2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
gelmesin hüzün falan ölee.kovala kovala onları :D bak yanıbasında oğlusun.şimdi hareket etse bi tuhaf oluyorum etmese bi tuhaf.ne zaman,nasıl doğcak bilmiyorum.herkese bi sinirim var.hersey batıyor..bende doğurmak istiyoreee.bi doğuruyum allahın izniyle hiç hüzün neyim yapmıcam inşallah:beyazbayrak:

Ay ne bilim nazom dün emzirdikten sonra, biberonla bi de mama takviyesi yaparken benim kucağımdaydı, eşimde biberonu oğlana veriyordu bi an eşime baktım, gözleri dolu dolu, dayanamadım başladım zırlamaya..Üstümdeki duygusallık geçmedi hala.
Ben de son zamanlar senin gibi sıkıntılıydım, Allah'ın gücüne gitmesin çok zor geliyordu hamilelik sonlarda.

bu arada babuşda yok kaç gündür ne yapıyo acaba ?bebesini alan kayıp nemo:)

Evet yok o da.Geleni gideni oluyor galiba.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
masallah masallah:D valla bize de eve gelcek 1_2 kalem insan var ama insallah onlar da hastahaneye gelir..konum komsum yok zati. annemlerin ordan var onlarda dogurur dogurmaz gelmez heralde. evde insan istegim yok nedense:acep: 40 içinde yapılıyomus mevlüt. aslında bende 40 ına dogru diyodum ama o stresle yasayamam 20 si gecsin yapıcam hemen:D

3 kez uyanıyomus aslında ii bi rakam.. ama kac dk uyanık kaldıgına sürekli bagırıp bagırmadıgına baglı. sen napıosun o bagırırken:D

ben hemen yaklasmam insanlar ilk zamanlar nemrut oldugumu düsünür hatta. konusmam da cünkü. genelde herkesle seviyeli bi ilişkim var ama cokk sevgi patlaması yasayan insanlarla anlasamam nedense:acep: yapı olarak o atarfım yok yani. beni kimse öpmesin sarılmasın, sürekli ay seni cok seviyorum söyle böyle demesin. batar bana. kayınvalidem de istanbul türkcesiyle konusur. en sevdigi cümle de seni cok seviyorum yavrum dur. arkasından canımın içi gelir.ailedeki herkese ama. ben de hiç sevmem. millet arar bulamaz bende tam tersi.. :acep:

aynııııı bende..hic sevmem canımlar cicimler bana yapıs yapıs geliyo oyle insanlar uyuz oluyorum ya off dusundukce delircem kız,ben kızımı bile kimsenin kucagına veresim yok yaa :sok

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Ay ne bilim nazom dün emzirdikten sonra, biberonla bi de mama takviyesi yaparken benim kucağımdaydı, eşimde biberonu oğlana veriyordu bi an eşime baktım, gözleri dolu dolu, dayanamadım başladım zırlamaya..Üstümdeki duygusallık geçmedi hala.
Ben de son zamanlar senin gibi sıkıntılıydım, Allah'ın gücüne gitmesin çok zor geliyordu hamilelik sonlarda.

Evet yok o da.Geleni gideni oluyor galiba.

mutlu hüzünler onlar balım..öyle hüzünden baska hüzün olmasın hiç inşallah..ikinizin parçası insan duygulanıyor öle görünce.daha önce anlattım ya ben size eşim ireme seni ben emzirdim derdi :D onlarda yardımcı olmak istiyoo bu büyütme işinde demekki.yalnız bizim evde durumlar giderek karmasık bi ahl almaya basladı :D ben gögüs kremi sürerken eşim banada sür benimkilerin ucuda cok kurudu dedi.ohaaa dedim.bu paylasımcılık nereye kadar? hayır utanmasa ver azcık da ben tasıyım dicek :evet::evet:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
böle kaynana bi sen de var herhalde yada bendeki numunelik...

her kaynananın geline batcak bi tarafı vardırr.. benimde kaynanamla yüksek oktavlı kavga etmişligim var:D hatta galiba o kavgadan sonra ben toparlanamdım. hamileligimin ilk ayları herkes batıyodu bana. cenaaze geldi üstüne her gün bi arada bi arada. en son kavga ettikk . benle hiç alakası da yoktu. ogluna ne kadar tapındıgını o gün göstermişti yani. genelde ii niyetlidir cok net bilsem de babamın oglu olmadıgından unutamıyorum agzından cıkan lafları. ben 3 gün sonra oglumla barısırımm sen kötü olursun gidip yanlıs yanlıs aksettirme o benim hep oglum kğserim barısırım bilmem ne die konusmustu. halbuki ben o tartısmamızı bile ogluna söylemedim bi süre. sonrada ne kadar ii olursa olsun eskisi gibi olmadı maaleseff. en azından benim acımdan

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

çok hızlı kilo alıyorlar sen bile farkedemiyeceksin üzülme fotoğrafını eşime gösterdim akşam maşallah çok güzel toplu bir bebek dedi resimlerindemi öyle toplu çıkıyor?

Sağolsun :) Valla resimlerde böyle ele gelecek yanakları varmış gibi görünüyor ama 3 kilo benim minnak tostikim.Ya da biz hep iri bebek sevmeye alıştık ondan öyle geliyor :D

masallah masallah:D valla bize de eve gelcek 1_2 kalem insan var ama insallah onlar da hastahaneye gelir..konum komsum yok zati. annemlerin ordan var onlarda dogurur dogurmaz gelmez heralde. evde insan istegim yok nedense:acep: 40 içinde yapılıyomus mevlüt. aslında bende 40 ına dogru diyodum ama o stresle yasayamam 20 si gecsin yapıcam hemen:D

3 kez uyanıyomus aslında ii bi rakam.. ama kac dk uyanık kaldıgına sürekli bagırıp bagırmadıgına baglı. sen napıosun o bagırırken:D
:

40ına kadar belkim kilo veririm diye düşündüm ben :D Haftaya değil ondan sonraki hafta spora başlıcam çünkü :D
O bağırırken napıyım koşturuyorum ya mama hazırlamaya, ya alt değiştirme hazırlıkları yapmaya :D Ama umduğum gibi elim ayağıma dolaşmadı, yalnız topuk kanı alınırken çok ağladı, o zaman içim gitti resmen.

öle kuzum.gündüz uslu duruyor,gece maymunluk yapıyorsa babaya rahat vermemek için derler hahaha:evet: bu durumda annesini seviyo derler annesi gündüz dinlensin diye :D öle iştee.ama bişiy dicem ben sana döv benii dövv sonra :D kuzey gözlerini senden almıs minnak caponum benim.ama bence babasına benziyor gibi senin feysdeki eşinle resimlerinden anladığım kadarıyla..zatii bizde gözler capon olsun diyoduk,aferrrin sana azomm güzel caponum benim..:beyazbayrak:

Ay Allah razı olsun Nazom babasına da benzesin istiyorum çünkü :D
Yalnız herkes dudişleri kimden aldığını merak ediyor, ne baba ne ben :D Artık kime baktıysam ondan aldı herhal :D
Nazom ya göbeğim bıngıl bıngıl bi komik ki hızlı yürüyemiyorum sallanıyor diye :D Mükerrem bağlama göbeğini dedi sen bağlamış mıydın?

ya kızlar hazır yakalamışken doğum yapanları epidurall normal doğuran var mı memnun kaldı mı

Ben varım..Doğum hikayem var 2012 şubat anneleri doğum anıları konusunda ordan okuyabilirsin.Çok memnun kaldım ben.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azom doğuma fotoğrafçı girdimi?

Girdi canım. Haftaya alcaz resimleri bakalım inşallah kukumu çekmemiştir :D Ama bebek çıktıktan sonra ben hem ağlar hem gülerken 5-6 poz aldığını farkettim :p

mutlu hüzünler onlar balım..öyle hüzünden baska hüzün olmasın hiç inşallah..ikinizin parçası insan duygulanıyor öle görünce.daha önce anlattım ya ben size eşim ireme seni ben emzirdim derdi :D onlarda yardımcı olmak istiyoo bu büyütme işinde demekki.yalnız bizim evde durumlar giderek karmasık bi ahl almaya basladı :D ben gögüs kremi sürerken eşim banada sür benimkilerin ucuda cok kurudu dedi.ohaaa dedim.bu paylasımcılık nereye kadar? hayır utanmasa ver azcık da ben tasıyım dicek :evet::evet:

Hahahhaha :D:D:D Onlar da psikolojik hamile oluyolar demek ama enişte iyice benimsemiş olayı hayır birşey değil annelik hüznü ona çökmese bari :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Sağolsun :) Valla resimlerde böyle ele gelecek yanakları varmış gibi görünüyor ama 3 kilo benim minnak tostikim.Ya da biz hep iri bebek sevmeye alıştık ondan öyle geliyor :D

40ına kadar belkim kilo veririm diye düşündüm ben :D Haftaya değil ondan sonraki hafta spora başlıcam çünkü :D
O bağırırken napıyım koşturuyorum ya mama hazırlamaya, ya alt değiştirme hazırlıkları yapmaya :D Ama umduğum gibi elim ayağıma dolaşmadı, yalnız topuk kanı alınırken çok ağladı, o zaman içim gitti resmen.

Ay Allah razı olsun Nazom babasına da benzesin istiyorum çünkü :D
Yalnız herkes dudişleri kimden aldığını merak ediyor, ne baba ne ben :D Artık kime baktıysam ondan aldı herhal :D
Nazom ya göbeğim bıngıl bıngıl bi komik ki hızlı yürüyemiyorum sallanıyor diye :D Mükerrem bağlama göbeğini dedi sen bağlamış mıydın?

Ben varım..Doğum hikayem var 2012 şubat anneleri doğum anıları konusunda ordan okuyabilirsin.Çok memnun kaldım ben.

evet canım sarmıstı annem güzelce iremden sonra.sıkı sıkı hemde.ben cok faydasını gördüm.ama doktor yapma demiş ya.bilemedim şimdi.bunda doğumdan sonra kullanmak için kendime sıkı bi bel korsesi aldım bu sefer.eve gelir gelmez takmayı düşünüyorum.ben cok faydasını görmüştüm.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
evet canım sarmıstı annem güzelce iremden sonra.sıkı sıkı hemde.ben cok faydasını gördüm.ama doktor yapma demiş ya.bilemedim şimdi.bunda doğumdan sonra kullanmak için kendime sıkı bi bel korsesi aldım bu sefer.eve gelir gelmez takmayı düşünüyorum.ben cok faydasını görmüştüm.

Ay annem de saralım diyor ondan arada kaldım bende.Genelde benim duyduğum da sarkmasın diye sarılır..Sarayım ya deneyen bilir yani sonuçta dimi..Mükerrem sarma sarkar dedi şoşırdım

Tepki
7
ya azelya doğum nasıldı kolay mıydı ben doğum yaklaştıkça korkuyorum da...nasıl yencem bu korkuyu.. bilmiyom gerçi kaynnam sayesinde şimdi doğur deseler dğururum bir an önce gitsin diye.....:evet::evet::evet::evet::evet:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Girdi canım. Haftaya alcaz resimleri bakalım inşallah kukumu çekmemiştir :D Ama bebek çıktıktan sonra ben hem ağlar hem gülerken 5-6 poz aldığını farkettim :p

Hahahhaha :D:D:D Onlar da psikolojik hamile oluyolar demek ama enişte iyice benimsemiş olayı hayır birşey değil annelik hüznü ona çökmese bari :D

hehehe cektiyse göstertcen artıkın..meshur oldu senin kuku zatii...cok güzel resimler olmustur eminim.ne güsell yaaa...

evet ya buna annelik hüznü cökerse yedim ayvayı ben.lohusa sendromu yasarsa alır götürürüz bi doktora artıkın..:beyazbayrak:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Ay annem de saralım diyor ondan arada kaldım bende.Genelde benim duyduğum da sarkmasın diye sarılır..Sarayım ya deneyen bilir yani sonuçta dimi..Mükerrem sarma sarkar dedi şoşırdım

bilemedim ki balım.sarınca mı sarkarmıs? yani kadınlar yüzyıllardır bunu yapıyo sanırım ki her normal doğuran sorduydu bana sardın göbeğini dimi diye..bi kaç gün dene bakalım azoş baktın faydası olcak gibi devam edersin.yok baktın bi halta yaramıyo sarmazsın kuzum..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

bizim bi akraba doğum yapmıştı bekardım o zaman hastaneye gittik kum torbası koymuşlardı karnına

O ne işe yarıyormuş ki acaba :sok

Canlar telefon geldi 10dk.ya kadar misafirim geliyormuş saçımı bi düzelteyim çıkıyorum.Tekrar girerim akşama öptüm sizi.

Tepki
7

normal doğumsa kesinlikle sarmalısın gülben ergen bile dedi annem çarşafa sardı beni inanılmaz toparladı diye yanii onun doktoru bile izin vermiş yani...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar