2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
23 şubat bacım hep içime o tarih doğuyor bilmiyorum bakalım haklı çıkacakmıyım:utan:
BENCE ÇIKACAN HAYATIMADA dediydin bacım
Sildim :)
Ooooo saat 12 olmuuuuş. Benim çıkmam gerek bal bademlerim. Perşembeye az kaldı. Biraz eve bakınayım. (Yaaa niye burda "yusuf yusuf" ikonu yok ki :D :D)
Neyse, hepinizi öptüm muaaah kendinize iyi bakın. Özellikle de sen LAYLAM... Haberdar et bizi, aklım kalır...
sende kendine ii bak balımm
valla azoyla dünyama acın önümü dedimm actılar.. gökcede gitti halbusim o benden 3 gün kücüktüü. bak calmdown da dogurmus.. benim kızın derdi ne içeriyle anlamadım:utan: pazartesi beklenenn dogum tarihi bitiyo son hafta. yavrum daha kanala kafayı sokmadı. persembe gelsede aydınlansakk suni veriyomus nezos ilk önce genelde. bakalım ne dicek bana suni mi sezos mu
bence suni verir nezoşcuğun normalden yana bu hafta doğurcan cnm bi şekilde rahat ol haberdar ett beni
midem bulanıyor cok fena.irem saclarımı tiken tiken etti problem çözücem diyee.kafamı kuma sokmaya gidiyorum..öperim hepinizi.bi deiçerdeki rahat durmuyo tekme tokat haldeyizz...teyyy teyyy geçsin günler hayırlısıyla bee..
eyvah eyvahh senin bu zilli fena be bacımm küçüğü ondanda zilli olcek o belli:utan: allah yardımcın olsun
Sealam Kızlarr anca okudum gecmisi nasılsnız
iyidir bebikom sen nasılsın anneciğin burdaydı kaynanan nasıl kız :D temzilik yapıyomu?
Aboooo kim indirdi lööö benim fotolarımı 14 kere 15 kere :sok :sok :sok Anaaaaaaam şoklardayım şuanda. Biz kaç kişiyiz deyin hele bana. Siz indirin fotolarımı da, fazla sayıda olan kısmı kim aldı. Aboooo :sok :sok
ben aldım hepsini 2-3 kere :D
ben bi mama yiyim geleyim kızlar çok acıktım öpüldünüzzzzz
afiyet şiker olsun yarasın bal olsun bende şimdi gitcem birazdan benim herif yine evde allahım4 gündür tatil benim ne cekecek çillem var bana neden tatil yok seviyorum eşimin patronunu kıyamıyo işçilerine
slm kızlarr

gökçe doğum yapmışşş maşallahhh hemde 3800 doğmuş kuzusuuu:sok:sok

layla canım geçmiş olsun
benimde nabzım 100 ün altına pek düşmüyo ama sen 116dan düşmüyo demişsin ne kadar zorlandığını az çok düşünebiliyorum yaaa
Allahh şifa versinn inşşş daha fazla uzun sürmezz normale döner nabzın
niloşş bizede sıra geliyo bacımm :ninni:
sabah sizi andık eşimle tvde senin bulunmaz aşerdiğin bişi çıktı emrede akan abiyi anlattı o kadar aramış adam bir kere ısırıp atmışın elinden çüürük bu die :D koptuk karıcık diyo sen benden bulunmaz bişi istemedin bilmem dedim canım çekmedi ondandır
öle mi diyosunn kızz.. hade bakemm son son 3 mü oluyoo o zaman.. bakalım tutcak mı:D ayy gelsin artıkk yaa içim sisti valla :utan: geri sayımdayım o zamann. :sila:
haydeee 40+0 da doğmasında bu kızçe
Ben de diyom ben kimle aynı gün doğurcam acabası :D Demek Ecrinmiş :D :D

hahaha hadi doğurun artık bakalım

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
yapıyo kız durmadan bi yeri temizliyo bende oturuyom oyle banane :) napayım su saatten sonra kalkıyom yardım edeyimd iye ay otur sen dinlen sen bimem ne e ii madem dedim bende kalkmıyom simdi pinekliyom burda boyle :ninni:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Günaydın tatlım hoşgeldin :)

Hıh işte aynen yaaa. Bu kadar olur. Çok basit şeylerde bile aynısı oluyo. Yaaa illa her lafa verilecek bir karşılık var ve bu çok üzücü. Hatta bizim kendi aramızda bile oluyor bu. Mesela ben çorabını neden oraya atıyosun, eğilemiyorum alamıyorum yerden dedim ya, direk olay şuna geliyo; sen yere bişe atınca ben sana kızıyo muyum a. Yaaa arkadaşım, bu seni normalde rahatsız eden bişeyse kız. Ama sırf ben rahatsız oldum tepki verdim diye bana kızıp tepki verme. Yani bunu karşılık olsun diye yapma. Gerçekten rahatsızsan onu dile getir. Ama yok yani. Ya beyinler farklı çalışıyorondan çıkıyor bu sorunlar ya da içten içe bunu nasıl bastırabilirim isteği var... Anlamak cidden zor...

Ay aynen valla aynısı....Bizde de bu tip karşılaştırmalar çok olur.Artık gülmeye başladım,sinirlenmiyorum bile :D

selam babuşum aradım telefon kapalı izindeyim diye kapattı heralde gerzek herif 1 saat daha böyle devam ederse gidiyim ben nefes alamazsam bebeğime oksijen gitmiyor offfffff:ates:

Naptın canım, bebek ağlayınca bakamadım o ara, nasıl oldun?

off yaa kopmak zorunda kaldım mevzudan istemeden işim çıktı gene:(:(neyse döndüm şükür aranıza..

yaa doğum sonrasında ailele arasında yaşanılan gerginlikten bahsetmişsiniz özeliikle babuşum ve şimuşum okadar haklısınızki anlatamam bende sırf sorun çıkmasın diye kendimden ödün vermek taraftarı değilim..herkes haddini hududunu bilecek gelemem bende hiç öyle şeylere sen 9 ay boyunca hiç yanımda olma maddi kısmını bir kenera koy manen yanımda olma sonra pat diye doğurduktan sonra herşeye o pis burnunu sok yok valla öyle yağma bende izin vermem bunu eşimde annemde çok iyi biliyor..benim sizlerden tek farkım sanırım eşimin annsinin huyunu çok iyi bilmesi ilk başlarda bizde çok yüzyüze geldik bu annesi konusunda ama biliyordu benide onuda o sebeple 1 defa bile müdafaa yapamadı kendi annesini bana şükürler olsunki çünkü oda biliyor dediğim gibi..ama ne oluyor işte eşin seni bilsede genede sinirlerini yıpratıyorlar ne olursa olsun...sırf kendi egomu tatmin etmek için eşim karşımda savunma yapmadığı halde bağırdım çağırdım bile ona annesi konusunda yazık çıtını bile çıkartmadı bana..ama lahusalık zamanımda ne olur ne biter şimdiden kestiremiyorum..yanlız bildiğim bir şey var asla müdahale etmesine izin vermeyeceğim kayınvalideme naptınki karşıyorsun hakkın yok diyeceğim bakalım inşallah bu tarz yüzyüze getirmez rabbim beni

Canım sen şanslısın o zaman...Eşin en azından objektif değerlendirebiliyor.Çoğu böyle değil, yanlışı görse de kabul etmiyor, dillendirmiyor çoğu.Benim eşim de pek kabullenmez...
En fazla susar, haklısın demez....
İnşallah problem yaşamazsın....

sizinkiler meme ister benim cadı kahvaltı istedi önce şimdide problem çözesi geldi.bi yazamadım suraya:sinir:

azomm resimleriniz cok güzel canım.mutluluğunuz hep daim olsun balım...ne iyi ettiniz fotoğrafçı ayarlamakla..

babusum nasılsın canım?küçük meleğimiz nasıl? sen sıkma canını hiçbişeye.gercekten stres sütü azaltıyor.bebeğin huyunu bile etkiliyor.duyma kimseyi canım benim..

İyiyim canım, şimdi ilk günlere nazaran çok çok iyiyim.
Kimseyi duymamaya çalışıyorum...
Senden naber, İrem tatilde değil mi, ödev mi yapıyosunuz :D

Aboooo kim indirdi lööö benim fotolarımı 14 kere 15 kere :sok :sok :sok Anaaaaaaam şoklardayım şuanda. Biz kaç kişiyiz deyin hele bana. Siz indirin fotolarımı da, fazla sayıda olan kısmı kim aldı. Aboooo :sok :sok

Fotoğrafların kaç kere indirildiğini nerden görüyoruz simuş?

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
tuğbişimm yaaa napıyımmm tadi resmen iğrençtii
attım onları çöpe
bi kaç gün sonra sordu ne yaptın onları diye
dedim çöpe attım adamın içine oturdu resmen yaaa

cnm valla sıra bize geliooo
benim hep içimden 10 şubatta doğuracakmışım gibi gelio ya
kızımda artık aşağıdan çok garip bişekilde bastırıyo ya
sendede oluyomu
bastırıyooo biraz duruyo gidiyo sankş oramdan bişi çıkacakmış gibi oluyo

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

BENCE ÇIKACAN HAYATIMADA dediydin bacım

sende kendine ii bak balımm

bence suni verir nezoşcuğun normalden yana bu hafta doğurcan cnm bi şekilde rahat ol haberdar ett beni

eyvah eyvahh senin bu zilli fena be bacımm küçüğü ondanda zilli olcek o belli:utan: allah yardımcın olsun

iyidir bebikom sen nasılsın anneciğin burdaydı kaynanan nasıl kız :D temzilik yapıyomu?

ben aldım hepsini 2-3 kere :D

afiyet şiker olsun yarasın bal olsun bende şimdi gitcem birazdan benim herif yine evde allahım4 gündür tatil benim ne cekecek çillem var bana neden tatil yok seviyorum eşimin patronunu kıyamıyo işçilerine

niloşş bizede sıra geliyo bacımm :ninni:
sabah sizi andık eşimle tvde senin bulunmaz aşerdiğin bişi çıktı emrede akan abiyi anlattı o kadar aramış adam bir kere ısırıp atmışın elinden çüürük bu die :D koptuk karıcık diyo sen benden bulunmaz bişi istemedin bilmem dedim canım çekmedi ondandır

haydeee 40+0 da doğmasında bu kızçe

hahaha hadi doğurun artık bakalım

evet dün bi sürü okudumm.. hepsine bi suni denemişligi var hatunun:D ama bana kaldırmazsın dedi ya ondan süphe ettim niye öle dedi diye. kız bide suniyi cekip doguramamak var sezoya girmek var:sok neyse nezos bilir heralde işinii.. benim kızda bu azim varken 41+0 da bile gelir:D aksam diomm kakan da mı gelmedi annem seninn bak dog da rahat rahat mıçç.. seni düsünüyom ben :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Selam kızlar ben geldimmmm :)
hoşgeldin yavrukuş nasılsınız oğluşunla
yapıyo kız durmadan bi yeri temizliyo bende oturuyom oyle banane :) napayım su saatten sonra kalkıyom yardım edeyimd iye ay otur sen dinlen sen bimem ne e ii madem dedim bende kalkmıyom simdi pinekliyom burda boyle :ninni:

heh iyi yapıyon öle bir kaynanada ben isterdim doğrusu aferin kolay gelsin ona sanada ii dinlenmeler canişkom

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Oglum uyuyor kızlar suan. Evde tekim. Kaynanamın isi vardı 1-2 saatligine dısarı cıktı.

Ck da iyi oldu valla boyle daha rahatım..

Yiyip icip yatmak ne kadar guzelmis megerse :D

Cok sukur ben de iyiyim agrılarım azaldı. Cok rahat dolanıyorum. Sutum de geliyor Cok sukur..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

hoşgeldin yavrukuş nasılsınız oğluşunla

heh iyi yapıyon öle bir kaynanada ben isterdim doğrusu aferin kolay gelsin ona sanada ii dinlenmeler canişkom

he walla,kendi capında takılıyo mutfakta yer yer yemekle yer yer temizlikle ugrasıyo e ben napayım canım agır hamileyim artık herseye kalkamam zaten o da yapmasın isterse sorun degil de yapıyo iste..kimsenin ne dedigini dusuncek halim yok su saatten sonra walla bugune kadr kendim yaptım zaten herseyimi gelmis simdi 1 haftadır burda cokmu yaptıgı is demi..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Oglum uyuyor kızlar suan. Evde tekim. Kaynanamın isi vardı 1-2 saatligine dısarı cıktı.

Cok sukur ben de iyiyim agrılarım azaldı. Cok rahat dolanıyorum. Sutum de geliyor Cok sukur..

Gecmis olsun sende kavustun iste bebegine sag salim ne guzel valla helal olsun sana resmen burda hepimizin icinde sancı ceke ceke sonunda dogurdun yani :)

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

gözün aydın dünyam, oğluna kavuştun çok şükür, Allah analı babalı büyütsün inşallah, maşallah oğluna.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
gökçem doğurmuş, calmdown doğurmuş... maşallah maşallah...Allah geride kalanları da kurtarsın biraz önce... ecrinn sıra sende diyecem ama sen sıranı çoktan verdin başkalarına bacım :D

gökçe iyi miymiş kızlar, oğlu nasılmış, geçmişi okuyamam şimdi çok uzun, deyiverin bana :)

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
yaa azo yla simuş resim mi ekledi???
ben görmedim yine...olmayacak böyle, face adreslerinizi isteyecem sonunda olmuyo böyle...

gökçe normal mi doğurdu? göbek kalmadı demiş anlamadım???

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
yaa azo yla simuş resim mi ekledi???
ben görmedim yine...olmayacak böyle, face adreslerinizi isteyecem sonunda olmuyo böyle...

gökçe normal mi doğurdu? göbek kalmadı demiş anlamadım???

canımm simuşu bende göremedim ama
azelyanın resimleri burda kuzey yazan

gökçede sezoş olduu normal değilll

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
su normal dogumda kesi yapıyolar ya,lohusalık doneminden sonra cinsel iliski basladıgında o kesi yuzunden agrılı oluyomus,kuruluk oluyomus..daha bi suru sey yazıyo ya öööff..yukarı tukursen bıyık asagı tukursen sakal bu ne kardesim..yok duzgun dikilmezse estetik acıdan kotu gorundugunden esler arası sogukluk olabiliyomus yok yine kotu dikilirse dikisler kaynamazsa mikrop kapabiliyomus iltihap olabiiliyomus ıvır zıvır..bisey okumaya da gelmiyo artık ya moralim bozuldu :böö:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
canımm simuşu bende göremedim ama
azelyanın resimleri burda kuzey yazan

gökçede sezoş olduu normal değilll

ay Allah razı olsun canım ya, sesimi duydun :)

azooo, ne güzel fotolar onlar yaa, maşallah kuzey e. siz de ne tatlı çıkmışsınız, bizim hastanede foto çekti ama ücretin içinde olunca böyle güzel anlarımız yok, eşinle oğlunla çok güzel hatıralar olmuş...çok beğendim...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
gökçem doğurmuş, calmdown doğurmuş... maşallah maşallah...Allah geride kalanları da kurtarsın biraz önce... ecrinn sıra sende diyecem ama sen sıranı çoktan verdin başkalarına bacım :D

gökçe iyi miymiş kızlar, oğlu nasılmış, geçmişi okuyamam şimdi çok uzun, deyiverin bana :)

ben assolisrt dogurcamm en son cıkcak o sebeplen:D sıramı bırak geridekilerde doguruyoo patır patır baksana:D ben tam subat annesi olcam heral. hayallerim hayal oldu:D

su normal dogumda kesi yapıyolar ya,lohusalık doneminden sonra cinsel iliski basladıgında o kesi yuzunden agrılı oluyomus,kuruluk oluyomus..daha bi suru sey yazıyo ya öööff..yukarı tukursen bıyık asagı tukursen sakal bu ne kardesim..yok duzgun dikilmezse estetik acıdan kotu gorundugunden esler arası sogukluk olabiliyomus yok yine kotu dikilirse dikisler kaynamazsa mikrop kapabiliyomus iltihap olabiiliyomus ıvır zıvır..bisey okumaya da gelmiyo artık ya moralim bozuldu :böö:

cnm ona bakarsan kesi olmasa bile sarkma idrar kacırma , genişlme vs dio. ama oranlar cok düsük. suni sancıda sarkma olabiliyomus ama fazla zorlama da, bide rahim yırtılması ama işte oranlara bakmak lazım sonucta tıbbi operasyon hep bi ihtimal var.. okuma sen onları.. genişleme sezos ta da olabiliyomus mesela o da ilginc. kesi atılıp güzelce dikildikce sorun yok. ama bazı drlar yırtılana kadar müdahale etmiyolar. yırtılma kötü sadece. o da kontrlsüz olcagı için.. dikişte sekilsiz olabilir. ama olmuyo cok bunlar. okuma kapat:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar