2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
anammmmm :sok:sok:sok

kaynanam bana böyle pof pof pufudik bi battaniye almıştı... bu evim serin olduğu için onu kullanıyordum yıkıyım da doğuma kadar kurusun dedim. yavrumun dalin sabunuyla yıkadım arınmamış ya olduğu gibi köpük içinde. ek durulama yapıyorum şimdi ama hiç arınacak gibi değil. napacam kız :)

Hhhhhh 2 kere durulat :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

kaynanam bana böyle pof pof pufudik bi battaniye almıştı... bu evim serin olduğu için onu kullanıyordum yıkıyım da doğuma kadar kurusun dedim. yavrumun dalin sabunuyla yıkadım arınmamış ya olduğu gibi köpük içinde. ek durulama yapıyorum şimdi ama hiç arınacak gibi değil. napacam kız :)

küvetin yokmu suyu doldurup bastır birkaç su yap ama

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Laylam sana yazdıklarım çıkmamış bi önceki iletide, nasılsın kuşum ne var ne yok :)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
aaaaa aaaaaaaaaa bak babuş gibi sende heyecanlandırdın şimdi beni. bu babuş zillisi de gökçe koyacaz demişti bana. aylarca gökçe olacak diye havalara girdim. sonra sıla ada koydu hevesim boğazımda takılı kaldı. şimdi de sen koymazsan valla çocuğumu göstertmem size bak...

koy kız naif isimdir gökçe :) gökçeler güzel, akıllı zeki, anlayışlı, zeki, kültürlü, mağrur olurlar :p
hahaha bide zilli oluyorlar..senden ötürü biliyom onu..irem zaten zilli.bu bari mazlum olsun.bi zilli daha olursa evdee ben bakırköyde duran heykelcik amcanın yerine otururum gider..
Hmmm evet biraz karışık bi durum olmuş... İsimlerin hepsi de güzel, seçmek zor cidden. Ama belki kızımız gelince yüzüne baktığınızda aklınıza hiç olmadık bi isim de gelebilir...

cok karısık simusum ya.en son görümcem öle dedi.yüzünü görün ona göre karar verirsiniz dedi..heeh tamam o zaman dedik.:vecihi:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Hmmm tamam o zaman Babuşum, bunu öğrendiğim çok iyi oldu. Demek bebeğin durumuna göre tarihler değişebiliyor. Çok sağolasın.

Ben uzundur kayınpedere, eşine, görümcelerime gıcığım. Hepsine gıcığım!! Hastaneye de gelicekler ayrıca ama karar verdik doğumdan 3-5 saat sonra haber vercez. Hemşirelere de söylicez durdurmasınlar kimseyi odada. Bide ben MASKE aldım, oda girişinde taktırcam herkese.

Bizimkiler zaten gıcıktı da simuşum, doğumdan sonra kayınvalide çıldırdı.İnanılmaz hırslı, kıskanç bi kadın oldu çıktı.
Hasetinden ne yapacağını bilemiyor, afedersin kuduz köpek gibi sağa sola saldırmaya başladı.Hırsından acayip acayip hareketler yapıyor,ağzından köpükler saça saça :sinir:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

VAYYYY BE GÖKÇENİN BU KADAR ANLAMI OLDUĞUNU BİLMİYODUM BENİM OĞLANAMI KOYSAM ACABA:kahkaha:

eheheheheheh olabülüüü. gökçen diye bi arkadaşım vardı benim. gerçi kız gibiydi ama erkekti yani sonuçta. :)

Hhhhhh 2 kere durulat :D

bakalım duruluyorum şu an ama umarım durulanır.

küvetin yokmu suyu doldurup bastır birkaç su yap ama

küvetim yok bebişim duşakabinim var. ayrıca kız kurusu eşek ölüsü gibi ağır altında eziliyoruz onu küvete bastırsam ı ıhhhhh yeminle ev çöker.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
dün ben sağlık ocağına gittim. hemşire bana, doğumdan 5-6 gün sonra gel topuk kanını alacaz bebeğin dedi. hatta bu arada nüfus cüzdanını da çıkartırsanız çok iyi olur dedi.

cezası varmış hemen çıkması gerekiyormuş.

Biz ertesi gün çıkardık nüfus cüzdanını yavruşun.Çok kolay oluyomuş,eşim gitti doğum raporuyla hemen vermişler.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Kız yok ne üşenmesi. :D Yetişemiyom kiiii :D Şekilden şekile giriyom. Ha tabi bu bahsettiğim ayak tırnaklarım. El tırnaklarımda sorun yok o kolay oluyo :D

heeee ayakk diyosunnn.. ona bende zor yetisiyorum:D yılbasında bayramda en son pedikürr yaptırmıstım ama sonra baktım hep corap içinde bi daha yaptırmadımm. normalde kısın hiç yaptırmam zati kendim ugrasırımm. simdi de bacagımıı cekiyorumm yukarıı dogruu öbür dizimin üstne atıyorumm zor oluyo ama kesiyorum napim. ayy yagmur dindii galibamm cıkayım ben:D hadi görüsürükk

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Bizimkiler zaten gıcıktı da simuşum, doğumdan sonra kayınvalide çıldırdı.İnanılmaz hırslı, kıskanç bi kadın oldu çıktı.
Hasetinden ne yapacağını bilemiyor, afedersin kuduz köpek gibi sağa sola saldırmaya başladı.Hırsından acayip acayip hareketler yapıyor,ağzından köpükler saça saça :sinir:

kız babaanne oldu neden hırs yapıyo bu kadın mutlu olup sevinmesi lazımken valla inanamıyorum

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

aaa nıye kız? neoldu kadına?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

ne olsun babuşum bekliyoruz günlerde geçmek bilmiyor doktorlarımız bizi terkettiler sizin yazılarınızı okuyup azcık keyifleniyoruz datlum

Az kaldı artık laylam,Allahın izniyle sizin de çok yaklaştı günleriniz.Sıra gökçeyle dünyamda bence şimdi :)
Hergün heyecanla bi kez de olsa uğramaya çalışıyorum yeni bebiş varsa diye :)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Biz ertesi gün çıkardık nüfus cüzdanını yavruşun.Çok kolay oluyomuş,eşim gitti doğum raporuyla hemen vermişler.

çok heyecanlı. allahım doğdular da nüfus cüzdanları da çıkmaya başladı yaaa. dötlerini yicem hepsinin yaa offff.

napıyo kız anlatsana azıcık. bayılırım şaşkın şaşkın bakan bebege. kokusu nasıl babuş? cennet kokusu sardı evını di mi? eeeeee rablerinin katından geldiler da melekler mis kokacaklar tabi.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
aaa nıye kız? neoldu kadına?

Çıldırdı babuş bilmiyorum ki.
Benim kız paylaşılamıyo.Annemle benden kıskanıyo sanırsam çocuğu.Sürekli bi köşelere çekip fısfısfıs eşimi fitliyo manyak.
Evde sigara içirmedik diye filan şikayet etmiş.
Şimdi de hastaneye kontrole ben de gelicem diyo.Gripli.Grip diilmiş boğazı ağrıyomuş, doktor sanki manyak.Ya gripsen, 1 haftalık çocuk bu la.
Geçen kontrole de geldi, annem geldi ya, çocuğu elimden bi kaptı, muayenede de, işitme testinde de bana fırsat vermedi,hep kucağında...Bişey deyince de senin dikişin var kılıfının arkasında.Öldürecem, elimde kalacak.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Valla heralde bu konuda seni benden iyi anlayan olamaz Babuşum. Benim görümceler de benle sidik yarıştırıp duruyolar. Kayınvalidem vefat etti ama kayınpederin yeni eşi de ayrı bi gıcık. Geçen hafta tüm Pazar günümü zehir etti. En güzeli mümkün olduğunca mesafeli ve uzak durmak ama ben öyle yapınca bu sefer eşim de benim aileme uzak duruyor. O da benle sidik yarıştırıyo...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
heh leom şimdi olmuş işte tablo... ahahha o değil de tabloya bakınca azoyla şey diyoduk ya biz. ilk azo doğuracaktı sonra ben guya. ahahahahhaah.
heheh geçti o günler yavruşşş sen pırtlatamadın oğlanı çocuğum tosuncuk oldu içerde şimdi çıkamıyo yardım olmadan :D
Kızlar ben arada bir lafa giriyorum ama yanlış anlamayın,3 düz 1 ters 4 normal doğum yapmış bir anne olarak korkularınızı çok iyi anlıyabiliyorum.Normal doğumun her türlüsünü yaşadığım için,az da olsa size yardımcı olup rahatlatabilirsem ne mutlu bana.Siz korkularınızı paylaştıkça üzülüyorum,heyecanlanmanız gayet doğal ama normal doğum yapacakların korkmasına hiç gerek yok.Zaman ve teknoloji farkından dolayı zaten bizden şanslısınız herşey önceden biliniyor artık.Ben bebişlerimi doğururken sizin kadar şanslı değildim o yönden.Ne çıkarsa bahtıma gibi doğurduk :D
katılıyorum en azından teknoloji iyi ve sancıyı acıyı çokta hissetmiyoruz
Kayınvalide denen gerzek aradı.Doğumdan sonra kendisinden şiddetle nefret etmeye başladım...Neyse onları ayrı anlatırım da.YArın sizle kontrole geleceğim diye tutturdu.
Sesi filan boğuk.Sen gripsin gelme dedim.
Yok grip değilmiş de, grip olsam gelir miyim,sadece boğazım ağrıyo dedi.
Salak mıdır nedir ya.
ahhhh babuş hiç düşünürlermi?
şimdiki coogu doktor cok hazırcı ya aman ugrasmasınlar normal dogumla baktılar hele ki anne hafif sezeryana meyilli korkuyo normalden hoop hemen sezeryan diyolar :sinir:
Allah tan benimki sezeryancı degilmis de normal hattta baya normal dogurtcak :lululu:
benim doktorada sezoşcu diyolardı ama kadına nasıl bir izlenim verdiysem kadın normal yapacaksın diyor inşallah çatımda gayet müsaittir
:))) ben simdi milattan önce kalma bir anne mi oluyorum o zaman ay hic gülecegim yoktu onu söyleyen kimse beni bir görsün dicem o zaman baska bisey demiyorum ben :)))
yok teyzecim olurmu öle bu tarz konuşanlar genelde kendi cesaret edemeyip başkasınıda kendi yoluna çekmek isteyenler ama benim kendime garezim yok ben kaldıramam sezeryanı adım kadar eminim kendimden kaldırabilenede helal olsun gerçekten zor bi ameliyat

aaaaa aaaaaaaaaa bak babuş gibi sende heyecanlandırdın şimdi beni. bu babuş zillisi de gökçe koyacaz demişti bana. aylarca gökçe olacak diye havalara girdim. sonra sıla ada koydu hevesim boğazımda takılı kaldı. şimdi de sen koymazsan valla çocuğumu göstertmem size bak...

koy kız naif isimdir gökçe :) gökçeler güzel, akıllı zeki, anlayışlı, zeki, kültürlü, mağrur olurlar :p

bide gökçeler çok bilmiş olurlar sexu olurlar efendimm :eek:ys:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

durulama kalsın ölee..hilyenik pattaniye olmus.sabun kokuluu iştem:sila:

anaa derdi neymiş hatunun..oğlunu kıskanıyordur o şimdi.bizimkide cozuttuydu irem doğduğunda.bi hırs yaptıydı.hatta her gören eşime benzetiyordu.hayatta seyite benzemiyor bu cok çirkin bile dediydi..tabi sonra lafını aldı oturdu.ben senmi doğurdun seyiti deyince bişey diyemediydii.ne cadıymısım bende:sinir: sallama kuzum onları sen

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
çok heyecanlı. allahım doğdular da nüfus cüzdanları da çıkmaya başladı yaaa. dötlerini yicem hepsinin yaa offff.

napıyo kız anlatsana azıcık. bayılırım şaşkın şaşkın bakan bebege. kokusu nasıl babuş? cennet kokusu sardı evını di mi? eeeeee rablerinin katından geldiler da melekler mis kokacaklar tabi.

Böyle var ya, içini açıp içine sokmak istiyosun babuş, böyle bişi yok.Bakarken ağlayasın geliyo, eğer uzun ağlarsa Allahım diyosun canı acıyosa ondan al bana ver ağlamasın yavrum.
Bizimki çok canı tez, karnı acıksın hemen istiyo hemen, altı pislensin hemen açılacak.Eğer azıcık almayıver beşikten Allah yırtıyo ortalığı.Koluna yatır beslemek için hemen ağzını açıyo öyle ağzı açık bekliyo zilli,biberon yada meme girene kadar ağzına.
Meme emmeyi sevmiyo, emzirmeye ısrar ediyorum ben de böyle bi suratını ekşitiyo, bi yalanıyo,bişiler yapıyo.
Büyük insan gibi esniyo, geriniyo.
Çok osuruklu bi de zırt zırt :D
Evde kalacan kızım diyo babası kızlar böyle zırtlar mı :ask:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar