Hoşbuldum Laylam :beyazbayrak: Annelik=uykusuzluk sanırımYani şu an için böyle düşünüyorum
![]()
Oğlum hayatından memnun, yiyo, sıçıyo, yatıyo kebap yani![]()
Sen nasıl oldun?
:heyo::heyo::heyo: selam kızlar
selam canımm ne haber?
iyilik valla bekliyoz istesen nasılsın
bende senin gibi beklemedeyim sıkıcı günler geçmiyor
sende ağrı sızı yokmu daha
var aslında her gun gun icinde regl sancısı gibi hafif hafif giriyo cıkıyo ama duzenli degil bide siddetli degil o kadar.onun harici catı kemiklerim ayrılcakmıs gibi agrıyo..baska bisey yok simdilik ya.yarın nst ye gitcem bakalım
amanınnı tunaya bak tütütütü maşallah ne güsel tatmış annesi yok kız bildiğim kadarıyla 4-5 aydan önce su verilmez bebeğe
sadece anne sütü alan bebeklere su verilmiyormus emdigi sürece. ama bana içi yanıyo gi gelir hepp psikolojik. ben damla damla da olsa veren takıma girebilirim
slm kızlaar nasılsınız bakalım
ancak girebildimm... onda da insan yok..
iyiyiz sen nasılsın ? helal walla doguruverdin 36 haftalıkkemdayanamadın demiii
bebeler geldikce topik bosalıyo cnmm. az büyüsünler dolar yineee sen koymuyomusunn bebeyi avataraa.. kocaman olmusturr kız seninkii nerdeyse 1 aylık olcak dimii
çok şükür iyym canım.walla dayanılacak gbi degildi...iyiki de doğurmusum..hamilikten hiç haz almadım nedense..ama annelik süper
o kadar değil teyzesi.. bugün1 haftalık olcak..gecen çarşamba teşrif etti prenses..
olsun olsun hadi Allah bagıslasın cabucak kavustun bebegine..kuvezde falan kaldı mı hic ?
hayır kalmadı..sağlk durumu solunumu iidi bi gece hastanede kaldık sonra da evimize geldk..normal doğu nasip etsn isteyen herkese Rabbim..doğum zor ama sonrası kolay..
a aa ayy 3 hafta oldu die okudum ben sankii girdigin günn. hatta büyütmüş bile dedim:acep: yanlıss görmüsüm demekk büyüttüm cocugu hemenolsunn masallahh kocaman olmmuss yinede