2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
tühh ya gene kaçırdım iyiymi lıttla azomda foto koymuş oğluşların ama gene göremedim ben hay şansıma tüküreyim :):) 2 dk kaybolmaya gelmiyor valla haaaa offfffffff

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yine göremedim bebekleri. gerçi dün egepol bebeklerimiz de lilamın yavrusunu gordum hatta yorum da yazdım ki gördüğüm en güzel bebeklerden. maşallah.

şahini görmedim. kuzeyi görmedim. lidılşaynımınkini de gormedım. babuşunkini de ufacık avataradna gordum :(((

bende sıze gostermeyecem işte oh olsun.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
yine göremedim bebekleri. gerçi dün egepol bebeklerimiz de lilamın yavrusunu gordum hatta yorum da yazdım ki gördüğüm en güzel bebeklerden. maşallah.

şahini görmedim. kuzeyi görmedim. lidılşaynımınkini de gormedım. babuşunkini de ufacık avataradna gordum :(((

yazık sanaa...gökçem ben hepciğinii gördüm tostişlerin..:evet: azcık erken kalk gell.adeni göstermicen he bizee..eve geliriz size görmeye..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

yanlız değilsin gökçe bacı bende görmedim valla azonun,lıttlın ve hayatımın bebelerini:(:(

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
sende mi bürütüss:evet: kıyamam kız sizee..nassın aslım? geçmişi okumadım ama hasta birimi var canım? yoksa sen iyileşemedin mi daha?

evet yaa bende 2 gündür pek giremiyorum o esnada oluyor ne oluyorsa kaçırıyorum:(:(nazom

evet yaa sorma tatsız bir haber aldık dün memleketten teyzem meme kanseriymiş adını bile anmak soğuk geliyor

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yazık sanaa...gökçem ben hepciğinii gördüm tostişlerin..:evet: azcık erken kalk gell.adeni göstermicen he bizee..eve geliriz size görmeye..

ama bu haksızlık gece uyuyamıyorum bebişim napayım sabah ta yataga yapışıyorum işte. :(

gelin ben çok memnun olurum yavruş. o zilli kızını da getir bana.

yanlız değilsin gökçe bacı bende görmedim valla azonun,lıttlın ve hayatımın bebelerini:(:(

:( napıcaz yavruş;? sana nıye geçmiş olsun diyolar kız bu arada? ne oldu?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
evet yaa bende 2 gündür pek giremiyorum o esnada oluyor ne oluyorsa kaçırıyorum:(:(nazom

evet yaa sorma tatsız bir haber aldık dün memleketten teyzem meme kanseriymiş adını bile anmak soğuk geliyor

yaaaaaaaaaaa :( :( :( geçmiş olsun yavrum ya. Rabbim bi an önce şifasını verir inşallah.

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

canım çokkkk geçmiş olsunn ne illet bişey bu yaaa
offff benimde annanem maalesef şu an bu meret yüzünden kemoterapi almaya başladııı anneciğimde memlekette onun yanında aklım 2sindede kalıyo yaaa offff

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
yaaaaaaaaaaa :( :( :( geçmiş olsun yavrum ya. Rabbim bi an önce şifasını verir inşallah.

sağolun kızlar dualarınızı esirgemeyin aklınıza geldikçe edin lütfen hamilelerin duaları makbuldur dahada bilirsiniz..umarım ameliyata gerek kalmadan ilaç tedavisi ile iyileşir

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
canım çokkkk geçmiş olsunn ne illet bişey bu yaaa
offff benimde annanem maalesef şu an bu meret yüzünden kemoterapi almaya başladııı anneciğimde memlekette onun yanında aklım 2sindede kalıyo yaaa offff

doğru diyorsun nilaycım seninde anneannen yeni öğrenmişti değilmi bu illete yakalandığını.rabbim tez zamanda şifalarını versin inşallah.artık malesef grip gibi bir hastalık oldu kadınlarda allah korusun heleki şu ara ne kadar çok duyar olduk..direk kemoterapiyemi başladılar ilaç,ameliyat vs gerek görmedimi doktoru?

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

canımm tez zamanda acil şifalar versin allah..cok geçmiş olsun.çok ilerledi hersey sorunsuz atlatıversin inşallah..
ama bu haksızlık gece uyuyamıyorum bebişim napayım sabah ta yataga yapışıyorum işte. :(

gelin ben çok memnun olurum yavruş. o zilli kızını da getir bana.

:( napıcaz yavruş;? sana nıye geçmiş olsun diyolar kız bu arada? ne oldu?
zilli kızlarımla geliriz bizz.tostik oğlunu görmeye..ben de gece uyuamıyorum gökçem ne olcak böle bilemedim.sabah 5 te uyudum.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
!!!!!!!!!!!!ALINTI YAPMAYIN!!!!!!!!!!!

Nazar Duası

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

ŞAHİN OĞLUM

oğlumun ilk doğduğun gün

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
doğru diyorsun nilaycım seninde anneannen yeni öğrenmişti değilmi bu illete yakalandığını.rabbim tez zamanda şifalarını versin inşallah.artık malesef grip gibi bir hastalık oldu kadınlarda allah korusun heleki şu ara ne kadar çok duyar olduk..direk kemoterapiyemi başladılar ilaç,ameliyat vs gerek görmedimi doktoru?

canım direk başladılar ama inan detaylarını ben daha öğrenemedim annaneme soramıyorumm
annem yarın gelecek inşş ondan öğrenecem detayları ama sanırım göğüste kalmadı onunki yayılma olmsa hemen başlamazlardı bence kemoterapiye
yada yaşfaktöründen dolayıda hemen başlamış olabşlirler

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar