2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
sağolun kızlar. darısı başınıza. her hali, her hareketi, her mimiği başka güzel. dedesi göremedi daha. çıldırıyor. o yüzden fotograf makinesi elimizde dolaşıyoruz. hemen bilgisayara aktarıp dedeye yolluyoruz :cokkomik:

su verme sakın dedi doktorumuz. anne sütünden başka ağzına bir damla girmesin dedi. ama ben çok susayan bir zat olduğumdan onun da susadığına inandım nedense :D vermiyim bari doktoru ve sizi dinliyimmmm

Selam kızlar...
Canım su meselesini okudum da...
Sen sadece anne sütü mü veriyosun, mama takviyesi de yapıyo musun? doktorumuz bize suyla alakalı bişey demedi.
Ama sütüm yeterli değil mama takviyesi yapıyoruz, acaba su vermem gerekir mi ki...
İlk günler sütüm daha fazlaydı, şimdi biraz azaldı acaba su verecek miyim ya, yarın tlf edeyim bari...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Selam kızlar...
Sen sadece anne sütü mü veriyosun, mama takviyesi de yapıyo musun? doktorumuz bize suyla alakalı bişey demedi.
Ama sütüm yeterli değil mama takviyesi yapıyoruz, acaba su vermem gerekir mi ki...
İlk günler sütüm daha fazlaydı, şimdi biraz azaldı acaba su verecek miyim ya, yarın tlf edeyim bari...

cnm sadece anne sütüyle beslenenler su içmiyor die biliyorumm. mama veriyosan su verilebilir heralde. ay bende merak ettimm sor bakalım:D

ben var gibiyimm calmdown cum:D

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
babuşum ordysan ses ver iiki kız annesi olarak az çocuklarımızı çekiştirek zilloşları...

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Selam kızlar...

bblaucum ben şimdilik sadece anne sütü veriyorum. henüz mama vermedim. annem ve ben Tunanın suya ihtiyacı olduğuna inandık nedense :D su vermeyin diye uyaran da kendi doktorum bu arada. çocuk doktoru bu konuda birşey demedi. biz de sormayı unuttuk :acep: ilk kontolde sorarım bakalım...

nasıl yavru kuş? alıştınız mı iyice birbirinize?

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
ben suyu 3 aylık olduktan sonra werilio die bilioum bizim komşumuzun oğlu oldu biz sormuştuk öle demişti:acep:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
bblaucum ben şimdilik sadece anne sütü veriyorum. henüz mama vermedim. annem ve ben Tunanın suya ihtiyacı olduğuna inandık nedense :D su vermeyin diye uyaran da kendi doktorum bu arada. çocuk doktoru bu konuda birşey demedi. biz de sormayı unuttuk :acep: ilk kontolde sorarım bakalım...

ben de vermiyorum.. sadece anne sütü.. hemşire ilk 10 dk da içtği süt suyunu karsılar sonrakilr açlığını giderir demişti..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

alıştık canım işte...
siz nasılsınız,nasıl geçiyo günler...
benim bebeğim emmiyo sütü sağarak veriyorum ama nedense sütüm azaldı bikaç gündür :(

babuşum ordysan ses ver iiki kız annesi olarak az çocuklarımızı çekiştirek zilloşları...

burdayım canım...

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
alıştık canım işte...
siz nasılsınız,nasıl geçiyo günler...
benim bebeğim emmiyo sütü sağarak veriyorum ama nedense sütüm azaldı bikaç gündür :(

burdayım canım...

hayata gelll.. bi elle emziiyor bir elle yazıyrm:sok
babuşum sütün için humana cayı ecz. denn al onu iç çok artırıyr.. bi de kuru incirle sütükaynatıyomussun içiyrmussun o da fıskırtıyrmus... ben onu denemedm gerek kalmadı

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
oooooo taze anneler toplanmış herkese iyi geceler su konusunda sadece anne sütü veriliyorsa gerek yok ama mama da veriliyorsa su verilmeki benim ilk oğlum 2 ay emdi ve su vermemiştik mamaya geçince doktorumuz suyuda ihmal etmeyin demişti hatta yrım biberon su içiyordu halada çok su içer

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Yarın Ada'nın doktorunu arayıp sorucam bakalım ama biz de annemle su verelim diye karar verdik :D
Kaynatılmış ılıtılmış sudan verdik.
Aldı biraz :D
İlk kez kaşıkla alıyor gelişme var kızımda :D
YArın mamayı ve sağılmış sütü de kaşıkla denicem belki biberonu unutur,memeye döner...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ii gecelerr hatunlarrr..gece yatarkenn bak ben bu kadar bekledim gerisini sen bilirsin artık normal mi sezos mu hayırlısı die dua ettiydimm. yukardaki sesi duymuss yada acınası göbegimden etkilenmiş olacak kii bundan yarım saat önce wc de pmbe akıntı geldi peceteye.. tey nisan heralde didim ama az önce hala geldigini gördüm.. nisan su gibi olmaz heralde. yymurta beyazı kıvamınca sulu ama pembe pembe geliyo. yatamadım. agrım sızım yok hala. kızımda oynasıyo. bos bi alarm olabiler..sabahı bekliyorum dr a gidicem. dogurursam bi sekilde sizi haberdar ederimm.. :utan:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
akıntı azaldıı hatta kesildi gibi. :acep: yine doguramadan geri dönersem yuhh dicem hee:utan: neyse bu arada günlerdir dilime doladıgım ütüyü yaptım:D wc yi cifledim sabah yapamam diye. toz aldım. süpürge tutamadım gürültü olmasın die. kızım hala kıpır kıpırr. cok acım ama stresten heralde hiçbişi sokamıyorum agzıma. gece den simdiye 2 kez de wc ye cıktım lavman dedikleri bundan karısık bişi olamaz heralde:sok ayy dua edin doguruvereyimm bugün yaaaa:evet::evet:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
galiba az önce 1 fincan kadar suyum geldi.. kontrol edemedim cünkü .vıcık vıcık bişidi. ama o da kesildi. kızcem oynamıo ama elimi koydugum yerden ittirtiyo. haaaala agrım yok:acep: havada aydınlanmadı bi türlü. agrım yok nasılsa die duruyorum ama bişi olmaz umarım bide kız oynuyo die içim rahat heralde.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayy cıkamadım bi türlüü. kociş uyandıı. akınt olunca hastahaneye mi gidiliyodu ne bilim ben dio:D zıpladı kuzum yataktan yazık:D dus alıyo simdi. hastahaneyi aradım nezos 9 da orda oluyomus. ebeyle konustum gel dedi. seri bi akıs yok ama su geliyo az az.. bu kadar bekleyince ondan da süphe ediyorum su mu acab die:D wc cıkısım 3 oldu bu arada. içimde bişi kalmadı sanırsam. dogum yapanlar bu kadar cok cıkmıs mıydı öncesinde acaba:acep:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ayyy ecrincimmm ne diyorsun şok oldum şimdi demin beri geçmişi okuyup duruyorum ancak geldim iyimi burdaydın gitmişsin:sok:sok
ayy rabbim yardımcın olsun kuşum bence bugün doğuracaksın gibime geliyor allahın izniyle canım yaaa

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar