MErhaba millet.. nezamandir giremiyordum cunku cumartesi gecesi birden kusmaya basladim saatlerce durmayinca hastaneye gittim yatirdilar sali gunu ciktim. biton serum yedim mide bagirsak enfeksyonu virus cikmis kanimda kizim hastaydi ondan bulasmis buyuk ihtimal. bebisi surekli kontrol ettiler hersey yolundaydi coksukur.mantar cikti bitek onun icinde 3gundur ilac atiyorum vajinadan.. dunde kendi drumda randevum vardi 2600gr olmus kuzum yine cok assada dedi dr artik 36. haftadasin istedigi zaman gelebilir erken dogum olabilir dikkat ediceksin diyordum ya artik salabilirsin dedi. hatta tasimak daha zor oluyorsa senin icin dogurmak icin bolbol esinle birlikte ol, hakeret et vs dedi.. ben 38e bi girsin istiyorum bide kilo alsin tabi. bideee hastaliklardan kurtulalim istiyordumkiiii bugun kizimin kresinden aradilar ateslenmis geldiginden beri agrisi ve atesi var sabah dra gidicez. cildircam 2aydir bir o hasta bir ben toparlanamadik yani dogum olsa ikinmaya dermanim yok.gecmisi hic okuyamadim bu arada ins kizim guzel uyursa aksam okumaya calisicam dilerim herkes iyidir..
oo renkli göz dolu sülalede.zaten bu ara doğan bebekler dedelere benziyoo.o zaman renklisinden olcak sizin gözleriniz annesi..bende istiyom bu sefer renkli göz.eşimin sülalesi hep kahverengi ama benim ailemde renkli göz cok..kızımm duy beni renkli olsun gözlerin.hatta yeşil olursa cok sevinirim,bide sarı lüle lüle saçların olsun..
annem yaa ictin icecegin kadar zaten,hayret bisey ben sana hamileyken hiç bişey icmedim ya.Noldu bir tarafın eksikmi oldu.yeter bence ilac kumkumasına ceviriyolar bu dr lar.bırak için dışın ilaçlardan arınsın biraz temizlensin.(bebisimde gecikmesin hem)yaa kızlar magnezyumu son haftasına kadar kullananınız varmı ? benim doktor elindeki bitince alma bidaha dedi ama benim elimde daha 1o-15 gunluk var
kasılmaları engelliyo ya bi taraftan magnezyum,geciktirmesin sonra iyice benim kızımın dogumunuys:
azooooooo hoşgeldinn kısss-rgulu
azomu geldi yoksamm demoşş
aşağıda adı war laylamm
azoo napinn kızzzz.. duruyon öle altta.. bi haber ett nasıl kuzey oglan sen nasılsın? sende resim ekledin mi bugün yoksays:
geçmiş okuyor heralde
abovvvv aze gelmiş
canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
çok sevindim normal doğurmana
ama çok da özendim ve kendimi de suçladım doğuramadım diye diye ağladım
çokkk şanslısın canım
Allah senin ve Kuzey'in şansını bi ömür daim etsin
Allah sağlık versin size
gitme bi yere yemeğe gidecem gidemiyom azoo allah aşkına bi özet geç şu oğlanın bi fotosunu koy öle git avatarındakine benziyi mi
olsun sonuçta çatır çatır ordan çıktı mı çıktı!!! biizm gibi müdahele ederek alınmadı bebek normal yolundan çıktı.
hadı ye de gel...
ayyyyys: yok kız olur mu bak nazar değdi o sesime şimdi totomdan çıkıyo grip oldum
sende o kadar pozitif geldi ki sesin aneaam dedim hemen doğurayım ben sanki doğum yapan sen değilmişsinsin gibi azo saat kaçta doğdu bu sıapa dötlü oğlun tabloya yazamadım daa tam bilmediğimden bende yimeğe gitsem fena olmayacak sankim
Gelir gelir kuşum sakın üzülme.Geciktirirsin.
Mama takviyesi mi yapıyosun peki?
Azoş bi de doğumdan sonra tartıldın mı kaç kg verdin doğumda.
Normal doğumda ne kadarı gidiyo onu çok merak ediyorum.
anammm azomm gelmişş.hoşgelmişş.nasılsın kuzum? damadım nasıl? yerim onu ben çekik gözlüymüş heee..canım allah analı babalı büyütsün.torunlarının torunlarını gör inşallah.
anaammmmm az kayboldum azoooooooooooom gelmiş sabırsızlıkla bekliyorum seni ve tabiki oğlunu görmek istiyoruzzzz sabaha kadar zaten rüyalarımdaydın seninle uğraştım azom
kızlar bişey sormak istiyorum benim oğlan akşama kadar 6-7 kez hıçkırıyor uzun uzun sizin bebelerde böylemi yazık üzülüyorum
azooo, hoş geldin, şimdiye kadar tek normal doğuranımız sensin sanırım
kızlarrrr ben kuzey paşayı gördüm az önce.nasıl güzellll,nasıl tatlı masallah..azonun feys sayfasına baktımm.eşi eklemiş sanırım.40 bin kere masallah damadıma.allah analı babalı büyütsün kuzucuğu...saçlı doğmuş paşaa azonun istediği gibi..maşallahh maşallah...
vay gıcık suratlı geberttim azooo seni biz burda ağaç olduk hatuncağız bekliycez die o gitsin face de paylaşsın bizden önce kuzey japoncuğun fotosnu küstüm benn :hihh: hasta hasta bekledim buydaa :aglayan:
Ay ben de gordummmmmmmm
masallah kuzuma yaaaa ne tatlıı
kızlar koyuyom herkes hazır mı sonra görmedim demeyinn
evettt bende gördüm hayatımın oğlu gibi saçlı maşallah Allahım nazardan korusun
yaa kızlar magnezyumu son haftasına kadar kullananınız varmı ? benim doktor elindeki bitince alma bidaha dedi ama benim elimde daha 1o-15 gunluk var
kasılmaları engelliyo ya bi taraftan magnezyum,geciktirmesin sonra iyice benim kızımın dogumunuys:
ay azelya dogurmus allah saglikla buyutmeyi nasip etsin.. cok sewindim!
azoo napinn kızzzz.. duruyon öle altta.. bi haber ett nasıl kuzey oglan sen nasılsın? sende resim ekledin mi bugün yoksays:
geçmiş okuyor heralde
eger dogurmak istiyorsan duzenli sexcok gecmiş olsun cnmm sükür atlatmıssınızz.. allah bi daha vermesin insallah.. gecmişi ben sana özet geceyim tansel, pikecan, azelya dogum yaptılar.. bebelerimiz cogalıyo. ilişkiyi biz azoyla düsünmüstük dogurmak için ama azonun yapmasına gerek kalmadı dogurduacepp ben mi denesem uzun bi aradan sonra.. erkek sıvısı rahim agzını yumusatıp kasılmaları baslatmaya etkili oluyomus
sağol cnm inşallah tez zamanda yaşarım o duyguyu benim oğlumda saçlı teyzesi hatta doktor ablamız zenci saçı gibi çok sık ve kısa dedicanım çok sağoll Allah razı olsun
Sen de yaşa en hayırlı zamanda bu duyguyu canım
güle güle kullan canım
banada öle olcak gibi geliyo nazom bu kızda laylanın oğlu gibi anneye benziycek ilkleri babaya benzetmişiniz şimdikiler kendinize benziycek inşallahoo renkli göz dolu sülalede.zaten bu ara doğan bebekler dedelere benziyoo.o zaman renklisinden olcak sizin gözleriniz annesi..bende istiyom bu sefer renkli göz.eşimin sülalesi hep kahverengi ama benim ailemde renkli göz cok..kızımm duy beni renkli olsun gözlerin.hatta yeşil olursa cok sevinirim,bide sarı lüle lüle saçların olsun..
aynen banada aynı cümleyi kurdu bende var olan magnorm adlı ilacımı çöpe attımcanım benim doktorum 36.haftadan itibaren magnezyumu bıraktırdı.hem normal doğumun zamanı acısındanmıs,hemde olaki bi ameliyat söz konusu olursa magnezyum alımı o anda cok ii değilmiş öle dedi.dün sordum bende..
ne konuşcan kız benle hayırdır geldim konuş bakemmmmtugbis nereye kayboldu ya..konusasım geldi kıs senle :ask:
hadi bakalım öle olsun bugün bekliycem seni affettim madem ama senin için değil oğlun için paşam için :hihh:Valla uzun uzun yazacam ama ya gelen oluyor ya oğlan durmuyor..Ben de en ince detayına kadar anlatmak istiyorum.Yarın söz.
Gelemedim kız
Geçmiş olsun kuzum aman dikkat et.Oğlum 11:10da doğdu sanırımDur ben defterine bakar doğum hikayeme iliştiririm
![]()
İnşallah gelir babuş ya valla çok istiyorumEvet mama takviyesi yapıyoruz, doktor yapmazsanız şekeri düşer bayılır dedi.
Ay tartılamadım çok merak ediyorum bende ama 5 aylık hamile gibi duruyor göbeğim hala
Hoşbuldum nazom Çok şükür iyiyiz ama damadın biraz nazlı![]()
Amin datlum inşallah hepberaber
Ay canım ya valla desteğinizi de hissettim sancı çekerken.
Benim çok olurdu laylam, uzun sürerdi..Ama o iyi birşeymiş ciğerleri gelişiyormuş.
Hoşbuldum canımEvet açılışı yaptım devamını bekliyorum
Sağol nazom beğendin damadı heKızı kesin veriyon o zaman :sila::sila:
Ay günahımı aldın ben eklemedim ben hastanede iken eşim eklemiş![]()
Sağol Yelizim
Ay valla görmedim![]()
Sağol laylam Allah razı olsun
Ben son haftaya kadar içmiştim.
Sağol tatlım amin inşallah
Ay hem okudum hem alıntıladım hem cevapladım bi yandan da benimkisi mızıklanıyor kalkıyorum nazlıyorum onu![]()
Aynen, tabi arada ara vermem gerekiyor![]()
Şimdi sütümü sağmaya çalışıcam.
Allah'ım bu nasıl bi agrıdır.. 2 den beri evin icinde dolasıyorum.
Adet sancısı cekiyorum resmen cok agrıyor kasıklarım.
Gelen giden de yok henuz ne kan ne su. Amahe an kanamam olucakmıs adet olucakmısım gibi hissediyorum kendimi.. Ne yaptıysam gecmedi. Uyku haram bugn bana offf :'(
Bu arada acile gittik esimle acılma yok dedi. Karnımdaki kasılma cok oldugu icin biseyden suphelendi nts de sancım cıktı sanırım biraz. 1 saat sonra gene gel baglıycaz gene dedi. Ama benim esim olucak inan 9 ay bisey olmadı ne gerek var diyip eve getirdi beni!
Eger ir sorun cıkarsa onu cok fena yapıcam o zaman.. Bugun yarın dogururm gibi geliyor..O yuzden sıkıntı yapmadım suan.
Bu arada 2 hafta once 3250 olan oglum simdi 3300 cıktı 50 gr almıs sadece :S ve boyu 49 cm cıktı..