2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ay Allah razı olsun canım ya, sesimi duydun :)

azooo, ne güzel fotolar onlar yaa, maşallah kuzey e. siz de ne tatlı çıkmışsınız, bizim hastanede foto çekti ama ücretin içinde olunca böyle güzel anlarımız yok, eşinle oğlunla çok güzel hatıralar olmuş...çok beğendim...

cnmm ekstra ücret ödeyip fazladan cektiremiyomuymussun acep? bide ceken adam kimmiş acaba??

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
cnmm ekstra ücret ödeyip fazladan cektiremiyomuymussun acep? bide ceken adam kimmiş acaba??

bilmiyorum sormadık onu biz, bir kız çekti fotoları...doğumhanede olanlar güzel, ama odaya habersiz geldi, tam hazırlanamadık, bi de sezoş olunca göbek duruyordu olduğu gibi, onu falan çekmiş... gıcık :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
lilacs ım bebe tertemiz görünüyodu kızz.. yıkamıslar mı bebeyi. hani tam temizlenmiyo diolar yaa, ama baya temizdi seninki

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bilmiyorum sormadık onu biz, bir kız çekti fotoları...doğumhanede olanlar güzel, ama odaya habersiz geldi, tam hazırlanamadık, bi de sezoş olunca göbek duruyordu olduğu gibi, onu falan çekmiş... gıcık :D

benim de hastaneden birisi çekti fotoları.
genel anestezi olacağım için hiç doğum fotografçısı ayarlama gereği duymadım.
ama bebeği alma anlarını, ilk müdahaleyi filan videoya almışlar.
ilk anlarını çekmişler.
o bile yetti valla :D
ama odada olanlarda perişanım, yüzüm gözüm şiş, saçlar papaz gibi, ağlıyorum, üstümde halen o ameliyat giysisi :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

ahahhah olcak o kadar bakar bakarr göbekli günlerini hatırlarsınn:D önemli olan dogumhane bence zaten dısardakileri sizde cekmişsinizdir bosver.. bebegin koca göbeginin hediyesi sana.. ay ne kadar ilginc yaa içimde bi insan var :sok:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ilk anlarını çekmişler.
ama odada olanlarda perişanım, yüzüm gözüm şiş, saçlar papaz gibi, ağlıyorum, üstümde halen o ameliyat giysisi :D

valla aynı işte, doğumhanede olanlar güzel, arada titrettikleri olmuş ama oğlumla ilk bakışma anımızı çekmiş mesela, ama odadakilerde perişanım ben de, gerçi bize 2. gün geldi ama gecelikte olsa üstümde göbeğe odaklanmış sanki :D yüzüm gözüm de ayrı şiş.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ilk anlarını çekmişler.

sişlikk hep oluyo heralde balımm azomundda yüzü sismiş:D ayy kıyamam ne kadar dogal fotograflardır ama :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
hoş bulduk aslıcım, iyiyiz çok şükür, oğlum uyuyo şimdi...15 günlük olduk bugün :)
sen nasılsın, sancı falan var mı? :D

az önce tıckerında farkettim canım varya 2 hafta yazıyordu dedim içimden maşallah zaman nasıl geçiyor:):)kurban olurum ben ona nasılda büyümüştür 2 haftada olsa yavrum benim uyusunda büyüsün :):)

valla canım benim 32de dönmüş dedi doktorum geçen hafta gittiğimdede kafası girmiş dedi kanala sıkışmış yani hafif sancılarım çıktı nst de ama önemli dediğil dedi artık her hafta kontrole çağırdı canım bkalım çarşamba tekrar kontrol ne diyecek bana bu kız çok durmaz gibi geliyor ama baksana belli olmuyor ecrinin kız maşallah hala içerde sevdi zaar orayı tabi sıcak konforlu dışarı soğuk oda biliyor:):)

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ahahhah olcak o kadar bakar bakarr göbekli günlerini hatırlarsınn:D önemli olan dogumhane bence zaten dısardakileri sizde cekmişsinizdir bosver.. bebegin koca göbeginin hediyesi sana.. ay ne kadar ilginc yaa içimde bi insan var :sok:

evet, içinde insan var canım, ben de ilk doğduğunda bakıp bakıp bu benim içimde nasıl duruyordu diye düşündüm durdum, kucağıma aldığım an ağzını açıyor kocaman, nasıl bir emme refleksiyle doğduysa :D göğüslerim acıdı artık, krem sürmesem ne olacaktı acaba?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ilk anlarını çekmişler.

babuş senin resimlerinide görseydik yaa doğumdan sonra olmazmıydı acabası:utan:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
az önce tıckerında farkettim canım varya 2 hafta yazıyordu dedim içimden maşallah zaman nasıl geçiyor:):)kurban olurum ben ona nasılda büyümüştür 2 haftada olsa yavrum benim uyusunda büyüsün :):)

valla canım benim 32de dönmüş dedi doktorum geçen hafta gittiğimdede kafası girmiş dedi kanala sıkışmış yani hafif sancılarım çıktı nst de ama önemli dediğil dedi artık her hafta kontrole çağırdı canım bkalım çarşamba tekrar kontrol ne diyecek bana bu kız çok durmaz gibi geliyor ama baksana belli olmuyor ecrinin kız maşallah hala içerde sevdi zaar orayı tabi sıcak konforlu dışarı soğuk oda biliyor:):)

sende benden önce dogurcak potansiyeli görüyom ben aslım:D hatta lidırdada görüyom:D benim kızın da kafası kanala gireydi umutlancaktım ama babası kılıklı rahat düskünü kendini strese sokmuyo cocumm partiliyo içerde:D aksama kadar kendini ordan oraya vuruyo. ya içim cok geniss ya bebem cok kücük. nasıl hareket ediyo hala bu kadar bilmiyorum:lilav:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

sağlıkla ve zamanında gelsin inşallah aslıcım, belli olmuyor bu ufaklıkların durumu hakikaten, benimki de çok erken dönmüştü baş aşağı, dr um hiç demedi ama doğduğundaki resimlere bakıyorum da kordon da resmen boynunda, belki daha geçe kalsak problem olacaktı, zaten çok zor çıkardılar içimden, her şeyde bir hayır var gerçekten, inşallah kuzun vakitlice ve sağlıkla gelir dünyaya...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
sende benden önce dogurcak potansiyeli görüyom ben aslım:D hatta lidırdada görüyom:D benim kızın da kafası kanala gireydi umutlancaktım ama babası kılıklı rahat düskünü kendini strese sokmuyo cocumm partiliyo içerde:D aksama kadar kendini ordan oraya vuruyo. ya içim cok geniss ya bebem cok kücük. nasıl hareket ediyo hala bu kadar bilmiyorum:lilav:

valla az daha durdurursan bebeni içinde ben sana yetişcem gibime geliyor:):):)

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

seninkide dogcak canım eninde sonunda ne kadar sevsede rahatı bundan kacıs yok seve seve olmazsa zorla dogcak :D hayırlısı nasılsa oyle olsun insallah..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
evet, içinde insan var canım, ben de ilk doğduğunda bakıp bakıp bu benim içimde nasıl duruyordu diye düşündüm durdum, kucağıma aldığım an ağzını açıyor kocaman, nasıl bir emme refleksiyle doğduysa :D göğüslerim acıdı artık, krem sürmesem ne olacaktı acaba?

dünde kayınvalidem dedi yavruuuuummm iki kat içerde iki kat die. ben hemen gıcıklascam ya ii de o dik durmayı bilmiyo ki sen dik durdugun için sana garip gelio. o bilmedigi seyi nasıl istesin.. rahatsız olsa gelir zaten annesinden ayrılıp halka mal olmak istemiyo benim cocum dedim:D kadın da cevap veremedi yazık cok fenayım ya:D
dün gece kociş göbegimle oynasırken dedi içinde bişi var ya diyip durdu bana.. tamam sus dedim susmadı bi türlü. ama baya bişi var canlı yiyio içiyo uyuyoo ben tahmin edemiyorum diip durdu. bakıyorum haketten benden bagımsız aslında yani. takılıyo öle içerde ne kadar garipp.:sok insallah benimkide emme refleksiyle dogar ölee ellerini agızlarına sokup emiyolar yaa ac ac.. bayılıyorum o görüntüyee benn

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
hep hevesleniyodum bende durduk yere ay artık az kaldı ha simdi ha yarın diye ama gun gectikce diyom ki yok ya benim kız kesin 40 haftasını doldurcak belki daha da bekletcek :( küstü bize kız valla :acep:
calmdown bile 36 haftalık dogumla en onde baksana masallah :)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
valla az daha durdurursan bebeni içinde ben sana yetişcem gibime geliyor:):):)

bende öle düsünüyorumm :D:D
seninkide dogcak canım eninde sonunda ne kadar sevsede rahatı bundan kacıs yok seve seve olmazsa zorla dogcak :D hayırlısı nasılsa oyle olsun insallah..

ona da üzüldüm dün. suniyi sezosu düsünürken vicdan azabı duydum.. yani içime yasayamayacagını bilmesem ciddi ciddi kendimi suclucamm zorla dısarı cıkarmaya calısıyorum diye:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar