2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Kuzuşu banyo yaptık.Maşallah subhanallah hiç ağlamadı
Suyu sevcek herhalde.
Kurularken, giyindirirken mızladı biraz.
Sonrada mamasını yaladı yuttu,hemen uyudu töpek
ohh ne güsel mis gibi olmuştur annesi tertemizzz ne güsel bazı bebekler suyu çok seviyo gerçekten inşallah benim oğlumda hiç ağlamaz

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Bu arada 1 haftada primanın 8li promosyon paketini.
Hastanenin 10-12 kadar prima bezini,
huggiesin 8li promosyon paketini,
ve aldığımız 72li büyük paketin de neredeyse yarıdan fazlasını bitirdik :D:D
Bol bol bez stoklamak lazımmış :D
Bana 1 tane yenidoğan boy yetiyor diyolardı ama, bu bitince bilmem bir büyüğünü mü alırım, burdan devam mi ederim.Cort cort gidiyo valla :D
Bi de eğer sezeryan olcaksanız,hastane de bez vermezse,öyle 5-6 bez yetmez, yanınıza 15-16 tane alın derim ben.(Ben 2 gece hastanede yattım)

vay anasını ben bu alışverişte bir paket daha ilave etsem iyi olcak demekki hastaneye 15 tane koydum ben bez prima yenidoğan aktif baby den yeter die düşünüyorum hastaneler veriyo ama ne olur ne olmaz bir tek iç çamaşırı koycam kendime çorap atlet don o kaadar terlik mevzusunu naptın babuş beaa evde dolu terlik var annemde hastaneye onlar olmaz diyo anam kaç kere kalkcaksak yerimizden

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
:uyku: kafamı kaldıramıyorumm :acep: kızlar sessiz durmayın lütfenn azoda geldi uçtu gitti kuzeycikle ilgileniyo sanırım

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

ohhhh sıhatler olsun adasılamaa mis gibi kokmuştur göbeği düştümü babuş ?

ben çantamıza primaın 4 ve haggıesin 8 adat bezini koydum yetmezmi diyorsun

Düştü canım döbüşümüz :utan:
Sanırım yeter laylam bezler.Zaten hastaneden de verirler.

ohh ne güsel mis gibi olmuştur annesi tertemizzz ne güsel bazı bebekler suyu çok seviyo gerçekten inşallah benim oğlumda hiç ağlamaz

İnşallah canım.Sanırım suyu sevdi,azıcık kafasını yıkarken mıkladı ama ağlamadı öyle.

vay anasını ben bu alışverişte bir paket daha ilave etsem iyi olcak demekki hastaneye 15 tane koydum ben bez prima yenidoğan aktif baby den yeter die düşünüyorum hastaneler veriyo ama ne olur ne olmaz bir tek iç çamaşırı koycam kendime çorap atlet don o kaadar terlik mevzusunu naptın babuş beaa evde dolu terlik var annemde hastaneye onlar olmaz diyo anam kaç kere kalkcaksak yerimizden

Yeter lidoşum bezler.Hastaneler de veriyo.
İç çamaşır lazım, çorap koy...
Terlik bana kayınvalide almıştı, gezerin ev terliği.Bi de babet gibi ev terliği almış ama onu götürmedim iyiki de götürmemişim.Odanın içinde kalktım işte.Tuvalet de odada vardı zaten.
Ben hem gecelik hem de pijama koymuştum.Önce pijama giydirdiler,ziyaretcim de çok gelince pijamayla daha rahat ettim ben.Ama ertesi güne çok terlediğim (lohusalar çok fazla terliyo) ve kanamam pijamaya geçtiği için geceliği giydim.Onla pek rahat edemedim.Ama ben oldum olası pek gecelikle rahat edemem zaten.
Yalnız hastaneden çıkarken dikişlerim acıdığı ve zor hareket ettiğim için pijamamı eve yollayıp yıkattım, üstüne de polar sabahlığımı giyerek hastaneden çıktım.Kıyafetlerimi giyemedim.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Buarada göğüs pedi yüzyılın icadı anam.Valla bak.
Benim sütüm maşallah subhanallah diyim sürekli akıyo.
Üstüm devamlı ıslak.
Bi bakıyorum göğüs hizası halka halka ıslak, üstüme işemiş gibi :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Üstüm devamlı ıslak.

maşallah hep olur inşallah kendi kendine nazar değdirecen

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
nazooooooooooo uyudun büyüdünmü ne yaptın kızz bende uzandın ama uyku falan yok bende

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

yapsınlar yaygarayı koparsınlar nazom valla içim geçmek üzere gözlerim kapanıyo izne ayrılmayı bekliyorum gün sayıyorum geçmiyo

kıyamam kız sana...az kaldı sabırr...
nazooooooooooo uyudun büyüdünmü ne yaptın kızz bende uzandın ama uyku falan yok bende

yok kuzum debelendim,döndüm,uyumak için ama uyuyamadım bi film buldum en son onu izledim.iremde yok ya ev boşş..halasında kaldı dün zilli.
Üstüm devamlı ıslak.
maşallahh babuşumm..bol bol olsun...insallah hep..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Düştü canım döbüşümüz :utan:
Sanırım yeter laylam bezler.Zaten hastaneden de verirler.

İnşallah canım.Sanırım suyu sevdi,azıcık kafasını yıkarken mıkladı ama ağlamadı öyle.

Yeter lidoşum bezler.Hastaneler de veriyo.
İç çamaşır lazım, çorap koy...
Terlik bana kayınvalide almıştı, gezerin ev terliği.Bi de babet gibi ev terliği almış ama onu götürmedim iyiki de götürmemişim.Odanın içinde kalktım işte.Tuvalet de odada vardı zaten.
Ben hem gecelik hem de pijama koymuştum.Önce pijama giydirdiler,ziyaretcim de çok gelince pijamayla daha rahat ettim ben.Ama ertesi güne çok terlediğim (lohusalar çok fazla terliyo) ve kanamam pijamaya geçtiği için geceliği giydim.Onla pek rahat edemedim.Ama ben oldum olası pek gecelikle rahat edemem zaten.
Yalnız hastaneden çıkarken dikişlerim acıdığı ve zor hareket ettiğim için pijamamı eve yollayıp yıkattım, üstüne de polar sabahlığımı giyerek hastaneden çıktım.Kıyafetlerimi giyemedim.
koycam babuş işte o gezerin terliklerinden bende doluu annem yok efendim o terlikler olmazmış tipi güsel değilmiş bende çeyizimdeki tüylü terlikleri koyuyum istersen anne dedim gülüyo benim hastanede odalarda seninki gibi tek kişilik wc banyo odada rahat
Benim de başım çok ağrıyo.Bi duş alıp sütü sağmam lazım, göğüslerim çok acıyo taş gibi oldular :ates:
offf aynen başımdan tutta parmak uçlarıma kadar ağrıyo nazar değdircen maşallah deee offff gel oğlum çık içimde köşede durr annem içim daralıyo nefes alcak yerim kalmadı artık:ninni:
Üstüm devamlı ıslak.

kesinlikle katılıyorum babuş gögüs pedini ambalajıyla beraber koydum kaç tane lazım oluyosa o kadar mı alsaydım yanıma bilemedim

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kıyamam kız sana...az kaldı sabırr...
valla nazo sadece ben mi bu kadar halsizim bitkinim bilmiyorum hiçbişi yapasım yok şimdi müsade isteyip eve çıkcam fena beynim zonkluyo resmen gribinde etkisi vardır ama hep böle oturduğum yerden kalkamıyorum sanki hiçbişi yapasım yok

vay zilli annesini yanlız mı bırakıp gitti halasına kalmaya kokoşşş

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Ben geldim kızlar..

Birz uyudum ve karnım agrıyor suan yaa sanki her an adet olup kırmızıları gorucekmisim gibyim yaa :(

Babus ben molfix 0 numara aldım 1 paket 3 kg kadar yazıyor uzerinde acaba olur mu diye merak ettim. 1 paket de 1 numara var. 1 numara buyuk oluyor her sekilde dediler ben de 0 alıyım bi deniyim dedim Hastaneye onu koydum 10-15 tane kadar 1 numara yok yani. Devle hast. vermiorlar sanırım bez. Bir sıkıntı yasamam insallah..

Dunyam80

Aktif Üye
Tepki
244
Cok cahilce bir soru biliyorum ama beni de bilgilendirirseniz cok sevinirim kızar.

Bu epidural noral ve spinal ne oluyor aralarında ne fark var bilmiyorum ben.
Bir dedevlet hastanesinde dogum yaparken bunları secme sansımız yok dimi?
Direk catır catır doguruyorlar yani devlette :(

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

valla nazo sadece ben mi bu kadar halsizim bitkinim bilmiyorum hiçbişi yapasım yok şimdi müsade isteyip eve çıkcam fena beynim zonkluyo resmen gribinde etkisi vardır ama hep böle oturduğum yerden kalkamıyorum sanki hiçbişi yapasım yok

vay zilli annesini yanlız mı bırakıp gitti halasına kalmaya kokoşşş

canım yaa.git dinlen tabi.hasta olacaksan o da bu kadar halsizlik yapıyordur belkii.tühh.şöle battaniyeye sarıl sarmalan yat uyu biraz..:(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar