2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
evet canım laç alıyorum doktora gittim antibiyotik verdi bebeğe inmeden engeleyelim iltihabı dedi:(:(öyle yani kullanıyorum bakalım umarım en kısa zamanda düzelir..
amannn gene yaptı yapacağını boşver şu halimle benden günü için pasta börek yapmamı bekliyor anneme demiş üstelik banada değil direk ona sinirlenmiştim bacım

Hayret bişey ya.. Yapamıyorsan al, ne var Kayseri gibi bir yerde heryer el yapımı pasta börek yapan yer ile dolu.. Lafına bile gerek yok.. Aman sıkma canını boşver..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ayyy bebişi emiyormu, ne yapıyorlar. Detay istiyoruz.. Herşeyi çok merak ediyorum.. Canım benim şeker, tansiyon derken biçok şeye gögüs gerdi. Şükür aldı sağlıkla sıladayı kucağına:ninni:

valla bana biraz anlattı ama süprizi kaçırmamak için ben detay vermek istemiyorum güzel annemiz anlatsın isterim çünkü susuyorum efem:)
bu arada nasıl sıcak geldi sesi sanki 40 yıllık arkadaşımla konuşuyormuşum gibi hissettim kendimi sağolsun yaaa.gelir birazdan detayları verir inşallah

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
hoş geldiniz tanselcim demetcim ankarada da hava çok soğuk mümkün olduğunca dışarıya çıkmayacaksın evler bile zor ısınıyor

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Hayret bişey ya.. Yapamıyorsan al, ne var Kayseri gibi bir yerde heryer el yapımı pasta börek yapan yer ile dolu.. Lafına bile gerek yok.. Aman sıkma canını boşver..

hatunun bu gününde dışardan bişey almak yasakmış birde kendilerince kural koymuşlar sanki bana güvenerek giriyorsun bir sürü güne banane yapamazsan yaptır birine ama benden hangi yüzle istiyorsunki sanki torununa bir çöp almışsın ayy bak gene sinirim bozuldu tövbe yarabbim

calla

Üye
Tepki
20
trt1de cagla sikel emre altugun yarisma programini izliyodum.cagla sikel gozume bi cirkin geldi solaryuma girmemis belli felanm dedim anam bi baktim karni buyumus kadin hamileymis :evet:

calla

Üye
Tepki
20
hatunun bu gününde dışardan bişey almak yasakmış birde kendilerince kural koymuşlar sanki bana güvenerek giriyorsun bir sürü güne banane yapamazsan yaptır birine ama benden hangi yüzle istiyorsunki sanki torununa bir çöp almışsın ayy bak gene sinirim bozuldu tövbe yarabbim
onun sana yapip getirmesi lazimken senden istemeside komik olmus yani -gozluk

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
valla bana biraz anlattı ama süprizi kaçırmamak için ben detay vermek istemiyorum güzel annemiz anlatsın isterim çünkü susuyorum efem:)
bu arada nasıl sıcak geldi sesi sanki 40 yıllık arkadaşımla konuşuyormuşum gibi hissettim kendimi sağolsun yaaa.gelir birazdan detayları verir inşallah

Ayyy hadi bakalım, gelsinde eklesin resimleri görelim bakalım..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
trt1de cagla sikel emre altugun yarisma programini izliyodum.cagla sikel gozume bi cirkin geldi solaryuma girmemis belli felanm dedim anam bi baktim karni buyumus kadin hamileymis :evet:

hemde 6,5 aylık hamile ama karnı gene yok denecek kadar az bu kadın bu kadar formunu nasıl koruyor anlamadım ve ilk oğlunun kg iyiydi doğduğunda

calla

Üye
Tepki
20
hemde 6,5 aylık hamile ama karnı gene yok denecek kadar az bu kadın bu kadar formunu nasıl koruyor anlamadım ve ilk oğlunun kg iyiydi doğduğunda
e uzmanlarla beraber gotúruyor hamileligini onun yicegini iccegini yaziyolardir hamilelik yogasiydi platesiydi bu kdr goz onunde olunca haliyle dikkat ediyor..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Dışardan bişey almak yasakmış öyle kural koymuşlar.. Yerim ben o kuralı:( Tövbe tövbe. O zaman yapıcan bizahmet..
Benim kayınvaldede bi battaniye aldı, şaka gibi. Bide diyorki annen bir sürü almış zaten.. Gelde gıcık olma.. Ama kendime şöyle diyorum. Almazsa almasın şükür çalışıyorum imkanım var istediğim herşeyi alırım:) ama bu olaylarda mesafeleri arttırıyor, soğuyorsun ya..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Ya bunlar uzun yıllardır spor felan yapıyorlarya bence ondan fizkleri hiç bozulmuyor..Ebru Şallıda öyleydiya.. Kadın çok zayıf ya..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar