2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ben kaçtım anacığım bişiler hazrlamış beni beklemesin gideyim yanına kardeşlerimde evde sıpalar bi gidip güreşeyim şunlarla :D görüşürüz

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Kızlar, bana kırmızı renk aynı noel babanın şapkası gibi kukuletalı şapka ve tulumu lazım. Dünden beri birçok internet sitesine baktım ama takım haline bulamadım. Eğer tesadüfen gözünüze bi yerde çarparsa haber verir misiniz...
nerde bulcağını hemen sölim sımışum geçen gördük annem aşık oldu noel anne ve noel baba tipli bebek ürünleri motharcare de var -ayse başka bir yerde gözüme çarpmadı

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

günaydın layloş naptın bacım dün doktorda anlat bakayım iyimisin

Tekrar çok geçmiş olsun Laylam. Çok şükür ki iyisiniz. Önce hepimiz bi posta grip olduk, sonra hepimizde uykusuzluk ve şuan son aşamada da stres... Valla ben stresten oflaya poflaya nefes almaya başladım artık... Allah yardımcımız olsun...
teşekkür ederirim kızlar iyiyim bugun dün beklemediğim bir sürü tahlil yaptılar şükür sonuçlar iyi çıktı gece doğru düzgün uyku yok sıkıldım karnımı taşıyamıyorum hayırlısıyla doğsunlar yavruşlar artık:huhuu:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

kuzucum benim telaş yapma mis kokulu kızın 2 gün sonra kollarında bunun keyfini düşün sıkılma gerisi boşş

Oooooof offf Tubişim. Normalde çabuk parlayan bi insanım. Ama bunun yanı sıra eğlenceli bi insan olduğum da sıklıkla söylenir. Farkettiğin üzere pek de mütevazi bi tarafım da vardır :D Ama gel gör ki, şu doğum zamanı yaşanacak kalabalık günleri düşündükçe patlayacak gibi oluyorum. Eşim sabahtandır seni çok seviyorum deyip duruyo, adama ben de diyemiyorum. İçimden onu demek bile gelmiyo. En son "gıcıksın" dedi işe gitti. Stresten sürekli kusuyorum. Ne yesem çıkıyor, iştahım sıfırın altında...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Kızlar, bana kırmızı renk aynı noel babanın şapkası gibi kukuletalı şapka ve tulumu lazım. Dünden beri birçok internet sitesine baktım ama takım haline bulamadım. Eğer tesadüfen gözünüze bi yerde çarparsa haber verir misiniz...

sanamı lazım ne yapacan simuş çok merak ettim

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ben kaçtım anacığım bişiler hazrlamış beni beklemesin gideyim yanına kardeşlerimde evde sıpalar bi gidip güreşeyim şunlarla :D görüşürüz

Hadi güle güleee :beyazbayrak:

nerde bulcağını hemen sölim sımışum geçen gördük annem aşık oldu noel anne ve noel baba tipli bebek ürünleri motharcare de var -ayse başka bir yerde gözüme çarpmadı

Tamamdır, süper oldu bunu öğrendiğim en kısa zamanda gidip alırım. Sağolasın tatlıııım :huhuu:

teşekkür ederirim kızlar iyiyim bugun dün beklemediğim bir sürü tahlil yaptılar şükür sonuçlar iyi çıktı gece doğru düzgün uyku yok sıkıldım karnımı taşıyamıyorum hayırlısıyla doğsunlar yavruşlar artık:huhuu:

Amin inşallah Laylam. Bizim kızımla iç içe son 2 günümüz hayırlısıyla inşallah... Sonra göz göze günlerimiz başlayacak inşallah :)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

sanamı lazım ne yapacan simuş çok merak ettim

:) Kızıma alıcam teyzesi. Fotoğrafçı uzun kukuletalı şapka ile çekim yapalım doğumdan 15 gün sonra dedi. Aradım taradım sadece noel baba şapkaları var öyle. O yüzden noel baba şapkası tulumu dedim. Ama tabii normalde de varsa öyle daha güzel olur.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
:) Kızıma alıcam teyzesi. Fotoğrafçı uzun kukuletalı şapka ile çekim yapalım doğumdan 15 gün sonra dedi. Aradım taradım sadece noel baba şapkaları var öyle. O yüzden noel baba şapkası tulumu dedim. Ama tabii normalde de varsa öyle daha güzel olur.

ayyyy Allahım neler düşünüyorlar şimdiden merak ediyorum resimlerinizi kimbilir nasıl olacak şirine kızın oyyy oyy oyyy

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

ayyyy Allahım neler düşünüyorlar şimdiden merak ediyorum resimlerinizi kimbilir nasıl olacak şirine kızın oyyy oyy oyyy

Valla Laylam, benim hiç aklıma gelmemişti. Ama kadın Pazar günü eşimle beni çekti evde. Sonra kızımın kıyafetlerine şapkalarına falan baktı. Bikaç tanesine evet bunlar olur ama kukuletalı uzun şapkalı bişeyle daha güzel oluyor, bulamazsanız bende var ben getiririm dedi. Ama şimdi ben de temiz mi olup olmadığını bilmediğim bi kıyafeti kızıma giydirmek istemiyorum. O yüzden ben kendim alayım diye düşündüm. Yoksa nerde bende o akıl fikir :D :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selam kızlarrr.. sabah sabah gidip 3_4 parca eksik bişi vardı onları aldım. aksama börek yapıcim. ama normal alısverisi de yapmam lazım o da yarına artık:acep:
gece sagdan sola dönerkenn hayli zorlanıyorum artık. kabugun üstüne yatmıss kaplumbaga gibiyim:( kocişş bi ara ben debelenirken uyandı sacımı oksadı yatamıyo musun dedi kapadı gözlerini yine.. sinirlendimm ben o level ı atladım bebemm kalkamıyorum dedim.. güldü hadi ya dedi kalktı kaldırdı beni kollarımdan tutup yazık.. lavoboya bile kalkamıyorum yaa :mendil:
gece rüyamda dogurdum yine. 49 cm 2050 gr dı cocuk:sok ama gercekte bişi yokk masallah.. camasırımda kahverendimsi bi leke gördüm ama o kadar acık tonda kii kafamdan mı ürettim acaba diye süpheliyim:acep: pöffff böle iştee.. neyse allah tan kimse dogurmamıs önümden:D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Yaaa kızlar, sabahtandır yazsam mı yazmasam mı bilemediğim bir sıkıntım var benim. Sizi de sıkmak boğmak istemiyorum. Son günlerimiz, güzel şeylerden konuşalım istiyorum ama aklınıza da ihtiyacım var...
Biliyosunuz ailem burda değil. Burda kimim kimsem de yok. Sezeryan tarihimi bilen de yok. Ne eşimin ailesi ne benim ailem ne de arkadaşlarımız hiç kimse doğumun ne zaman olacağını bilmiyor. Tek bilen sizlersiniz. Dün annemle konuştum, bu hafta içi için sen çantanı hazırla arayıp gel diyebilirim dedim. Yazık, kadın ne dese... "Yavrum, istersen gelmeyedebilirim. Yani sıkıntı olacaksa, sizin mutluluğunuz daha önemli" dedi. Ağlamamak için kendimi zor tuttum. Zaten sadece annem gelecek. Kardeşime gelme dedim, çünkü bir aksilik olmazsa zaten Şubatın ortasına doğru buraya iş için kalıcı gelecek. Babam dersen, kendi evi hariç hiçbir yerde rahat edemez, anneni almaya geldiğimde 1 gün kalır dönerim dedi. Aslında ben biliyorum neden böyle davrandıklarını. Çünkü ben eşimin ailesiyle içli dışlı olmak istemedim evlendiğimiz günden beri. Çünkü yüz verince astarını istemeye çok müsaitler ve aşırı kalabalıklar. Sadece eşimin kardeşleri, kardeşlerinin eşleri-çocukları 16 kişiler. Bense sadece 4 kişilik bir aileyim. Bi oturmaya geliyorlar sürü gibi. Evin tüm odalarına dalıyorlar, zaptedemiyorum. Çözümü de uzak durmakta buldum. Ben böyle yapınca eşim de "sen benim ailemi istemezsen, ben de senin aileni istemem" noktasına taşıdı olayı. Ve bu yüzden ben şuan kendi aileme de mesafeliyim. Düşünsenize, doğuma benim ailemden gelen kişi sayısı:1, eşimin tafarındansa eminim en az 50 olacak. Halaları teyzeleri kuzenleri vs vs vs. Düşündükçe daralıyorum ve hiçbir çıkış yolu bulamıyorum. Sürekli kendime düşünme şimdi bunları, herşey olacağına varır desem de, içimdeki o sıkıntıyı bir türlü atamıyorum. DARAL GELİYOR... NE YAPAYIM BANA Bİ AKIL VERİN...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
selam kızlarrr.. sabah sabah gidip 3_4 parca eksik bişi vardı onları aldım. aksama börek yapıcim. ama normal alısverisi de yapmam lazım o da yarına artık:acep:
gece sagdan sola dönerkenn hayli zorlanıyorum artık. kabugun üstüne yatmıss kaplumbaga gibiyim:( kocişş bi ara ben debelenirken uyandı sacımı oksadı yatamıyo musun dedi kapadı gözlerini yine.. sinirlendimm ben o level ı atladım bebemm kalkamıyorum dedim.. güldü hadi ya dedi kalktı kaldırdı beni kollarımdan tutup yazık.. lavoboya bile kalkamıyorum yaa :mendil:
gece rüyamda dogurdum yine. 49 cm 2050 gr dı cocuk:sok ama gercekte bişi yokk masallah.. camasırımda kahverendimsi bi leke gördüm ama o kadar acık tonda kii kafamdan mı ürettim acaba diye süpheliyim:acep: pöffff böle iştee.. neyse allah tan kimse dogurmamıs önümden:D

Ecrin, gel Perşembe sabahına birlikte doğuralım kız :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Yaaa kızlar, sabahtandır yazsam mı yazmasam mı bilemediğim bir sıkıntım var benim. Sizi de sıkmak boğmak istemiyorum. Son günlerimiz, güzel şeylerden konuşalım istiyorum ama aklınıza da ihtiyacım var...
Biliyosunuz ailem burda değil. Burda kimim kimsem de yok. Sezeryan tarihimi bilen de yok. Ne eşimin ailesi ne benim ailem ne de arkadaşlarımız hiç kimse doğumun ne zaman olacağını bilmiyor. Tek bilen sizlersiniz. Dün annemle konuştum, bu hafta içi için sen çantanı hazırla arayıp gel diyebilirim dedim. Yazık, kadın ne dese... "Yavrum, istersen gelmeyedebilirim. Yani sıkıntı olacaksa, sizin mutluluğunuz daha önemli" dedi. Ağlamamak için kendimi zor tuttum. Zaten sadece annem gelecek. Kardeşime gelme dedim, çünkü bir aksilik olmazsa zaten Şubatın ortasına doğru buraya iş için kalıcı gelecek. Babam dersen, kendi evi hariç hiçbir yerde rahat edemez, anneni almaya geldiğimde 1 gün kalır dönerim dedi. Aslında ben biliyorum neden böyle davrandıklarını. Çünkü ben eşimin ailesiyle içli dışlı olmak istemedim evlendiğimiz günden beri. Çünkü yüz verince astarını istemeye çok müsaitler ve aşırı kalabalıklar. Sadece eşimin kardeşleri, kardeşlerinin eşleri-çocukları 16 kişiler. Bense sadece 4 kişilik bir aileyim. Bi oturmaya geliyorlar sürü gibi. Evin tüm odalarına dalıyorlar, zaptedemiyorum. Çözümü de uzak durmakta buldum. Ben böyle yapınca eşim de "sen benim ailemi istemezsen, ben de senin aileni istemem" noktasına taşıdı olayı. Ve bu yüzden ben şuan kendi aileme de mesafeliyim. Düşünsenize, doğuma benim ailemden gelen kişi sayısı:1, eşimin tafarındansa eminim en az 50 olacak. Halaları teyzeleri kuzenleri vs vs vs. Düşündükçe daralıyorum ve hiçbir çıkış yolu bulamıyorum. Sürekli kendime düşünme şimdi bunları, herşey olacağına varır desem de, içimdeki o sıkıntıyı bir türlü atamıyorum. DARAL GELİYOR... NE YAPAYIM BANA Bİ AKIL VERİN...

bende senin gibiyim simuş burda kimsem yok ama eşimin ailesindende kimse yok kayınvalidem doğumu sordu bende hepiniz birden gelmeyin doğuma annem gelecek o gittikten sonrada siz gelin dedim oda iyi düşünmüşsün dedi çünkü ilk doğumumda hepsi aynı anda gelip aynı anda gittiler kayınvalidemler görümcemlerle gelirler fazla kalmazlar kayınpederim baban gibi rahat edemiyor sorunum yok yani birde kayınvalidemide görümcemide severim çok anlayışlı insanlardır senin durumun karışık biraz ama annene üzüldüm şimdi 2 günün kaldı annenin yanında olması iyi olurdu birkaçgün idare etsen kayınvalidenleri olmazmı sonuçta herzaman yaşanan bir durum değil sonra yine tavrını ortaya koyarsın kocanlada aranı bozmamış olursun bana göre bilmeleri gerekir daha sonra eşinle aran bozulmasın yinede sen bilirsin

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

sen bu hafta doğurursun kız germe kendini senin kız acaba yüz görümlüğü falan mı istiyor:cokkomik:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

onlardan 50 kişi eve illa gelcekse senden de gelecek 1 kişi 1 kişidir cnm. annen gelmeli bence. bizde de benzer durumlar var.. hikaye farklı ama. benim anne dedigim kişi üvey annem aslında. ama 3 yasından beri falan beraberiz. kendi annemle görüsmüyorum 3 yıldır. dügün zamanı falan canıma okudu yalan degil. esim de herseye sahit oldu ister istemez. ben empati kurdugumdan onu affettim simdi bi sorunumuzda yok ama esim hiç istemio. ama bende ondan baskasıyla rahat edemem böyle bi durumda. bide bizde 4 kişiyizz. esimin cekirdek ailesi 15 :D babam kimsenin evinde rahat edemiiycegi gibi insan arasına da karısmaz hastahaneye bile gelmeyebilir yani aynı sehirde olmamıza ragmen. esime kızıyorum bunlar bizim aramızda sen karısma yorum yapma diye. cogu kez de üste cıkıyorum ama ben onun ailesine ekstra ihtimam gösteriyorum falan filann.. ama tüm hayırlarına karsıınn annemi cagırdım ve 2 gece bizim evde kalıcak sonra da gündüzleri gelip gidicek. seninki kendi annen. canın kanın gözünden sakınmıs seni.. onun en dogal hakkı senin en dogal hakkın. esim ne der diye düsünme tatlımm. sana saygı göstermek zorunda. annene de öyle

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ecrin, gel Perşembe sabahına birlikte doğuralım kız :D

olabilerr.. sabahtan doguramam da kontrolüm saat 1 de gitmişken dogurayım da nazonun dedigi gibi dogum günü kardesi olsunlar:D

sen bu hafta doğurursun kız germe kendini senin kız acaba yüz görümlüğü falan mı istiyor:cokkomik:

kız 40 hafta oldu dogurayım ben artık.. içimde kaldı cocuk ayy.. azosum bu günlerde dogurdu diye dün gec bi umutlandım ama sabahı ettik yine debelene debelene hiçbişi olmadı.. gözümü acr acmaz sagımı solumu kontrol ediyorum sanki ıslansa hissetmicem ama snuc hep hüsran:D lidırınn oglandan sözü aldık agırlıgınca altın takcaklar dedikk ama benim kız tatminn olmadıı ne istiyo acep:D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

bende senin gibiyim simuş burda kimsem yok ama eşimin ailesindende kimse yok kayınvalidem doğumu sordu bende hepiniz birden gelmeyin doğuma annem gelecek o gittikten sonrada siz gelin dedim oda iyi düşünmüşsün dedi çünkü ilk doğumumda hepsi aynı anda gelip aynı anda gittiler kayınvalidemler görümcemlerle gelirler fazla kalmazlar kayınpederim baban gibi rahat edemiyor sorunum yok yani birde kayınvalidemide görümcemide severim çok anlayışlı insanlardır senin durumun karışık biraz ama annene üzüldüm şimdi 2 günün kaldı annenin yanında olması iyi olurdu birkaçgün idare etsen kayınvalidenleri olmazmı sonuçta herzaman yaşanan bir durum değil sonra yine tavrını ortaya koyarsın kocanlada aranı bozmamış olursun bana göre bilmeleri gerekir daha sonra eşinle aran bozulmasın yinede sen bilirsin

Valla şuan gözyaşlarımı tutamıyorum Laylam, o kadar doluyum ki... Benim tek derdim zorum doğum günü ve haftası değil. Sonrası da sorun benim için. Hani 4 senedir ne aradılar ne sordular. Haftalarca hasta yattığım da oldu ama umurlarının birinde olmadı. Kendi kardeşlerinin beli ağrısa günde 4 kere arayıp soruyorlar. Beni ve bebeği göya eşime soruyorlarmış. İşleri düştüğünde cep telefonumu biliyorlar ama daha dün görümcem eşime demiş ki; arıyorum arıyorum ev telini açan yok. Oysa bizim 1 seneden uzun zaman oldu ev telefonumuz yok ve bunu da biliyorlar. Yani biz iyiyiz, ilgiliyize getiriyolar olayı. O kadar cinler ki anlatamam. Hayatım boyunca 1 kere bile cin olamadım ben yaa. Ne düşünüyosam ne hissediyosam pat pat söylerim herkesin yüzüne. Ama böyle entrikaları beceremem ve bu yüzden de kötü ben oluyorum. Ve bu yüzden kendi aileme bile mesafe koymak zorunda kalıyorum. Şuan acaip çok canım yanıyor. Bu yüzden bu insanların doğumumda yanımda olup, odayı sürü gibi doldurup beni boğmalarını istemiyorum ve sırf onlar gelmesin diye kendi anneme şu gün anne doğum diyemiyorum. :aglayan::aglayan:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
laylam, geçmiş olsun...az dinlen artık, bırak işi gücü yaf.

azo, benim de göğüslerim acıyo ve de özellikle emme arası uzadıkça felaket şişiyor, hatta geceleri akıyo bazen, doluluktan sanırım. bir kaç kere süt sağdım ama sağdığım sütü hiç içmedi, illa emecek. kız olsaydı adını nazlı koyardım yani o derece :D

bir de mama takviyesi demişsiniz doymuyor mu minikler, ben süt geldiğinden beri hiç mama vermedim, (zaten verecem desem topa tutarlar beni evdekiler) sütünüzün yetmediğini nerden anlıyorsunuz, yani ben öyle bir şey sezmedim hiç de, sütüm yettiği için mi yoksa ben mi anlayamadım yetmediğini acaba?

Doymuyor sanırım..Çünkü emziriyorum, 10 dakika oyalana oyalana emiyor, göğsümde uyuyakalıyor..Sonra yatağına koyuyorum, 20 dk. sonra tekrar ağlıyor, tekrar memeyi ver yine emiyor..Mama verdiğimde 2 saat uyuyor.
Sütüm arttı benim elektrikli pompam gelecek sağıp vericem..Ama oğluşum hemen yoruluyor emerken.Ben de şekeri düşmesin diye mama veriyorum, doktoru öyle dedi..
Sütün yetmediğini anlarsın, ağlayarak belli ediyor zaten.

Selam kızlar :beyazbayrak:
Simuşum bence birkaç gün idare et, annenin dediğine ben de üzüldüm :( Sonuçta her iki tarafında torunları..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Annenin eksikliğini o doğumhane odasında çok hissedersin simuş ben sana söyleyeyim..Sonradan pişman olmamak için bence kadıncağıza haber ver.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Annenin eksikliğini o doğumhane odasında çok hissedersin simuş ben sana söyleyeyim..Sonradan pişman olmamak için bence kadıncağıza haber ver.

Biliyorum işte biliyorum. :mendil: Ama anneme haber verirsem ne olacak biliyor musun? Doğum yapacağım sabah hastanede çoluk çocuk en az 40 kişi olacak! Çünkü eşim de madem sen söyledin o zaman benim aileme haksızlık değil mi diyecek. :aglayan:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar