2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
nazooooo herifinin kazaklarında göbek ve meme izi bırakıldığın söylendi kız allah canını almasın koptum haaaaaaaa..o kazakla toplantıya katıldığını düşünsene ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:):)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
güzellerrr sizi öpüp cıkıyorum ben.bugun bi daha giremem sanırım doktordan sonra eğer bi terslik yoksa tabi halamıza gidicez irem cok özledi halasını doktorum ona cok yakın.en son 4 ay önce görüştük küsüyorlar.ben tuğbişime mesaj atarım farklı bi durum cıkarsa..tuğbişimmm sen den bişiy rica etsemm tuğceden haber gelince bana mesaj atarmısın telden,yada buranın özelinden belki arada telefondan girer bakarım..sana zahmet olcak balım ama merak ederim ben damadımı anasıyla:beyazbayrak:
haber veririm cnm meraklanma mucuxx öptüm seni hayırlı haberlerle gel
Öyle mi diyosun :) Naapalım bekleyelim bari yapcak bişi yok :D

Ay kocasının kıyafetlerine sarmayan kimse var mı acaba burda :D :cokkomik:

Neyse kızlar sizle muhabbet etmeyi çok seviyorum ama bu ağrılar beni mahfediyor. Biraz oturma odasına geçiim de ayaklarımı ısıtayım. Açık kalsın burası da ara ara gelirim doktor için çıkana kadar. Öperin. :sila:

hadi bakim git ısıt kendini kuşummm alttaki moruklar yüzünden dondun

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
nazooooo herifinin kazaklarında göbek ve meme izi bırakıldığın söylendi kız allah canını almasın koptum haaaaaaaa..o kazakla toplantıya katıldığını düşünsene ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:):)
hehehe doğru söylenmiş...hepsine iz bırakıyorumm...:beyazbayrak:
nazo kaç kaftalık oldun kuşum sen ?

kusum bugün itibariyle 37+3 oldum benn..:beyazbayrak: tuğbam bi önceki sayfada kaldı sanırım bana tuğceden haber ediver olurmu.hadii öperim sizii kocaman kocaman...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hehehe doğru söylenmiş...hepsine iz bırakıyorumm...:beyazbayrak:

kusum bugün itibariyle 37+3 oldum benn..:beyazbayrak: tuğbam bi önceki sayfada kaldı sanırım bana tuğceden haber ediver olurmu.hadii öperim sizii kocaman kocaman...
heh tamam doğursan neyin bilmiyorum yazamam tabloya ondan sordum gördüm kuşum haber vercem merak etme sennn halaya selam minik kızıda öp benim için

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
günaydın kızlar sabah sabah azonun mesajıyla şok geçirdim benimde çeşmeler tutmuyor kendiliğinden akıyor bu hamilelik ne garip durum DOĞUMDA OLAN BÜTÜN KADINLARIN ALLAH YARDIMCISI OLSUN tanselim ve azomun haberlerini bekliiyoruz ayy bakın yine ağlıyorum

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
çok şükür canım. dün gece evimize geldik. oğlum çok nazlı. benim de ince ince ağrım var. vakit bulup yazamadım. darısı hepinizin başına...

ohh kurban olsunlar tuna paşaya nazlı olcak tabee tosuncuk mis gibi kokla yavrunu allah analı babalı büyütsün cnm benim sancı biraz daha olacaktır ama 1 haftaya kalmaz diner güselim

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Bismillahirrahminirrahim :D
Kızlar az önce uykumdan suyum gelmesi ile uyandım..Eşimi kaldırdım "telaş yapma" diyerek..Görseniz gayet sakindim..Ayağa kalktım çiş mi su mu anlamadım, ama kontrolsüz akmaya devam etti..Çamaşırımı full olmak üzere pijamanın ağ kısmını ıslattı..Öyle çok değil ama küçümsenecek kadar az da değil..Duşa girdim hem yıkandım hem ağladım, titreme girdi garip bir his, üşüdüğümden mi titredim yoksa korkudan mı bilemiyorum..Ağlaya ağlaya yıkandım ..
Şimdi annem çay yaptı bi bardak içim ısınsın diye onu içiyorum.
Eşim Mükerrem beyi aradı, 1-2 saat sonra hastaneye geçicez, ne olur okuyan gören dua etsin, en hayırlı olanı dilesin benim için..
Tuğbişim çalışıyor kıyamadım ona msj atmaya şimdi uykusu kaçar..Sabah msj atar bilgilendiririm..Allah'a emanet olun, hakkını helal edin.

ayyyy soklardayımmmm:sok yine rüyasını neyin anlatıyo sandımmmm.. ayy doguruyoo kız ciddenn.. benim haftamda olup dogurmayan kaldı mı allasenn.. bunalıma giricimm.. neyse azoo doguruyo yaa bende dogururumm artıkın heralde:D
ahhh cnmmm allah bi avazda kurtarsın insallahh.. bebişini de seni de korusunn.. aglıcammmm:mendil:

Ben Ecrinle Gökçeden ya bu hafta sonu ya da diğer haftanın başını bekliyorum :D

agzın bal yesin..:utan: ama ben beklemiyorum bunalıma girdim bu cocuk yüzünden:eek:ys:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
trın tırın ben geldim müjdeli haberlerlennnn azonun anneciğiyle konuştum canım teyzem nasıl mutlu sesi o kadar güsel geliyodu ki azo normal doğum yapmış kızlar 3060gr doğmuş kuzey oglan boyunu sormadık dedi tuğçe sizi bilgilendirir dedi emziriyomuş kuzeyi şu anda :utan: ayyyyyyy içim gitti yaaa

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
sekerlerimiz dün gece geldi kızlar.. tülünü degiştirmekle cok ii yapmısım. sepet küücük geldii ancak 20 tane falan aldı içine ama olsun bi anda 50 kişi gelmez nasılsa bosaldıkca doldururuz. üstünde ayten defne yazıyo. cok tav oldum. ama bişi diyemedim.. sadece hayvan gibi ayten yazdırmısın ya suraya bişi demiyorum dedim. güldü o da. :böö: işte sekerimiz ve sepetimiz..

di-Q8T8.jpg

di-YM6V.jpg

di-1BG1.jpg

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
trın tırın ben geldim müjdeli haberlerlennnn azonun anneciğiyle konuştum canım teyzem nasıl mutlu sesi o kadar güsel geliyodu ki azo normal doğum yapmış kızlar 3060gr doğmuş kuzey oglan boyunu sormadık dedi tuğçe sizi bilgilendirir dedi emziriyomuş kuzeyi şu anda :utan: ayyyyyyy içim gitti yaaa

ayyy cok sükürrr :mendil: :mendil: bana bişiler oluyo bak.. allah ım korusun ikisini de. emzirmeye de baslamıs masallahh.. gökce nerde kızz benim gibi catlıcak duyunca:D masallahhh diyelim kuzeyy oglana kocaman..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
sekerlerimiz dün gece geldi kızlar.. tülünü degiştirmekle cok ii yapmısım. sepet küücük geldii ancak 20 tane falan aldı içine ama olsun bi anda 50 kişi gelmez nasılsa bosaldıkca doldururuz. üstünde ayten defne yazıyo. cok tav oldum. ama bişi diyemedim.. sadece hayvan gibi ayten yazdırmısın ya suraya bişi demiyorum dedim. güldü o da. :böö: işte sekerimiz ve sepetimiz..

di-Q8T8.jpg

di-YM6V.jpg

di-1BG1.jpg
gayet güsel olmuş ecrincim güle güle dağıt inşallah aytene bozulma kız güsel isim
ayyy cok sükürrr :mendil: :mendil: bana bişiler oluyo bak.. allah ım korusun ikisini de. emzirmeye de baslamıs masallahh.. gökce nerde kızz benim gibi catlıcak duyunca:D masallahhh diyelim kuzeyy oglana kocaman..

süper yaaa içim gıcıklandı gökçe kontrolde şimdi onada msj çektim merakından öler sonra nazoyada çektim :D

PRINCESS07

Aktif Üye
Tepki
116
Günaydın kızlar,bakıyorum bebişlerine kavuşan kavuşana maşallah,darısı benim kızımın bebikommmunda başına inşallah,bugün kontrole gidicekti onlarda.Hayırlı hbr lerle döner inşallah.İçim içime sığmıyor yanında değilim o bir taraftan anne hadi geliyo derse yetişemem panigi bir taraftan Allah yardımcımız olsun artık..

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

ayyyy canım benim sonunda muradına erdi azom normal olamsına ayrı sevindim darısı bekleyenlerin başına:utan:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ecrincim sepetinizde şekerlerinizde çok güzel sende biran önce doğurursun inşallah

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar