2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

puhahahaa kız senin kız elinde pizzayla çıkarsa hiç şaşmıcam hee :D

kendine ii bak aslıcan muhah öpem seni

baya bi atak yaptı 3 haftada 588 gr almış 5 cm uzamış 5 haftada neler olur hayal edemiyorum :Dçok mutlu oldum orası belli olmaz kafasını 120dr döndürüp çıkacak dedi :D daha doğrusu ulrtarosa işaretlerdi ben anladım :D 120drece olduğunu:ask: sok kız bak yavuklunda soktu kanala sende gir bekkleme öle hatta o kadardı kafayı oynatamıyo bu çocuk bu pozisyonu bozmaz dedi şükür dedim ohhhhhhhhh bana kalan beklemek

telaş yapmamak elde değildiki bebikom ne yapayım ama şükür böle düzgün deveam etsin oğlum ben bişi istemem çok komik ya onu öle ikibüklüm görmek içimi parçaladı kıyamadım

:) benimkide oyle aynen,32.haftada yerlestirmisti benimki kafayı..yuzunu hic goremedik donduremiyo demisti bizimkide..mıncıklıyo karnımı sarsıyo ama yok banamısın demiyo donemiyo cocukcagız bizde hasret kaldık yuzune iyice merak ediyorum artık o yyuzdenn

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Benim oğlanda tembel çıktı canımcım..Rahatları yerinde galiba... Benim NST de hiç sancıda çıkmıyor.. Dünden beri ters hareket yaptığım için belim ağrıyor, hareketlerim acayip kısıtlandı..Ya bide bacaklarım sancıyor..Döküldüm ya..

ay simdi onu dicektim balım yaa sol bacagımm cok agrıyo benim.. sancı gibi resmen dizimde ve ayak bilegimde özellikle. neden acep? yorma kendini dinlen yat bol bol.. rahat düskünü olcak bizimkiler:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
OOHHHH maşallah Eymenime:) Kilo almış annesi.. Nasıl besleniyorsan öyle devam et..Benim koca kafalı oğlum:) daha yerleşemdi kanala 37+6 olmama rağmen..Benimde pazartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum..
sağolasın tanselim çok mutluyum keyfime diycek yok aynen devam edicem 2 kg almışım gibi ama :D tıka basa yıyorum çatlamassam iyidir.
inşallah seninkide yerleşmiştir kanala tanselim yerleşmediyse hiç bekleme sezoş için onay ver bence senin bebek çok kıymetli topiğimizin elması iyi sakla onu -ayse
hihihii...cıkarmı cıkar walla :lululu: az kaldı az cıkcaklar kuzular bu dar yerlerden napalm sabır
bencede az kaldı cnm ben izne ayrılsaydın az dinlenseydim bi en azından be oğlum o kadr dur içerde emi annem
e bebikomunn bebesi de girmiişş. azoyla benimki tembel cıktı:D her gittigimde ayna gibi görüyom yüzünüü. meger makbulü artık görmemekmişş:D üzülme kızz estetikk elastikk bebenn daha.. dısarda içerdekinden daha mutlu olmucak. keyfi gıcır onunn sen kendine üzüll.. kuku agrılarına devam:D

haha siz sabırsızsınız ya rabbim szi bebeklerle sınıyo bacım sabretmeyi öğretiyo size tutup çıkarcak haliniz yokya bekliycenizz

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

sağolasın tanselim çok mutluyum keyfime diycek yok aynen devam edicem 2 kg almışım gibi ama :D tıka basa yıyorum çatlamassam iyidir.
inşallah seninkide yerleşmiştir kanala tanselim yerleşmediyse hiç bekleme sezoş için onay ver bence senin bebek çok kıymetli topiğimizin elması iyi sakla onu -ayse

bencede az kaldı cnm ben izne ayrılsaydın az dinlenseydim bi en azından be oğlum o kadr dur içerde emi annem

haha siz sabırsızsınız ya rabbim szi bebeklerle sınıyo bacım sabretmeyi öğretiyo size tutup çıkarcak haliniz yokya bekliycenizz

allah sezosla sınıcak beni bence:D 1 aydır giremedi cocumm döndügü gibi kaldı. du bakalım catı muayenesinden ne cıkcak. bende merak ettim catımın durumunu. dar mı genis mi acep. ama acıcak:acep:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
allah sezosla sınıcak beni bence:D 1 aydır giremedi cocumm döndügü gibi kaldı. du bakalım catı muayenesinden ne cıkcak. bende merak ettim catımın durumunu. dar mı genis mi acep. ama acıcak:acep:

bosver girer girer donmus ya ona dua et kanala da girmesi yakındır :utan:

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
kızlar biz geldik sıpa oğlumla gelişmeleri aktarıyım

eymen oğlan şu anda 2588 gr 49cm olmuş
doğum kanalına yerleşmiş
yazık yavrum iç karnım dar olduğu için dönemiyodu 2 büklüm kalmış doktor diyo ittiricek kafasını filan korkma doğuruyorum die dedi alanı çok daralmış itikleyerek cvp verebilirmiş :D
sonra hemoroidi sordum telaş yapma çoğu hastamda var doğumun son aylarında beliriyo baskıdan sebep dedi normal doğuma engel değil aksine çok rahat doğurursun ama ıkınırken biraz daha dışarı çıkcak o gördüğün parça ama toparlıycaz için rahat olsun dedi engelim yokmuş çok mutlu oldumm normal pırtalabilecem inşallah:utan:
nstye girmedim alttan muayene etmedi
magnezyumu kes omega 3 ve demir ilacı devam dedi
yüzünü ilk kez göremedim kafa doğum kanalına sıkışmış dönüktü kulaklarını görebildim sadece arkasından eller yine yumruk şeklindeydi meşhur pozisyonu
gelişmeler bu kadar çok mutluyum haftasına göre yetişmiş geçmiş bile 100 gr kadar dedi :evet:

oyyyyyyyy maşallah maşallahhhh eymenime bak yaaa
nasıl kilo almış öyle yavrum benimm yaa
canımmm hadi gözünaydın rahatlamışsındır artık yaaa

kızlar bizimde bugün randevumuz vardı
benim kızımda uçmuş maşallahhh 2.650 gr olmuşş şok oldum ya 2 hft önce 2.176 gr dı
boyuda 47cm meleğimin her şey yolunda çokk şükürr
ama ben hiç kilo almamışımm ilk defa doktorumdan aferin aldım bu konudaa çooook mutlu oldum ya
kızımın yüzünü gösterdi doktor öyle tatlıkii maşallahh yaaa bakmaya doyamadım

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ayy ben cıkayım yine. uyuyayım azcık daha. karnım ac ama cnm bişi yemek istemiyo. ceyrek kasarlı ekmeklle 1 tane havuc yedim tüm gün. resmen agzımda büyüdü. :( bide süt içtimm kakaolu. onu bütün gece içebilirim ama kim kalkıp kalkıp pişircek bana kociş de yok daha. evde yemek de yok mümkün degil yapamam titriyorum battaniyeyi araladıgım gibi. ay biri sevabına bi corba yapsın bana :acep: neyse dısardan bişi sölerim artık. öptüm sizi kendinize ii bakın:ates:
afiyet şeker olsun kendine dikkat et yapardım ben izmirde olaydım bi tarhana çorbası yapardım iyileştirirdim seni cnm
:) benimkide oyle aynen,32.haftada yerlestirmisti benimki kafayı..yuzunu hic goremedik donduremiyo demisti bizimkide..mıncıklıyo karnımı sarsıyo ama yok banamısın demiyo donemiyo cocukcagız bizde hasret kaldık yuzune iyice merak ediyorum artık o yyuzdenn
aynı durum işte ama ilk kez göremedim yavyumu çok garip bişi ösliycem yanisi doğuma kadar
yok sezoş neyin deme anlatmıştım sana yengemin bebesi kuzencağızım benim 41+2 demi dönmüş düşün yani o samana kadar beklemişler sabret sende az daha döner elbet adranalin yaşatıyo sana dünür gelinim
bosver girer girer donmus ya ona dua et kanala da girmesi yakındır :utan:

aynen girmeye niyeti olmayan bebe dönmez bilem ama dönmüş

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
oyyyyyyyy maşallah maşallahhhh eymenime bak yaaa
nasıl kilo almış öyle yavrum benimm yaa
canımmm hadi gözünaydın rahatlamışsındır artık yaaa

kızlar bizimde bugün randevumuz vardı
benim kızımda uçmuş maşallahhh 2.650 gr olmuşş şok oldum ya 2 hft önce 2.176 gr dı
boyuda 47cm meleğimin her şey yolunda çokk şükürr
ama ben hiç kilo almamışımm ilk defa doktorumdan aferin aldım bu konudaa çooook mutlu oldum ya
kızımın yüzünü gösterdi doktor öyle tatlıkii maşallahh yaaa bakmaya doyamadım

ohh ohh maşallah ela sareye kocuman olmuş ya kız bu hafta şaşırdım bende senin gibi seninki girmemişmi daha doğum kanalına benim sıpa tam kukumun üstünde dönenip duruyo bacım acıtıyo canımı :acep:
kim bilir nasıl güseldir senin kız aynı aynı mihrimah sultana benziycek niloş muhteşemdki sende onun büyümüş halisin akan abimde sarısın beaa :D dımada bi suuk:kahkaha: sarısın bilmiş bir kız gelecek saçlar beline kadar lüle lüle yeşil iri gözleri olcak aman yarabbimmmmmmm:ask:

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

ohh ohh maşallah ela sareye kocuman olmuş ya kız bu hafta şaşırdım bende senin gibi seninki girmemişmi daha doğum kanalına benim sıpa tam kukumun üstünde dönenip duruyo bacım acıtıyo canımı :acep:
kim bilir nasıl güseldir senin kız aynı aynı mihrimah sultana benziycek niloş muhteşemdki sende onun büyümüş halisin akan abimde sarısın beaa :D dımada bi suuk:kahkaha: sarısın bilmiş bir kız gelecek saçlar beline kadar lüle lüle yeşil iri gözleri olcak aman yarabbimmmmmmm:ask:

o
oyyyyyyyyyyyyy canımm yaa ne güsel anlattıınnn yaaa inşşş öle olur yavrum yaaa inşşşşşş

canım doğum kanalına girmişmi bilmiom ya bişey söylemedi doktor sadece kafası aşağıda onu söyledi

ama 4 şubat 10.15 e randevu aldımmmmmm
görüşürüzzz dimiiii??*

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
o
oyyyyyyyyyyyyy canımm yaa ne güsel anlattıınnn yaaa inşşş öle olur yavrum yaaa inşşşşşş

canım doğum kanalına girmişmi bilmiom ya bişey söylemedi doktor sadece kafası aşağıda onu söyledi

ama 4 şubat 10.15 e randevu aldımmmmmm
görüşürüzzz dimiiii??*

olcak inşallah güselim fabrika sağlam :D
yüzünü gördüysen doğum kanalına girmemiştir daha ama dönmüş girmesi yakındır ben önce doğurursam şaşmıycam
4 şubat 9,30 benim randevum çıkınca mutlaka karşılaşırız muhaah yaparım sennii bi güsel :eek: nurcan hanımda gamze ile aynı katta mı?

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
NST de sancı cıkınca doktor soyluyomu yoksa nerden anlıyoz ya ben onu cozemedim bi turlu simdiye kadar 2 kere bagladılar ama acaba ben yanlısmı biliyom nst hani uzanıyoz karnımıza bisi baglıyolar bebisin kalp atıslarını duyuyoz hareket ettikce dugmeye basıyoz o demi :eek:ys:

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

olcak inşallah güselim fabrika sağlam :D
yüzünü gördüysen doğum kanalına girmemiştir daha ama dönmüş girmesi yakındır ben önce doğurursam şaşmıycam
4 şubat 9,30 benim randevum çıkınca mutlaka karşılaşırız muhaah yaparım sennii bi güsel :eek: nurcan hanımda gamze ile aynı katta mı?

canımsın yaaaaaaaaaaa-kop-kop

tamam cnmm 5dk olsa görüşelim yaaasen işe dönecen dimidoktordaan hemen sonra?

yok cnm ya benim doktor 7.katta

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
canımsın yaaaaaaaaaaa-kop-kop

tamam cnmm 5dk olsa görüşelim yaaasen işe dönecen dimidoktordaan hemen sonra?

yok cnm ya benim doktor 7.katta
görüşürüz bacım sen gamzenin orda ol 30dkya çıkarım bi aksilik olmassa baktın çıkmıyorum sen randevuna gir ben beklerim seni evet aynen öle ogün son iş günüm olcak dönerim büroya yehuuuu bitti nazi kampı

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

görüşürüz bacım sen gamzenin orda ol 30dkya çıkarım bi aksilik olmassa baktın çıkmıyorum sen randevuna gir ben beklerim seni evet aynen öle ogün son iş günüm olcak dönerim büroya yehuuuu bitti nazi kampı

ohhh bitsinnn cnm artık
dinlen evde artık yaa

ooo kıs senin muayene yarım saat sürüomu yaa
benimki 15dk da bitiooooo

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
sümuşun doğum çok yakın littelın ve tanselin seziyorummmmm kızlar yakında haberler gelcek hayırlısıylan:lilav:

ya sezeryanda tarihi bilince biraz olsun hazır bekliyosun hazırlıyosun kendini de normal dogum bekleyenler nası olcak bakalım ooy oy bekle artık sancı gelsin yada suyun gelsin :iyyyy:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
sümuşun doğum çok yakın littelın ve tanselin seziyorummmmm kızlar yakında haberler gelcek hayırlısıylan:lilav:

benim doktorum pazartesi karar vercek. 25 ocak çarşamba yada 1 şubat olcak.. Bakalım ne diyecek merak ediyorum..ama bende biraz doğum stresi başladı gibi:)

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
ya sezeryanda tarihi bilince biraz olsun hazır bekliyosun hazırlıyosun kendini de normal dogum bekleyenler nası olcak bakalım ooy oy bekle artık sancı gelsin yada suyun gelsin :iyyyy:

ayyy evet yaaaa bekle dur sancı gelsinnnn
sezoşun en güsel yanı planlı olması zaten yaaa
herşeyini hazırlıon ne güsellll

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar