2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

pikoşum şimdiden hayırlı doğumlar olsun kuzum yarın sendende msj bekliyim numaram var mı sende doğurduğun gibi bebeğinle ve kendinle ilgili ufak bir bilgi ver bize balummm allahım yanınızda olsun inşallah

pipisini yirim ben onun çirkin nazar değmesin maşallah de kızzz emsin işte ne güsel boğum boğum bacakları olur yersin sende onu

oğlan bolluğu var kızlar ne druyonuz doğurun ecrin sıra sende artık hadiii

güselim suçlama artık kendini nasip böyleymiş herkes normal doğurcak die bişey yokki kuzum suçlancak bişeyde yok paşan gayet iyi kucağında hani sen resim koycaktın tosturuğun meyak ediyorum ama yaaa avatarına koy biraz dursun sonra çek yine hayatım yaa

yok yok iyi ol güselim iyi ol
[/QUOTE]

bencede sıra bende artık ama hiçbi ilerleme yok:D içimde kaldı cocuk:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
benden kücük kimse dogurmasınn artık bakkk bunalımaa girerimm. sıkın dişinizii önce ben:D:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

saolun kızlar... cok tesekkür ederim... :utan: insallah hayırlısıyla bir avazda dogurmak nasip olur bizlere..

littlesun'ım tesekkurler taze annecik... sanada kolay gelsin şeker...

kızlar aksama gene girerim insallah.. dua edin bizler için öprim herkesi...:huhuu::huhuu:

aminn cnmm agrısız sızısız atlatırsın insallah.. aman lidıra msj at dogru diyo ölürüss meraktan sona burda:huhuu:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ayyy lıttlım kurban olurum o obez dediğin oğulan ben maşallah sübhanallah :)yaaaaa düzene girerzaman içinde sıkma canını inşallah canım

hayatım yaa neden böyle yapıyorsun lahusalık sendromundandır sanırım sen sağlıklı bir evlat dünyaya getirdin önemli olan kısmıda bu bence ağlayıp üzme kendini bak ağladıkça sütün bile etkilenir allah korusun yaaa..bütün herşey bu yaşadığın psikolji düzelecek herşey senin elinde ama unutma..hadi misss gibi oğluşunun kokusunu içine çek bak unutursun herbişeyi

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ya azoyu arayacam naptın ne ettin nasılsınız diye ama çekiniyorum en iyisimi yarın bi olsun evine geçsin öyle arayım belki gece uykusuz olduğu için uyur şimdi değilmi?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
pintilikk yapmayınn cnm sizdee aaaaa.. virivirin yüzzgörümlügünü kızcemin:D
altınlar feda olsun ona ağırlığınca altın takayım diyor eymen yeterki bi çıksın diyo bak
ya azoyu arayacam naptın ne ettin nasılsınız diye ama çekiniyorum en iyisimi yarın bi olsun evine geçsin öyle arayım belki gece uykusuz olduğu için uyur şimdi değilmi?

ara bence annesinin teli zaten uyuyosada söler en azından ben tanseli merak ediyorum arasam ayıp olar mı?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kızlar doğuranlar bebeleriniz napıyo anlatın bakalım gece ne kadar sıklıkla uyanıyolar çok ağlıyolarmı günde kaç kere bez değiştiriyosunuz filan felan tecrubelerinizin yardımı olacaktır biz doğurmayı bekleyenlere

Canım ilk doğduğunda 3-4 saat uyanmadığı oluyordu,sütüm daha gelmediği zaman mama veriyordu hemşireler çünkü.Mama da tok tutuyor.Şimdi anne sütü alıyor anne sütüyle daha çabuk acıkıyorlar.2 saate kalmadan uyandığı oluyor bazen.Asıl olan bebeğin isteği olduğu için de ne zaman isterse doyuruyoruz, aldığı müddetçe.
Benim bebeğim ilk başta memeyi kesinlikle reddetti, ama sağarak da olsa anne sütü veriyorum sütüm geldiğinden beri.Şimdi şimdi azar azar da olsa emiyor artık beni de.
beze gelince çok sık değişiyoruz.
Bazen altını değiştirdiğimiz anda bile tekrar yaptığı oluyor,On dakikada 3 kez bez değiştiğimizi biliyorum :D

canım benim şimdi sende dogurmussundur büyük ihtimal... :utan::utan: Allah analı-babalı, saglık ve hayırla büyütmeyi nasip etsin insallah

Heyecan olmaz olurmu hemde nasıl:utan::utan:

Ay ya Rabbim dün rüyama girmiştin vallaha.. nickin yani.. hayır olsun diye kalktım bu sabah aklımda sen... Allahın işi.. o kadar cok sevindim ki tatlım...:utan::utan: Allah analı-babalı, saglık ve hayırla büyütmeyi nasip etsin insallah

canım seni de merak ediyordum, haberlerini okumak iyi oldu cok sevindim herseyin yolunda olmasına.. yavrusunada maşallah... Allah analı-babalı, saglık ve hayırla büyütmeyi nasip etsin insallah

saol tatlım haberler için nede güzel görev insanıymıssın sen.. cok begendim...:utan:

Güzzelim özletme kendini gel arada da olsa, merak ediyorum seni .. iki satırda olsa haberlerini dumak iyi oluyor canım..:utan::utan:

simuşcugum seni cok iyi anlıyorum benimde sancılarım okadar cok ki.. belfıtıgı yüzünden de cok zorlanıyorum yürümekte.. insanlıktan cıktım resmen.. doktor bugün tam zamanın geldi senin daha durmazdı bu oglan dedi bana...

ecrin şekerlerin cok güzelmiş tatlım...

lilacscım ve nazocum cok tesekkürler ederim güzel hisleriniz için..:utan::utan::utan:

Tatlım göreceksin bu mucizeler insanın tüm gününü dolduruyor bazen değil internete girmek tuvalete gidemediğim oluyor inan.
Fırsat buldukça giriyorum ama.
Yarın için dualarım seninle,Rabbim sağlıkla kavuştursun meleğine.Güzel haberlerini bekliyorum.

dimi ya hemen gelsin inşallah tanselden haber yok daha arasammı bilemedim

valla öle yaa japoncuk geldi sevindim çok istiyodu öle olsun

darısı bizlere inşallah ben bu haberleşme görevimi çok sevdim :utan: çok heyecanlı

Lidoşcum genelde bebekler şişkinliklerinden dolayı japon doğuyorlar.Benim kızım da bildiğim capondu,gözler çekik ötesi.
Ödemleri atınca çekiklik de azalıyor, geçiyor.

geçmişi okuyamadım moralim çok bozuk ya
sezeryan olduğum için kendimi suçluyorum
çok mutsuzum hergün ağlıyorum

bilmiyorum sürekli ağlama isteği boğulcam sanki
Tatlım lohusa sendromu/annelik hüznü denen şey bu.
Benim de aynısı oldu.Ağlama krizleri,sebepli-sebepsiz.
Herşeye alınmalar, kendine acıma, kendini suçlama...
Şimdi şimdi geçiyor benim.Geçecek inşallah seninde....

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
aradım ama açan yok malesef tekrar bir msj attım şirket nosundan aramıştım :D belki yabancı görüp açmamıştır

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ben geldim açılın bakayım bi soluklanayım.

azom doğurmuş bu haberi kutlamak için lidiılı aradım bi kadın çıktı bana sen kimsin dedi. dedim tuğba ile görüşecektim ben gökçe dedim. ben gökçe diye birini tanımıyorum dedi. yanlışlık oldu sanırım dedim kapattım.

lidılım kimdi kız o teldeki?

pazar gününe kadar doğurmazsam şayet, doktor pazar günü nöbetçiyim alalım bebeği dedi. pazar günü doğumumuz var yani.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Canım ilk doğduğunda 3-4 saat uyanmadığı oluyordu,sütüm daha gelmediği zaman mama veriyordu hemşireler çünkü.Mama da tok tutuyor.Şimdi anne sütü alıyor anne sütüyle daha çabuk acıkıyorlar.2 saate kalmadan uyandığı oluyor bazen.Asıl olan bebeğin isteği olduğu için de ne zaman isterse doyuruyoruz, aldığı müddetçe.
Benim bebeğim ilk başta memeyi kesinlikle reddetti, ama sağarak da olsa anne sütü veriyorum sütüm geldiğinden beri.Şimdi şimdi azar azar da olsa emiyor artık beni de.
beze gelince çok sık değişiyoruz.
Bazen altını değiştirdiğimiz anda bile tekrar yaptığı oluyor,On dakikada 3 kez bez değiştiğimizi biliyorum :D

Lidoşcum genelde bebekler şişkinliklerinden dolayı japon doğuyorlar.Benim kızım da bildiğim capondu,gözler çekik ötesi.
Ödemleri atınca çekiklik de azalıyor, geçiyor.

hımm baya baya anladım cnm benim güsel ama sonuçta emiyor uykusuzda kalsan değiyor babuşum
öylemi bilemiyorum azo japon dedi :D bende onun dediğini didim ödem bizde bile çok onlarda nasıl olmasın kuzucuklar

babuş bezi 3-6 kg almıştın ya büyük gelmiyo dimi?hugies nasıl?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

azom doğurmuş bu haberi kutlamak için lidiılı aradım bi kadın çıktı bana sen kimsin dedi. dedim tuğba ile görüşecektim ben gökçe dedim. ben gökçe diye birini tanımıyorum dedi. yanlışlık oldu sanırım dedim kapattım.

pazar gününe kadar doğurmazsam şayet, doktor pazar günü nöbetçiyim alalım bebeği dedi. pazar günü doğumumuz var yani.

alla alla kız o neymiş öle benim nom karıştı belki bi daha msj atarım şimdik sana ne bilim kimdi ben olmadığım kesin :D hatlar karıştııı amasya çekil aradan zonguldakla konuşacam ben
gözün aydın olsun güsellik hadi bakalım ecrin araya girdin girdin yoksa gökçe sendne önce doğuracak demedi deme :D aden paşada geliyo ohhh oohhh yandan

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

gökçeeeee hoşgeldin kuzum sende..azo doğurdu inşallah evet annelerimiz çoğalıyor artık hergün.bugün tanselde doğurdu inşallah ama henüz haber yok..
demek seninde pazar günü haa büyük gün hadi bakalım canım hayırla sende kurtulursun inşallah...sezeryanmı olacaksın şimdiki karar ne doktorunla canım?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
hazır babuşu yakaladım sorayım. gerçi hayatım da sezoşdu. kızlar doğum yaptınız ayıldınız kendinize geldiniz eeee sonrası? hemen süt geliyor mu? agrı neye benzıyor? kalkıp yüreyebiliyor musunuz? sonracığıma kaç gun kaldınız hastanede?

keşke yanımda şunu da getırseydım dedidiğiniz bişi oldu mu?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

altınlar feda olsun ona ağırlığınca altın takayım diyor eymen yeterki bi çıksın diyo bak

ara bence annesinin teli zaten uyuyosada söler en azından ben tanseli merak ediyorum arasam ayıp olar mı?

duyduu benim kızım ama ikna oldu mu bilmem:D zaman göstercek artıkın:D

neyse gideyim işlerime devam edeyimm. ütümü yaptımm.. simdi tekrar süpürge toz faslına gircem.. camlarıma yagmur yagdı üzerinize afiyet silinmemiş gibi oldu camursulugunu saymassak:D
ya yatagınıı nereye yapcaksınız yada yaptınız.. yatak odasında yatarım heralde didim zaten evde koltuk az salon dagılmasın. evde ıkeadan beyaz bi nevresim vardıı onu ütüledim kendinden kabartmalı sık bişi. bide pembik bi yatak örtüm var onu cıkardım koydum. besik te orda nasılsa. ayy illa dantel mantell takım sermeye gerek yok heralde. ben hiç sevmem zati. bakalım

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bilmiyom lidılım hatta ben gökçe dedim. ben gökçe değilim dedi. yok ben gökçeyim dedim falan. kadınla ne konuşacagımı bilemedim.

aslım; bugun ultrasona gırdım ıdrar kan verdım ve nstye gırdım. doktorum acildeydi bugun zaten. sonuçlarıma baktı " ne istıyorsun gökçe normal mi sezaryan mı" dedi. dedim beni hep iri bebek diye korkuttunuz. son aylarda hep sezoşa alıştırdım ben kendimi dedim.

tamam o zaman cuma yıne nsteye gireceksin pazar nöbetçiyim alırız seni ameliyata dedi.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

ayyyyy bu kız daa doguruyooo.. gökcem sen kac oldun bakem haftaca? kızz defnee bi gell poponuu mıncırcamm naha bırdaki teyzelerin de sahitt olsunn :besik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar