2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
tuğbammm takılma ve o güzel kafanı bunlar için yorma bebişim boşver kim gelirse gelsin biz kendimize bakalım

cnm benim kafa yormak değil biizmkisi layloşum en zayıf halkayı bulmak elemek -ayse rahatsız oluyo insan biri bizi gözetliyo gibi
selam hanımlar,
oğlum bugün uyumak bilmedi :D
dünyam doğurmuş en normalinden :) Allah analı babalı büyütsün minik metehanı inşallah....

var mı başkaca havadis kızlar???

senin o yakuşuklu oğlunu yerim ben kurban olurum ben ona heh senmisin doğuran al bakim anne uyuma o saman diyo :D dünyam doğurdu hayırlısyla cnm darısı arkada kalanlara sen nasılsın toparlanmışındır artık

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ya ben anlamıyorum ben türkçe öğretmeniyim ne yzdığını anlamadım ki... ya böle başka birimi var ki.. aynı kızımın adından ve benim adımdan ve benim mesleğimden ... eğer öle ise gerçekten bahtıma tüküreyim ... benim o olmadığımı kanıtlamam mı lazım ya... umarımm ki gargamel suratlı diye bana dememişsindir...bir bunu bi öğretmen olarak bi bayana bi anneye yakıştıramam...

estafurullah cnm o lafım sana değil çok samimi olduğun arkadaşına a.b ye 4 çocuk anası 20 tane adamın samimi duygularıyla oynayıp senide buna alet eden kadına o lafım -ayse

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

hoşgeldinnn lilacs başka havadis yok yarında inşallah gökçem doğuracak sen nasılsın hayırdır oğlanın rahatsızlığı yok dimi?

hoş buldum :) valla oğlanın bi sıkıntısı var mı anlamadım ki :sok kucağımda uyuyo bi güzel, yerine yatınca gözleri hemen açıyo...gözünü açınca tekrar emmek istiyor, sonra tekrar uyuyor arada zırlayarak falan... gazı da var tabi bu arada...

gökçem hayırdır yaf? senin canını dr sıkmış belli de nedenini anlamadım, ne oldu? akşama denk gelmeyiz herhalde, misafirimiz olacak bizim, sana şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum, sağlıkla sıhhatle gelsin aden paşa...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Doğum sancıları gebe kadınların korktuğu şekilde birden bire şiddetli bir şekilde başlamaz, günler içinde yavaş yavaş kasılmalar şeklinde başlar ve hatta regüler sancılar oturduktan sonra ağrı gebeler tarafından yavaş yavaş hissedilmeğe başlar. İlk doğum genellikte ortalama 18 saatte gerçekleştiğine göre doğum sancısı başladığında, kasılmalar arttığında, kasılmalar regüler hale geldiğinde telaşlanmadan hastaneye gitmek gerekir...

18 saat diyo yaa..aynı dunyam gibi valla filmlerdeki gibi olmuyomus demek birden bi sancı giriyo ayyy sonra hemen dogurmaya baslıyolar hatice sultan gibi :cokkomik:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
hoşgeldin :D oğluşun nasıl? ne güzel kollarınızda bebişler.darısı bize...

saol nazo, oğlum iyi maşallah, darısı hepinize olsun...

cnm benim kafa yormak değil biizmkisi layloşum en zayıf halkayı bulmak elemek -ayse rahatsız oluyo insan biri bizi gözetliyo gibi

senin o yakuşuklu oğlunu yerim ben kurban olurum ben ona heh senmisin doğuran al bakim anne uyuma o saman diyo :D dünyam doğurdu hayırlısyla cnm darısı arkada kalanlara sen nasılsın toparlanmışındır artık

:)) evet aynen öyle, mızıklanıyor sürekli, ama ıngaya bağladı mı tamam :D

darısı hepinize olsun, herkesin gönlünden nasıl geçiyorsa öyle olsun...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kızlar simdi baktım da valla simdi caysam normal dogumdan bende gun sayarım son 4 yada son 5 diye :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

estafurullah cnm o lafım sana değil çok samimi olduğun arkadaşına a.b ye 4 çocuk anası 20 tane adamın samimi duygularıyla oynayıp senide buna alet eden kadına o lafım -ayse

canım boşver ben gerildim bak durduk yerde.herkes anlayacağını anlamıstır bence.cok şükür burda kimseye ihtiyacımız yok.burda yalan dolan yok.herkes samimi.canları çekiyor demekki

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ecrinn
benim doğuma nezoş da girmiş kız, fotoları aldık dün, daha doğrusu cd... doğum anını da çekmişler, hakan la nezoş var başımda. oğlumla ilk bakışma anımızı da çekmişler, pek güzel :)
bazı fotolar titremiş ama olsun, yine de güzel. bu arada sezoş olunca doğumdan sonraki şişliğime inanamadım... yüzüm gözüm karnım nasıl şişmiş meğer, fotolardan gördüm :)

kuzey i babaya gösterirken foto çekmemişler yalnız, çok merak ediyordum oysa halini... ( oğluma ilk kez kuzey diyorum kızlar :D )

Tepki
7

ya gerçekten ben o kişiyi tanımıyorum ...yemin ederim yaaa... tamam beni kabul etmye bilirsiniz ama beni suçlamayın vaahi tanımıyorum... bahsettiğiniz kişiyiii... önceki vukuatı bilmiyorum...benimle mi konustu bu kişi bu blokta da ben bilmiyorum ben daha bu gün yazıyorum buraya...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Doğum sancıları gebe kadınların korktuğu şekilde birden bire şiddetli bir şekilde başlamaz, günler içinde yavaş yavaş kasılmalar şeklinde başlar ve hatta regüler sancılar oturduktan sonra ağrı gebeler tarafından yavaş yavaş hissedilmeğe başlar. İlk doğum genellikte ortalama 18 saatte gerçekleştiğine göre doğum sancısı başladığında, kasılmalar arttığında, kasılmalar regüler hale geldiğinde telaşlanmadan hastaneye gitmek gerekir...

18 saat diyo yaa..aynı dunyam gibi valla filmlerdeki gibi olmuyomus demek birden bi sancı giriyo ayyy sonra hemen dogurmaya baslıyolar hatice sultan gibi :cokkomik:
ne sandın bebikom benim teknolojik anneciğin olaydı yorumu görürdün sen:D
saol nazo, oğlum iyi maşallah, darısı hepinize olsun...

:)) evet aynen öyle, mızıklanıyor sürekli, ama ıngaya bağladı mı tamam :D

darısı hepinize olsun, herkesin gönlünden nasıl geçiyorsa öyle olsun...
maşallah sanada oğlunada cnm doğunda olacak şeyler bunlar nasip bakalım elbet düzene girecekler cnm sıkma kendini kokusunu keyfini çıkar kuzeyin
kızlar simdi baktım da valla simdi caysam normal dogumdan bende gun sayarım son 4 yada son 5 diye :D

teyzecim koş koş bu kızın terliği haketti anneciğin olaydı görürdüm ben seni gebertcek seni haberin yok tez zamanda gelsin yanına fikir değiştircen yoksa otur oturduğun yere 18 saatte şiddetli sancı çekmiycen heralde balım önce 20 dkda bire gelcek düşe düşe 1 dkya düşcek öle doğurcan o kasılma dediğide karnın sertleşip bırakması sona doğru bel ağrısıda yapıyo hiç mi adet sancısı çekmedin gülüm sen korkma rabbim sabrını direnme gucunu verir yeterki sen niyet et

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ya gerçekten ben o kişiyi tanımıyorum ...yemin ederim yaaa... tamam beni kabul etmye bilirsiniz ama beni suçlamayın vaahi tanımıyorum... bahsettiğiniz kişiyiii... önceki vukuatı bilmiyorum...benimle mi konustu bu kişi bu blokta da ben bilmiyorum ben daha bu gün yazıyorum buraya...
yok o kişi burda değil çok malum bi sitede geldiğin yerde buraya karışık şahsiyetleri toplamıyolar toplayanlarda 2 gün sonra şut ve gol oluyolar
kızlar ayın 4 ünde doğuracak olan varmı? ben kendime rezervasyon yapıyom orayı..

yok nazom rezerve edebilirsin bacım

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
nazom tuğbam boşverin germeyin kızlar kendinizi bende iyi şeyler sezinlemiyorum ama bşverin doğuma az bişey kala saçmasapan şeyler için zıplatmayın o güzel sinirlerinizi bakim:):):)
eğer diğer mahalleden geldiysen güzelim dahada sinir oynatmadan bir an önce git derim haaa yoksada artık bişey diyemeyecem senin kararın

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

ne sandın bebikom benim teknolojik anneciğin olaydı yorumu görürdün sen:D

maşallah sanada oğlunada cnm doğunda olacak şeyler bunlar nasip bakalım elbet düzene girecekler cnm sıkma kendini kokusunu keyfini çıkar kuzeyin

teyzecim koş koş bu kızın terliği haketti anneciğin olaydı görürdüm ben seni gebertcek seni haberin yok tez zamanda gelsin yanına fikir değiştircen yoksa otur oturduğun yere 18 saatte şiddetli sancı çekmiycen heralde balım önce 20 dkda bire gelcek düşe düşe 1 dkya düşcek öle doğurcan o kasılma dediğide karnın sertleşip bırakması sona doğru bel ağrısıda yapıyo hiç mi adet sancısı çekmedin gülüm sen korkma rabbim sabrını direnme gucunu verir yeterki sen niyet et

sus kız manyak :D biliyoz tamam kasılmayı ben o yalancı kasılmayı 29.haftadan beri cekiyom biliyonmu sen..2o gun yattık hic kalkmadan sol tarafa yetmedi en son ilac kullandım erken dogum olmasın diye..adet sancısı cekmem mi her ay debeleniyodum yerlerde agrı kesici olmadan da gecmezdi..hayır yani total olarak dusununce dogum 18 saatte gerceklescegini insan daha cabuk olsun istiyo ne bilem :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar