2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
epidural mi doğum yapcaksın yaparsan eğer buraya yaz durumunu memnuniyetini canım yaa allah dayanma ıkınma güçü kuvveti versin..

yok epidural istemicem epidural normal dusunuyodum ben ama vazgectim bildigin normal yapcam avaz avaz :cokkomik: yazarım tabi hersey yolunda giderde bi degisiklik olmazsa normal normal yapıp anlatcam burda..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hee ozledim alıskanlık yaptı senin adını goremeyince huzursuz oluyom :ask:
ayy bebişim benim :huhuu: sağolasınnn
ayy hadi yaaa canım benim yerim ben onun kuzusunu..demek banada mesaj gönderdi haaa tamam tanselcim dediğini dikkate alacam canım benim:)
ivet sanada gönderdi aslım unuturmu senide hı?
yok epidural istemicem epidural normal dusunuyodum ben ama vazgectim bildigin normal yapcam avaz avaz :cokkomik: yazarım tabi hersey yolunda giderde bi degisiklik olmazsa normal normal yapıp anlatcam burda..

buda ben gibi avaz avaz bağıra bağıra doğurcak bu arada dünyam öle doğurdu işte gelince anlatır artık ama ben urktum yazık kıza inan saatlerce evde cek sancı git hastanede 4 saat çek sonra git özelde tek hamlede doğur

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

ayy bebişim benim :huhuu: sağolasınnn

ivet sanada gönderdi aslım unuturmu senide hı?

buda ben gibi avaz avaz bağıra bağıra doğurcak bu arada dünyam öle doğurdu işte gelince anlatır artık ama ben urktum yazık kıza inan saatlerce evde cek sancı git hastanede 4 saat çek sonra git özelde tek hamlede doğur

yaa o sancıyı hepimiz cekcez yani normal isteyen herkes cekcek ha epidural isteyen daha az cekcek tabi ama ben riskleri duyunca caydım doktrda cesaretlendirince..bosver benim doktor da dedi ya artık cok etkili uyusturucu agrı kesici igeneler yapıyoruz zaten gerek yok epidural e dedi..
bende dedim sancıdan olen olmadıgına gore tamam ulan normal normal olsun bitsin :evet:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kızlarr tanselciğimle konuştum hepinize bol bol selamı var yaaa emzirmiş kuzusunu uyuyormuş kucağında:):)maşallah
giricem inşallah dedi..çok öptü sizi

Tepki
7
yaa o sancıyı hepimiz cekcez yani normal isteyen herkes cekcek ha epidural isteyen daha az cekcek tabi ama ben riskleri duyunca caydım doktrda cesaretlendirince..bosver benim doktor da dedi ya artık cok etkili uyusturucu agrı kesici igeneler yapıyoruz zaten gerek yok epidural e dedi..
bende dedim sancıdan olen olmadıgına gore tamam ulan normal normal olsun bitsin :evet:

cook güçlü ağrı kesici de neymiş yaaa ben ilk defa duyuyorum genlde sancı verirler...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
cook güçlü ağrı kesici de neymiş yaaa ben ilk defa duyuyorum genlde sancı verirler...

sancıyı,acılma baslamamıssa verirler her dogurana sancı verilmez..sancın varsa zaten niye versinler sana suni sancı ? o suyu gelmis ama sancısı olmadıgı icin acılması olmayana falan veriliyo duruma gore yani.

Tepki
7
sancıyı,acılma baslamamıssa verirler her dogurana sancı verilmez..sancın varsa zaten niye versinler sana suni sancı ? o suyu gelmis ama sancısı olmadıgı icin acılması olmayana falan veriliyo duruma gore yani.

benim doktorumda ne olursa olsun veriyoruz suni sancıyı dedi belki doktordan doktora yada hastaneye göre değişiyor bu durumm

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
aferin sana bende öle duydum sakıncalıymış yani onaylamıyorum dedi doktorum
kızlarr tanselciğimle konuştum hepinize bol bol selamı var yaaa emzirmiş kuzusunu uyuyormuş kucağında:):)maşallah
giricem inşallah dedi..çok öptü sizi
ohhh cnm benim sağolsun dört gözle bekliyoruz tanselimi
noluyo burda;?

evde temizlik var giremedim.

ne olcak seni çekiştiriyoruz yarın sezoşu nasıl olcanı tamamen mi uyutcaklar gökçem seni yoksa epidural mı?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bisi yok kız..Dunyam'ın dogurdugndan haberin varsa baska olan bisi yok..sen su son 4 ü degistirsene yarın dogurmuyonmu sen :)

ne dıyosunnnnnnnnnnnnnn??? :sok:sok vay be aferın bizim minnak kıza doğurdu he.

doktorumu her an boğabilirim. dün nstye gırmiştim ya bana pazar yine nst dedi. e dedim pazar yatacaktım alacaktınız bebeği. ee dur bakalım sen pazar sabahı aç karnına gel bı nstye gıreceksın ddeı.

dedim bana amelıyat dedınız. pazar bebegı alacaksanız ona gore kendıme bı yol çizerdım, çantamı hazırlardım özel odamı ayarlardım dedim.

sen aç karnına gel çantanı da getır dedi. manyak herıf ya para mı beklıyor nedir anlamadım ki? moralimi bozdu öküz. bi daha tövbe hayatta buna gıtmem.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar