nerde bulcağını hemen sölim sımışum geçen gördük annem aşık oldu noel anne ve noel baba tipli bebek ürünleri motharcare de var -ayse başka bir yerde gözüme çarpmadıKızlar, bana kırmızı renk aynı noel babanın şapkası gibi kukuletalı şapka ve tulumu lazım. Dünden beri birçok internet sitesine baktım ama takım haline bulamadım. Eğer tesadüfen gözünüze bi yerde çarparsa haber verir misiniz...
günaydın layloş naptın bacım dün doktorda anlat bakayım iyimisin
teşekkür ederirim kızlar iyiyim bugun dün beklemediğim bir sürü tahlil yaptılar şükür sonuçlar iyi çıktı gece doğru düzgün uyku yok sıkıldım karnımı taşıyamıyorum hayırlısıyla doğsunlar yavruşlar artıkTekrar çok geçmiş olsun Laylam. Çok şükür ki iyisiniz. Önce hepimiz bi posta grip olduk, sonra hepimizde uykusuzluk ve şuan son aşamada da stres... Valla ben stresten oflaya poflaya nefes almaya başladım artık... Allah yardımcımız olsun...
kuzucum benim telaş yapma mis kokulu kızın 2 gün sonra kollarında bunun keyfini düşün sıkılma gerisi boşş
Kızlar, bana kırmızı renk aynı noel babanın şapkası gibi kukuletalı şapka ve tulumu lazım. Dünden beri birçok internet sitesine baktım ama takım haline bulamadım. Eğer tesadüfen gözünüze bi yerde çarparsa haber verir misiniz...
ben kaçtım anacığım bişiler hazrlamış beni beklemesin gideyim yanına kardeşlerimde evde sıpalar bi gidip güreşeyim şunlarlagörüşürüz
nerde bulcağını hemen sölim sımışum geçen gördük annem aşık oldu noel anne ve noel baba tipli bebek ürünleri motharcare de var -ayse başka bir yerde gözüme çarpmadı
teşekkür ederirim kızlar iyiyim bugun dün beklemediğim bir sürü tahlil yaptılar şükür sonuçlar iyi çıktı gece doğru düzgün uyku yok sıkıldım karnımı taşıyamıyorum hayırlısıyla doğsunlar yavruşlar artık
sanamı lazım ne yapacan simuş çok merak ettim
Kızıma alıcam teyzesi. Fotoğrafçı uzun kukuletalı şapka ile çekim yapalım doğumdan 15 gün sonra dedi. Aradım taradım sadece noel baba şapkaları var öyle. O yüzden noel baba şapkası tulumu dedim. Ama tabii normalde de varsa öyle daha güzel olur.
ayyyy Allahım neler düşünüyorlar şimdiden merak ediyorum resimlerinizi kimbilir nasıl olacak şirine kızın oyyy oyy oyyy
selam kızlarrr.. sabah sabah gidip 3_4 parca eksik bişi vardı onları aldım. aksama börek yapıcim. ama normal alısverisi de yapmam lazım o da yarına artık:acep:
gece sagdan sola dönerkenn hayli zorlanıyorum artık. kabugun üstüne yatmıss kaplumbaga gibiyimkocişş bi ara ben debelenirken uyandı sacımı oksadı yatamıyo musun dedi kapadı gözlerini yine.. sinirlendimm ben o level ı atladım bebemm kalkamıyorum dedim.. güldü hadi ya dedi kalktı kaldırdı beni kollarımdan tutup yazık.. lavoboya bile kalkamıyorum yaa
gece rüyamda dogurdum yine. 49 cm 2050 gr dı cocuk:sok ama gercekte bişi yokk masallah.. camasırımda kahverendimsi bi leke gördüm ama o kadar acık tonda kii kafamdan mı ürettim acaba diye süpheliyim:acep: pöffff böle iştee.. neyse allah tan kimse dogurmamıs önümden
Yaaa kızlar, sabahtandır yazsam mı yazmasam mı bilemediğim bir sıkıntım var benim. Sizi de sıkmak boğmak istemiyorum. Son günlerimiz, güzel şeylerden konuşalım istiyorum ama aklınıza da ihtiyacım var...
Biliyosunuz ailem burda değil. Burda kimim kimsem de yok. Sezeryan tarihimi bilen de yok. Ne eşimin ailesi ne benim ailem ne de arkadaşlarımız hiç kimse doğumun ne zaman olacağını bilmiyor. Tek bilen sizlersiniz. Dün annemle konuştum, bu hafta içi için sen çantanı hazırla arayıp gel diyebilirim dedim. Yazık, kadın ne dese... "Yavrum, istersen gelmeyedebilirim. Yani sıkıntı olacaksa, sizin mutluluğunuz daha önemli" dedi. Ağlamamak için kendimi zor tuttum. Zaten sadece annem gelecek. Kardeşime gelme dedim, çünkü bir aksilik olmazsa zaten Şubatın ortasına doğru buraya iş için kalıcı gelecek. Babam dersen, kendi evi hariç hiçbir yerde rahat edemez, anneni almaya geldiğimde 1 gün kalır dönerim dedi. Aslında ben biliyorum neden böyle davrandıklarını. Çünkü ben eşimin ailesiyle içli dışlı olmak istemedim evlendiğimiz günden beri. Çünkü yüz verince astarını istemeye çok müsaitler ve aşırı kalabalıklar. Sadece eşimin kardeşleri, kardeşlerinin eşleri-çocukları 16 kişiler. Bense sadece 4 kişilik bir aileyim. Bi oturmaya geliyorlar sürü gibi. Evin tüm odalarına dalıyorlar, zaptedemiyorum. Çözümü de uzak durmakta buldum. Ben böyle yapınca eşim de "sen benim ailemi istemezsen, ben de senin aileni istemem" noktasına taşıdı olayı. Ve bu yüzden ben şuan kendi aileme de mesafeliyim. Düşünsenize, doğuma benim ailemden gelen kişi sayısı:1, eşimin tafarındansa eminim en az 50 olacak. Halaları teyzeleri kuzenleri vs vs vs. Düşündükçe daralıyorum ve hiçbir çıkış yolu bulamıyorum. Sürekli kendime düşünme şimdi bunları, herşey olacağına varır desem de, içimdeki o sıkıntıyı bir türlü atamıyorum. DARAL GELİYOR... NE YAPAYIM BANA Bİ AKIL VERİN...
selam kızlarrr.. sabah sabah gidip 3_4 parca eksik bişi vardı onları aldım. aksama börek yapıcim. ama normal alısverisi de yapmam lazım o da yarına artık:acep:
gece sagdan sola dönerkenn hayli zorlanıyorum artık. kabugun üstüne yatmıss kaplumbaga gibiyimkocişş bi ara ben debelenirken uyandı sacımı oksadı yatamıyo musun dedi kapadı gözlerini yine.. sinirlendimm ben o level ı atladım bebemm kalkamıyorum dedim.. güldü hadi ya dedi kalktı kaldırdı beni kollarımdan tutup yazık.. lavoboya bile kalkamıyorum yaa
gece rüyamda dogurdum yine. 49 cm 2050 gr dı cocuk:sok ama gercekte bişi yokk masallah.. camasırımda kahverendimsi bi leke gördüm ama o kadar acık tonda kii kafamdan mı ürettim acaba diye süpheliyim:acep: pöffff böle iştee.. neyse allah tan kimse dogurmamıs önümden
Yaaa kızlar, sabahtandır yazsam mı yazmasam mı bilemediğim bir sıkıntım var benim. Sizi de sıkmak boğmak istemiyorum. Son günlerimiz, güzel şeylerden konuşalım istiyorum ama aklınıza da ihtiyacım var...
Biliyosunuz ailem burda değil. Burda kimim kimsem de yok. Sezeryan tarihimi bilen de yok. Ne eşimin ailesi ne benim ailem ne de arkadaşlarımız hiç kimse doğumun ne zaman olacağını bilmiyor. Tek bilen sizlersiniz. Dün annemle konuştum, bu hafta içi için sen çantanı hazırla arayıp gel diyebilirim dedim. Yazık, kadın ne dese... "Yavrum, istersen gelmeyedebilirim. Yani sıkıntı olacaksa, sizin mutluluğunuz daha önemli" dedi. Ağlamamak için kendimi zor tuttum. Zaten sadece annem gelecek. Kardeşime gelme dedim, çünkü bir aksilik olmazsa zaten Şubatın ortasına doğru buraya iş için kalıcı gelecek. Babam dersen, kendi evi hariç hiçbir yerde rahat edemez, anneni almaya geldiğimde 1 gün kalır dönerim dedi. Aslında ben biliyorum neden böyle davrandıklarını. Çünkü ben eşimin ailesiyle içli dışlı olmak istemedim evlendiğimiz günden beri. Çünkü yüz verince astarını istemeye çok müsaitler ve aşırı kalabalıklar. Sadece eşimin kardeşleri, kardeşlerinin eşleri-çocukları 16 kişiler. Bense sadece 4 kişilik bir aileyim. Bi oturmaya geliyorlar sürü gibi. Evin tüm odalarına dalıyorlar, zaptedemiyorum. Çözümü de uzak durmakta buldum. Ben böyle yapınca eşim de "sen benim ailemi istemezsen, ben de senin aileni istemem" noktasına taşıdı olayı. Ve bu yüzden ben şuan kendi aileme de mesafeliyim. Düşünsenize, doğuma benim ailemden gelen kişi sayısı:1, eşimin tafarındansa eminim en az 50 olacak. Halaları teyzeleri kuzenleri vs vs vs. Düşündükçe daralıyorum ve hiçbir çıkış yolu bulamıyorum. Sürekli kendime düşünme şimdi bunları, herşey olacağına varır desem de, içimdeki o sıkıntıyı bir türlü atamıyorum. DARAL GELİYOR... NE YAPAYIM BANA Bİ AKIL VERİN...
Ecrin, gel Perşembe sabahına birlikte doğuralım kız
sen bu hafta doğurursun kız germe kendini senin kız acaba yüz görümlüğü falan mı istiyor
bende senin gibiyim simuş burda kimsem yok ama eşimin ailesindende kimse yok kayınvalidem doğumu sordu bende hepiniz birden gelmeyin doğuma annem gelecek o gittikten sonrada siz gelin dedim oda iyi düşünmüşsün dedi çünkü ilk doğumumda hepsi aynı anda gelip aynı anda gittiler kayınvalidemler görümcemlerle gelirler fazla kalmazlar kayınpederim baban gibi rahat edemiyor sorunum yok yani birde kayınvalidemide görümcemide severim çok anlayışlı insanlardır senin durumun karışık biraz ama annene üzüldüm şimdi 2 günün kaldı annenin yanında olması iyi olurdu birkaçgün idare etsen kayınvalidenleri olmazmı sonuçta herzaman yaşanan bir durum değil sonra yine tavrını ortaya koyarsın kocanlada aranı bozmamış olursun bana göre bilmeleri gerekir daha sonra eşinle aran bozulmasın yinede sen bilirsin
laylam, geçmiş olsun...az dinlen artık, bırak işi gücü yaf.
azo, benim de göğüslerim acıyo ve de özellikle emme arası uzadıkça felaket şişiyor, hatta geceleri akıyo bazen, doluluktan sanırım. bir kaç kere süt sağdım ama sağdığım sütü hiç içmedi, illa emecek. kız olsaydı adını nazlı koyardım yani o derece
bir de mama takviyesi demişsiniz doymuyor mu minikler, ben süt geldiğinden beri hiç mama vermedim, (zaten verecem desem topa tutarlar beni evdekiler) sütünüzün yetmediğini nerden anlıyorsunuz, yani ben öyle bir şey sezmedim hiç de, sütüm yettiği için mi yoksa ben mi anlayamadım yetmediğini acaba?
Annenin eksikliğini o doğumhane odasında çok hissedersin simuş ben sana söyleyeyim..Sonradan pişman olmamak için bence kadıncağıza haber ver.