2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
oh ne güzel afiyet olsun simdiden tadını cıkar..benimkide beni cıkarsa bi..hos donup gelcegimiz yer yine evimiz olcak ama..gunlerdir bi tek doktora bide saglık ocagına diye cıkabildim gezmek dolasmak istiyom ama zor oluyo bu halimle tabi cabuk yoruluyom..

benim de öyle be yavruş. inan anama gitmek bile eziyet benim için. oturamıyorum, kalkamıyorum sürekli çişim gelıyor, kalabalık ortamlara hiç giremıyorum bu ara özellikle panık atak mı oldum nedir.

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
kız doğurmadın mı sen hala?

o değil de kocanı dövsem bana bişi der misin? hastaneden alıp götürmüş seni eve yine. bence senin eşin ve ailesinin doktorlara ve hastaneye gıcıgı var dunyam :)

nsallah leader'min dedigi gii dogururum bu gece..

Yok ne diycegim ki? Bence de var bir gıcıklıkarı hastaneye.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
benim de öyle be yavruş. inan anama gitmek bile eziyet benim için. oturamıyorum, kalkamıyorum sürekli çişim gelıyor, kalabalık ortamlara hiç giremıyorum bu ara özellikle panık atak mı oldum nedir.

evet bizi ancak kısa mesafeli yerler,oralara da arabayla gitmek sartıyla,gidince de oturabilcegimiz ve samimi yerler paklar..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
süslen süslen bakalım sexuuu şeyyy 69 kg olsan anam halen yıkılıyosunnn :eek:ys:

geldim kızlar annem markete göndertti beni yarın misafir çağırmışta ufak tefek eksikler vardı kaya kaya gittim markete :D

kar mı yağıyor? dikkat et yavruş. benım de ödüm kopuyor başlayacak burda diye. çıkma karda sokağa mokağa yaaa.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
yavrum boyun da ona goredir senin. biz azoyla zati yer elması gibiydik. naif minyon hatunlardık. bizim için 55-60 kilonun üstüne çıkmak bile topitop gibi gözükmemiz için yeterdi. ki çıktık.

:)) ben 70 e vurdum azo 75 e vurmuş. yapacak bişi yok tabi ama inan kiloya alışkın olmayanlar için bu çok fazla geldi:)

hee boy var bende ama böylede çam yarması gibi oluyon bbee:):)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
gökcosss kız mailini aç sana bişi göndercem bakabiliyomusun evden laptopta msne açılmıyodu öle hatırlıyorumda

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Goturecek adam yok nasıl gidiyim bebikomm.. Dun gece nst ye baglayacaklardı esim eve getirdi your bisey diye.. Boyle adamlarda n bekliyosun ki!

Valla korkuyorum wc ye girmeye orda cıkıcak cocuk anlamıycam diye :ates:

ben boyle agrı cekerken beni hastaneye goturmicek adamı ben var ya...kalkar kendim giderim yemin ederim haa...once sen ve bebeginin saglıgı onemli olan baslatmasın bisey vardır yoktur o mu bilcekmis :sinir::sinir:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
çıkayım yavaştan. vücut kütlem genişledi ya banyo etmek de uzun sürmeye başladı. her yerime suyun değmesi baya zaman alıyor artık. ahhahuahauhaua. ancak yetişirim.

gıdı bilem yaptım bu arada.... sizi öptüm hatunlarrr. siyuuu...

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
ben boyle agrı cekerken beni hastaneye goturmicek adamı ben var ya...kalkar kendim giderim yemin ederim haa...once sen ve bebeginin saglıgı onemli olan baslatmasın bisey vardır yoktur o mu bilcekmis :sinir::sinir:

Bira dah dayanayım bakalım olmazsa gece kaldırır zorla gotrturum uyku sersemi daha guzel olur :D

Ben biraz uzanıyım kızlar dua edin bana bu gece doguma gideim de kurtulayım artık. Opuyorum hepiniziiiii..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
nsallah leader'min dedigi gii dogururum bu gece..

Yok ne diycegim ki? Bence de var bir gıcıklıkarı hastaneye.
doğurcan az kaldı düşünüp durma geleceği varsada gitcek stresten sancın
kar mı yağıyor? dikkat et yavruş. benım de ödüm kopuyor başlayacak burda diye. çıkma karda sokağa mokağa yaaa.
çıktımda bi daha çıkmam istanbulun karından ne olcak bacım 2-3cm ancadır oda ana yollar açık sokak araları öle tipi çok
Goturecek adam yok nasıl gidiyim bebikomm.. Dun gece nst ye baglayacaklardı esim eve getirdi your bisey diye.. Boyle adamlarda n bekliyosun ki!

Valla korkuyorum wc ye girmeye orda cıkıcak cocuk anlamıycam diye :ates:
yok kız korkma
ben kaçtım kızlar görüşürüz yarın inşallah

görüşürüz güselim

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
hatuna bak sütyen çıkarıyo ne oldu kız ateş mi bastı kaynanandan :D

:cokkomik::cokkomik: kız amma gulduruyon sen beni ha bi laf ediyon yerlere yatıyom ben hihihi
hee bastı valla sıcak bastı afakanlar bastı hersey bastı bana..annem de gelse de rahatlasam azcık ya esim calısıyo tabi butun gun basbasayım kayınvalidemle yaa :3:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bunalıma gircem dusunmekten hee..ben simdi bebem dogunca kimsenin kucagına vermem ki yaa, her agladıgında atlamak isteyen kayınvalideme hele hic veresim yok yaa.her sesini duyduklarında zırt pırt odama girip ilgilenmek isteyenlere simdiden gıcık oluyom ben napcaz ya ?? :ates:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar