2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
lilacsımm sordum ama kaynadı arada.. yıkadılar mı bebişi. tertemiz duruyodu.. tam temizlenmez diolar ya. hatta bana ilk kıyafet normal hastane cıkısını verme ikincide onu giydir dediler. ama seninki cok temizdi.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
lilacsımm sordum ama kaynadı arada.. yıkadılar mı bebişi. tertemiz duruyodu.. tam temizlenmez diolar ya. hatta bana ilk kıyafet normal hastane cıkısını verme ikincide onu giydir dediler. ama seninki cok temizdi.

valla canım bilmiyorum ki, hiç sormadım açıkçası, silmiş olabilirler belki, saçları falan yapışıktı çünkü.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
valla canım bilmiyorum ki, hiç sormadım açıkçası, silmiş olabilirler belki, saçları falan yapışıktı çünkü.

aa evet sacları yapısıksa silmişlerdir heralde. yüzünde falan hiçbişi yoktu ya valla yıkanmıs gibidi:D yurtdısı videolarda hep yıkıolar bebeleri bizde yasak mı acep:utan: gidince sorayım bari. ayy bide bebegin hazırlandıgı yeri görseydim keske:lilav:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

yimek yidim şimdi klasör kapağı çıkartıyorum malum son hafta işlerimi devretcem cnm

afiyet olsun canımmm
darısı başıma olsun:):)inşallah

yaa tuğba bişey sorcam ben şimdi raporu erken aldım 31+5te doktora gitmişken ama 32+0da verdim iş yerine yani 3 günlük bir boşluk var şimdi ben tam 37+0da çıkıcam demi raporu 3 gün evvel almam bir sorun teşkil etmez

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Kızlar ayıp olucak ama sormak istiyorum..

Dogum yaptıgımdan beri buyuk tuvalete cıkmıyorum yni 3 gundur..

Ikınmaktan cok korkuyorum o dogum anından kalan bir korku var icimde ve dikislerim acıycak diye korkuyorum.. Napıcam ben yaa offf :iyyyy:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
afiyet olsun,kolay gelsin hadi iyisin artık dinlencen dogum yapana kadar enerji topla güzelce malum cok lazım olcak bize enerji :D
yaa bence çok dinlenemeden gelcek bu oğlan
afiyet olsun canımmm
darısı başıma olsun:):)inşallah

yaa tuğba bişey sorcam ben şimdi raporu erken aldım 31+5te doktora gitmişken ama 32+0da verdim iş yerine yani 3 günlük bir boşluk var şimdi ben tam 37+0da çıkıcam demi raporu 3 gün evvel almam bir sorun teşkil etmez

yok cnm sorun teşkil etmez için ferah olsun sen resmi muasebeye ilet onu sorun çıkmaz

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

Ikınmaktan cok korkuyorum o dogum anından kalan bir korku var icimde ve dikislerim acıycak diye korkuyorum.. Napıcam ben yaa offf :iyyyy:

sen doktoruna soyle onu,ıkınmana gerek kalmadan yapabilcegin bi ilac fln verir en azından zorlanmadan yaparsın

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
babuş senin resimlerinide görseydik yaa doğumdan sonra olmazmıydı acabası:utan:

Canım magnesie calcinee saba.bu ilacı içebilirsin 2 gün tuvalete çıkamazsan.
bana doktorum verdi doğum sonrası kabızlık için.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Hic aklıma gelmedi valla keske hastanede soyleseydim yaa..

Olmazsa arar sorarım.

sen sor mutlaka onerir bisey..benim doktorum ilk kabızlık yasadıgımda soylemistim bana bi toz surup verdi suda eritip iciyodum 3 gunde 1 hic ıkınmadan gidiyodum tuvalete bebege de hicbi zararı yoktu direk barsaklarda cozunen biseydi..Magnesie Calcinee adı..sen bi sor yinede o zaman korkmadan gidersin tuvalete

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Kızlar, ikinizin de ve tabi bizlerin de gözü aydın. Miniklerimiz hoşgelmiş, sefalar getirmişler... MAŞALLAH...
Allahım meleklerinize sizlerle birlikte hayırlı, sağlıklı sıhhatli, huzurlu ve mutlu bir ömür nasip etsin inşallah. Şansları bahtları her daim açık olsun... :utan:
Darısı da biz bekleyenlere olsun hayırlısıyla :ask:

ayyy pikemle dünyamm gelmişşlerr.. masallahh bebeklerinize de size de:ask::ask: rabbim korusunn hepiniziii :ask::ask:

Benim Sat 25 Nisandı, tam 25 Ocakta doğurdum..Beklenen 30 Ocaktı..Bu yazan doğru bence :)

Pikecim senin de gözünaydın, çok şükür yarımız kavuştuk bebeklerimize..Darısı bekleyenlere inşallah.

Kızlar ya benim memelerim acayip doldu ve çok sert, yatarken bile canım acıyor :( Bu ne zaman geçer acaba? Bebeğim emerken çok canım yanıyor.

ayyy ayy pikem gelmiş seni çok merak ettim zaten kim doğursa onu rüyamda görüyorum oğlunun ve senin iyi olmana sevindim gün geçtikçe ağrın sızında daha iyi olacak hatırlayamayacaksın bile Allah miniğini sizlere bağışlasın çok öpüyorum

gözün aydın balım benim şükür rahatladın kurtuldun bebeğin yanında allah analı babalı büyütsün inşallah bizede tez zamanda nasip etsin o gün doğurucan dedim öylede oldu gerçekten sancı çektiğin apacık belliydi akışına bıraktın ve biraz zahmetlide olsa doğurdun şükür darısı bizee normal doğurmak isteyenlere inşallah

katılıyorum teyzecim boş bırakmayın tez gidin yanına birazda canı sıkılıyo sanırım size ihtiyacı olduğunu düşünüyorum anne yeri başka imkanınız varsa daha önce yanında olun derim -ayse

pikoşum sen artık geçmişi bırak bizi haberdar et noyandan ve kendinden biz başka bişi istemeyiz gözün aydın balım tekrar allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin oğlunu darısıda bize olsun inşallah

cnm bir saat bilgin eksikti birde sezeryan şeklin düzelttim güncel şu anda :eek:

hayatım sağolasın bıraz lohusalık dönemi farklı sanırım herkes böle alıngan oluyo normal bişi olsa gerek kalp kırmadan atlatmaya bak derim
şahin iyidir inşallah kgda almıştır şayet almadıysa maam vermekten çekinme kan şekeri düşmesin yakuşuklumun .nazar:

pikoşum,
dünyam,
Rabbim sağlıkla,analı-babalı büyütmek nasip etsin kuzularınızı.
Sağlıklı,uzun,mutlu ömürler versin.
Güzel yazgılar yazsın yavrularınıza,yavrularımıza...Cümlemize inşallah...
Çok sevindim,sağlıkla kurtuldunuz hamdolsun.

tesekkür ederim kızlar..:utan::utan:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
selam nasılsınz... babuş azoyla konusmalarına baktım birazda valla süt dogurmuyo meselesi aynı gibi.. bende arada takviye mama veriyorum bi taraftan.. yanlıs mı yapıyorum falan diye düşünüyodum.. persembe doktor kontrolumuz var...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Canım magnesie calcinee saba.bu ilacı içebilirsin 2 gün tuvalete çıkamazsan.
bana doktorum verdi doğum sonrası kabızlık için.

bana hastananede ameliyat sonrası 2 tür rejim yaptırdılar, 1- gaz cıkarana kadar ki cok sürmedi 2- büyük abdest cıkana kadar (2 gün sürdü) hiç bir katı gıda verilmedi 3 gün boyunca sadece su, çay va komposta yedirdiler, bide kayısı suyu... mahvoldum açlıktan.. çıkmak için ilacda verdi üstelik.. neyseki geçti gitti.......

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hoşgeldin pikoşşş nasıl oğluşun bi görelim artık olmazmı avatarına bi koy bi bakalım annesinin bitanesine

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar