gelmesin hüzün falan ölee.kovala kovala onlarıbak yanıbasında oğlusun.şimdi hareket etse bi tuhaf oluyorum etmese bi tuhaf.ne zaman,nasıl doğcak bilmiyorum.herkese bi sinirim var.hersey batıyor..bende doğurmak istiyoreee.bi doğuruyum allahın izniyle hiç hüzün neyim yapmıcam inşallah:beyazbayrak:
bu arada babuşda yok kaç gündür ne yapıyo acaba ?bebesini alan kayıp nemo
masallah masallahvalla bize de eve gelcek 1_2 kalem insan var ama insallah onlar da hastahaneye gelir..konum komsum yok zati. annemlerin ordan var onlarda dogurur dogurmaz gelmez heralde. evde insan istegim yok nedense:acep: 40 içinde yapılıyomus mevlüt. aslında bende 40 ına dogru diyodum ama o stresle yasayamam 20 si gecsin yapıcam hemen
![]()
3 kez uyanıyomus aslında ii bi rakam.. ama kac dk uyanık kaldıgına sürekli bagırıp bagırmadıgına baglı. sen napıosun o bagırırken![]()
ben hemen yaklasmam insanlar ilk zamanlar nemrut oldugumu düsünür hatta. konusmam da cünkü. genelde herkesle seviyeli bi ilişkim var ama cokk sevgi patlaması yasayan insanlarla anlasamam nedense:acep: yapı olarak o atarfım yok yani. beni kimse öpmesin sarılmasın, sürekli ay seni cok seviyorum söyle böyle demesin. batar bana. kayınvalidem de istanbul türkcesiyle konusur. en sevdigi cümle de seni cok seviyorum yavrum dur. arkasından canımın içi gelir.ailedeki herkese ama. ben de hiç sevmem. millet arar bulamaz bende tam tersi.. :acep:
Ay ne bilim nazom dün emzirdikten sonra, biberonla bi de mama takviyesi yaparken benim kucağımdaydı, eşimde biberonu oğlana veriyordu bi an eşime baktım, gözleri dolu dolu, dayanamadım başladım zırlamaya..Üstümdeki duygusallık geçmedi hala.
Ben de son zamanlar senin gibi sıkıntılıydım, Allah'ın gücüne gitmesin çok zor geliyordu hamilelik sonlarda.
Evet yok o da.Geleni gideni oluyor galiba.
böle kaynana bi sen de var herhalde yada bendeki numunelik...
çok hızlı kilo alıyorlar sen bile farkedemiyeceksin üzülme fotoğrafını eşime gösterdim akşam maşallah çok güzel toplu bir bebek dedi resimlerindemi öyle toplu çıkıyor?
masallah masallahvalla bize de eve gelcek 1_2 kalem insan var ama insallah onlar da hastahaneye gelir..konum komsum yok zati. annemlerin ordan var onlarda dogurur dogurmaz gelmez heralde. evde insan istegim yok nedense:acep: 40 içinde yapılıyomus mevlüt. aslında bende 40 ına dogru diyodum ama o stresle yasayamam 20 si gecsin yapıcam hemen
![]()
3 kez uyanıyomus aslında ii bi rakam.. ama kac dk uyanık kaldıgına sürekli bagırıp bagırmadıgına baglı. sen napıosun o bagırırken![]()
:
öle kuzum.gündüz uslu duruyor,gece maymunluk yapıyorsa babaya rahat vermemek için derlerha
bu durumda annesini seviyo derler annesi gündüz dinlensin diye
öle iştee.ama bişiy dicem ben sana döv benii dövv sonra
kuzey gözlerini senden almıs minnak caponum benim.ama bence babasına benziyor gibi senin feysdeki eşinle resimlerinden anladığım kadarıyla..zatii bizde gözler capon olsun diyoduk,aferrrin sana azomm güzel caponum benim..:beyazbayrak:
ya kızlar hazır yakalamışken doğum yapanları epidurall normal doğuran var mı memnun kaldı mı
azom doğuma fotoğrafçı girdimi?
azom doğuma fotoğrafçı girdimi?
mutlu hüzünler onlar balım..öyle hüzünden baska hüzün olmasın hiç inşallah..ikinizin parçası insan duygulanıyor öle görünce.daha önce anlattım ya ben size eşim ireme seni ben emzirdim derdionlarda yardımcı olmak istiyoo bu büyütme işinde demekki.yalnız bizim evde durumlar giderek karmasık bi ahl almaya basladı
ben gögüs kremi sürerken eşim banada sür benimkilerin ucuda cok kurudu dedi.ohaaa dedim.bu paylasımcılık nereye kadar? hayır utanmasa ver azcık da ben tasıyım dicek
SağolsunValla resimlerde böyle ele gelecek yanakları varmış gibi görünüyor ama 3 kilo benim minnak tostikim.Ya da biz hep iri bebek sevmeye alıştık ondan öyle geliyor
![]()
40ına kadar belkim kilo veririm diye düşündüm benHaftaya değil ondan sonraki hafta spora başlıcam çünkü
![]()
O bağırırken napıyım koşturuyorum ya mama hazırlamaya, ya alt değiştirme hazırlıkları yapmayaAma umduğum gibi elim ayağıma dolaşmadı, yalnız topuk kanı alınırken çok ağladı, o zaman içim gitti resmen.
Ay Allah razı olsun Nazom babasına da benzesin istiyorum çünkü![]()
Yalnız herkes dudişleri kimden aldığını merak ediyor, ne baba ne benArtık kime baktıysam ondan aldı herhal
![]()
Nazom ya göbeğim bıngıl bıngıl bi komik ki hızlı yürüyemiyorum sallanıyor diyeMükerrem bağlama göbeğini dedi sen bağlamış mıydın?
Ben varım..Doğum hikayem var 2012 şubat anneleri doğum anıları konusunda ordan okuyabilirsin.Çok memnun kaldım ben.
Girdi canım. Haftaya alcaz resimleri bakalım inşallah kukumu çekmemiştirAma bebek çıktıktan sonra ben hem ağlar hem gülerken 5-6 poz aldığını farkettim
evet canım sarmıstı annem güzelce iremden sonra.sıkı sıkı hemde.ben cok faydasını gördüm.ama doktor yapma demiş ya.bilemedim şimdi.bunda doğumdan sonra kullanmak için kendime sıkı bi bel korsesi aldım bu sefer.eve gelir gelmez takmayı düşünüyorum.ben cok faydasını görmüştüm.
Girdi canım. Haftaya alcaz resimleri bakalım inşallah kukumu çekmemiştirAma bebek çıktıktan sonra ben hem ağlar hem gülerken 5-6 poz aldığını farkettim
Hahah![]()
Onlar da psikolojik hamile oluyolar demek ama enişte iyice benimsemiş olayı hayır birşey değil annelik hüznü ona çökmese bari
çektimi acabaçok merak ettim şimdi ben onları görüncede ağlarım:lilav:
Ay annem de saralım diyor ondan arada kaldım bende.Genelde benim duyduğum da sarkmasın diye sarılır..Sarayım ya deneyen bilir yani sonuçta dimi..Mükerrem sarma sarkar dedi şoşırdım
Ay annem de saralım diyor ondan arada kaldım bende.Genelde benim duyduğum da sarkmasın diye sarılır..Sarayım ya deneyen bilir yani sonuçta dimi..Mükerrem sarma sarkar dedi şoşırdım
bizim bi akraba doğum yapmıştı bekardım o zaman hastaneye gittik kum torbası koymuşlardı karnına