2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
yok cnmm düz mantık:D ama annesi o kadar cok öptükten sonra o gün benim öpmek içimden gelmiyo:D isin kötüsü karnımla sürekli iletişim halinde. babaannesinin sulatnı bilmem nesi, o gelsin ben iyilesirimm, canımın içi vs. onu bile sahiplendi. cok istiyorum kucagına gittikce aglasın. yapar mı ki:D

:cokkomik::cokkomik:
bende bende..benimkide yapsın..hic istemiyom bende ozellikle hep dua ediyorum Allah ım lutfen hareketlerimi kısıtlamasın ki kuzum her agladıgında ben alayım kucagıma o yapısmadan ben yapayım herseyini yoksa cok uyuz olcam :sinir::sinir:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bende bende..benimkide yapsın..hic istemiyom bende ozellikle hep dua ediyorum Allah ım lutfen hareketlerimi kısıtlamasın ki kuzum her agladıgında ben alayım kucagıma o yapısmadan ben yapayım herseyini yoksa cok uyuz olcam :sinir::sinir:

yok benimki bişi yapamaz.. altını falan acmaz etmez. yıkarım ben bitek dedi. o da ona kalmaz. hasta ya ben bakamam dedi zaten allah tan. görümcemleri transfer eder bizim eve. ama sonrası daha kötü buldukca yapısıp öper ogluna yaptıgı gibi. ,iltifatlar bilmemneler.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
yok cnmm düz mantık:D ama annesi o kadar cok öptükten sonra o gün benim öpmek içimden gelmiyo:D isin kötüsü karnımla sürekli iletişim halinde. babaannesinin sulatnı bilmem nesi, o gelsin ben iyilesirimm, canımın içi vs. onu bile sahiplendi. cok istiyorum kucagına gittikce aglasın. yapar mı ki:D

hiçte bile düz mantık değil bikrem:):)sende onun öpmediği yerleri bulda öp kız her aklı benmi verecem

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ay dısarda fırtına cıktı. kapalı camlara ragmen perdelerim ucuyo :sok: ses te korku filmi gibi

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
kızlar herkese selam..
Gökce gelmiş, hoşgelmiş bacım merak ettik toptan yani.. habersiz bırakma bizleri kusum..
lilacsta ugramıs, taze anne nasıl oldunuz? haberlerinizi bekliyorus...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar biz geldik sıpa oğlumla gelişmeleri aktarıyım

eymen oğlan şu anda 2588 gr 49cm olmuş
doğum kanalına yerleşmiş
yazık yavrum iç karnım dar olduğu için dönemiyodu 2 büklüm kalmış doktor diyo ittiricek kafasını filan korkma doğuruyorum die dedi alanı çok daralmış itikleyerek cvp verebilirmiş :D
sonra hemoroidi sordum telaş yapma çoğu hastamda var doğumun son aylarında beliriyo baskıdan sebep dedi normal doğuma engel değil aksine çok rahat doğurursun ama ıkınırken biraz daha dışarı çıkcak o gördüğün parça ama toparlıycaz için rahat olsun dedi engelim yokmuş çok mutlu oldumm normal pırtalabilecem inşallah:utan:
nstye girmedim alttan muayene etmedi
magnezyumu kes omega 3 ve demir ilacı devam dedi
yüzünü ilk kez göremedim kafa doğum kanalına sıkışmış dönüktü kulaklarını görebildim sadece arkasından eller yine yumruk şeklindeydi meşhur pozisyonu
gelişmeler bu kadar çok mutluyum haftasına göre yetişmiş geçmiş bile 100 gr kadar dedi :evet:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
[SIZE=ben acil çıkıyorum kızlar öpüyorum sizi eşim almaya gelmiş..iyi haftasonları hepiciğinizeeeeeee:heyo::heyo:"3"]

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

doğum kanalına yerleşmiş
yazık yavrum iç karnım dar olduğu için dönemiyodu 2 büklüm kalmış doktor diyo ittiricek kafasını filan korkma doğuruyorum die dedi alanı çok daralmış itikleyerek cvp verebilirmiş :D
sonra hemoroidi sordum telaş yapma çoğu hastamda var doğumun son aylarında beliriyo baskıdan sebep dedi normal doğuma engel değil aksine çok rahat doğurursun ama ıkınırken biraz daha dışarı çıkcak o gördüğün parça ama toparlıycaz için rahat olsun dedi engelim yokmuş çok mutlu oldumm normal pırtalabilecem inşallah:utan:
yüzünü ilk kez göremedim kafa doğum kanalına sıkışmış dönüktü kulaklarını görebildim sadece arkasından eller yine yumruk şeklindeydi meşhur pozisyonu
gelişmeler bu kadar çok mutluyum haftasına göre yetişmiş geçmiş bile 100 gr kadar dedi :evet:

teyyy masallahhh kuzuyaa bakk o kadar üzüldügüne degmedi atak yaptı son dk oglan.:ask::ask:. kız kanala girmiş dimek masallahh.. ay buda benden önce dogurcakk. kızımm sok kafanı su kanala :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

doğum kanalına yerleşmiş

bak dedik sana demi bosuna telas yapıyodun :D hadi gecmis olsun herseyin yolunda olduguna sevindim bizim randevumuz 25 inde..bende goremiyom yuzunu kızımın son iki defadır kafa yerlesik oldugundan napalım..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

kız benim dedem italyan bilmiyon demi sen,türk ama italyan vatandası ordan mı geliyo acep bende ki bu pizza ve spagetti takıntısı :D
puhahahaa kız senin kız elinde pizzayla çıkarsa hiç şaşmıcam hee :D
[SIZE=ben acil çıkıyorum kızlar öpüyorum sizi eşim almaya gelmiş..iyi haftasonları hepiciğinizeeeeeee:heyo::heyo:"3"]
kendine ii bak aslıcan muhah öpem seni
teyyy masallahhh kuzuyaa bakk o kadar üzüldügüne degmedi atak yaptı son dk oglan.:ask::ask:. kız kanala girmiş dimek masallahh.. ay buda benden önce dogurcakk. kızımm sok kafanı su kanala :D
baya bi atak yaptı 3 haftada 588 gr almış 5 cm uzamış 5 haftada neler olur hayal edemiyorum :Dçok mutlu oldum orası belli olmaz kafasını 120dr döndürüp çıkacak dedi :D daha doğrusu ulrtarosa işaretlerdi ben anladım :D 120drece olduğunu:ask: sok kız bak yavuklunda soktu kanala sende gir bekkleme öle hatta o kadardı kafayı oynatamıyo bu çocuk bu pozisyonu bozmaz dedi şükür dedim ohhhhhhhhh bana kalan beklemek
bak dedik sana demi bosuna telas yapıyodun :D hadi gecmis olsun herseyin yolunda olduguna sevindim bizim randevumuz 25 inde..bende goremiyom yuzunu kızımın son iki defadır kafa yerlesik oldugundan napalım..

telaş yapmamak elde değildiki bebikom ne yapayım ama şükür böle düzgün deveam etsin oğlum ben bişi istemem çok komik ya onu öle ikibüklüm görmek içimi parçaladı kıyamadım

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

doğum kanalına yerleşmiş

OOHHHH maşallah Eymenime:) Kilo almış annesi.. Nasıl besleniyorsan öyle devam et..Benim koca kafalı oğlum:) daha yerleşemdi kanala 37+6 olmama rağmen..Benimde pazartesi kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

baya bi atak yaptı 3 haftada 588 gr almış 5 cm uzamış 5 haftada neler olur hayal edemiyorum :Dçok mutlu oldum orası belli olmaz kafasını 120dr döndürüp çıkacak dedi :D daha doğrusu ulrtarosa işaretlerdi ben anladım :D 120drece olduğunu:ask: sok kız bak yavuklunda soktu kanala sende gir bekkleme öle hatta o kadardı kafayı oynatamıyo bu çocuk bu pozisyonu bozmaz dedi şükür dedim ohhhhhhhhh bana kalan beklemek

telaş yapmamak elde değildiki bebikom ne yapayım ama şükür böle düzgün deveam etsin oğlum ben bişi istemem çok komik ya onu öle ikibüklüm görmek içimi parçaladı kıyamadım

hihihii...cıkarmı cıkar walla :lululu: az kaldı az cıkcaklar kuzular bu dar yerlerden napalm sabır

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

e bebikomunn bebesi de girmiişş. azoyla benimki tembel cıktı:D her gittigimde ayna gibi görüyom yüzünüü. meger makbulü artık görmemekmişş:D üzülme kızz estetikk elastikk bebenn daha.. dısarda içerdekinden daha mutlu olmucak. keyfi gıcır onunn sen kendine üzüll.. kuku agrılarına devam:D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
e bebikomunn bebesi de girmiişş. azoyla benimki tembel cıktı:D her gittigimde ayna gibi görüyom yüzünüü. meger makbulü artık görmemekmişş:D üzülme kızz estetikk elastikk bebenn daha.. dısarda içerdekinden daha mutlu olmucak. keyfi gıcır onunn sen kendine üzüll.. kuku agrılarına devam:D

Benim oğlanda tembel çıktı canımcım..Rahatları yerinde galiba... Benim NST de hiç sancıda çıkmıyor.. Dünden beri ters hareket yaptığım için belim ağrıyor, hareketlerim acayip kısıtlandı..Ya bide bacaklarım sancıyor..Döküldüm ya..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ayy ben cıkayım yine. uyuyayım azcık daha. karnım ac ama cnm bişi yemek istemiyo. ceyrek kasarlı ekmeklle 1 tane havuc yedim tüm gün. resmen agzımda büyüdü. :( bide süt içtimm kakaolu. onu bütün gece içebilirim ama kim kalkıp kalkıp pişircek bana kociş de yok daha. evde yemek de yok mümkün degil yapamam titriyorum battaniyeyi araladıgım gibi. ay biri sevabına bi corba yapsın bana :acep: neyse dısardan bişi sölerim artık. öptüm sizi kendinize ii bakın:ates:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar