2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Hhhhhhhh ekle bebişim ekle :) Heyecan olsun :D

İşte benim de bu terleme olayı önce göğüs arasından başlamıştı, şuan aşmış durumdayım. Her bi yerim sırılsıklam. Doğumdan sonra da galiba bi süre devam ediyomuş bu terlemeler. Bakalım ne zaman bünyeler normale dönecek...

o terlemelerden bendede vaar..aynen gogus arası basta olmak uzere,boynum ensem terliyo hep gecenin 3 ünde 4 ünde bi ates basıyo yorgan battaniye fırlatıyom :eek:ys:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydın herkesler sabaha kadar azoyu gördüm rüyamda tabiki kuzey oğlanı baya etkilenmişim bugün PİKEM doguruyor hayırlı haberlerini bekliyoruz Allah yardımcısı olsun

günaydın balumm
bak şimdi yaa layloş kendi kendine bilinç altını kurcalama kızz bu ne avatarındaki normal doğumamı merak saldın:lululu: doktor ayın 7sinde gelcem dedi hatun yusuflamaya başladı

PRINCESS07

Aktif Üye
Tepki
116
tesekkur ederiz canım cok sagol..ama doktorla epidural anesteziyi konustum da ben pek taraftar degililm acıkcası dedi,yani sonucta omurılık sıvısına yapıldıgı icin menenjite kadar bir suru seyle karsılasabiliyoruz dedi..4 cm acıklıga gelene kadar bekleyen gerisini de atlatıyo zaten gerek yok dedi hem artık cok etkili uyusturucu igneler yapılıyo aynı anestezi gibi dedi o yuzden gerek gormuyorum dedi illa istiyosan yaparım tabi o baska dedi ama dogumun sonuna dogru ıkınmada zorluk cekebiliyo hastalar his kaybından dedi yani sonuc olarak bu kadın beni bagırta bagırta dogurtmayı planlıyoo :iyyyy: :)
Bu ne korku annemmm yaaa,rahat ol biraz,bebem annesini hiç üzmeden doğucak gör bak.Yüzünü gördüğün anda unutucaksın herşeyi.Müdahalesiz normal bir doğum ikiniz için de en güzeli en sağlıklısı.Keşke sen doğarken kamera fln olaydı da gösterebilseydim sana :)Allah hepinizi kazasız belasız kavuştursun evlatlarınıza inşallah.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
günaydın herkesler sabaha kadar azoyu gördüm rüyamda tabiki kuzey oğlanı baya etkilenmişim bugün PİKEM doguruyor hayırlı haberlerini bekliyoruz Allah yardımcısı olsun

Günaydın Laylam. :utan: Ben de Ecrini gördüm :D

ama tırsmıyom desem yalan olcak hee :iyyyy: dun muayene olcak diye o igrenc sandalyeye cıkınca bile bi hos oldum ben öff bide orda dakikalar belki saatler gecircegini dusunursen :iyyyy: :lululu:

Olsun öyle düşünmemeye çalış sen gene de, inşallah herşey yolunda gidicek de. Gerçi normal doğumla ilgili pek bi bilgim yok ama, o sandalyeye artık sonlarına doğru çıkılmıyomudurkine? :acep: Yani sancılar yatakta çekilip sonradan sandalyeye alınmıyo mudur? Bu konuda en iyi bilgiyi Nazo verir sanırım. Ben şimdi bi tarafımdan uydurmayayım :deli:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
canım gözün aydın..:ask:hersey yolundaymıs..darısı sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah..:utan:

ohh masallah bi aksilik yok ne güzel...gelsin 2 subat simuşumm

kuzummm geçmiş olsun.sen cok yoruldun.evinde oturup bi dinlenebilsen...ayrıca yeniden tesekkür ederim tatlım haber verdin dün merak ediyordum azoyu

kızlar hepinize günaydın bu arada.tanselcimde yapmıs doğumunu.güle güle büyütsün bebeğini:utan::utan: bizimde dün kontrolümüz vardı.sancılarımız düzensiz.acılmamız ilerlememiş 3 cm halen.fakat moralim bozuldu.doktorumu dövesim geldi.kadın pazartesi 4 günlük izne cıkıyormus.1 günde ankara dısına cıkacakmıs.beni baska bi doktorla tanıstırdı.bütün bilgilerimi aktarmısmıss...önümüzdeki hafta doğum bekliyorum dedi ama hatun yok.sadece 1 gün ankara dısındayım dedi.bende bu sans varken ben o günü bulurum..işte bölee.doğurmazsam eğer cumartesi randevumuz var.hafta içi 2 kere nst daha..:(

sagol canım cok tesekkurler Allah hepimize nasip etsin :utan:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
canım gözün aydın..:ask:hersey yolundaymıs..darısı sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah..:utan:

kuzummm geçmiş olsun.sen cok yoruldun.evinde oturup bi dinlenebilsen...ayrıca yeniden tesekkür ederim tatlım haber verdin dün merak ediyordum azoyu

kızlar hepinize günaydın bu arada.tanselcimde yapmıs doğumunu.güle güle büyütsün bebeğini:utan::utan: bizimde dün kontrolümüz vardı.sancılarımız düzensiz.acılmamız ilerlememiş 3 cm halen.fakat moralim bozuldu.doktorumu dövesim geldi.kadın pazartesi 4 günlük izne cıkıyormus.1 günde ankara dısına cıkacakmıs.beni baska bi doktorla tanıstırdı.bütün bilgilerimi aktarmısmıss...önümüzdeki hafta doğum bekliyorum dedi ama hatun yok.sadece 1 gün ankara dısındayım dedi.bende bu sans varken ben o günü bulurum..işte bölee.doğurmazsam eğer cumartesi randevumuz var.hafta içi 2 kere nst daha..:(

ayıp ettin nazo elimemi yapışacak tuşlar :ask:
ne kadersizsiniz bacım yaa senin doktorda aynı layloşunki gibi yana yatıp çamura batıyo gıcık suratlı gergedan yavruları pehhh inşallah doktorlar yokken gelmez minik zilli

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

günaydın balumm
bak şimdi yaa layloş kendi kendine bilinç altını kurcalama kızz bu ne avatarındaki normal doğumamı merak saldın:lululu: doktor ayın 7sinde gelcem dedi hatun yusuflamaya başladı

hamilelikte rüyalar bile abuklaşıyor elde değil o bebeğe hayran kaldım nasıl bir bakış öyle bence ödül alması lazım sezaryan ayrıca normal değil bu dr beni çok gerdi tubişim dua ediyorum 7 sine kadar doğurmayayım diye:)

PRINCESS07

Aktif Üye
Tepki
116

Olsun öyle düşünmemeye çalış sen gene de, inşallah herşey yolunda gidicek de. Gerçi normal doğumla ilgili pek bi bilgim yok ama, o sandalyeye artık sonlarına doğru çıkılmıyomudurkine? :acep: Yani sancılar yatakta çekilip sonradan sandalyeye alınmıyo mudur? Bu konuda en iyi bilgiyi Nazo verir sanırım. Ben şimdi bi tarafımdan uydurmayayım :deli:
Evet ya aynen öyle.Ne işiniz var saatlerce o sandalyede :)orası bebişinizi kucagınıza alacagınız son yer.Merak etme açılma 7 cm'i bulmadan seni oraya cıkarıp bekletmezler.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
hayır olsun balım hamilenin değişik rüyası yok ya doğuranı ya doğurmak istiyeni görüyoruz:)

kız nazom bu kadar olur benim dr izinde 7 sinde çağırdı bu dr dövesim geldi haaaaa:sinir:kış günü oturun evinizde işinize bakın dimi

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

tabi sancılar yatakta dogum baslayınca sandalyeye e yok ıkın ha geldi ha geliyo derken bide kesik mesik atılırsa dikisi var bunun suydu buydu nerden baskan 1 saat geciririm orda diye dusnuyom :(

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Gelsin inşallah Nazom da bak bende sana dünü anlatiim. Şimdi normalde biz Tunalıya gidiyoz ya muayeneye, dün hastaneye gittik kan falan da vericez diye. Bizim hoca akademik izindeymiş ve 15 gün yokmuş. Hoş, zaten Allah kısmet ederse doğum Medicana da olacak ama yine de içimi acaip bi korku sardı. Ya adam izindeyken şehir dışına falan çıkarsa tatile giderse vs diye. Çünkü dün hastanede NST mizi yapan doktor, bizim doktoru cepten arayıp nst sonucunu söyledi. Sonra bunlar telefonları kapattılar ve NST yi yapan doktor, eğer sancınız olursa, kan gelirse su gelirse gelin burda sürekli nöbetçi arkadaşlar var dedi. Hönk diye kaldım böyle. Umarım bunları bizim hoca söyletmemiştir de nst yapan doktor kendi aklından demiştir. O yüzden bugün ben de aslında biraz gerildim, saat ilerlesin doktorumu arayıp konuşucam. Bekliyorum şuanda...

o terlemelerden bendede vaar..aynen gogus arası basta olmak uzere,boynum ensem terliyo hep gecenin 3 ünde 4 ünde bi ates basıyo yorgan battaniye fırlatıyom :eek:ys:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

ayıp ettin nazo elimemi yapışacak tuşlar :ask:
ne kadersizsiniz bacım yaa senin doktorda aynı layloşunki gibi yana yatıp çamura batıyo gıcık suratlı gergedan yavruları pehhh inşallah doktorlar yokken gelmez minik zilli

saol kuzumm.sadece 1 gün ankara dısındayım.yoksa ankaradayım dedi.poliklinik yapmayacakmıs.ama ben o tek günü bulurum..sinir oldum..

hamilelikte rüyalar bile abuklaşıyor elde değil o bebeğe hayran kaldım nasıl bir bakış öyle bence ödül alması lazım sezaryan ayrıca normal değil bu dr beni çok gerdi tubişim dua ediyorum 7 sine kadar doğurmayayım diye:)

laylamm günaydın.senin doktorda mı izne gidiyoo.laa bunlar karı koca olmasın yoksam.bu aylarda ne izni bee..kız senin 7 sine kadar doğurma riskin varmı?kaç hafta oluyo 7 sinde?.müberrada yok ortalıkta.bugun gelecekti.telefonu acmıyo onuda geberticem..herkes bana karsı beee...:sinir:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

senden ümidimi kestim ecrinnnnnn

bende kestim laylam:utan:
Aaaaa bu arada rüyamda Ecrini gördüm, doğuruyodu :D :D

İyice bozduk kafayı kim dğurcak diye diye. Bugün Pikemin doğumu vardı. Allah yardımcıları olsun inşallah...

ahhh cnmm benimm rüyasında beni dogururken de görürrmüşş:D gell öpemm senii :eek: digerleri görmedi onları öpmüyom:ajan:

günaydınnn kızlarrr... zatımda ne agrı ne sızı her zamanki gibi. camasırımı kontrol etmekten helak oldumm hani belki bi iz diye:D ama yok. bugün tekrar agdaya gidiciimm.. cok yok ama yarın catı muayenesi var içime sinmedi. sonra pazara gidip dolanıciim. faturaları yatırıciim. yarın halamızda geri dönüyo artık dogurmamda bi engel kalmadı ama neyyse.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
günaydın hatunlar...

Günaydın minnoş :) Sen bu saatte gelirmiydin bebeeeem :D

Evet ya aynen öyle.Ne işiniz var saatlerce o sandalyede :)orası bebişinizi kucagınıza alacagınız son yer.Merak etme açılma 7 cm'i bulmadan seni oraya cıkarıp bekletmezler.

İyi bari uydurdum ama tuttu :D :D

tabi sancılar yatakta dogum baslayınca sandalyeye e yok ıkın ha geldi ha geliyo derken bide kesik mesik atılırsa dikisi var bunun suydu buydu nerden baskan 1 saat geciririm orda diye dusnuyom :(

Bence en fazla 20 dk durursun o sandalyede bak gör simuş dediydi dersin. 1 saat bekletmezler orda, bacakları uyuşur insanın...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

günaydın gökçem son 3 gün duygularını alalım sıcak sıcak:sila:

ay bilemiyorum. garip bi ruh hali içine girdim galiba. açıkcası geceleri çok ağırlaştığım için de biran önce bitmesini istiyorum laylam. gerçekten karnımın ön tarafı aşağıya çekiyor resmen.

Günaydın minnoş :) Sen bu saatte gelirmiydin bebeeeem :D

İyi bari uydurdum ama tuttu :D :D

Bence en fazla 20 dk durursun o sandalyede bak gör simuş dediydi dersin. 1 saat bekletmezler orda, bacakları uyuşur insanın...

sizi özledim yavruş geldim :)))

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar