BENCE ÇIKACAN HAYATIMADA dediydin bacım23 şubat bacım hep içime o tarih doğuyor bilmiyorum bakalım haklı çıkacakmıyım
sende kendine ii bak balımmSildim![]()
Ooooo saat 12 olmuuuuş. Benim çıkmam gerek bal bademlerim. Perşembeye az kaldı. Biraz eve bakınayım. (Yaaa niye burda "yusuf yusuf" ikonu yok ki![]()
)
Neyse, hepinizi öptüm muaaah kendinize iyi bakın. Özellikle de sen LAYLAM... Haberdar et bizi, aklım kalır...
bence suni verir nezoşcuğun normalden yana bu hafta doğurcan cnm bi şekilde rahat ol haberdar ett benivalla azoyla dünyama acın önümü dedimm actılar.. gökcede gitti halbusim o benden 3 gün kücüktüü. bak calmdown da dogurmus.. benim kızın derdi ne içeriyle anlamadımpazartesi beklenenn dogum tarihi bitiyo son hafta. yavrum daha kanala kafayı sokmadı. persembe gelsede aydınlansakk suni veriyomus nezos ilk önce genelde. bakalım ne dicek bana suni mi sezos mu
eyvah eyvahh senin bu zilli fena be bacımm küçüğü ondanda zilli olcek o bellimidem bulanıyor cok fena.irem saclarımı tiken tiken etti problem çözücem diyee.kafamı kuma sokmaya gidiyorum..öperim hepinizi.bi deiçerdeki rahat durmuyo tekme tokat haldeyizz...teyyy teyyy geçsin günler hayırlısıyla bee..
iyidir bebikom sen nasılsın anneciğin burdaydı kaynanan nasıl kızSealam Kızlarr anca okudum gecmisi nasılsnız
ben aldım hepsini 2-3 kereAboooo kim indirdi lööö benim fotolarımı 14 kere 15 kere :sok :sok :sok Anaaaaaaam şoklardayım şuanda. Biz kaç kişiyiz deyin hele bana. Siz indirin fotolarımı da, fazla sayıda olan kısmı kim aldı. Aboooo :sok :sok
afiyet şiker olsun yarasın bal olsun bende şimdi gitcem birazdan benim herif yine evde allahım4 gündür tatil benim ne cekecek çillem var bana neden tatil yok seviyorum eşimin patronunu kıyamıyo işçilerineben bi mama yiyim geleyim kızlar çok acıktım öpüldünüzzzzz
niloşş bizede sıra geliyo bacımmslm kızlarr
gökçe doğum yapmışşş maşallahhh hemde 3800 doğmuş kuzusuuu:sok:sok
layla canım geçmiş olsun
benimde nabzım 100 ün altına pek düşmüyo ama sen 116dan düşmüyo demişsin ne kadar zorlandığını az çok düşünebiliyorum yaaa
Allahh şifa versinn inşşş daha fazla uzun sürmezz normale döner nabzın

sabah sizi andık eşimle tvde senin bulunmaz aşerdiğin bişi çıktı emrede akan abiyi anlattı o kadar aramış adam bir kere ısırıp atmışın elinden çüürük bu die
haydeee 40+0 da doğmasında bu kızçeöle mi diyosunn kızz.. hade bakemm son son 3 mü oluyoo o zaman.. bakalım tutcak mıayy gelsin artıkk yaa içim sisti valla
geri sayımdayım o zamann. :sila:
Ben de diyom ben kimle aynı gün doğurcam acabasıDemek Ecrinmiş
![]()