2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
maşallah little, Allah uzun ömür versin tuna ya...

oyy maşallah allah nazardan saklasın tuna oğlanı

sağolun kızlar. her hali başka güzel benim balböceğimin. Rabbim herkese yaşatsın. durup durup ağlıyorum seyrederken.

lilacscım adıyla yaşasın Kuzey bebiş. bence çok hoş bir isim. tek koymama sebebim bu aralar yaygın olması diyebilirim :D çok yakışıyor erkeklere...

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

yaa adıyla buyusun inşallah hayırlı uğurlu olsun napcan bacım alışcan artık uzay ne bilim ısınamadım ben ona hiç bide bazen bu tabiri çok kullanırım çirkin şeylere özellikle o ne öle uzaylı zekiye gibi derim uzay mars jupiter uranus ne bilim tuhaf yaa uzaydan mı geldi bu çocuk boşver kuranla koydunuz dimi kulagına akşam eşim diyoki süleymaniye camiinin imamıyla konuştum o koycak oğlumun ismini ezanla diyo caminin benim için maneviyatı çok büyük oğlum hayırlı bir bebek olsun osmanlı adamı olsun diyip duruyor

işte babam da aynı böyle düşünüyor, ne biliim ya başta ben de sevmemiştim ama ısınmıştım, dahası kuzey hiç aklımda yoktu, dün akşam birden kuzey olsun dediler, eşim de ata istiyordu mesela o da koyamadı, çocuk bizim ismini bile koyamıyoruz diye ağladım gece herkes uyurken...kuzey in yanına ata yı da koyayım dedi, iki isim olmasın dedik bu sefer o da koyamadı, tek başına ata da soyadımıza uymadı...işte ne bileyim, çıktı nüfusu artık oğlumun...

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
günaydın kızlarr:utan: aslı teyzene çok geçmiş olsun cnm Allah acil şifalar wersin..ecrin yaşadıklarının aynısını yaşıoumm adet sancısı gibi ağrılar we bel ağrısı,sırt ağrısı dün doğurcam die kimse uyumadı ben hariçç-rgulu sonra yine geçti yaaa :(

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
ohhh maşallah Allah nazarlardan korusun tunacımı little oğluna uzun ömürler versin rabbim saglıklı hayırlı:utan:

günaydın kızlarr...

maşallahh acar acmaz bir tosbik görmek ne güzell.little canım allah bagıslasın..nazarlardan korusun..

amiiiiiiiiin. Rabbim hepimizinkini nazarlardan korusun. sildim hemen kusuruma bakmayın. nazara inanmayan eşim, neredeyse oğlumun bezine bile boncuk takacak :deli: ben azcık uyandırıp emzireyim. girip göremediğim herkeseeee sevgiler... yeni doğanlara da bir sürü maşallah

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
littlemm göremedim tosbik oğlunuuu :(

lilacs ım üzülme tatlım bence isim bir boncuk sende ısınırsın merak etme,kuzey gayet güsel bir isimm

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
sağolun kızlar. her hali başka güzel benim balböceğimin. Rabbim herkese yaşatsın. durup durup ağlıyorum seyrederken.

lilacscım adıyla yaşasın Kuzey bebiş. bence çok hoş bir isim. tek koymama sebebim bu aralar yaygın olması diyebilirim :D çok yakışıyor erkeklere...

işte ben de aynı sebepten düşünmemiştim...dizi de çıktı...iki seneye kadar uzay ismi yaygınlaşacak o zaman herkes ona da alışacak ama... geçmiş olsun...çağla şikel den önce bu kadar yaygın değildi kuzey...şimdi uzay ı da yaygınlaştıracaklar.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydın kızlar hayırlı cumalar hoşgelmişsin taze annemiz littlilım oğlun nasıl sen nasıl oldun?

günaydın laylam hayırlı cumalar
günaydın kızlarr...

maşallahh acar acmaz bir tosbik görmek ne güzell.little canım allah bagıslasın..nazarlardan korusun..
dimi maşallah tosturuğa darısı bize inşallah kapak yapcam oğlumu bu siteye hele bi doğsun alıntıda yapın :D görmemişin oğlu olmuş tutmuş resmini afiş yapmış :D deyin

yok yok sen içini ferah tut güselim allah hayırlı ömürler nasip etsin
işte babam da aynı böyle düşünüyor, ne biliim ya başta ben de sevmemiştim ama ısınmıştım, dahası kuzey hiç aklımda yoktu, dün akşam birden kuzey olsun dediler, eşim de ata istiyordu mesela o da koyamadı, çocuk bizim ismini bile koyamıyoruz diye ağladım gece herkes uyurken...kuzey in yanına ata yı da koyayım dedi, iki isim olmasın dedik bu sefer o da koyamadı, tek başına ata da soyadımıza uymadı...işte ne bileyim, çıktı nüfusu artık oğlumun...

üzme canını gayet güsel isim o yüzden hamileliğin başından beri keşke karara varabilseydiniz bizde eğer adını netleştirmeseydik her kafadan bir ses çıkmıştı çocuk bizim adınıda biz kolayalım istedik kimseye söz hakkı tanımadan koyduk herkeste alıştı k.validem konu komşuyla tartışmış torunu için başkası koymak istemiş kadına yok öle benim torunumun ismi bu çevrede olmaytacak git başka isim bul biz 7 aydır mahmut eymen diyoruz demiş :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

adıyla yaşasın canım..hem kuzey cok güzel karizmatik bi isim.büyüdüklerinde düşünün annesi :D hem benim damadın ismi..:evet:.biz bu topikte cok alıstık kuzey ismine cok güzel.adıyla büyüsün..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

günaydın laylam hayırlı cumalar

dimi maşallah tosturuğa darısı bize inşallah kapak yapcam oğlumu bu siteye hele bi doğsun alıntıda yapın :D görmemişin oğlu olmuş tutmuş resmini afiş yapmış :D deyin

yok yok sen içini ferah tut güselim allah hayırlı ömürler nasip etsin

üzme canını gayet güsel isim o yüzden hamileliğin başından beri keşke karara varabilseydiniz bizde eğer adını netleştirmeseydik her kafadan bir ses çıkmıştı çocuk bizim adınıda biz kolayalım istedik kimseye söz hakkı tanımadan koyduk herkeste alıştı k.validem konu komşuyla tartışmış torunu için başkası koymak istemiş kadına yok öle benim torunumun ismi bu çevrede olmaytacak git başka isim bul biz 7 aydır mahmut eymen diyoruz demiş :D

hahaha deli kızzzz..görmemişin oğlu olmuş diyo bee..pipisinin resminide koy tubam kızz...sana benzerse tosbik cok yakısıklı olur bee.renkli gözler falann.yerim onu ben..

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Dogumu aklımdan cıkartıyorum ve bugun kendimi ev islerine vericem zamangecsin kafam bosalsın diye.

Azos'm hosgeldin canım.

Little Allah analı babalı butursun oglunu ben de goremedim resmini

lilacs olsun canım ismi guzel bebeginin zamanl alısırsın..
Benim ogluma da Enes Ali ismini vermistik 4 ay oyle sevdim karnımda ama sonra herkes bisey cıkarttı ( herkes dedigim esimin tarafı! ) esim vazgecti. Simdi Metehan diyoruz ama icimde hic Metehan demek gelmiyor ogluma :ayk:

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
saol demetçim, kuzey güzel isim evet, sadece çok yaygın bu aralar...

bende kızımın adı tek isimli olsun istioudum ama babası tutturdu illa başına zeynep koyalım die babasının kzı demekmişş illa istioo..bende iki isim istemioudum ama onu kıramadım..zeynep liva olcak artık bizim hatunun ismi:utan:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hahaha deli kızzzz..görmemişin oğlu olmuş diyo bee..pipisinin resminide koy tubam kızz...sana benzerse tosbik cok yakısıklı olur bee.renkli gözler falann.yerim onu ben..
çekerim valla benden herşeyi bekleyin diyim hiç görmediğiniz şeyleri ekliycem buroya hohohoyyt biliyorum ki rabbim büyük teyzeleride kem gözlü değil allahıma şükür orada kalsın oğlum kartpostal gibi
sağol nazom yüzü bana benziyo sıpanın ama çıkınca görcez moşe dudaklı zenci saçlı oğlum benim öte mahallede diyodunuz ya kaldır şu zenci oğlanı avatardan die oğlum ona benziyi :D
Dogumu aklımdan cıkartıyorum ve bugun kendimi ev islerine vericem zamangecsin kafam bosalsın diye.

Azos'm hosgeldin canım.

Little Allah analı babalı butursun oglunu ben de goremedim resmini

lilacs olsun canım ismi guzel bebeginin zamanl alısırsın..
Benim ogluma da Enes Ali ismini vermistik 4 ay oyle sevdim karnımda ama sonra herkes bisey cıkarttı ( herkes dedigim esimin tarafı! ) esim vazgecti. Simdi Metehan diyoruz ama icimde hic Metehan demek gelmiyor ogluma :ayk:
bence gayet güsel ama sabıtleyin artık isimleri cnm oynamayın eşime koyarken dedim iyi düşün taşın ağzıma oturursa değiştirmem o ismi dedim oda düşündü taşındı kaşındı öle yaptı
bende kızımın adı tek isimli olsun istioudum ama babası tutturdu illa başına zeynep koyalım die babasının kzı demekmişş illa istioo..bende iki isim istemioudum ama onu kıramadım..zeynep liva olcak artık bizim hatunun ismi:utan:

zeynep ve zehra ismine hastayım eskilerden en güsel isimler iyi yapmışsınız koymakla cnm bence gayet güsel olmuş

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
günaydın kızlar,

artık topiğimizin iki kuzey i var... oğluma kuzey ismini uygun gördüler, ben uzay a ısınmıştım ama babam hep soğuk durdu, hasta olduğu için de üzmek istemedim ama dünden beri ağlıyorum düşündükçe... hiç aklımda olmayan bir isim oldu, kuzey diyesim de hiç gelmiyor, alışırım inşallah.

Günaydın canım..Süpriz bi isim olmuş sizin için, içinize siner inşallah canım zamanla.

azoşum hayırlı olsuuuuuun... maşallah Kuzey paşaya...

kızlar foto yüklüyorum ama lütfeeen alıntı olmasın. babamız çok kızıyor :D

Sağol lidılım
Fotoyu kaçırdım ya....
Hikayemi yazdım kızlar, şimdi foto koyucam, bakıverin silicem sonra :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
leader'm valla bede sıkıldım isim konusunda en sonunda kızı kavga edicem esimle o olcak..

bence kavga etme bu seferde gider nufusa adem yazdırır görürsün adamlarla zıtlaşmaya gelmez güselim tatlılıkla hallet ben eşimle öle konuşmuştum zamanında kimseye yüz verme bu çocuk bizim seninle benim ortak istediğim isim olcak beni araya sokmadan hallet ddim hopp dur orda ben karar veririm filan dedi terslenerek hatta dedim sen seç beğen ben eliycem son karar bende bitsin dedim ölede oldu şükür babamızla istediğimiz isim oldu yoksa eyüp olcaktı tamam gsel isim belki ama ben çok fazla peygamberlerimizin kişiliğine benzesin die isim koymayı tuhaf buluyorum yine deki adını koyarken hz.ömer gibi adaletli olsun misal ama illa ömer olcak die değl yani

ama nusret ismine çocukluğumdan beri aşığım rahmetli dedemin ismi keşke koyabilseydim allahın yardımı demek anlamıda

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar