2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Hoşbuldum Laylam :beyazbayrak: Annelik=uykusuzluk sanırım :D Yani şu an için böyle düşünüyorum :D
Oğlum hayatından memnun, yiyo, sıçıyo, yatıyo kebap yani :D
Sen nasıl oldun?

ayyy azom gerçekten annelik çok zor hep böyle gitmeyecek uykusu düzene gidirince sende rahatlarsın biraz zamana ihtiyacın var :huhuu:ne yapsın annesi kuzucuğun başka işimi var:)

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

bende senin gibi beklemedeyim sıkıcı günler geçmiyor
sende ağrı sızı yokmu daha

var aslında her gun gun icinde regl sancısı gibi hafif hafif giriyo cıkıyo ama duzenli degil bide siddetli degil o kadar.onun harici catı kemiklerim ayrılcakmıs gibi agrıyo..baska bisey yok simdilik ya.yarın nst ye gitcem bakalım :ninni:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

amanınnı tunaya bak tütütütü maşallah ne güsel tatmış annesi yok kız bildiğim kadarıyla 4-5 aydan önce su verilmez bebeğe

sadece anne sütü alan bebeklere su verilmiyormus emdigi sürece. ama bana içi yanıyo gi gelir hepp psikolojik. ben damla damla da olsa veren takıma girebilirim:D

sağolun kızlar. darısı başınıza. her hali, her hareketi, her mimiği başka güzel. dedesi göremedi daha. çıldırıyor. o yüzden fotograf makinesi elimizde dolaşıyoruz. hemen bilgisayara aktarıp dedeye yolluyoruz :cokkomik:

su verme sakın dedi doktorumuz. anne sütünden başka ağzına bir damla girmesin dedi. ama ben çok susayan bir zat olduğumdan onun da susadığına inandım nedense :D vermiyim bari doktoru ve sizi dinliyimmmm

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
o kadar değil teyzesi.. bugün1 haftalık olcak..gecen çarşamba teşrif etti prenses..

a aa ayy 3 hafta oldu die okudum ben sankii girdigin günn. hatta büyütmüş bile dedim:acep: yanlıss görmüsüm demekk büyüttüm cocugu hemen:D olsunn masallahh kocaman olmmuss yinede :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
yatıpp durursan olcagı buu. ben kalkıpp ısırganları yıkayasıyaa sular kesildii:acep: gelir insallah öteki pişene kadar:(

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
hayır kalmadı..sağlk durumu solunumu iidi bi gece hastanede kaldık sonra da evimize geldk..normal doğu nasip etsn isteyen herkese Rabbim..doğum zor ama sonrası kolay..

anladım canım gecmis olsun..bende normal dogum yapıcam insallah da o yuzden merak ettim evet mumkun olan herkes normal dogum yapsın bencede..

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
a aa ayy 3 hafta oldu die okudum ben sankii girdigin günn. hatta büyütmüş bile dedim:acep: yanlıss görmüsüm demekk büyüttüm cocugu hemen:D olsunn masallahh kocaman olmmuss yinede :D

gününden 3 hafta önce doğdu hatta 4 hafta...onu okumuşundur..sen nasılsın var mı gününedaha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar