epidural mi doğum yapcaksın yaparsan eğer buraya yaz durumunu memnuniyetini canım yaa allah dayanma ıkınma güçü kuvveti versin..
yok epidural istemicem epidural normal dusunuyodum ben ama vazgectim bildigin normal yapcam avaz avaz
epidural mi doğum yapcaksın yaparsan eğer buraya yaz durumunu memnuniyetini canım yaa allah dayanma ıkınma güçü kuvveti versin..
yok epidural istemicem epidural normal dusunuyodum ben ama vazgectim bildigin normal yapcam avaz avazyazarım tabi hersey yolunda giderde bi degisiklik olmazsa normal normal yapıp anlatcam burda..
iyi cesaretlisin ya helal olsun sana ... inşallah sağlıkla sıhhatle kucagına alırsın hira nı ...
ayy bebişim benimhee ozledim alıskanlık yaptı senin adını goremeyince huzursuz oluyom :ask:
ivet sanada gönderdi aslım unuturmu senide hı?ayy hadi yaaa canım benim yerim ben onun kuzusunu..demek banada mesaj gönderdi haaa tamam tanselcim dediğini dikkate alacam canım benim
yok epidural istemicem epidural normal dusunuyodum ben ama vazgectim bildigin normal yapcam avaz avazyazarım tabi hersey yolunda giderde bi degisiklik olmazsa normal normal yapıp anlatcam burda..
Amin,sagol insallah hepimiz o veya bu sekilde saglıkla kabusuruz bebeklerimize
ayy bebişim benimsağolasınnn
ivet sanada gönderdi aslım unuturmu senide hı?
buda ben gibi avaz avaz bağıra bağıra doğurcak bu arada dünyam öle doğurdu işte gelince anlatır artık ama ben urktum yazık kıza inan saatlerce evde cek sancı git hastanede 4 saat çek sonra git özelde tek hamlede doğur
yaa o sancıyı hepimiz cekcez yani normal isteyen herkes cekcek ha epidural isteyen daha az cekcek tabi ama ben riskleri duyunca caydım doktrda cesaretlendirince..bosver benim doktor da dedi ya artık cok etkili uyusturucu agrı kesici igeneler yapıyoruz zaten gerek yok epidural e dedi..
bende dedim sancıdan olen olmadıgına gore tamam ulan normal normal olsun bitsin
cook güçlü ağrı kesici de neymiş yaaa ben ilk defa duyuyorum genlde sancı verirler...
sancıyı,acılma baslamamıssa verirler her dogurana sancı verilmez..sancın varsa zaten niye versinler sana suni sancı ? o suyu gelmis ama sancısı olmadıgı icin acılması olmayana falan veriliyo duruma gore yani.
noluyo burda;?
evde temizlik var giremedim.
benim doktorumda ne olursa olsun veriyoruz suni sancıyı dedi belki doktordan doktora yada hastaneye göre değişiyor bu durumm
aslıyrt sen nasıl yapcan doğumu karar verdinmi kaçıncı haftadasın
aferin sana bende öle duydum sakıncalıymış yani onaylamıyorum dedi doktorumyaa o sancıyı hepimiz cekcez yani normal isteyen herkes cekcek ha epidural isteyen daha az cekcek tabi ama ben riskleri duyunca caydım doktrda cesaretlendirince..bosver benim doktor da dedi ya artık cok etkili uyusturucu agrı kesici igeneler yapıyoruz zaten gerek yok epidural e dedi..
bende dedim sancıdan olen olmadıgına gore tamam ulan normal normal olsun bitsin
ohhh cnm benim sağolsun dört gözle bekliyoruz tanselimikızlarr tanselciğimle konuştum hepinize bol bol selamı var yaaa emzirmiş kuzusunu uyuyormuş kucağındamaşallah
giricem inşallah dedi..çok öptü sizi
noluyo burda;?
noluyo burda;?
noluyo burda;?
bisi yok kız..Dunyam'ın dogurdugndan haberin varsa baska olan bisi yok..sen su son 4 ü degistirsene yarın dogurmuyonmu sen