2012 Şubat Anneleri

calla

Üye
Tepki
20
:utan:MErhaba millet.. nezamandir giremiyordum cunku cumartesi gecesi birden kusmaya basladim saatlerce durmayinca hastaneye gittim yatirdilar sali gunu ciktim. biton serum yedim mide bagirsak enfeksyonu virus cikmis kanimda kizim hastaydi ondan bulasmis buyuk ihtimal. bebisi surekli kontrol ettiler hersey yolundaydi coksukur.mantar cikti bitek onun icinde 3gundur ilac atiyorum vajinadan.. dunde kendi drumda randevum vardi 2600gr olmus kuzum yine cok assada dedi dr artik 36. haftadasin istedigi zaman gelebilir erken dogum olabilir dikkat ediceksin diyordum ya artik salabilirsin dedi. hatta tasimak daha zor oluyorsa senin icin dogurmak icin bolbol esinle birlikte ol, hakeret et vs dedi.. ben 38e bi girsin istiyorum bide kilo alsin tabi. bideee hastaliklardan kurtulalim istiyordumkiiii bugun kizimin kresinden aradilar ateslenmis geldiginden beri agrisi ve atesi var sabah dra gidicez. cildircam 2aydir bir o hasta bir ben toparlanamadik yani dogum olsa ikinmaya dermanim yok.gecmisi hic okuyamadim bu arada ins kizim guzel uyursa aksam okumaya calisicam dilerim herkes iyidir..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bizz geldikk.. bir kez daha cırt cırt yaptırdıkk. kadın böle giderse bi kez daha gelcen heralde dedi. olabilir bende öle düsünüyorum dedim:D yaa göbegin cok inmişş yuvarlaklasmıs bişi olmuss içine top sokmuslar gibi dedi:D fön cektirdim kaslarımı da aldırdım az insana benzedim. yeminle tüyü yeni cıkmıs delikanlı gibi bıyıklarım cıkıyo artık töbe yarabbi :sok:

sonra esim caddeye bıraktı . faturaları yatırdım, pazarı dolastım, yürüyerek kayınvalideme gittim. normalde altıma olan baskı bile olmadı.. :sok: sadece belim agrıdı biraz.. olan belirtilerimi de kaybediyorum dogurmaya niyetlendikce. magnezyumu içmiyorum 2 gündür eylemdeyim ona ragmen yani. :sinir:

kayınvalidem bugün hiçç kocise yapısmadı. gayet ii muhabbet de ettik gözüme eskisi gibi melek modunda geldi. hastanede cikoları koymak için gondol vercekti onu getirdi. gercek gümüss cok otantik bişi bana hediye etti. istemem dedim ama almaz geri biliyorum. yetmedi gitti kristal bi sekerlik getirdi.. kücük cok sık bişi. bu kristal sekerligi bana vermese catlıcaktı zati gidip gelipp geliyodu o sekerlik önüme. ama sarap bardaklarını cıkarıp vereyim demiyo vitrinine kıyamıyo zaar:D
bu arada halalarımız sekerimizi begenmedi sankim :(

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
:utan:MErhaba millet.. nezamandir giremiyordum cunku cumartesi gecesi birden kusmaya basladim saatlerce durmayinca hastaneye gittim yatirdilar sali gunu ciktim. biton serum yedim mide bagirsak enfeksyonu virus cikmis kanimda kizim hastaydi ondan bulasmis buyuk ihtimal. bebisi surekli kontrol ettiler hersey yolundaydi coksukur.mantar cikti bitek onun icinde 3gundur ilac atiyorum vajinadan.. dunde kendi drumda randevum vardi 2600gr olmus kuzum yine cok assada dedi dr artik 36. haftadasin istedigi zaman gelebilir erken dogum olabilir dikkat ediceksin diyordum ya artik salabilirsin dedi. hatta tasimak daha zor oluyorsa senin icin dogurmak icin bolbol esinle birlikte ol, hakeret et vs dedi.. ben 38e bi girsin istiyorum bide kilo alsin tabi. bideee hastaliklardan kurtulalim istiyordumkiiii bugun kizimin kresinden aradilar ateslenmis geldiginden beri agrisi ve atesi var sabah dra gidicez. cildircam 2aydir bir o hasta bir ben toparlanamadik yani dogum olsa ikinmaya dermanim yok.gecmisi hic okuyamadim bu arada ins kizim guzel uyursa aksam okumaya calisicam dilerim herkes iyidir..

cok gecmiş olsun cnmm sükür atlatmıssınızz.. allah bi daha vermesin insallah.. gecmişi ben sana özet geceyim tansel, pikecan, azelya dogum yaptılar.. bebelerimiz cogalıyo. ilişkiyi biz azoyla düsünmüstük dogurmak için ama azonun yapmasına gerek kalmadı dogurdu:) acepp ben mi denesem uzun bi aradan sonra.. erkek sıvısı rahim agzını yumusatıp kasılmaları baslatmaya etkili oluyomus:D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
oo renkli göz dolu sülalede.zaten bu ara doğan bebekler dedelere benziyoo.o zaman renklisinden olcak sizin gözleriniz annesi..:) bende istiyom bu sefer renkli göz.eşimin sülalesi hep kahverengi ama benim ailemde renkli göz cok..kızımm duy beni renkli olsun gözlerin.hatta yeşil olursa cok sevinirim,bide sarı lüle lüle saçların olsun..:utan:

inşallah istediğin gibi olur canım

PRINCESS07

Aktif Üye
Tepki
116
yaa kızlar magnezyumu son haftasına kadar kullananınız varmı ? benim doktor elindeki bitince alma bidaha dedi ama benim elimde daha 1o-15 gunluk var :(

kasılmaları engelliyo ya bi taraftan magnezyum,geciktirmesin sonra iyice benim kızımın dogumunu :eek:ys:
annem yaa ictin icecegin kadar zaten,hayret bisey ben sana hamileyken hiç bişey icmedim ya.Noldu bir tarafın eksikmi oldu.yeter bence ilac kumkumasına ceviriyolar bu dr lar.bırak için dışın ilaçlardan arınsın biraz temizlensin.(bebisimde gecikmesin hem) :)

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
selam kızlaarr tüm yeni annişlerr gelmiş bakıoumm:utan: bblau,hayatım,azo..:D
pike de doğurmuş Allah analı babalı büyütsünn..hayatim oğluşunun resmini eklemiş ama ben göremedimmm :( walla bende kaç gündür hastanedeyimm..annem gelmişti biliousunuzz,kadın baktı benim doğurmaya pek niyetim olmayınca,kendine check up yaptırmaya karar werdi biliousunuz hastane benim ewin karşısı :vecihi: bugünde mamografi felan çektirdi..öle takılıoumm onlaa..hafif hafif sancılarım oluo adet olcakmışım gibi,öle iştee:eek:ky:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
aaaaaaaa hayatımm bebeninn rsmini mi ekledinnnn??? bidaaaaa ekle ne olurrr bak ben yoktum bugünnnnn:(:(:(

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
allam saf saff yiyorum süreklii tatmin olamadımm:sinir: cnm ne istiyo acaba-gozluk

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
azoo napinn kızzzz.. duruyon öle altta.. bi haber ett nasıl kuzey oglan sen nasılsın? sende resim ekledin mi bugün yoksa:eek:ys:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
abovvvv aze gelmiş
canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
çok sevindim normal doğurmana
ama çok da özendim ve kendimi de suçladım doğuramadım diye diye ağladım
çokkk şanslısın canım
Allah senin ve Kuzey'in şansını bi ömür daim etsin
Allah sağlık versin size

Canım çok sağol aminnn..
Hayırlısı ne ise o olmuştur tatlım sakın bu konuda üzülme..Valla normal doğumda da kukuda dikiş oluyor işte zor oturdum öğlen sofrada, sonra da uzandım acıdan.Umarım birkaç güne kadar geçer.

gitme bi yere yemeğe gidecem gidemiyom azoo allah aşkına bi özet geç şu oğlanın bi fotosunu koy öle git avatarındakine benziyi mi

Valla uzun uzun yazacam ama ya gelen oluyor ya oğlan durmuyor..Ben de en ince detayına kadar anlatmak istiyorum.Yarın söz.

olsun sonuçta çatır çatır ordan çıktı mı çıktı!!! biizm gibi müdahele ederek alınmadı bebek normal yolundan çıktı.

hadı ye de gel...

Gelemedim kız :(

ayyyy :eek:ys: yok kız olur mu bak nazar değdi o sesime şimdi totomdan çıkıyo grip oldum :(
sende o kadar pozitif geldi ki sesin aneaam dedim hemen doğurayım ben sanki doğum yapan sen değilmişsinsin gibi azo saat kaçta doğdu bu sıapa dötlü oğlun tabloya yazamadım daa tam bilmediğimden bende yimeğe gitsem fena olmayacak sankim

Geçmiş olsun kuzum aman dikkat et.Oğlum 11:10da doğdu sanırım :D Dur ben defterine bakar doğum hikayeme iliştiririm :D

Gelir gelir kuşum sakın üzülme.Geciktirirsin.
Mama takviyesi mi yapıyosun peki?

İnşallah gelir babuş ya valla çok istiyorum :( Evet mama takviyesi yapıyoruz, doktor yapmazsanız şekeri düşer bayılır dedi.

Azoş bi de doğumdan sonra tartıldın mı kaç kg verdin doğumda.
Normal doğumda ne kadarı gidiyo onu çok merak ediyorum.

Ay tartılamadım çok merak ediyorum bende ama 5 aylık hamile gibi duruyor göbeğim hala :(

anammm azomm gelmişş.hoşgelmişş.nasılsın kuzum? damadım nasıl? yerim onu ben çekik gözlüymüş heee..canım allah analı babalı büyütsün.torunlarının torunlarını gör inşallah.:utan::utan:

Hoşbuldum nazom Çok şükür iyiyiz ama damadın biraz nazlı :D
Amin datlum inşallah hepberaber :utan:

anaammmmm az kayboldum azoooooooooooom gelmiş sabırsızlıkla bekliyorum seni ve tabiki oğlunu görmek istiyoruzzzz sabaha kadar zaten rüyalarımdaydın seninle uğraştım azom:utan:

Ay canım ya valla desteğinizi de hissettim sancı çekerken.

kızlar bişey sormak istiyorum benim oğlan akşama kadar 6-7 kez hıçkırıyor uzun uzun sizin bebelerde böylemi yazık üzülüyorum

Benim çok olurdu laylam, uzun sürerdi..Ama o iyi birşeymiş ciğerleri gelişiyormuş.

azooo, hoş geldin, şimdiye kadar tek normal doğuranımız sensin sanırım :)

Hoşbuldum canım :) Evet açılışı yaptım devamını bekliyorum :D

kızlarrrr ben kuzey paşayı gördüm az önce.nasıl güzellll,nasıl tatlı masallah..azonun feys sayfasına baktımm.eşi eklemiş sanırım.40 bin kere masallah damadıma.allah analı babalı büyütsün kuzucuğu...saçlı doğmuş paşaa azonun istediği gibi..maşallahh maşallah...

Sağol nazom beğendin damadı he :D Kızı kesin veriyon o zaman :sila::sila:

vay gıcık suratlı geberttim azooo seni biz burda ağaç olduk hatuncağız bekliycez die o gitsin face de paylaşsın bizden önce kuzey japoncuğun fotosnu küstüm benn :hihh: hasta hasta bekledim buydaa :aglayan:

Ay günahımı aldın ben eklemedim ben hastanede iken eşim eklemiş :D

Ay ben de gordummmmmmmm :D

masallah kuzuma yaaaa ne tatlıı

Sağol Yelizim

kızlar koyuyom herkes hazır mı sonra görmedim demeyinn

Ay valla görmedim :D

evettt bende gördüm hayatımın oğlu gibi saçlı maşallah Allahım nazardan korusun

Sağol laylam Allah razı olsun :utan:

yaa kızlar magnezyumu son haftasına kadar kullananınız varmı ? benim doktor elindeki bitince alma bidaha dedi ama benim elimde daha 1o-15 gunluk var :(

kasılmaları engelliyo ya bi taraftan magnezyum,geciktirmesin sonra iyice benim kızımın dogumunu :eek:ys:

Ben son haftaya kadar içmiştim.

ay azelya dogurmus allah saglikla buyutmeyi nasip etsin.. cok sewindim!

Sağol tatlım amin inşallah :)

azoo napinn kızzzz.. duruyon öle altta.. bi haber ett nasıl kuzey oglan sen nasılsın? sende resim ekledin mi bugün yoksa:eek:ys:

Ay hem okudum hem alıntıladım hem cevapladım bi yandan da benimkisi mızıklanıyor kalkıyorum nazlıyorum onu :D

geçmiş okuyor heralde

Aynen, tabi arada ara vermem gerekiyor :D

Şimdi sütümü sağmaya çalışıcam.

calla

Üye
Tepki
20
cok gecmiş olsun cnmm sükür atlatmıssınızz.. allah bi daha vermesin insallah.. gecmişi ben sana özet geceyim tansel, pikecan, azelya dogum yaptılar.. bebelerimiz cogalıyo. ilişkiyi biz azoyla düsünmüstük dogurmak için ama azonun yapmasına gerek kalmadı dogurdu:) acepp ben mi denesem uzun bi aradan sonra.. erkek sıvısı rahim agzını yumusatıp kasılmaları baslatmaya etkili oluyomus:D
eger dogurmak istiyorsan duzenli sex :) ben kizimda son aylarda tamamen birakmistim 42. haftada dogurdum hastanedeki doktorlarin hepsi esinle birlikte olucaksin demisti ki oldugumuzun ertesi gunu doguma gitmistim tesadzfmu bilemem.. simdide doktorum aynisini soyledi ama ben dogurmaya korkuyorum zaten icimdeki dogmaya meyilli disimdaki zillininde hastaliklari bitmiyor onu toparlamadan dogurmak istemiyorum aklim onda kalicak cunku.. sabah doktora goturucem habire atesi cikiyor valla okdr yorgunumki ikincide dogunca napicam ikisiyle bilmiyorum.-.. :ates:

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Allah'ım bu nasıl bi agrıdır.. 2 den beri evin icinde dolasıyorum.

Adet sancısı cekiyorum resmen cok agrıyor kasıklarım.
Gelen giden de yok henuz ne kan ne su. Amahe an kanamam olucakmıs adet olucakmısım gibi hissediyorum kendimi.. Ne yaptıysam gecmedi. Uyku haram bugn bana offf :'(

Bu arada acile gittik esimle acılma yok dedi. Karnımdaki kasılma cok oldugu icin biseyden suphelendi nts de sancım cıktı sanırım biraz. 1 saat sonra gene gel baglıycaz gene dedi. Ama benim esim olucak inan 9 ay bisey olmadı ne gerek var diyip eve getirdi beni!

Eger ir sorun cıkarsa onu cok fena yapıcam o zaman.. Bugun yarın dogururm gibi geliyor.. :( O yuzden sıkıntı yapmadım suan.

Bu arada 2 hafta once 3250 olan oglum simdi 3300 cıktı 50 gr almıs sadece :S ve boyu 49 cm cıktı..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
canım çok sağoll Allah razı olsun
Sen de yaşa en hayırlı zamanda bu duyguyu canım
güle güle kullan canım
sağol cnm inşallah tez zamanda yaşarım o duyguyu benim oğlumda saçlı teyzesi hatta doktor ablamız zenci saçı gibi çok sık ve kısa dedi :utan:
oo renkli göz dolu sülalede.zaten bu ara doğan bebekler dedelere benziyoo.o zaman renklisinden olcak sizin gözleriniz annesi..:) bende istiyom bu sefer renkli göz.eşimin sülalesi hep kahverengi ama benim ailemde renkli göz cok..kızımm duy beni renkli olsun gözlerin.hatta yeşil olursa cok sevinirim,bide sarı lüle lüle saçların olsun..:utan:
banada öle olcak gibi geliyo nazom bu kızda laylanın oğlu gibi anneye benziycek ilkleri babaya benzetmişiniz şimdikiler kendinize benziycek inşallah
canım benim doktorum 36.haftadan itibaren magnezyumu bıraktırdı.hem normal doğumun zamanı acısındanmıs,hemde olaki bi ameliyat söz konusu olursa magnezyum alımı o anda cok ii değilmiş öle dedi.dün sordum bende..
aynen banada aynı cümleyi kurdu bende var olan magnorm adlı ilacımı çöpe attım :D
tugbis nereye kayboldu ya..konusasım geldi kıs senle :ask:
ne konuşcan kız benle hayırdır geldim konuş bakemmmm
Valla uzun uzun yazacam ama ya gelen oluyor ya oğlan durmuyor..Ben de en ince detayına kadar anlatmak istiyorum.Yarın söz.

Gelemedim kız :(

Geçmiş olsun kuzum aman dikkat et.Oğlum 11:10da doğdu sanırım :D Dur ben defterine bakar doğum hikayeme iliştiririm :D

İnşallah gelir babuş ya valla çok istiyorum :( Evet mama takviyesi yapıyoruz, doktor yapmazsanız şekeri düşer bayılır dedi.

Ay tartılamadım çok merak ediyorum bende ama 5 aylık hamile gibi duruyor göbeğim hala :(

Hoşbuldum nazom Çok şükür iyiyiz ama damadın biraz nazlı :D
Amin datlum inşallah hepberaber :utan:

Ay canım ya valla desteğinizi de hissettim sancı çekerken.

Benim çok olurdu laylam, uzun sürerdi..Ama o iyi birşeymiş ciğerleri gelişiyormuş.

Hoşbuldum canım :) Evet açılışı yaptım devamını bekliyorum :D

Sağol nazom beğendin damadı he :D Kızı kesin veriyon o zaman :sila::sila:

Ay günahımı aldın ben eklemedim ben hastanede iken eşim eklemiş :D

Sağol Yelizim

Ay valla görmedim :D

Sağol laylam Allah razı olsun :utan:

Ben son haftaya kadar içmiştim.

Sağol tatlım amin inşallah :)

Ay hem okudum hem alıntıladım hem cevapladım bi yandan da benimkisi mızıklanıyor kalkıyorum nazlıyorum onu :D

Aynen, tabi arada ara vermem gerekiyor :D

Şimdi sütümü sağmaya çalışıcam.
hadi bakalım öle olsun bugün bekliycem seni affettim madem ama senin için değil oğlun için paşam için :hihh:
Allah'ım bu nasıl bi agrıdır.. 2 den beri evin icinde dolasıyorum.

Adet sancısı cekiyorum resmen cok agrıyor kasıklarım.
Gelen giden de yok henuz ne kan ne su. Amahe an kanamam olucakmıs adet olucakmısım gibi hissediyorum kendimi.. Ne yaptıysam gecmedi. Uyku haram bugn bana offf :'(

Bu arada acile gittik esimle acılma yok dedi. Karnımdaki kasılma cok oldugu icin biseyden suphelendi nts de sancım cıktı sanırım biraz. 1 saat sonra gene gel baglıycaz gene dedi. Ama benim esim olucak inan 9 ay bisey olmadı ne gerek var diyip eve getirdi beni!

Eger ir sorun cıkarsa onu cok fena yapıcam o zaman.. Bugun yarın dogururm gibi geliyor.. :( O yuzden sıkıntı yapmadım suan.

Bu arada 2 hafta once 3250 olan oglum simdi 3300 cıktı 50 gr almıs sadece :S ve boyu 49 cm cıktı..

kız ne oldu aneaam bu kız doğum epey yakın sabret güselim az daha geleceği gün çok yakındır belki yarın belki yarındanda yakın son zamanda az kg alıyolar duymuştum cnm bide ultrasonlar + - 300 kuralı var her alet aynı ölçmüyo

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar