haber veririm cnm meraklanma mucuxx öptüm seni hayırlı haberlerle gelgüzellerrr sizi öpüp cıkıyorum ben.bugun bi daha giremem sanırım doktordan sonra eğer bi terslik yoksa tabi halamıza gidicez irem cok özledi halasını doktorum ona cok yakın.en son 4 ay önce görüştük küsüyorlar.ben tuğbişime mesaj atarım farklı bi durum cıkarsa..tuğbişimmm sen den bişiy rica etsemm tuğceden haber gelince bana mesaj atarmısın telden,yada buranın özelinden belki arada telefondan girer bakarım..sana zahmet olcak balım ama merak ederim ben damadımı anasıyla:beyazbayrak:
Öyle mi diyosunNaapalım bekleyelim bari yapcak bişi yok
Ay kocasının kıyafetlerine sarmayan kimse var mı acaba burda![]()
![]()
Neyse kızlar sizle muhabbet etmeyi çok seviyorum ama bu ağrılar beni mahfediyor. Biraz oturma odasına geçiim de ayaklarımı ısıtayım. Açık kalsın burası da ara ara gelirim doktor için çıkana kadar. Öperin. :sila:
hehehe doğru söylenmiş...hepsine iz bırakıyorumm...:beyazbayrak:nazooooo herifinin kazaklarında göbek ve meme izi bırakıldığın söylendi kız allah canını almasın koptum haaaaaaaa..o kazakla toplantıya katıldığını düşünsene ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
nazo kaç kaftalık oldun kuşum sen ?
heh tamam doğursan neyin bilmiyorum yazamam tabloya ondan sordum gördüm kuşum haber vercem merak etme sennn halaya selam minik kızıda öp benim içinhehehe doğru söylenmiş...hepsine iz bırakıyorumm...:beyazbayrak:
kusum bugün itibariyle 37+3 oldum benn..:beyazbayrak: tuğbam bi önceki sayfada kaldı sanırım bana tuğceden haber ediver olurmu.hadii öperim sizii kocaman kocaman...
littlecım hoşgeldin taze annem nasılsın kavuştun mu oğluşuna
çok şükür canım. dün gece evimize geldik. oğlum çok nazlı. benim de ince ince ağrım var. vakit bulup yazamadım. darısı hepinizin başına...
çok şükür canım. dün gece evimize geldik. oğlum çok nazlı. benim de ince ince ağrım var. vakit bulup yazamadım. darısı hepinizin başına...
Bismillahirrahminirrahim![]()
Kızlar az önce uykumdan suyum gelmesi ile uyandım..Eşimi kaldırdım "telaş yapma" diyerek..Görseniz gayet sakindim..Ayağa kalktım çiş mi su mu anlamadım, ama kontrolsüz akmaya devam etti..Çamaşırımı full olmak üzere pijamanın ağ kısmını ıslattı..Öyle çok değil ama küçümsenecek kadar az da değil..Duşa girdim hem yıkandım hem ağladım, titreme girdi garip bir his, üşüdüğümden mi titredim yoksa korkudan mı bilemiyorum..Ağlaya ağlaya yıkandım ..
Şimdi annem çay yaptı bi bardak içim ısınsın diye onu içiyorum.
Eşim Mükerrem beyi aradı, 1-2 saat sonra hastaneye geçicez, ne olur okuyan gören dua etsin, en hayırlı olanı dilesin benim için..
Tuğbişim çalışıyor kıyamadım ona msj atmaya şimdi uykusu kaçar..Sabah msj atar bilgilendiririm..Allah'a emanet olun, hakkını helal edin.
Ben Ecrinle Gökçeden ya bu hafta sonu ya da diğer haftanın başını bekliyorum
trın tırın ben geldim müjdeli haberlerlennnn azonun anneciğiyle konuştum canım teyzem nasıl mutlu sesi o kadar güsel geliyodu ki azo normal doğum yapmış kızlar 3060gr doğmuş kuzey oglan boyunu sormadık dedi tuğçe sizi bilgilendirir dedi emziriyomuş kuzeyi şu andaayyyyyyy içim gitti yaaa
gayet güsel olmuş ecrincim güle güle dağıt inşallah aytene bozulma kız güsel isimsekerlerimiz dün gece geldi kızlar.. tülünü degiştirmekle cok ii yapmısım. sepet küücük geldii ancak 20 tane falan aldı içine ama olsun bi anda 50 kişi gelmez nasılsa bosaldıkca doldururuz. üstünde ayten defne yazıyo. cok tav oldum. ama bişi diyemedim.. sadece hayvan gibi ayten yazdırmısın ya suraya bişi demiyorum dedim. güldü o da. :böö: işte sekerimiz ve sepetimiz..
ayyy cok sükürrr![]()
bana bişiler oluyo bak.. allah ım korusun ikisini de. emzirmeye de baslamıs masallahh.. gökce nerde kızz benim gibi catlıcak duyunca
masallahhh diyelim kuzeyy oglana kocaman..
trın tırın ben geldim müjdeli haberlerlennnn azonun anneciğiyle konuştum canım teyzem nasıl mutlu sesi o kadar güsel geliyodu ki azo normal doğum yapmış kızlar 3060gr doğmuş kuzey oglan boyunu sormadık dedi tuğçe sizi bilgilendirir dedi emziriyomuş kuzeyi şu andaayyyyyyy içim gitti yaaa