2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Canı sıkılan bi senle ben varız sanırım Ecrincim :) Benim de canım hiçbişi yemek istemiyo. Hatta öyle bi sigara içesim var ki anlatamam... :(

Ben de eşim de ev kuşuyuz ama eşim rüya görmüş bugün, kızımız diyomuş ki, gezin ben gelmeden gezebildiğiniz kadar. Ben gelince gezemiceksiniz. Tutturdu dışarı çıkalım diye. Ama hiç keyfim yok. Zira sabah sabah kendisinin babası ile babasının eşi, göya yorgan yastık yapmışlar da bebeğe onu bırakmak için baskın basanındır tarzında bize geldiler. En nefret ettiğim şeylerden biridir KAPIYI AÇIN BİZ GELDİK MUHABBETİ. sabah sabah sinirlerim hopladı. Şuan eşimin hiçbir kabahati olmamasına rağmen ona da gıcık olmuş durumdayım.

Ben doğurmicam bu çocuğu yaa karar verdim. Evet evet doğurmicam. Kalsın içimde. Büyüsün orda. Evim yol geçen hanına dönecek. istemiyom ben kimseyi.

ayy bende istemiyorum öle cok gelen giden olsun. ama kızım bu azimle giderse sömestr ı içerde gecireceginden kimse gelemicek okul zamanı:D gelselerde accık durup gitcekler. gelmeleri bişi degilde bi ikram olayı gözümde büyüyo, bide biliyorum ki cocuk mıncıklamaya gelcek herkes. bebekler gereksiz bi elleme dürtüsü uyandırıyor insanda. ben kimsenin bebegini öpmem. alırım tutarım ellerine dokunurum belkii cok etkilendiysem koklarım ama öpmem az büyüyene kadar. o yüzden herkesten aynı seyi bekliyorum ve bu beni strese sokuyo:acep: catkapılardan nefret ederim. bizde cat kapı olmuyo ama müsaitseniz caya geliyoruz oluyo ve 10_15 dk sonra bizde oluyolar. gerc hamilelikle beraber hepsi biti allah tan..

ayyy midemm cok bulanıyooo

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bu bulantı devam ederse dahiliye ye mi gideyim yoksa dogum dr una mı? bebekle alakası yoktur dimi? gayet keyfi yerinde onun cünküm:acep:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
selam hanımlar...
nasılsınız???
tek tek alıntı yapamıyorum ama bizi soranlara merak edenlere teşekkürler, biz bugün 6 günlük olduk :)
gece uykularımız hala düzensiz, gündüz de çok uyuyoruz, sütümüz geldi artık mama yemiyoruz :)
uyuyoruz, uyanıp emiyoruz, altımız değişiyor,tekrar uyuyoruz :)

hayatım ve babuş uğradı mı? nasıllar, iyiler mi? geçmişi fazla okuyamıyorum, muhabbetlerden uzak kaldım :(

çıkıyorum şimdi, yarın bakarım yine...

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
hayatım
aşağıda adını gördüm, hayırlı olsun bebişin, Allah analı babalı mesut bahtiyar büyütsün inşallah, sen nasılsın??? bebek nasıl???

maşallah uzun boyluymuş şahin oğlan...bahtı şansı da güzel olur inşallah :)

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
iyiyim canım lilacscım bebeeemle ilgileniyorum muhteşem dimi sen nasılsın canım

iyiyiz biz de canım, tekrar hayırlı olsun, inşallah artık bebeklerimiz hakkında konuşacaz, herkesler bi doğursun, yine hep beraber buluşacaz burada,
şahin oğlanı benim yerime de öp, iyi akşamlar...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selam hanımlar...
nasılsınız???
tek tek alıntı yapamıyorum ama bizi soranlara merak edenlere teşekkürler, biz bugün 6 günlük olduk :)
gece uykularımız hala düzensiz, gündüz de çok uyuyoruz, sütümüz geldi artık mama yemiyoruz :)
uyuyoruz, uyanıp emiyoruz, altımız değişiyor,tekrar uyuyoruz :)

hayatım ve babuş uğradı mı? nasıllar, iyiler mi? geçmişi fazla okuyamıyorum, muhabbetlerden uzak kaldım :(

çıkıyorum şimdi, yarın bakarım yine...

ayyy masallahh sizeeee gözünaydın balım sütün de gelmişş. gece uykularımız hala düzensizz derken:D bildigim kadarıylaa baya bi zaman düzene girmicek bebemm:D ayy olsun kuzunu kokladıkca uykusuzlugun gidiyodur dimii..:huhuu:
iyiyim canım lilacscım bebeeemle ilgileniyorum muhteşem dimi sen nasılsın canım

senn böle diince kensimi ezik hissettim ama :acep: benim bebeemm de gelsin ben de ilgileneyimm:acep: nasılsınn bakalım ii misin diyee sorup devam ediciiidim emme cıkmıssın neyse masallah diyelim sahin pasaya

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ayyy masallahh sizeeee gözünaydın balım sütün de gelmişş. gece uykularımız hala düzensizz derken:D bildigim kadarıylaa baya bi zaman düzene girmicek bebemm:D ayy olsun kuzunu kokladıkca uykusuzlugun gidiyodur dimii..:huhuu:

senn böle diince kensimi ezik hissettim ama :acep: benim bebeemm de gelsin ben de ilgileneyimm:acep: nasılsınn bakalım ii misin diyee sorup devam ediciiidim emme cıkmıssın neyse masallah diyelim sahin pasaya

Ecrincim sendede mide bulantısı varmış, aynı mide bulantııs bendede var. 2 gündür iştahım felan yok.. Ne oluyor bize böyle:(

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
canım bilmiyorum ki:acep:, böyle bir mide bulantııs var. Yarın doktor kontrolüm var sorarım. Ya bide karnım sanki dahada büyüdü artık eğilemiyorum bile..Resmen hantallaştım..

o hantallık bende müzmin oldu zati de. bulantı ilk defa oluyo. ben hamileligin basındada yasamadım hiç ondan garip geldi ama hastalıga bagladım. benim kontrolüm cuma. sen sor bakalım ne dicekk merak ettim bende. yarın tarih mi alcaksın simdi dogum için?

bu hafta doğuracaksınız o yüzden miğde bulantınız:)

gercek mi diyonn kızzzz-kop-kop gell öpücemmmmm :eek:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
o hantallık bende müzmin oldu zati de. bulantı ilk defa oluyo. ben hamileligin basındada yasamadım hiç ondan garip geldi ama hastalıga bagladım. benim kontrolüm cuma. sen sor bakalım ne dicekk merak ettim bende. yarın tarih mi alcaksın simdi dogum için?

gercek mi diyonn kızzzz-kop-kop gell öpücemmmmm :eek:

evet canım yarın doktrorun ne diyeceği çok önemli benim için:)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar