simurganka01
Daimi Üye
günaydın simuşum yok kız nerde burnum tıkalı başım çatlıyo akşam dinleneyim dedim komşumun başına kötü bşi geldi önce akşam soba tüttü aşağıda oğlunu bize verdi onunla oyalandık 10a kadar nasip değilmiş gece bir daha tütmüş yanmayan soba nasıl olduysa az daha ölüyorlardı rabbim korudu bebeği ağlamasaydı uyanamayacaklardı sobadan zehirlenmişler çocuk ağlayınca bakalım die kalkmışlar ama başları filan dönmüş fena sabah hastaneden geliyolardı oksijen vermişler aile boyu anne baba anneanne dayı moralim bozuk uyandım evleri hala beter kokuyodu yukarı çıkın bende dinlenin dedim ama gelmediler
az kaldı simuş şafak 5dayan az daha bu arada bu ecrin harbiden kimse yok diyip kaçıp gidiyo isimlerimiz casper zaar görmüyo bizi
Aaaaay tüh tüh neyse ki hafif atlatmışlar. Allah korumuş... Şimdi her soba yakmaya çalıştıklarında korkucaklar. Zor işler bunlar yaa... Bizim burda da hava çok soğuk, sürekli kar yağıyor. O yüzden millet kombilere ve elektrikli sobalara abanıyor. Kombinin basıncı o yüzden sürekli düşüyor. Elektrikler de ha gittim ha gidecem der gibi voltajı bi düşüyo bi çıkıyo... Valla hepimiz Allah'a emanetiz...
Şafak 5 demi
niye kızz sizdede mi cok hala var
evet kadın olmak cok zor ama kadınlara özgü kanserlerinde tedavisi nerdeyse kesin.. meme kanseri, rahim kanseri,yumurtalık,rahim agzı.. hepsi erken teshiste tedavi edilebiliyo. ama bizde milletce bende dahil muayene alıskanlıgı yok. basımız agrısa dr a gidiyoruzz (ki ben ona da gitmiyorum) yılda bir defa smear aldırmak mammografi cektirmek zor geliyo. hatta meme kanserinde elle muayene bile yeterli oluyo. babamın halasının kızları töbe yarabbi sırayla rahim kanseri oldular. hepsi iilesti. esimin halası hem rahim hem gögüs oldu.. o da simdi dipcik gibi. ama mesela kayınpederim akciger kanserinden vefat etti. babamın dayısı gırtlak kanserinden vefat etti. bunlar ne yaparsan yapp ucundan yakalayan kanser tipleri. mesele cok sigara içen biri her muayenede genelde cigerleri tamiz cıkr. ben annem rahat içsn diye sallıyo demiştim. ama gögüs hastahanesinde ögrendik ki akciger son ana kadar hakketten temiz görünürmüş ve belirti vermezmiş. bi anda hastalık cıkarmıs ve genelde de ilerlemiş olurmuss.. amann sigara icmeyin kızlarrr:böö:
Yaa ben bu hastalığı anmak bile istemiyom adından bile rahatsız oluyorum... Ama dediğin gibi kadınlarda olanlar yine de daha tedaviye cevap veren cinsten. Allahım herkesi korusun inşallah. Düşmanıma bile vermesin hiçbir hastalığı...
Heee hala bizde de 3 tane.. Needeceksek o kadar halayı...
Selam kızlar.
Hala agrım var yaa. Geliyo gidiyo. Ama ne kan ne su hicbisey yok
Dovun kızlar kocamı valla evde dogurtucaklar beni sonunda. Agrım var iyince olur olur diyolar salaklar ( Afedersiniz ) Cok sinirliyim kaynanamı parcalamak istiorum..
Hayırlısıyla bi dogursaydım rahatlıyacaktım.. Gun yaklastıkca korku da sarmaya basladı yaa.. :iyyyy:
Dun gece denk gelen doktor ne kadar iyiydi yaa cok guzel ilgilendi benle keske dogumuma da boyle birisi gelse insan gibi davransalar bana..