2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

nazom çekilmiycek kadar kötü bi sancı değil dimi doğum sancısı yani nasıl diyim şiddetini kestiremiyorum

valla değil tuğbamm..moral olsun diye demiyorum inan.azcık inançlı,azcık kuvvetli her kişi kaldırır o ağrıyı..yeterki güvenebilceğin seni düzgün yönlendiren insanlar olsun etrafında o anda.allah tam o doğum anında senin içine öle bir his koyuyor ki sanki sen bu işi daha önce defalarca yapmış gibi bilinçli hissedip o çoçugu dünyaya getirebiliyorsun.yeterki sartlar uygun olsun.bebek ve sen tehlikede olmadığı,bi zorunluluk olmadığı sürece normal olanı en kolayı bence..

ayyyyy deli ya akşam akşam nasıl güldürdü beni komik hatun:kahkaha::kahkaha::kahkaha:

sen hep güll.güzel arkadasım benim.canım benim...mucuksss..

kızlar ben hepinizi öper.yemek yapmaya giderim:eek:ys: insan tokken de yemek yapması kadaa kötü bişiy yok bee...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
valla değil tuğbamm..moral olsun diye demiyorum inan.azcık inançlı,azcık kuvvetli her kişi kaldırır o ağrıyı..yeterki güvenebilceğin seni düzgün yönlendiren insanlar olsun etrafında o anda.allah tam o doğum anında senin içine öle bir his koyuyor ki sanki sen bu işi daha önce defalarca yapmış gibi bilinçli hissedip o çoçugu dünyaya getirebiliyorsun.yeterki sartlar uygun olsun.bebek ve sen tehlikede olmadığı,bi zorunluluk olmadığı sürece normal olanı en kolayı bence..

kızlar ben hepinizi öper.yemek yapmaya giderim:eek:ys: insan tokken de yemek yapması kadaa kötü bişiy yok bee...

hadi kolay gelsin iyi akşamlar bende seni muuuckk

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

heh işte aynısını bana dedi boyu bir hafta 10 gün önce kilosu 1 hafta geride dediydi gıcık olmuştum eşimde suçlayıp duruyo beni en sonunda çatlarcasına yemeğe verdim kendimi bu seferde bagsur oldum içimin doluluğundan bişiler dışarı çıkmaya başladı ne pis karıyım beee bööğ:böö:

yaa ölemiymiş o regli ağrısı bende fenaydı hastaneye yatırırlardı hep can acısından bayılırdım doktor bazı insan doğurcak gibi sancı çeker seninki öle dedi bana ama kat ve kat mislini hayal edemedim şu anda :bayil:

takma kilosuna yani bosver saglıklı olsun da dogduktan sonra zaten cabucak toparlanıyolarmıs..
bu arada tabi herkesin agrı kavramı farklıdır yani annem kendi cektigi regl agrısına gore soylemistir onu mesela sen zaten cok siddetli yasıyoduysan hep belki en fazla da o kadar olcaktır insallah oyle olur en fazla regl agrısı gibi cekersin :utan:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

nazo bendende normal doğum sinyalini almadysan kimseden alamassın bu topikte :D şimdik dayanabilirsin diyon yane peki sana güveniyorum
bizde seni öperizz efem :eek:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
takma kilosuna yani bosver saglıklı olsun da dogduktan sonra zaten cabucak toparlanıyolarmıs..
bu arada tabi herkesin agrı kavramı farklıdır yani annem kendi cektigi regl agrısına gore soylemistir onu mesela sen zaten cok siddetli yasıyoduysan hep belki en fazla da o kadar olcaktır insallah oyle olur en fazla regl agrısı gibi cekersin :utan:
ayy takmıycam artık zaten napıyım cnm ya
inşallah dediğin gibi olur hayırlısı olur
ayy hayatım burdaaa:D yeni anneee nasılsın,oğluşun nasıl:evet:

hayarım burdada sanırım oğlan müseda etmiyo yazmasına hayatım naber yaaa? sancıların filan nasıl azaldımı iyimisin?

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

ayy o halini canlandırınca çok komik oluyon bir elinde belinde şahika gibi beeeebeeem çabuk boşaltın bakkım burayı paaççozlar die :D

onlıne nefes egzersizi iyiymiş ya sen burda olmassan nazoo ben doğurmaya yakın msj atarım sana çabuk nete gir nazom sancım tuttu napcaz die girersin demi? nedense sen burdayken çok huzurlu oluyorum bebeğimi sankim sen doğurcakmışın gibi anne şefkatiyle bağlıyım sana sen burda olmassan paniklerim ben

ben hemen gelirimm tuğbamm.birlikte ıkınırızz yavrum sen merak etmee..canım benimm sen yaparsın ben sana güveniyommm

nazo kendi doğurduda sıra sana geldi sankim :cokkomik:

baa baaa kız ben zati nırmal sartlarda ondan önce doğururum.21 yasındayken hiç bi halt bilmezken bi kere yaptım bu işi.şimdik 30 oldum bi daha da yapabilirim gibime geliyoo:evet:

laylam o bizden önce doğurcak ama sonuçta demii yani bi öncülük etsin normal doğumcu nazooo benim ebem olsaydın keşkem :eek:ys:

eben olurum senin yavrummm...kaçtım benn..

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
saol tubişimm...iiyim ama sancılar dewam edioo wallaa...öle ağır deil ama kıwrandıo yine dee:böö:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
of bee bu ikinci elektriklerin kesilmesi :( simdi stresten dogurcam burda yanlızım da :iyyyy:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ben hemen gelirimm tuğbamm.birlikte ıkınırızz yavrum sen merak etmee..canım benimm sen yaparsın ben sana güveniyommm

baa baaa kız ben zati nırmal sartlarda ondan önce doğururum.21 yasındayken hiç bi halt bilmezken bi kere yaptım bu işi.şimdik 30 oldum bi daha da yapabilirim gibime geliyoo:evet:

eben olurum senin yavrummm...kaçtım benn..
Yehu arkadaş var bana beraber ıkıncakmışız :D
ebem ol nazom masaj yapa yapa doğurttur beni
saol tubişimm...iiyim ama sancılar dewam edioo wallaa...öle ağır deil ama kıwrandıo yine dee:böö:

aman demetcim iyi ol gözünü sevem bu bebeler bizi oyuyo karnımızda vallahi koltukta şekilden şekle giriyorum iş yerinde olmak artık zorluyo beni

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.340
Kızlar annEeeeeee oldum
Emzırdım Allahımmmm bu nası bı duygu
3130 58 cm
Sonra yaArım
Saat 13 dogdu

di-OEO1.jpg

Gözünüz aydın Allah sağlıklı sıhhatli mutluluk içinde büyütmeyi nasip etsin inşallah

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar