günaydın tuğbacım...gene kimsecikler yok..dün apartopar çıkmak zorunda kaldım bir sürü şey kaçırmışım azo gelmiş hayatım oğlunun resmini eklemiş malesef hiç birini göremedim ama ben
sonra pikeciğim doğum yapmış allahın izniyle..kaçırdım hepsini
günaydın aslıcım olsun yine koyarlar resmini azo geldi ama gelen giden çok olduğu için fazla duramadı şahinin resmini koydu hayatım hemen anlatıyım minnak bir yüzü var mavi göslü fındık buyunlu kıymızı dudaklı oldukça saçlı büyümüşte küçülmüş bir bebek.azonun bebesini daha koymadı meraklardayım face koymuş eşi benim olmadığı için görmedim
Allah'ım bu nasıl bi agrıdır.. 2 den beri evin icinde dolasıyorum.
Adet sancısı cekiyorum resmen cok agrıyor kasıklarım.
Gelen giden de yok henuz ne kan ne su. Amahe an kanamam olucakmıs adet olucakmısım gibi hissediyorum kendimi.. Ne yaptıysam gecmedi. Uyku haram bugn bana offf :'(
Bu arada acile gittik esimle acılma yok dedi. Karnımdaki kasılma cok oldugu icin biseyden suphelendi nts de sancım cıktı sanırım biraz. 1 saat sonra gene gel baglıycaz gene dedi. Ama benim esim olucak inan 9 ay bisey olmadı ne gerek var diyip eve getirdi beni!
Eger ir sorun cıkarsa onu cok fena yapıcam o zaman.. Bugun yarın dogururm gibi geliyor..O yuzden sıkıntı yapmadım suan.
Bu arada 2 hafta once 3250 olan oglum simdi 3300 cıktı 50 gr almıs sadece :S ve boyu 49 cm cıktı..
günayydııınnnn diycigimm ama kimse yokbugün dr kontrolümüz var. gece cok agrım oldu ama yataktan kalkınca geciyo nedense:sinir: bugün catı muayenesi var hayırlısı
ys: randevum 11.50 ama erken gidicem bugün nst ye giriyorum nasılsa önce cıkıp orda sıraya gireyim. beklemek istemiyorum daha da. bu aksam diger görümcem 2 günlügüne uludag a gidiyo.. yurtdısındaki de yarın geri dönüyoo. görümcem tutmusken ben dönene kadar daha tutuver dedi. aten dogurdugum yok dedim bende
Günaydın tontişler
Naaparsınız?
Tubişim daha iyi oldun mu? Aslıcım dün sen neden çıktın sabah 10 dk da merak ettim... İyisin dimi?
Biz varız ya bebeeeem bizi adam yerine koymuyon mu?O ağrıları sen bide bana sor.
Allahım nerdeyse sıfır uyku. Gecenin bi yarısı kalkıp dolanıyom evde, hiç huyum değildir ama kaçtır ağrı kesici alıyorum bana mısın demiyor...
Neyse, sen güzel haberlerle gel de. Muhtemelen bu da son kontrolün olur
zor cnm benim doğumun her şekli zor anne olmak kolay değil yavrularımızı kucağımıza almak zahmetli ama dünyanın en güsel şeyi olacakayy maşallah yaaa şahin oğlanı bende görmek isterim umarım bir daha koyar resmini oğluşunun hayatım..
azonun dikişleri acıyormuş biraz sanırım öyle yazmış kıyamam yaa dikiş olunca normaldede sezoştada ağrı oluyor baksana demekki ayyy yaaa..kuzeyide merak ediyorum ben benimde face yok
kızz dünnyamm niye döndün sen evee.. gitmiyorum deseydin ya kocana. kadın demiş işte 1 saat sonra tekrar diyee.. allah ım ne odun adam yaa elime gecerse cok pis dövcemm haberin ola:sinir::sinir:
günaydın canımm.dün memleketten kötü bir haber aldım canım apar topar çıkmak zorunda kaldım..teyzem meme kanseriymiş daha ilk evresiymiş şükürki ve kitlesi daha ufakmış pazar günü ankaraya gidecekler bakalım uzaman bir onkolog varmış ona gösterecekler birde sonuçlarını duruma göre ameliyat olacak sanırım bu sebeple anneme ilk ben söyleyim diye çıktım birden tansiyon hastası tek başına almasın haberi istedim canım
öyle mi diyosunn.. kız her seferinde insallah bu son diyorum ama tintinn dönüyorum evetabi cnmm siz varsınızz teyzosları olarakk.. ,ilavetenn geride 3 halası daha var
![]()
yaa kasıgım bölee ciftt taraftann yırtılıyo gibi oluyo.. yataktan kalkmayı basardım mı o acıyla gidiyo.. yatıyorum tekrar.. saka gibi. sabah bile regl gibiydi kasıklarımm kalktım 2 dolandım gitti:sok
günaydın canımm.dün memleketten kötü bir haber aldım canım apar topar çıkmak zorunda kaldım..teyzem meme kanseriymiş daha ilk evresiymiş şükürki ve kitlesi daha ufakmış pazar günü ankaraya gidecekler bakalım uzaman bir onkolog varmış ona gösterecekler birde sonuçlarını duruma göre ameliyat olacak sanırım bu sebeple anneme ilk ben söyleyim diye çıktım birden tansiyon hastası tek başına almasın haberi istedim canım
aneaam bu kız bizi adamdan saymıyor kim olacak başbakan erdoğan mıgünayydııınnnn diycigimm ama kimse yokbugün dr kontrolümüz var. gece cok agrım oldu ama yataktan kalkınca geciyo nedense:sinir: bugün catı muayenesi var hayırlısı
ys: randevum 11.50 ama erken gidicem bugün nst ye giriyorum nasılsa önce cıkıp orda sıraya gireyim. beklemek istemiyorum daha da. bu aksam diger görümcem 2 günlügüne uludag a gidiyo.. yurtdısındaki de yarın geri dönüyoo. görümcem tutmusken ben dönene kadar daha tutuver dedi. aten dogurdugum yok dedim bende
günaydın simuşum yok kız nerde burnum tıkalı başım çatlıyo akşam dinleneyim dedim komşumun başına kötü bşi geldi önce akşam soba tüttü aşağıda oğlunu bize verdi onunla oyalandık 10a kadar nasip değilmiş gece bir daha tütmüş yanmayan soba nasıl olduysa az daha ölüyorlardı rabbim korudu bebeği ağlamasaydı uyanamayacaklardı sobadan zehirlenmişler çocuk ağlayınca bakalım die kalkmışlar ama başları filan dönmüş fena sabah hastaneden geliyolardı oksijen vermişler aile boyu anne baba anneanne dayı moralim bozuk uyandım evleri hala beter kokuyodu yukarı çıkın bende dinlenin dedim ama gelmedilerGünaydın tontişler
Naaparsınız?
Tubişim daha iyi oldun mu? Aslıcım dün sen neden çıktın sabah 10 dk da merak ettim... İyisin dimi?
az kaldı simuş şafak 5Biz varız ya bebeeeem bizi adam yerine koymuyon mu?O ağrıları sen bide bana sor.
Allahım nerdeyse sıfır uyku. Gecenin bi yarısı kalkıp dolanıyom evde, hiç huyum değildir ama kaçtır ağrı kesici alıyorum bana mısın demiyor...
Neyse, sen güzel haberlerle gel de. Muhtemelen bu da son kontrolün olur
![]()
Yaaa bu pis hastalık çok yaygın artık yaa. Hiç yaşa falan da bakmıyo. Allah korusun 13 yaşında da çıkıyo 63 yaşında da...
Neyse ki ilk evresinde farketmişler. Rabbim şifasını versin inşallah.. Kadın olmak cidden zor... Umarım anneciğin de çok etkilenmemiştir...
Aaay hala deme banaaaaNeyse boşverelim bu mevzuyu. Doğum yaklaştıkça ağrılar tavan yapıcak anlaşıldı. Hayırlısıyla sağlıkla bizde doğuraydık bi...
aneaam bu kız bizi adamdan saymıyor kim olacak başbakan erdoğan mıallah seni ne diyim ben son kontrlun pazartesi alacaklar defneyi inşallah
günaydın simuşum yok kız nerde burnum tıkalı başım çatlıyo akşam dinleneyim dedim komşumun başına kötü bşi geldi önce akşam soba tüttü aşağıda oğlunu bize verdi onunla oyalandık 10a kadar nasip değilmiş gece bir daha tütmüş yanmayan soba nasıl olduysa az daha ölüyorlardı rabbim korudu bebeği ağlamasaydı uyanamayacaklardı sobadan zehirlenmişler çocuk ağlayınca bakalım die kalkmışlar ama başları filan dönmüş fena sabah hastaneden geliyolardı oksijen vermişler aile boyu anne baba anneanne dayı moralim bozuk uyandım evleri hala beter kokuyodu yukarı çıkın bende dinlenin dedim ama gelmediler
az kaldı simuş şafak 5dayan az daha bu arada bu ecrin harbiden kimse yok diyip kaçıp gidiyo isimlerimiz casper zaar görmüyo bizi
çok şükür aslım tedavi hemen sonuç verecektir yeni olduğu için dünde konuştuk senle zaten atlatacak tez zamanda inşallah sıkmayın canınızı umarım annende çok kötü olmamıştır?