maşallah little, Allah uzun ömür versin tuna ya...
oyy maşallah allah nazardan saklasın tuna oğlanı
yaa adıyla buyusun inşallah hayırlı uğurlu olsun napcan bacım alışcan artık uzay ne bilim ısınamadım ben ona hiç bide bazen bu tabiri çok kullanırım çirkin şeylere özellikle o ne öle uzaylı zekiye gibi derim uzay mars jupiter uranus ne bilim tuhaf yaa uzaydan mı geldi bu çocuk boşver kuranla koydunuz dimi kulagına akşam eşim diyoki süleymaniye camiinin imamıyla konuştum o koycak oğlumun ismini ezanla diyo caminin benim için maneviyatı çok büyük oğlum hayırlı bir bebek olsun osmanlı adamı olsun diyip duruyor
ohhh maşallah Allah nazarlardan korusun tunacımı little oğluna uzun ömürler versin rabbim saglıklı hayırlı
günaydın kızlarr...
maşallahh acar acmaz bir tosbik görmek ne güzell.little canım allah bagıslasın..nazarlardan korusun..
sağolun kızlar. her hali başka güzel benim balböceğimin. Rabbim herkese yaşatsın. durup durup ağlıyorum seyrederken.
lilacscım adıyla yaşasın Kuzey bebiş. bence çok hoş bir isim. tek koymama sebebim bu aralar yaygın olması diyebilirimçok yakışıyor erkeklere...
günaydın kızlar hayırlı cumalar hoşgelmişsin taze annemiz littlilım oğlun nasıl sen nasıl oldun?
dimi maşallah tosturuğa darısı bize inşallah kapak yapcam oğlumu bu siteye hele bi doğsun alıntıda yapıngünaydın kızlarr...
maşallahh acar acmaz bir tosbik görmek ne güzell.little canım allah bagıslasın..nazarlardan korusun..
yok yok sen içini ferah tut güselim allah hayırlı ömürler nasip etsinsağolun kızlar. her hali başka güzel benim balböceğimin. Rabbim herkese yaşatsın. durup durup ağlıyorum seyrederken.
lilacscım adıyla yaşasın Kuzey bebiş. bence çok hoş bir isim. tek koymama sebebim bu aralar yaygın olması diyebilirimçok yakışıyor erkeklere...
işte babam da aynı böyle düşünüyor, ne biliim ya başta ben de sevmemiştim ama ısınmıştım, dahası kuzey hiç aklımda yoktu, dün akşam birden kuzey olsun dediler, eşim de ata istiyordu mesela o da koyamadı, çocuk bizim ismini bile koyamıyoruz diye ağladım gece herkes uyurken...kuzey in yanına ata yı da koyayım dedi, iki isim olmasın dedik bu sefer o da koyamadı, tek başına ata da soyadımıza uymadı...işte ne bileyim, çıktı nüfusu artık oğlumun...
işte babam da aynı böyle düşünüyor, ne biliim ya başta ben de sevmemiştim ama ısınmıştım, dahası kuzey hiç aklımda yoktu, dün akşam birden kuzey olsun dediler, eşim de ata istiyordu mesela o da koyamadı, çocuk bizim ismini bile koyamıyoruz diye ağladım gece herkes uyurken...kuzey in yanına ata yı da koyayım dedi, iki isim olmasın dedik bu sefer o da koyamadı, tek başına ata da soyadımıza uymadı...işte ne bileyim, çıktı nüfusu artık oğlumun...
littlemm göremedim tosbik oğlunuuu
lilacs ım üzülme tatlım bence isim bir boncuk sende ısınırsın merak etme,kuzey gayet güsel bir isimm
günaydın laylam hayırlı cumalar
dimi maşallah tosturuğa darısı bize inşallah kapak yapcam oğlumu bu siteye hele bi doğsun alıntıda yapıngörmemişin oğlu olmuş tutmuş resmini afiş yapmış
deyin
yok yok sen içini ferah tut güselim allah hayırlı ömürler nasip etsin
üzme canını gayet güsel isim o yüzden hamileliğin başından beri keşke karara varabilseydiniz bizde eğer adını netleştirmeseydik her kafadan bir ses çıkmıştı çocuk bizim adınıda biz kolayalım istedik kimseye söz hakkı tanımadan koyduk herkeste alıştı k.validem konu komşuyla tartışmış torunu için başkası koymak istemiş kadına yok öle benim torunumun ismi bu çevrede olmaytacak git başka isim bul biz 7 aydır mahmut eymen diyoruz demiş
saol demetçim, kuzey güzel isim evet, sadece çok yaygın bu aralar...
çekerim valla benden herşeyi bekleyin diyim hiç görmediğiniz şeyleri ekliycem buroya hohohoyyt biliyorum ki rabbim büyük teyzeleride kem gözlü değil allahıma şükür orada kalsın oğlum kartpostal gibiha deli kızzzz..görmemişin oğlu olmuş diyo bee..pipisinin resminide koy tubam kızz...sana benzerse tosbik cok yakısıklı olur bee.renkli gözler falann.yerim onu ben..
bence gayet güsel ama sabıtleyin artık isimleri cnm oynamayın eşime koyarken dedim iyi düşün taşın ağzıma oturursa değiştirmem o ismi dedim oda düşündü taşındı kaşındı öle yaptıDogumu aklımdan cıkartıyorum ve bugun kendimi ev islerine vericem zamangecsin kafam bosalsın diye.
Azos'm hosgeldin canım.
Little Allah analı babalı butursun oglunu ben de goremedim resmini
lilacs olsun canım ismi guzel bebeginin zamanl alısırsın..
Benim ogluma da Enes Ali ismini vermistik 4 ay oyle sevdim karnımda ama sonra herkes bisey cıkarttı ( herkes dedigim esimin tarafı! ) esim vazgecti. Simdi Metehan diyoruz ama icimde hic Metehan demek gelmiyor ogluma :ayk:
bende kızımın adı tek isimli olsun istioudum ama babası tutturdu illa başına zeynep koyalım die babasının kzı demekmişş illa istioo..bende iki isim istemioudum ama onu kıramadım..zeynep liva olcak artık bizim hatunun ismi
günaydın kızlar,
artık topiğimizin iki kuzey i var... oğluma kuzey ismini uygun gördüler, ben uzay a ısınmıştım ama babam hep soğuk durdu, hasta olduğu için de üzmek istemedim ama dünden beri ağlıyorum düşündükçe... hiç aklımda olmayan bir isim oldu, kuzey diyesim de hiç gelmiyor, alışırım inşallah.
azoşum hayırlı olsuuuuuun... maşallah Kuzey paşaya...
kızlar foto yüklüyorum ama lütfeeen alıntı olmasın. babamız çok kızıyor
leader'm valla bede sıkıldım isim konusunda en sonunda kızı kavga edicem esimle o olcak..
Günaydın canım..Süpriz bi isim olmuş sizin için, içinize siner inşallah canım zamanla.
Sağol lidılım
Fotoyu kaçırdım ya....
Hikayemi yazdım kızlar, şimdi foto koyucam, bakıverin silicem sonra