2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Maşallah maşallah. Keşke benim eşim de o kadar yetenekli olsaydı. 1 anne, 3 kız kardeşin içinde prens gibi büyümüş. Adam mutfağa bi yemek yemeye girmiş. Gerçi şimdi mutfak işlerinde az da olsa ilerleme kaydetti. Mesela bulaşık makinasını çok iyi yerleştirir :D Sonracıııma evi eh işte toplar. :D Buna da şükür...

Neyse kızlar ben çıkayım çünkü mide bulantısı gene geldi üstüme. Bide bel ağrısı... Öpüldünüz.

Bak yine yol katetmiş adam cnm o kadar olur benim eşim fazla istisna yemeğe meraklı belki ondandır :D

hadi dinlen bakalım bacım kendine ii bak bişi olursa haberdar etmeyi ihmal etme mucuxx

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
FLAŞ FLAŞ FLAŞ...
kızlar LİTTESUNSHINEMIZ bugün öğlen 14.35 te oğlunu dünyaya getirmiş şimdi msj geldi bana gözümüz aydın olsun 4.bebeğimizde hayırlı olsun

4040gr 52cm dünyaya gelmiş darısı başımıza maşallah sübanallah

Anammmmm ama dün dedim birinden süpriz bekliyom diye bak yaptı süprizi maşallah tosuna yerim onuuuu, gözünaydın lidılllllll:evet::evet::evet:

Hhhhhhhh Azo da kesin görmez heee :D :D Onun gözünden uçan kuş bile kaçamaz bence :cokkomik: Bu hafta için yaptığım kesin doğum listem 3 kişiydi; LİTTLESUNSHİNE, PİKECAN VE AZO. Belli olmaz listem ise Tansel, Ecrin ve Gökçeydi ama onları açıklamamıştım. İşte şimdi açıkladım. Bakalım ne kadar tutcak :D

Evet görmedim :D Artık görmek istemiyorum sırayı hep bozdu kız bunlar, 38 oldular mı doğurmaya başladılar...40 oldum hala bekliyom :(

simuşşşşşş .. azo ile tanseli yer değiştir tam isabet olüyöööööööörrrr..

Tansel yarın doğuruyor dimi..Yok yetişemem ben tansele :D

Hey maşallah. Benim eşim de çok hamarattır. Şöyle anlatiiiim;

Bigün balık yapıcaz. Adama dedim ki, ben balıkları hazırlayayım, sen de o arada şu marulu domatesi falan yıka dedim. Neyse bu musluğun başına geçti, bi elinde tüm marul, bi elinde sabun, yan gözle de bana bakıyo. Acaba doğru mu yapıyom diye. Ben de ona bakıyom yan gözle naaapcak acep diye. Baktı benden ses çıkmıyo. Açtı musluğu sabunu da daldırdı marula ahahahahhahahha Dediiim naaapıyon aşkım. Dedi marulu yıkıyom :cokkomik: :cokkomik: İŞTE BENİM KOCAM BU KADAR YETENEKLİ :cokkomik:

Hahahhaha koptum yaw :D:D:D

kızlar önce ben bi yemek yiyim sonrada kontrole gidicem inşallah..öpüldünüz

Afiyet olsun Aslıcım, hayırlı haberlerle gel inşallah..
Benim dünürüm de hastaneye gitmiş, inşallah o da gelir hayırlı haberlerle..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Anammmmm ama dün dedim birinden süpriz bekliyom diye bak yaptı süprizi maşallah tosuna yerim onuuuu, gözünaydın lidılllllll:evet::evet::evet:

Evet görmedim :D Artık görmek istemiyorum sırayı hep bozdu kız bunlar, 38 oldular mı doğurmaya başladılar...40 oldum hala bekliyom :(

Tansel yarın doğuruyor dimi..Yok yetişemem ben tansele :D

Hahahhaha koptum yaw :D:D:D

Afiyet olsun Aslıcım, hayırlı haberlerle gel inşallah..
Benim dünürüm de hastaneye gitmiş, inşallah o da gelir hayırlı haberlerle..

azoo kız doğur bee şu oğlanı bi görem bacım maşallah ne rahat senin kuzeyy yayıldı karnına bekliyo yumoş yumoş

sıra karıştı harbiden ne olcak halimiz bilmem sıra sen,tansel,pikoş,gökçe,simuş,nazoda yavaştan yaklaştınız iyiceee

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

azoo kız doğur bee şu oğlanı bi görem bacım maşallah ne rahat senin kuzeyy yayıldı karnına bekliyo yumoş yumoş

sıra karıştı harbiden ne olcak halimiz bilmem sıra sen,tansel,pikoş,gökçe,simuş,nazoda yavaştan yaklaştınız iyiceee

Normal şartlarda ilk benim ama baksana ne gelen var ne giden..O değil de en ufak bi sancım bile yok :D
Bi de artık canım yanıyor hareket ettiğinde, iyice def gibi gerildi karnım, damarları görsen korkarsın :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Normal şartlarda ilk benim ama baksana ne gelen var ne giden..O değil de en ufak bi sancım bile yok :D
Bi de artık canım yanıyor hareket ettiğinde, iyice def gibi gerildi karnım, damarları görsen korkarsın :D
oyy kuzum bu hafta bi bomba bekliyorum senden ama hayırlısı kuzum kendine ii bak ben yemeğe gider daha günle ilgili konuşcaklarımız varrr neler yaptığını merak ediyorum
Kız little normal mi doğurdu?

yok kız spinal sezeryan olmuş o tablayo bakmıyonuz ama güncelledim oraya hadi ben kaçar kardeşlerim ve anacığımla güsle bir yemek yiyim

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

oyy kuzum bu hafta bi bomba bekliyorum senden ama hayırlısı kuzum kendine ii bak ben yemeğe gider daha günle ilgili konuşcaklarımız varrr neler yaptığını merak ediyorum

yok kız spinal sezeryan olmuş o tablayo bakmıyonuz ama güncelledim oraya hadi ben kaçar kardeşlerim ve anacığımla güsle bir yemek yiyim

Tamam kuşum afiyet olsun sana yi güzel güzel...
Benim 2de misafirim gelecek bakayım daha geç gelirlerse olurum buralarda.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
sağolun kızlar umarım iyi haberler veririm sizlere yarın ..bugün dönmem ben işe şeker işini çözmem lazım artık çünkü bir kaç eksik daha var onlarıda almam gerekiyor.çok öptüm sizi canlar yarın görüşürüz...bakalım yarına doğuran olcakmı:):)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

var anam var.. littlesunshine nımız dogurmuş dün..... sen yavaş cıktın anam.. hayırlısıyla yarın tansel perşembe de ben doguruyom...

yaaaaaaaaaaaaaaa!!! :sok:sok:sok ay kimse kalmadı resmen yaa doğurmayan. bi azoyla biz kaldık yaa. aslı leom falan zaten var daha onların.

çok güveniyosum ben kendime ilk azo doğuracaktı sonra ben. hay allah hesaplar şaştı...

ee nasılmış lidılım? normal mi sezoş mu?

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
hayırlısı olsun tatlım hakkımızda biz işin şakasını yapıyoruz tabii ki..
sanırım spinal sezeryan olmuş.. bende şimdi tabloya bakıcam.......

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
hayatımı görüyorum aşaaddaaaaa... kızzzzz taze anne nasılsın bakalım. şahin nası? götünü yedin mi?

bende ruyamda karnımdan doğru yavrumun ayaklarını poposunu falan sevıyosum. eheheheh süperdi. bence bu rüyanın açıklamalı meali; sen biraz daha karnından doğru sevecen yavrunu senin doğuma daha var...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
hayırlısı olsun tatlım hakkımızda biz işin şakasını yapıyoruz tabii ki..
sanırım spinal sezeryan olmuş.. bende şimdi tabloya bakıcam.......

yavrum senin sancıların mı var? sen sezoş mu olacan? gün aldığına göre sezoş he. resmen normal doğuran olmayacak gibi aramızda ya :(

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
yaaaaaaaaaaaaaaa!!! :sok:sok:sok ay kimse kalmadı resmen yaa doğurmayan. bi azoyla biz kaldık yaa. aslı leom falan zaten var daha onların.

çok güveniyosum ben kendime ilk azo doğuracaktı sonra ben. hay allah hesaplar şaştı...

ee nasılmış lidılım? normal mi sezoş mu?

Ben doğurmuyom vazgeçtim :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
yavrum senin sancıların mı var? sen sezoş mu olacan? gün aldığına göre sezoş he. resmen normal doğuran olmayacak gibi aramızda ya :(

evek dadlum sancılarım var ama su iyi, acılma yok.. ama doktor heran olabüler dedi...
benim bel fıtıgım var canım, normal dogum sakıncalı benim için yani kassaydık belki olurdu ama riske atmaya deger mi bilemiyorum... biz degmez dedik... ondan yani...
yani yaşım eksi 30 olsa idi normali kasardım belki...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar