ay açılın. buraya bakarken uyumak ne demek be? ehehhehehe uyuyakalmışım malak gibi.
ne oldu ne var ne yok? doğuran eden!
valla gülüm gitcem şimdi eve duramıyorum babam yok izin istiycek adamda yok gideyim artık bu kadar dayanabildiğime şükürcanım yaa.git dinlen tabi.hasta olacaksan o da bu kadar halsizlik yapıyordur belkii.tühh.şöle battaniyeye sarıl sarmalan yat uyu biraz..
ay açılın. buraya bakarken uyumak ne demek be? ehehhehehe uyuyakalmışım malak gibi.
ne oldu ne var ne yok? doğuran eden!
çok acıktım ve pırasa yemeğim var sadece. canım bişi istıyor ama ne bulamadım.
ne yapsam ki yanına ya?
Cok cahilce bir soru biliyorum ama beni de bilgilendirirseniz cok sevinirim kızar.
Bu epidural noral ve spinal ne oluyor aralarında ne fark var bilmiyorum ben.
Bir dedevlet hastanesinde dogum yaparken bunları secme sansımız yok dimi?
Direk catır catır doguruyorlar yani devlette
kızlarrrr ben kuzey paşayı gördüm az önce.nasıl güzellll,nasıl tatlı masallah..azonun feys sayfasına baktımm.eşi eklemiş sanırım.40 bin kere masallah damadıma.allah analı babalı büyütsün kuzucuğu...saçlı doğmuş paşaa azonun istediği gibi..maşallahh maşallah...
kızlarrrr ben kuzey paşayı gördüm az önce.nasıl güzellll,nasıl tatlı masallah..azonun feys sayfasına baktımm.eşi eklemiş sanırım.40 bin kere masallah damadıma.allah analı babalı büyütsün kuzucuğu...saçlı doğmuş paşaa azonun istediği gibi..maşallahh maşallah...
bende de karnıbahar varr.ama hiç cazip gelmiyorr.ne yesek onu da bulamadım.bi çöp şiş yesek meselaa..fikrim geldi hemen kocama söleyim bakim..
ky:
vay gıcık suratlı geberttim azooo seni biz burda ağaç olduk hatuncağız bekliycez die o gitsin face de paylaşsın bizden önce kuzey japoncuğun fotosnu küstüm benn :hihh: hasta hasta bekledim buydaa :aglayan:
hımmmm benim de tavuk yıyesım geldi ama bu saatten sonra nasıl çözülür? buzlukta var ama![]()
bu arada ay bizde görsek kuzeyi. ben kimsenin bebeğini görmedim hala. bi babuşun avatarında gördüm şiş yanaklı bi minnak o kadar
hımmmm benim de tavuk yıyesım geldi ama bu saatten sonra nasıl çözülür? buzlukta var ama![]()
bu arada ay bizde görsek kuzeyi. ben kimsenin bebeğini görmedim hala. bi babuşun avatarında gördüm şiş yanaklı bi minnak o kadar
ben çıtır tavuk yapacam yanına pilav ve zeytinyağlı fasulye
hayatımın oğlunuda görmedin dimi
yavrum azo eklememiş.hani yanda su kişiyle evli yazıyor ya ben oraya tıkladım.belki eşi resim eklemiştir diye.orda yeni doğmuş bebek resmi var.sanırım kuzey paşadır o.bizim arkadaslardan kim doğursa eşleri ekledi resimleri ordan aklıma geldi.eşide başka bebik resmi eklicek değil ya..kuzey iştee o..ben gördüm ben gördüm. hem damadım o capon bi kere..kızımla biz baktık önce..:sila:
Ay ben de gordummmmmmmm
masallah kuzuma yaaaa ne tatlıı