tubişim dua edecem sana

laylaşum bu sancılar beni şiddetli bir şekilde dürtüyor ama yokluyo sanırım :S doğurmayı istemiyorum erkenden :( cuma sabahı eşimle beraber k.validem,k.pederimde geliyolar :lilav:
kuvvetle muhtemell olamazsın cnmm:D

kızz lidırrr dogurma sakınn tut 3 gün dahaa kocan gelsinn öncee.. yat dinlen bol bol. bacaklarını da uzat.. gerekirse yarın işe de gitme. hatta biraz daha tutt hazır izne cıkcaksın az dinlenirsinn. :(
ben doğurmam sıra sende ayıp olar tuttuyorum biraz daha içerde senin kızın benim oğlumu fişekliyo zaten çıkacak zaar seninkide çıkınca
ii gecelerr hatunlarrr..gece yatarkenn bak ben bu kadar bekledim gerisini sen bilirsin artık normal mi sezos mu hayırlısı die dua ettiydimm. yukardaki sesi duymuss yada acınası göbegimden etkilenmiş olacak kii bundan yarım saat önce wc de pmbe akıntı geldi peceteye.. tey nisan heralde didim ama az önce hala geldigini gördüm.. nisan su gibi olmaz heralde. yymurta beyazı kıvamınca sulu ama pembe pembe geliyo. yatamadım. agrım sızım yok hala. kızımda oynasıyo. bos bi alarm olabiler..sabahı bekliyorum dr a gidicem. dogurursam bi sekilde sizi haberdar ederimm.. :utan:
ecrincim hayırlısı olsun dünürüm haberlerini bekliyorum benim telim sende var ama seninki bende yok bilgilendirirsen sevinirim
galiba az önce 1 fincan kadar suyum geldi.. kontrol edemedim cünkü .vıcık vıcık bişidi. ama o da kesildi. kızcem oynamıo ama elimi koydugum yerden ittirtiyo. haaaala agrım yok:acep: havada aydınlanmadı bi türlü. agrım yok nasılsa die duruyorum ama bişi olmaz umarım bide kız oynuyo die içim rahat heralde.
haddiii ağzım açık okuyorum rabbim sen nelere kadirsin 40.haftanın içinde dünürüm sinyalleri verdi sonunda defne hanım
zaman kocayı dürtme zamanıdırr:D:D hadinn görüsürükk kızlarrrr:heyo:
heheh hadi dürt bakalım hayırlısı olsun allah kayırlı doğumlar nasip etsin
ayy cıkamadım bi türlüü. kociş uyandıı. akınt olunca hastahaneye mi gidiliyodu ne bilim ben dio:D zıpladı kuzum yataktan yazık:D dus alıyo simdi. hastahaneyi aradım nezos 9 da orda oluyomus. ebeyle konustum gel dedi. seri bi akıs yok ama su geliyo az az.. bu kadar bekleyince ondan da süphe ediyorum su mu acab die:D wc cıkısım 3 oldu bu arada. içimde bişi kalmadı sanırsam. dogum yapanlar bu kadar cok cıkmıs mıydı öncesinde acaba:acep:

hadi bakalım rabbim yardmcınız olsun bir avazda doğur inşallah darısı bizlerinde başına

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Günaydın Aslıcan ve Tubişcan :)
Ecriiin nere gittin bacıııım. Sen bugün kesin doğurursun, bu mesajı da daha da göremezsin :D
Ben çok fenayım. Üstümden ateşler çıkıyo, midem bulanıyo, felaket gerginim, öğürüp duruyorum. Malum saatler kaldı hayırlısıyla :beyazbayrak:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydın kızlar aslım simuşum bir bir gidiyoruz yine simuş kız seni bekleyemedi bu gacı doğuma gitti hadi yarında sıra sende gülüm nasılsın?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
günaydın kızlar aslım simuşum bir bir gidiyoruz yine simuş kız seni bekleyemedi bu gacı doğuma gitti hadi yarında sıra sende gülüm nasılsın?

O kadar dedim, bekle aynı gün doğuralım ama demek ki o benden daha iyi konsantre olmuş doğurmaya :D Baksana biz kızın keyfini bekleseymişiz yarın da olmazmış, çünkü şuana kadar tık yok zillide :D

Tubişim, çok gerginim. Yarın sabah 6 da hastanede olucaz, en geç 7 gibi ameliyathaneye alınmış olurum sanırım. Uzundur ameliyat olmuyodum, değişik bi gün olucak :D (Töbe YARABBİM. Valla stresten ne dediğimi bilmiyom :D )

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
O kadar dedim, bekle aynı gün doğuralım ama demek ki o benden daha iyi konsantre olmuş doğurmaya :D Baksana biz kızın keyfini bekleseymişiz yarın da olmazmış, çünkü şuana kadar tık yok zillide :D

Tubişim, çok gerginim. Yarın sabah 6 da hastanede olucaz, en geç 7 gibi ameliyathaneye alınmış olurum sanırım. Uzundur ameliyat olmuyodum, değişik bi gün olucak :D (Töbe YARABBİM. Valla stresten ne dediğimi bilmiyom :D )

sakin ol bitanem ecrinn çok istekliydi gerçekten rabbim gönlüne göre verdi inşallah almıştır kızını kucağına darısıda yarın bu saatlerde senin başına gülüm telaş yapma sakin ol ki bebeğinde streslenmesin korkulcak bişi yok güselim ne olduğunu anlamadan tutuşturcaklar kucağına senin kızın adın ne idi simuşum

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
mübarek kar durmadı gitti daha çok stres oluyorum ben yağdıkça 40cm olmuştur yerdeki karın yüksekliği off yaaa :iyyyy:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

sakin ol bitanem ecrinn çok istekliydi gerçekten rabbim gönlüne göre verdi inşallah almıştır kızını kucağına darısıda yarın bu saatlerde senin başına gülüm telaş yapma sakin ol ki bebeğinde streslenmesin korkulcak bişi yok güselim ne olduğunu anlamadan tutuşturcaklar kucağına senin kızın adın ne idi simuşum

"Duru" inşallah teyzesi. :)
Valla neyden korkuyorum ne sebeple gerginim bilmiyorum. Ansızın olsa sanki daha mı iyi olucaktı ne :acep: Ne olduğunu anlamadan gümbürtüye gitmek gibi :D Ama şimdi sürekli planlama yapmaya çalışıyorum. Yok şu saatte banyo yaparım yok bu saatte Yasin okurum, yok şu saatte yatarım vs vs. Tırsaklık had safhada. :evet:
Mesela şimdi salonun camlarını içerden biraz silicem, sırf tozu gitsin diye. Kendime paso işler bulmaktayım.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Günaydın Aslıcan ve Tubişcan :)
Ecriiin nere gittin bacıııım. Sen bugün kesin doğurursun, bu mesajı da daha da göremezsin :D
Ben çok fenayım. Üstümden ateşler çıkıyo, midem bulanıyo, felaket gerginim, öğürüp duruyorum. Malum saatler kaldı hayırlısıyla :beyazbayrak:
günaydın canımmmm...ayyy kurabn olurum çok az kaldı inşallah sen rahat ol yarın inşallah minik kızın kollarında olacak bunları düşün kuzum:evet:

günaydın balımmmmmmmmm:beyazbayrak::beyazbayrak:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
mübarek kar durmadı gitti daha çok stres oluyorum ben yağdıkça 40cm olmuştur yerdeki karın yüksekliği off yaaa :iyyyy:

Tubişim burda öyle kar yok. Ama dereceler -20 leri gösteriyor ve daha önce yağan karlar felaket buz tutmuş durumda. Yollar buz pisti, kaldırımlar buz pisti. Allah yardımcımız olsun... İstanbulda hamile memurlara tatilmiş. Babacığım bi kıyak geç falan desen olma mı :acep:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
günaydın canımmmm...ayyy kurabn olurum çok az kaldı inşallah sen rahat ol yarın inşallah minik kızın kollarında olacak bunları düşün kuzum:evet:

:huhuu: Hııı işte onları düşününce korkuyom. Naapcam, nası anne olucam, daha çocuk bakmayı bırak tutmayı bile beceremiyom :D Muhtemelen o ağlar ben ağlarım. Kemal Sunal'ın filmindeki gibi :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
"Duru" inşallah teyzesi. :)
Valla neyden korkuyorum ne sebeple gerginim bilmiyorum. Ansızın olsa sanki daha mı iyi olucaktı ne :acep: Ne olduğunu anlamadan gümbürtüye gitmek gibi :D Ama şimdi sürekli planlama yapmaya çalışıyorum. Yok şu saatte banyo yaparım yok bu saatte Yasin okurum, yok şu saatte yatarım vs vs. Tırsaklık had safhada. :evet:
Mesela şimdi salonun camlarını içerden biraz silicem, sırf tozu gitsin diye. Kendime paso işler bulmaktayım.
fazla iş bulma bence simuş yoksa normal yollardan çıkarcan sende duruyu :D otur uzat ayaklarını naptın anneciğine söyleyecen mi?

günaydın bacım bak şimdi yaa erotik kız sütyen sallıyo bana :D tahrik etme kızım biz hamileyiz :dill:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

fazla iş bulma bence simuş yoksa normal yollardan çıkarcan sende duruyu :D otur uzat ayaklarını naptın anneciğine söyleyecen mi?

Keşke bacağımda sorunum olmayaydı da normal yollardan doğuraydım Tubişim...
Yarın sabah annem ve babam binecekler. Allah kısmet ederse yarın akşam saat 5 gibi hastanede olurlar inşallah. Eşimin ailesine de söyledim. Ama ilk saatleri başbaşa geçirmek istediğimi de söyledim. O yüzden bozulmadılarsa eğer, paşa gönülleri de yeterse onlar da öğleden sonra gelirler hastaneye.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
:huhuu: Hııı işte onları düşününce korkuyom. Naapcam, nası anne olucam, daha çocuk bakmayı bırak tutmayı bile beceremiyom :D Muhtemelen o ağlar ben ağlarım. Kemal Sunal'ın filmindeki gibi :D

ya çok garip bir his ve telaş anlamya çalışıyorum inanki empati kurunca bende senin gibi olurum :):)
dün banada doktorum 2 hafta sonra doğum şekli ve tarihi konusunda netleşecez dedi kalbim ona bile pır pır ettiki sen yarın doğuracan anammmm yavrum yaaa (bende seni sakinleştireceğin yere coşturuyorum mu ne:):):))töbe töbe sustum

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

günaydın bacım bak şimdi yaa erotik kız sütyen sallıyo bana :D tahrik etme kızım biz hamileyiz :dill:

valla şu göbekle erotizm 0 bacım kalmadı gitti hatta eskilerde:):)en son dantalli sütyenle erotizm yaşamaya kalktığımı anlatmıştım hatırlarsan sütyenin dantalleri yırtılmıştı:):):)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
birde nurtopu gibi cazibemiz olmuş kızlarrr..buda nedense üye olalı çok olmuş ancak hiç msj göndermemiş sadece takipçilik yapıyor sanırım:sinir::sinir::sinir:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
birde utangaçlarki isimlerini yazıverince ekranda görüverince panik olup kaçışıveriyorlar anammmmmm:huhuu::huhuu:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ya çok garip bir his ve telaş anlamya çalışıyorum inanki empati kurunca bende senin gibi olurum :):)
dün banada doktorum 2 hafta sonra doğum şekli ve tarihi konusunda netleşecez dedi kalbim ona bile pır pır ettiki sen yarın doğuracan anammmm yavrum yaaa (bende seni sakinleştireceğin yere coşturuyorum mu ne:):):))töbe töbe sustum

-kop-kop Zaman nası geçicek diyodum, geçti Aslım. 2 hafta da 4 hafta da hemen geçiyor. Bugün nasıl geçecek işte onu bilmiyorum :)

birde nurtopu gibi cazibemiz olmuş kızlarrr..buda nedense üye olalı çok olmuş ancak hiç msj göndermemiş sadece takipçilik yapıyor sanırım:sinir::sinir::sinir:

Ohoooooo o çoktan beri var bebişim. Bak bide yuksel arzumuz olmuş :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Keşke bacağımda sorunum olmayaydı da normal yollardan doğuraydım Tubişim...
Yarın sabah annem ve babam binecekler. Allah kısmet ederse yarın akşam saat 5 gibi hastanede olurlar inşallah. Eşimin ailesine de söyledim. Ama ilk saatleri başbaşa geçirmek istediğimi de söyledim. O yüzden bozulmadılarsa eğer, paşa gönülleri de yeterse onlar da öğleden sonra gelirler hastaneye.
olsun sen doğurda nasıl olursa olsun simuşumm iyi yapmışın içinde kalcaktı yoksa
valla şu göbekle erotizm 0 bacım kalmadı gitti hatta eskilerde:):)en son dantalli sütyenle erotizm yaşamaya kalktığımı anlatmıştım hatırlarsan sütyenin dantalleri yırtılmıştı:):):)

seni yirim :D
demek öle oldu heee yırtıldı :D o manzara eminimfenadır

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar ecrinden msj geldi hastanedelermiş arayamam die haber vereyim demiş bugün doğum gerçekleşcekmiş sancısı olmadığı için suni sancı vereceklermiş önce ama açılmamda yok diyor :acep: umarım canını çok yakmazlar dünürümün hayırlısıyla tez zamanda kurtarsın rabbim.benim oğlumda gelinin gelceğini duyunca heyecan yaptı :D fena zorluyo acil çıkış kapısını:iyyyy:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
-kop-kop Zaman nası geçicek diyodum, geçti Aslım. 2 hafta da 4 hafta da hemen geçiyor. Bugün nasıl geçecek işte onu bilmiyorum :)

Ohoooooo o çoktan beri var bebişim. Bak bide yuksel arzumuz olmuş :D

demi yaa geçip gidiyor hakikaten daha kan sonucumdu telefonda alıp ağlayarak aradığımı biliyorum annemi-babamı..üstündden koca bir 9 ay geçmiş vay beee bu kadarcık hafta günmü geçmeyecek değilmi ama...
aslında bugün biyerlere falanmı gitsen simuşum ne bileyim kafan dağılırdı..

yüksel arzumuzda adı geçince gidivermiş.bunlar bir varmış bir yokmuş gibiler haa:):):)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar