2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydın tuğbacım...gene kimsecikler yok..dün apartopar çıkmak zorunda kaldım bir sürü şey kaçırmışım azo gelmiş hayatım oğlunun resmini eklemiş malesef hiç birini göremedim ama ben:(:(
sonra pikeciğim doğum yapmış allahın izniyle..kaçırdım hepsini

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydın tuğbacım...gene kimsecikler yok..dün apartopar çıkmak zorunda kaldım bir sürü şey kaçırmışım azo gelmiş hayatım oğlunun resmini eklemiş malesef hiç birini göremedim ama ben:(:(
sonra pikeciğim doğum yapmış allahın izniyle..kaçırdım hepsini

günaydın aslıcım olsun yine koyarlar resmini azo geldi ama gelen giden çok olduğu için fazla duramadı şahinin resmini koydu hayatım hemen anlatıyım minnak bir yüzü var mavi göslü fındık buyunlu kıymızı dudaklı oldukça saçlı büyümüşte küçülmüş bir bebek.azonun bebesini daha koymadı meraklardayım face koymuş eşi benim olmadığı için görmedim :(

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

günaydın aslıcım olsun yine koyarlar resmini azo geldi ama gelen giden çok olduğu için fazla duramadı şahinin resmini koydu hayatım hemen anlatıyım minnak bir yüzü var mavi göslü fındık buyunlu kıymızı dudaklı oldukça saçlı büyümüşte küçülmüş bir bebek.azonun bebesini daha koymadı meraklardayım face koymuş eşi benim olmadığı için görmedim :(

ayy maşallah yaaa şahin oğlanı bende görmek isterim umarım bir daha koyar resmini oğluşunun hayatım..
azonun dikişleri acıyormuş biraz sanırım öyle yazmış kıyamam yaa dikiş olunca normaldede sezoştada ağrı oluyor baksana demekki ayyy yaaa..kuzeyide merak ediyorum ben benimde face yok:(:(

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Allah'ım bu nasıl bi agrıdır.. 2 den beri evin icinde dolasıyorum.

Adet sancısı cekiyorum resmen cok agrıyor kasıklarım.
Gelen giden de yok henuz ne kan ne su. Amahe an kanamam olucakmıs adet olucakmısım gibi hissediyorum kendimi.. Ne yaptıysam gecmedi. Uyku haram bugn bana offf :'(

Bu arada acile gittik esimle acılma yok dedi. Karnımdaki kasılma cok oldugu icin biseyden suphelendi nts de sancım cıktı sanırım biraz. 1 saat sonra gene gel baglıycaz gene dedi. Ama benim esim olucak inan 9 ay bisey olmadı ne gerek var diyip eve getirdi beni!

Eger ir sorun cıkarsa onu cok fena yapıcam o zaman.. Bugun yarın dogururm gibi geliyor.. :( O yuzden sıkıntı yapmadım suan.

Bu arada 2 hafta once 3250 olan oglum simdi 3300 cıktı 50 gr almıs sadece :S ve boyu 49 cm cıktı..

kızz dünnyamm niye döndün sen evee.. gitmiyorum deseydin ya kocana. kadın demiş işte 1 saat sonra tekrar diyee.. allah ım ne odun adam yaa elime gecerse cok pis dövcemm haberin ola:sinir::sinir:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
günayydııınnnn diycigimm ama kimse yok:D bugün dr kontrolümüz var. gece cok agrım oldu ama yataktan kalkınca geciyo nedense:sinir: bugün catı muayenesi var hayırlısı:eek:ys: randevum 11.50 ama erken gidicem bugün nst ye giriyorum nasılsa önce cıkıp orda sıraya gireyim. beklemek istemiyorum daha da. bu aksam diger görümcem 2 günlügüne uludag a gidiyo.. yurtdısındaki de yarın geri dönüyoo. görümcem tutmusken ben dönene kadar daha tutuver dedi. aten dogurdugum yok dedim bende:utan:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Günaydın tontişler :)

Naaparsınız?

Tubişim daha iyi oldun mu? Aslıcım dün sen neden çıktın sabah 10 dk da merak ettim... İyisin dimi?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
günayydııınnnn diycigimm ama kimse yok:D bugün dr kontrolümüz var. gece cok agrım oldu ama yataktan kalkınca geciyo nedense:sinir: bugün catı muayenesi var hayırlısı:eek:ys: randevum 11.50 ama erken gidicem bugün nst ye giriyorum nasılsa önce cıkıp orda sıraya gireyim. beklemek istemiyorum daha da. bu aksam diger görümcem 2 günlügüne uludag a gidiyo.. yurtdısındaki de yarın geri dönüyoo. görümcem tutmusken ben dönene kadar daha tutuver dedi. aten dogurdugum yok dedim bende:utan:

Biz varız ya bebeeeem bizi adam yerine koymuyon mu? :D O ağrıları sen bide bana sor. :( Allahım nerdeyse sıfır uyku. Gecenin bi yarısı kalkıp dolanıyom evde, hiç huyum değildir ama kaçtır ağrı kesici alıyorum bana mısın demiyor... :(

Neyse, sen güzel haberlerle gel de. Muhtemelen bu da son kontrolün olur :)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

Naaparsınız?

Tubişim daha iyi oldun mu? Aslıcım dün sen neden çıktın sabah 10 dk da merak ettim... İyisin dimi?

günaydın canımm.dün memleketten kötü bir haber aldım canım apar topar çıkmak zorunda kaldım..teyzem meme kanseriymiş daha ilk evresiymiş şükürki ve kitlesi daha ufakmış pazar günü ankaraya gidecekler bakalım uzaman bir onkolog varmış ona gösterecekler birde sonuçlarını duruma göre ameliyat olacak sanırım bu sebeple anneme ilk ben söyleyim diye çıktım birden tansiyon hastası tek başına almasın haberi istedim canım

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Biz varız ya bebeeeem bizi adam yerine koymuyon mu? :D O ağrıları sen bide bana sor. :( Allahım nerdeyse sıfır uyku. Gecenin bi yarısı kalkıp dolanıyom evde, hiç huyum değildir ama kaçtır ağrı kesici alıyorum bana mısın demiyor... :(

öyle mi diyosunn.. kız her seferinde insallah bu son diyorum ama tintinn dönüyorum eve:D tabi cnmm siz varsınızz teyzosları olarakk.. ,ilavetenn geride 3 halası daha var:D

yaa kasıgım bölee ciftt taraftann yırtılıyo gibi oluyo.. yataktan kalkmayı basardım mı o acıyla gidiyo.. yatıyorum tekrar.. saka gibi. sabah bile regl gibiydi kasıklarımm kalktım 2 dolandım gitti:sok

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ayy maşallah yaaa şahin oğlanı bende görmek isterim umarım bir daha koyar resmini oğluşunun hayatım..
azonun dikişleri acıyormuş biraz sanırım öyle yazmış kıyamam yaa dikiş olunca normaldede sezoştada ağrı oluyor baksana demekki ayyy yaaa..kuzeyide merak ediyorum ben benimde face yok:(:(
zor cnm benim doğumun her şekli zor anne olmak kolay değil yavrularımızı kucağımıza almak zahmetli ama dünyanın en güsel şeyi olacak
kızz dünnyamm niye döndün sen evee.. gitmiyorum deseydin ya kocana. kadın demiş işte 1 saat sonra tekrar diyee.. allah ım ne odun adam yaa elime gecerse cok pis dövcemm haberin ola:sinir::sinir:

bencede dövv kızıyorum kız sonunda evde doğurcak arkidiş

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
günaydın canımm.dün memleketten kötü bir haber aldım canım apar topar çıkmak zorunda kaldım..teyzem meme kanseriymiş daha ilk evresiymiş şükürki ve kitlesi daha ufakmış pazar günü ankaraya gidecekler bakalım uzaman bir onkolog varmış ona gösterecekler birde sonuçlarını duruma göre ameliyat olacak sanırım bu sebeple anneme ilk ben söyleyim diye çıktım birden tansiyon hastası tek başına almasın haberi istedim canım

:( :( Yaaa bu pis hastalık çok yaygın artık yaa. Hiç yaşa falan da bakmıyo. Allah korusun 13 yaşında da çıkıyo 63 yaşında da... :( Neyse ki ilk evresinde farketmişler. Rabbim şifasını versin inşallah.. Kadın olmak cidden zor... Umarım anneciğin de çok etkilenmemiştir...

öyle mi diyosunn.. kız her seferinde insallah bu son diyorum ama tintinn dönüyorum eve:D tabi cnmm siz varsınızz teyzosları olarakk.. ,ilavetenn geride 3 halası daha var:D

yaa kasıgım bölee ciftt taraftann yırtılıyo gibi oluyo.. yataktan kalkmayı basardım mı o acıyla gidiyo.. yatıyorum tekrar.. saka gibi. sabah bile regl gibiydi kasıklarımm kalktım 2 dolandım gitti:sok

Aaay hala deme banaaaa :( Neyse boşverelim bu mevzuyu. Doğum yaklaştıkça ağrılar tavan yapıcak anlaşıldı. Hayırlısıyla sağlıkla bizde doğuraydık bi...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

cok gecmişş olsun cnm. erken evrede olması cok ii. bide kanserin iisi kötüsü olmaz da meme kanseri olması yine bi nebze rahatlatıcı.. allah acil sifalr versin.. agrısız acısız insallah.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
aneaam bu kız bizi adamdan saymıyor kim olacak başbakan erdoğan mı :D allah seni ne diyim ben son kontrlun pazartesi alacaklar defneyi inşallah

Naaparsınız?

günaydın simuşum yok kız nerde burnum tıkalı başım çatlıyo akşam dinleneyim dedim komşumun başına kötü bşi geldi önce akşam soba tüttü aşağıda oğlunu bize verdi onunla oyalandık 10a kadar nasip değilmiş gece bir daha tütmüş yanmayan soba nasıl olduysa az daha ölüyorlardı rabbim korudu bebeği ağlamasaydı uyanamayacaklardı sobadan zehirlenmişler çocuk ağlayınca bakalım die kalkmışlar ama başları filan dönmüş fena sabah hastaneden geliyolardı oksijen vermişler aile boyu anne baba anneanne dayı moralim bozuk uyandım evleri hala beter kokuyodu yukarı çıkın bende dinlenin dedim ama gelmediler:(

az kaldı simuş şafak 5 :D dayan az daha bu arada bu ecrin harbiden kimse yok diyip kaçıp gidiyo isimlerimiz casper zaar görmüyo bizi

çok şükür aslım tedavi hemen sonuç verecektir yeni olduğu için dünde konuştuk senle zaten atlatacak tez zamanda inşallah sıkmayın canınızı umarım annende çok kötü olmamıştır?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
:( :( Yaaa bu pis hastalık çok yaygın artık yaa. Hiç yaşa falan da bakmıyo. Allah korusun 13 yaşında da çıkıyo 63 yaşında da... :( Neyse ki ilk evresinde farketmişler. Rabbim şifasını versin inşallah.. Kadın olmak cidden zor... Umarım anneciğin de çok etkilenmemiştir...

Aaay hala deme banaaaa :( Neyse boşverelim bu mevzuyu. Doğum yaklaştıkça ağrılar tavan yapıcak anlaşıldı. Hayırlısıyla sağlıkla bizde doğuraydık bi...

niye kızz sizdede mi cok hala var:D
evet kadın olmak cok zor ama kadınlara özgü kanserlerinde tedavisi nerdeyse kesin.. meme kanseri, rahim kanseri,yumurtalık,rahim agzı.. hepsi erken teshiste tedavi edilebiliyo. ama bizde milletce bende dahil muayene alıskanlıgı yok. basımız agrısa dr a gidiyoruzz (ki ben ona da gitmiyorum:D) yılda bir defa smear aldırmak mammografi cektirmek zor geliyo. hatta meme kanserinde elle muayene bile yeterli oluyo. babamın halasının kızları töbe yarabbi sırayla rahim kanseri oldular. hepsi iilesti. esimin halası hem rahim hem gögüs oldu.. o da simdi dipcik gibi. ama mesela kayınpederim akciger kanserinden vefat etti. babamın dayısı gırtlak kanserinden vefat etti. bunlar ne yaparsan yapp ucundan yakalayan kanser tipleri. mesele cok sigara içen biri her muayenede genelde cigerleri tamiz cıkr. ben annem rahat içsn diye sallıyo demiştim. ama gögüs hastahanesinde ögrendik ki akciger son ana kadar hakketten temiz görünürmüş ve belirti vermezmiş. bi anda hastalık cıkarmıs ve genelde de ilerlemiş olurmuss.. amann sigara icmeyin kızlarrr:böö:

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Selam kızlar.

Hala agrım var yaa. Geliyo gidiyo. Ama ne kan ne su hicbisey yok :(

Dovun kızlar kocamı valla evde dogurtucaklar beni sonunda. Agrım var iyince olur olur diyolar salaklar ( Afedersiniz ) Cok sinirliyim kaynanamı parcalamak istiorum..

Hayırlısıyla bi dogursaydım rahatlıyacaktım.. Gun yaklastıkca korku da sarmaya basladı yaa.. :iyyyy:

Dun gece denk gelen doktor ne kadar iyiydi yaa cok guzel ilgilendi benle keske dogumuma da boyle birisi gelse insan gibi davransalar bana..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

aneaam bu kız bizi adamdan saymıyor kim olacak başbakan erdoğan mı :D allah seni ne diyim ben son kontrlun pazartesi alacaklar defneyi inşallah

günaydın simuşum yok kız nerde burnum tıkalı başım çatlıyo akşam dinleneyim dedim komşumun başına kötü bşi geldi önce akşam soba tüttü aşağıda oğlunu bize verdi onunla oyalandık 10a kadar nasip değilmiş gece bir daha tütmüş yanmayan soba nasıl olduysa az daha ölüyorlardı rabbim korudu bebeği ağlamasaydı uyanamayacaklardı sobadan zehirlenmişler çocuk ağlayınca bakalım die kalkmışlar ama başları filan dönmüş fena sabah hastaneden geliyolardı oksijen vermişler aile boyu anne baba anneanne dayı moralim bozuk uyandım evleri hala beter kokuyodu yukarı çıkın bende dinlenin dedim ama gelmediler:(

az kaldı simuş şafak 5 :D dayan az daha bu arada bu ecrin harbiden kimse yok diyip kaçıp gidiyo isimlerimiz casper zaar görmüyo bizi

çok şükür aslım tedavi hemen sonuç verecektir yeni olduğu için dünde konuştuk senle zaten atlatacak tez zamanda inşallah sıkmayın canınızı umarım annende çok kötü olmamıştır?

ehehehhhehh olabilerr.. bi ilke imza atasım vardıı.. baskan gelmedenn dogurmamm diyim:D o da one münütt diyip gelse:D ayy siyasett sadi komedi benim için yaff.. adamınn daha da davosa gelmem ve one minute replikleri hep agzımda:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
aaa ipek tuzcuoglu yine evleniyomuss:D daha gecenlerde evlenmedi miydi bu kadın yaff:cokkomik::cokkomik: neyse kızlarr ben cıkarr.. hazırlanayım, 15_20 dk ya gelir kociş. öperim sizi:utan::utan: beni özleyin anacımmm byyyy

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
çok sağolun kızlar desteğiniz için umarım tez vakitte gider bu illet hastalık teyzemden rabbim tüm hastalara acil şifalar versin adı bile soğuk işte hastalığın

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar