2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

günaydın simuşum yok kız nerde burnum tıkalı başım çatlıyo akşam dinleneyim dedim komşumun başına kötü bşi geldi önce akşam soba tüttü aşağıda oğlunu bize verdi onunla oyalandık 10a kadar nasip değilmiş gece bir daha tütmüş yanmayan soba nasıl olduysa az daha ölüyorlardı rabbim korudu bebeği ağlamasaydı uyanamayacaklardı sobadan zehirlenmişler çocuk ağlayınca bakalım die kalkmışlar ama başları filan dönmüş fena sabah hastaneden geliyolardı oksijen vermişler aile boyu anne baba anneanne dayı moralim bozuk uyandım evleri hala beter kokuyodu yukarı çıkın bende dinlenin dedim ama gelmediler:(

az kaldı simuş şafak 5 :D dayan az daha bu arada bu ecrin harbiden kimse yok diyip kaçıp gidiyo isimlerimiz casper zaar görmüyo bizi

Aaaaay tüh tüh neyse ki hafif atlatmışlar. Allah korumuş... Şimdi her soba yakmaya çalıştıklarında korkucaklar. Zor işler bunlar yaa... Bizim burda da hava çok soğuk, sürekli kar yağıyor. O yüzden millet kombilere ve elektrikli sobalara abanıyor. Kombinin basıncı o yüzden sürekli düşüyor. Elektrikler de ha gittim ha gidecem der gibi voltajı bi düşüyo bi çıkıyo... Valla hepimiz Allah'a emanetiz...

Şafak 5 demi :D Bugünü saymıyom :D

niye kızz sizdede mi cok hala var:D
evet kadın olmak cok zor ama kadınlara özgü kanserlerinde tedavisi nerdeyse kesin.. meme kanseri, rahim kanseri,yumurtalık,rahim agzı.. hepsi erken teshiste tedavi edilebiliyo. ama bizde milletce bende dahil muayene alıskanlıgı yok. basımız agrısa dr a gidiyoruzz (ki ben ona da gitmiyorum:D) yılda bir defa smear aldırmak mammografi cektirmek zor geliyo. hatta meme kanserinde elle muayene bile yeterli oluyo. babamın halasının kızları töbe yarabbi sırayla rahim kanseri oldular. hepsi iilesti. esimin halası hem rahim hem gögüs oldu.. o da simdi dipcik gibi. ama mesela kayınpederim akciger kanserinden vefat etti. babamın dayısı gırtlak kanserinden vefat etti. bunlar ne yaparsan yapp ucundan yakalayan kanser tipleri. mesele cok sigara içen biri her muayenede genelde cigerleri tamiz cıkr. ben annem rahat içsn diye sallıyo demiştim. ama gögüs hastahanesinde ögrendik ki akciger son ana kadar hakketten temiz görünürmüş ve belirti vermezmiş. bi anda hastalık cıkarmıs ve genelde de ilerlemiş olurmuss.. amann sigara icmeyin kızlarrr:böö:

Yaa ben bu hastalığı anmak bile istemiyom adından bile rahatsız oluyorum... Ama dediğin gibi kadınlarda olanlar yine de daha tedaviye cevap veren cinsten. Allahım herkesi korusun inşallah. Düşmanıma bile vermesin hiçbir hastalığı...
Heee hala bizde de 3 tane.. Needeceksek o kadar halayı...

Selam kızlar.

Hala agrım var yaa. Geliyo gidiyo. Ama ne kan ne su hicbisey yok :(

Dovun kızlar kocamı valla evde dogurtucaklar beni sonunda. Agrım var iyince olur olur diyolar salaklar ( Afedersiniz ) Cok sinirliyim kaynanamı parcalamak istiorum..

Hayırlısıyla bi dogursaydım rahatlıyacaktım.. Gun yaklastıkca korku da sarmaya basladı yaa.. :iyyyy:

Dun gece denk gelen doktor ne kadar iyiydi yaa cok guzel ilgilendi benle keske dogumuma da boyle birisi gelse insan gibi davransalar bana..

:( İnşallah Allahım gönlüne göre verir Dunyam da şeker bir doktora denk gelirsin ve umarım doğumun olurken seni hastaneye götürmeyi akıl eder sizinkiler... :sinir:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Selam kızlar.

Hala agrım var yaa. Geliyo gidiyo. Ama ne kan ne su hicbisey yok :(

Dovun kızlar kocamı valla evde dogurtucaklar beni sonunda. Agrım var iyince olur olur diyolar salaklar ( Afedersiniz ) Cok sinirliyim kaynanamı parcalamak istiorum..

Hayırlısıyla bi dogursaydım rahatlıyacaktım.. Gun yaklastıkca korku da sarmaya basladı yaa.. :iyyyy:

Dun gece denk gelen doktor ne kadar iyiydi yaa cok guzel ilgilendi benle keske dogumuma da boyle birisi gelse insan gibi davransalar bana..
yok güselim korkma hastanede öle kötü insanlar kalmadı yine ii davranırlar sen bu akşama doğuma gidersin gibi cnm suyun yada nişanın gelmesi gerekmiyo kasılmaların nazpnun anlattığı gibi şiddetli ve sıklıkla artarsa sancın başlamıştır

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Aaaaay tüh tüh neyse ki hafif atlatmışlar. Allah korumuş... Şimdi her soba yakmaya çalıştıklarında korkucaklar. Zor işler bunlar yaa... Bizim burda da hava çok soğuk, sürekli kar yağıyor. O yüzden millet kombilere ve elektrikli sobalara abanıyor. Kombinin basıncı o yüzden sürekli düşüyor. Elektrikler de ha gittim ha gidecem der gibi voltajı bi düşüyo bi çıkıyo... Valla hepimiz Allah'a emanetiz...

Yaa ben bu hastalığı anmak bile istemiyom adından bile rahatsız oluyorum... Ama dediğin gibi kadınlarda olanlar yine de daha tedaviye cevap veren cinsten. Allahım herkesi korusun inşallah. Düşmanıma bile vermesin hiçbir hastalığı...

:( İnşallah Allahım gönlüne göre verir Dunyam da şeker bir doktora denk gelirsin ve umarım doğumun olurken seni hastaneye götürmeyi akıl eder sizinkiler... :sinir:

İnsallah canım benim cok sagol..

Akıl edeeklrini pek sanmıyorum ama gorucez bakalım.. :)

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244

yok güselim korkma hastanede öle kötü insanlar kalmadı yine ii davranırlar sen bu akşama doğuma gidersin gibi cnm suyun yada nişanın gelmesi gerekmiyo kasılmaların nazpnun anlattığı gibi şiddetli ve sıklıkla artarsa sancın başlamıştır

İnsallah Tubisim yaa hayırlısıyla bir kurtulaydım rahatlayacaktım yaa.. :(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

canım şükür ki öle atlattılar allahım yardım etsin bir daha olmasın korktum valla ankaranın soğuğu bambaşka balım tahmin ediyorum kardeşim anlatıyo kombiye gelince bundada haklısın biz bile burda sona dayaya dayaya bi hal oluyoruz basınçlar altüst oluyo elektirik kesintisi filan yakındır başlar bugün kar var ve tipi çok soğuk hava eşim bile izinli yarabbim ben çalışyıorum bu nasıl adalet :aglayan:

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244

kurtulcan bitanem meraklanma içinde ömür boyu bebekle yaşıycak halin yokya :D sen şiddetlerine bak sancıların belin ağrıyomu şu anda

Valla bana hep icimd kalakcamıs gibi geliyo nedense. Hic niyetlendigi yok bu ccugun gelmeye..

Blim gece agrıyordu suan yok suan sıtımın tm ortasında dugumlenmis bir agrı var. Kasıklarımdaki agrı da gecti simdi. Allah'ım ne kadar zormus su beklemek yaa. Biz ne kadar sabırsız kullarız boyle ( En azından ben oyleyim :D )

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Valla bana hep icimd kalakcamıs gibi geliyo nedense. Hic niyetlendigi yok bu ccugun gelmeye..

Blim gece agrıyordu suan yok suan sıtımın tm ortasında dugumlenmis bir agrı var. Kasıklarımdaki agrı da gecti simdi. Allah'ım ne kadar zormus su beklemek yaa. Biz ne kadar sabırsız kullarız boyle ( En azından ben oyleyim :D )

sen bi kafandan çıkar şu doğumu yelizim mutlaka gelecektir bir vakit 41 hafta bitene kadar yolu var 39+1 sin 12 gün daha bekleyebilir oğlun baktın hala gelmiyo mecbur sezeryan olcan gülüm kendini bi rahat brak düşünme sancın geldiğinde ayır edilcek kadar farklı bişeymiş bak babuş öle diyordu tamam sıkıntı yapma

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
günaydın teyzoşlaaaaar -rgulu akşam 6 saat 2-1.5-2.5 olmak üzere uyudum. benden keyiflisi yok :D doğumdan beri uzun soluklu ilk uykularım dersem kimsenin gözünü inşallah :deli:

ne var ne yok?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydın teyzoşlaaaaar -rgulu akşam 6 saat 2-1.5-2.5 olmak üzere uyudum. benden keyiflisi yok :D doğumdan beri uzun soluklu ilk uykularım dersem kimsenin gözünü inşallah :deli:

ne var ne yok?

biz iyiyiz cnm sen ve tuna oğlan nasıllar efendim kaçta doğdu senin bıcırdıkk bak kızlar fotoları paylaştılar oğlanın resmini bi görsek yaaa :utan:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

biz iyiyiz cnm sen ve tuna oğlan nasıllar efendim kaçta doğdu senin bıcırdıkk bak kızlar fotoları paylaştılar oğlanın resmini bi görsek yaaa :utan:

Tunam iyi maşallah, mışıl mışıl uyuyor şimdi. emdi, altı temizlendi, gazı çıktı. ondan keyiflisi yok. şu yatağın titreşimi var ya, bize ilaç gibi. korktu ilk başlarda, ama şimdi onun sayesinde daha rahat uyuyor.

canım tam 14:35de çıkardılar...

foto koyayım ama nasıl silindiğini unuttum...

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
günaydın kızlar,

artık topiğimizin iki kuzey i var... oğluma kuzey ismini uygun gördüler, ben uzay a ısınmıştım ama babam hep soğuk durdu, hasta olduğu için de üzmek istemedim ama dünden beri ağlıyorum düşündükçe... hiç aklımda olmayan bir isim oldu, kuzey diyesim de hiç gelmiyor, alışırım inşallah.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Tunam iyi maşallah, mışıl mışıl uyuyor şimdi. emdi, altı temizlendi, gazı çıktı. ondan keyiflisi yok. şu yatağın titreşimi var ya, bize ilaç gibi. korktu ilk başlarda, ama şimdi onun sayesinde daha rahat uyuyor.

canım tam 14:35de çıkardılar...

foto koyayım ama nasıl silindiğini unuttum...
hımm cnm şöle yapabilirsin resmi koyuyorsun ekledikten sonra alıntı yapmassak silebiliyosun tekrardan girip bide profilime girip eklentilerim bölümüne giriyosun eklediğin fotolarını kutucuklardan işaretleyip siliyosun kalkıyo ister böle yap
istersen direk avatarına koy kimse kopyalayamaz o zaman
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar :utan:
Ev sessizken doğum hikayemi yazıp geliyorum :D
doğum hikayeni yaz tabi azo ama bide kuzeyi görmek istiyorum ben artıkın onuda koyyyarmısın?
günaydın kızlar,

artık topiğimizin iki kuzey i var... oğluma kuzey ismini uygun gördüler, ben uzay a ısınmıştım ama babam hep soğuk durdu, hasta olduğu için de üzmek istemedim ama dünden beri ağlıyorum düşündükçe... hiç aklımda olmayan bir isim oldu, kuzey diyesim de hiç gelmiyor, alışırım inşallah.

yaa adıyla buyusun inşallah hayırlı uğurlu olsun napcan bacım alışcan artık uzay ne bilim ısınamadım ben ona hiç bide bazen bu tabiri çok kullanırım çirkin şeylere özellikle o ne öle uzaylı zekiye gibi derim uzay mars jupiter uranus ne bilim tuhaf yaa uzaydan mı geldi bu çocuk boşver kuranla koydunuz dimi kulagına akşam eşim diyoki süleymaniye camiinin imamıyla konuştum o koycak oğlumun ismini ezanla diyo caminin benim için maneviyatı çok büyük oğlum hayırlı bir bebek olsun osmanlı adamı olsun diyip duruyor

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
günaydın kızlar,

günaydın lilacs oğlun ismiyle yaşasın olsun kendini üzme bunun için ikiside güzel isimlermiş

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar