2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ben geldim kızlar akşama kadar hastanedeydim kan idrar tahlili ve nst derken akşam oldu sonuçlarımız iyi yalnız suyumuz sınırda çıktı nefes darlığı stres ve uykusuzluğa bağlı dedi doktor şükür bi sorunumuz yok dikkat edip dinlenecekmişim dahiliye doktoruda muayene etti tekrarlanırsa hiç beklemeden gel dedi

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azooo
dunyam cevap vermeden gitmis sana sorayım hatırlıyomusun ilk sancını ?

Evet canım kasılma, sertleşme şeklinde oldu..Ama sancı olduğunu anladığımda belime de vurmuştu ağrısı.

ben geldim kızlar akşama kadar hastanedeydim kan idrar tahlili ve nst derken akşam oldu sonuçlarımız iyi yalnız suyumuz sınırda çıktı nefes darlığı stres ve uykusuzluğa bağlı dedi doktor şükür bi sorunumuz yok dikkat edip dinlenecekmişim dahiliye doktoruda muayene etti tekrarlanırsa hiç beklemeden gel dedi

Hoşgeldin laylam.Gözümüzaydın, artık sen de bırak şu temizlik işlerini, dinlenmene bak.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Geldim.

Bebikomm adet agrısı gibi alt karın bogemde ve kasıklarımda basladı benim sancılarım.

Evet canım kasılma, sertleşme şeklinde oldu..Ama sancı olduğunu anladığımda belime de vurmuştu ağrısı.

Hoşgeldin laylam.Gözümüzaydın, artık sen de bırak şu temizlik işlerini, dinlenmene bak.

anladım,ilk baslardayken hafifken yani adet sancısı gibimi..benim bi saat once bole aynı adet olcakmısım gibi geldi kasıklarıma avuclarımdan ter cıktı bi kac saniye surdu sonra gecti de..belimde yoktu ama agrı

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
anladım,ilk baslardayken hafifken yani adet sancısı gibimi..benim bi saat once bole aynı adet olcakmısım gibi geldi kasıklarıma avuclarımdan ter cıktı bi kac saniye surdu sonra gecti de..belimde yoktu ama agrı

Adet sancısı gibi oluyor evet. Ama benim daha onceleri de oluyordu adet oldum olucam gibi geciyordu sonra. Takip et bakalım gen gelip gidicek mi ne kadar zamanda gelip gidiyor.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Adet sancısı gibi oluyor evet. Ama benim daha onceleri de oluyordu adet oldum olucam gibi geciyordu sonra. Takip et bakalım gen gelip gidicek mi ne kadar zamanda gelip gidiyor.

siddeti ne iste ben onumerak ediyorum yani ne zaman suphelendin sen dogum sancısı olabilceginden ?
sıklıgından mı suphelendin agrının siddetinden mi ?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
mutfagımı topladımm, fırn tepsilerimi ve telini cifledim. yaglı kagıtta kulanıyorum hep ama bu tepsilerde niye illa yag yanıgı oluyo anlamıyorumm. bencee fırın tepsileri cam olmalı:D

yemegimi de yaptım.. bu gece ütüyü de yaparsam işleri kolaylarımm. atlet ütüsünden kaytarır oldum iki haftadırr.. bekliyorum kocişş ne zaman laf etcek die ama cok sabırlı hasbam:D 2 ütülersem 1 ütüsüz giydiriyorum. cok kırısık olmuyo tabe:D neyse bu gece ütüleyeyim hepsini. o kadar dolandımm bi gr baskı olmadı kukuma yaff:böö:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bide sancılar duzenli gelmeye basladıgında hani beklicez ya 15 dk ya inmesini o surede bi dus alsak nolur ? sakıncalımı ki ?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bide sancılar duzenli gelmeye basladıgında hani beklicez ya 15 dk ya inmesini o surede bi dus alsak nolur ? sakıncalımı ki ?

kızz azoss suyu geldikten sonra dus almıs.. ılık suyla al bişi olmaz. gelişii anlarsın bence zaten sancının. 15 dk degil hem 3 dk da 1 e düscek. 10 dk da 3 defa gelicek yani kasılma yada sancı

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Dunyam
bu arada sagol yazdıkların icin bide dedin ya onceden de oluyodu adet sancısı gibi..o onceden dedigin ne zamanlardı ?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
walla calmdown'dan sonra hepimiz sıkılabiliriz artıkın :D

evett o cok hızlı cıktı masallah:D bugün asm den msj gelmişş.. 9 aylık maceranın sonuna geldinizz.. artık bebeginizi kucagınıza alma vakti diye:D sonrada teselli ediyoo. ama bazen gec gelebilir. 41 e kadar gec kalmıs sayılmazsınız diye:D o bile dalga gecer gibi.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Dunyam
bu arada sagol yazdıkların icin bide dedin ya onceden de oluyodu adet sancısı gibi..o onceden dedigin ne zamanlardı ?

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
laylam, geçmiş olsun...az dinlen artık, bırak işi gücü yaf.

azo, benim de göğüslerim acıyo ve de özellikle emme arası uzadıkça felaket şişiyor, hatta geceleri akıyo bazen, doluluktan sanırım. bir kaç kere süt sağdım ama sağdığım sütü hiç içmedi, illa emecek. kız olsaydı adını nazlı koyardım yani o derece :D

pike gelmiş, ama göremedim yine bebişi ben.

bir de mama takviyesi demişsiniz doymuyor mu minikler, ben süt geldiğinden beri hiç mama vermedim, (zaten verecem desem topa tutarlar beni evdekiler) sütünüzün yetmediğini nerden anlıyorsunuz, yani ben öyle bir şey sezmedim hiç de, sütüm yettiği için mi yoksa ben mi anlayamadım yetmediğini acaba?

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

laylam, geçmiş olsun...az dinlen artık, bırak işi gücü yaf.

sağolun kızlar artık bıraktım herşeyi yiyip içip yatıyım diyorum temizlik işim pek kalmamıştı zaten yardıma gelen kadında tatile çıktı dönermi bilmem tam zamanını buldu doğumum yaklaştı olduğu kadar amannnnnn boşverdim:)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar