Allah yardımcınız olsun sakın kocan olmadan doğurma sık dişini tubişim dua edecem sana
laylaşum bu sancılar beni şiddetli bir şekilde dürtüyor ama yokluyo sanırım :S doğurmayı istemiyorum erkenden
ben doğurmam sıra sende ayıp olar tuttuyorum biraz daha içerde senin kızın benim oğlumu fişekliyo zaten çıkacak zaar seninkide çıkıncakuvvetle muhtemell olamazsın cnmm![]()
kızz lidırrr dogurma sakınn tut 3 gün dahaa kocan gelsinn öncee.. yat dinlen bol bol. bacaklarını da uzat.. gerekirse yarın işe de gitme. hatta biraz daha tutt hazır izne cıkcaksın az dinlenirsinn.
ecrincim hayırlısı olsun dünürüm haberlerini bekliyorum benim telim sende var ama seninki bende yok bilgilendirirsen sevinirimii gecelerr hatunlarrr..gece yatarkenn bak ben bu kadar bekledim gerisini sen bilirsin artık normal mi sezos mu hayırlısı die dua ettiydimm. yukardaki sesi duymuss yada acınası göbegimden etkilenmiş olacak kii bundan yarım saat önce wc de pmbe akıntı geldi peceteye.. tey nisan heralde didim ama az önce hala geldigini gördüm.. nisan su gibi olmaz heralde. yymurta beyazı kıvamınca sulu ama pembe pembe geliyo. yatamadım. agrım sızım yok hala. kızımda oynasıyo. bos bi alarm olabiler..sabahı bekliyorum dr a gidicem. dogurursam bi sekilde sizi haberdar ederimm..
haddiii ağzım açık okuyorum rabbim sen nelere kadirsin 40.haftanın içinde dünürüm sinyalleri verdi sonunda defne hanımgaliba az önce 1 fincan kadar suyum geldi.. kontrol edemedim cünkü .vıcık vıcık bişidi. ama o da kesildi. kızcem oynamıo ama elimi koydugum yerden ittirtiyo. haaaala agrım yok:acep: havada aydınlanmadı bi türlü. agrım yok nasılsa die duruyorum ama bişi olmaz umarım bide kız oynuyo die içim rahat heralde.
heheh hadi dürt bakalım hayırlısı olsun allah kayırlı doğumlar nasip etsinzaman kocayı dürtme zamanıdırrhadinn görüsürükk kızlarrrr:heyo:
ayy cıkamadım bi türlüü. kociş uyandıı. akınt olunca hastahaneye mi gidiliyodu ne bilim ben diozıpladı kuzum yataktan yazık
dus alıyo simdi. hastahaneyi aradım nezos 9 da orda oluyomus. ebeyle konustum gel dedi. seri bi akıs yok ama su geliyo az az.. bu kadar bekleyince ondan da süphe ediyorum su mu acab die
wc cıkısım 3 oldu bu arada. içimde bişi kalmadı sanırsam. dogum yapanlar bu kadar cok cıkmıs mıydı öncesinde acaba:acep:
hadi bakalım rabbim yardmcınız olsun bir avazda doğur inşallah darısı bizlerinde başına