2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

yaaaa şeyyy :eek:ys: resmen totomdan bişi dışarı çıkmış işte meme mi diyolar ona işte öle nohut kadan ama kanamıyo acımıyo orda öle duruyo gıcık gıcık korkuyorum ya geçmesse diye doktora gidince sorcam

kanayıp acımıyosa sorun yok cnm. wc den , nemden falan kaynaklanmıs olablir. ama dr a git tabe bi losyn verir hızlıca gecer. hemoroidde o memeler sulu sulu oluyo, kanıyo ve cooookkk acıyo emin ol. babamm gecirmişti kabuss :sok:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ahanda babuştan msj yine emdimi kızın eşin görünce naptı filan die sordum cvp şu

eşim bebeği görünce deli oldu başından ayrılmıyo bebeğin aslında sütüm geldi ama kızım beceremedi emmeyi 2 çekiyo hemen yoruluyo yazmış süt pompası almışlar gerek görmüyodum ama emmeyince şart oluyo yazmış kurban olurum fındık yorulmuş hemen :utan:

kızlar ben yemeğe gidiyorum gelince görüşürüz hayatımın rabbim yardımcısı olsun 15 dk sonra şahin oğlan gelecek :ask:

mınıcıkk kızz cenesii nasıl yorulmasın kuzucuk kıyamam:ask: sen içerde yayıll kızım ancaa bakk sıla ablan emme calısmaları yapıyoo :besik:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

sanada kolay gelsin balım bu temizlik işi hiç bitmeyecek sanırım

saol canım evet sanırım bu temizlik hiç bitmeyecek..ev büyük iş cok.camlar ayrı dert zaten.off offf...zaman az kaldı salonuda elden cıkardık mı bugun kolayladık sayıcam kendimi.sen nasılsın? geçmiş olsun canım..bende dün gece sancılandım sandım bel ağrısı karın ağrısı yatıp dinlenince geçti..demekki yalancı sancılarım baslıyor dedim..

günaydın nazom umarım rabbim cümlemize kolaylığnı verir kolay gelsin sanada ne demek bacım dün beklemelerimizin ardından tablo nasıl yapılır bilgilendirildik bu şekilde imiiş topiğe tecrubeli anne olarak yorumlarını bekliyoruz balımm doğumdan önceki duygular sonraki duygular olaraktan :ninni: nazo kızz ben bu sabah totomda bişi buldum :( sinirlerim bozuk bagsur mudur hemeroidmidir ondan çıkmış nohut kadan sende geçmişte böle bişi oldumu iremdeyken

canım geçmiş olsun.hiç başıma gelmedi.sen mutlaka doktoruna sor ihmal etme.kıyamam:utan:
insallah saglıklı bir bebek olarak dogacagı anı bekliyodur annesi...:utan: haklısın tabii endişe hiç bitmiyor, gonlunu ferah tut canım, hayırlısıyla kucagına al yavrunu insallah....

Ayy canım ya, su sıralar gitmişsindir herhalde hastaneye.. Hakkınızda hayırlısı olsun... saglık ve hayırla kucakla yavrusunu insallah.......:utan:

Tatlım insallah bekler oglusun merak etme sen, ama kendini yorma tabii yat uzan, stres yapmamaya calış tabii.. Hayırlısı olsun canım...

Ay sekercim cok gecmiş olsun.. bir tek mide yuzunden degil sanırım... neyse kiyarın kontrolun varmış.. gerci oluyo bazen boyle, normal belki, ama doktora gorunmen iyi olur tabii....

Kolay gelsim nazom, evin mis gibi olucak ama ohhhhhh...

Leaderim gecmiş olsun canım, bak onemli degilmiş sıkma canını...
canımm saolasın.temizlik nankör bişey yaa :(
Kızlar hastaneye yattım damar yolum acıldı nstye baglandım
1 saat sonra doguma alcaklarmıs
Dua dua dua

canımm dualarım seninleee..bez sıkarken bile size dua ederken yakaladım kendimi :) hayırlısıyla al kucağına insallah..

babuşşş canımm..ne güzel meleğin kollarında..sizi cok cokk öpüyorum..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
tey hakket öbür mahallede ocak annaleri 30 ları coktan gecmşş subatlar da olmus baya. masallah allah yardım etsin.. kızlar hep erken erken gelmişş. 37_38 de:D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Selam kızlar tokturdan geldik..
Öncelikle girdiğim gibi Mükerrem beye "netten arkadaşlarım birer birer sezeryan ile doğurmaya başladılar" dedim, beni doğurttur gibisinden :D
"Neden mesela sezeryan oluyorlar" diye sordu..Ben de "suları azaldığından ya da yüksek tansiyondan" dedim..
"Yüksek tansiyon evet sezeryan sebebi ama su azalması sezeryan için sebep değil, zaten doğum yaklaştıkça su azalır bu normal, hatta plesanta da yaşlanır" dedi..Bana "daha vaktin var beklicez" dedi..
Oğlum kanala girmemiş ama 40+5e kadar bekleyeceğini söyledi.
Çatı muayenesini de oldum, sağolsun korkma acımaması için jel sürüyorum dedi, çok şükür çatım normal doğuma uygunmuş."normal doğum yapabilirsin, müsait" dedi..
Oğlum da 3.300gr. olmuş.Çok almamış bu sefer sanırım, 1 haftada 200 gr. almış inşallah böyle devam eder :D
1 Hafta sonra tekrar çağırdı..Bu arada yine nstye girdik, bi ara sancım 100e çıkmış ama hiç hissetmedim.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Öncelikle girdiğim gibi Mükerrem beye "netten arkadaşlarım birer birer sezeryan ile doğurmaya başladılar" dedim, beni doğurttur gibisinden :D
"Neden mesela sezeryan oluyorlar" diye sordu..Ben de "suları azaldığından ya da yüksek tansiyondan" dedim..
"Yüksek tansiyon evet sezeryan sebebi ama su azalması sezeryan için sebep değil, zaten doğum yaklaştıkça su azalır bu normal, hatta plesanta da yaşlanır" dedi..Bana "daha vaktin var beklicez" dedi..
Çatı muayenesini de oldum, sağolsun korkma acımaması için jel sürüyorum dedi, çok şükür çatım normal doğuma uygunmuş."normal doğum yapabilirsin, müsait" dedi..
Oğlum da 3.300gr. olmuş.Çok almamış bu sefer sanırım, 1 haftada 200 gr. almış inşallah böyle devam eder :D
1 Hafta sonra tekrar çağırdı..Bu arada yine nstye girdik, bi ara sancım 100e çıkmış ama hiç hissetmedim.

masallahh kuzeyy efendiyee cicimmm:ask: daha ne alsın kız 1 haftada 200 gr almıs :D bakalım benimki yarın ne kadar cıkcakk.. kadın inadına inadına tartıyo beni her seferinde:sinir:

e sana daha yok dediyse yarın bana da daha yok dicek biliyorum.. kısmet öbür haftaya artık:D neyse yarın halası gidiyo zati. dogurmayayım o gelene kadar bari

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bide ben dr un su azalmasnı normal görmesini dogru bulmadım yaf.. daha dün gece kagan kocatepe de okudum. enfeksiyon riski oluyomus hem bebek hem anne için. cünkü bebegi korucak beslicek bişi kalmıyo diyo. hatta keseyi delip suyun bosalmasına da enfeksiyon sebep olabiliyomus mesela. belki dr accık azalmadan bahsetmiştir. bide kuru bebeyi dogurmak zor oluyomus azom ocak annelerinde okumustum galiba:D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
masallahh kuzeyy efendiyee cicimmm:ask: daha ne alsın kız 1 haftada 200 gr almıs :D bakalım benimki yarın ne kadar cıkcakk.. kadın inadına inadına tartıyo beni her seferinde:sinir:

e sana daha yok dediyse yarın bana da daha yok dicek biliyorum.. kısmet öbür haftaya artık:D neyse yarın halası gidiyo zati. dogurmayayım o gelene kadar bari

Ay valla doktor daha erken diyor ya, bilmiyor ki ben zor geçiriyorum günleri :D Kızlar daha erken geliyormuş ama kuzum sen yine de hazırlıklı ol :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bide ben dr un su azalmasnı normal görmesini dogru bulmadım yaf.. daha dün gece kagan kocatepe de okudum. enfeksiyon riski oluyomus hem bebek hem anne için. cünkü bebegi korucak beslicek bişi kalmıyo diyo. hatta keseyi delip suyun bosalmasına da enfeksiyon sebep olabiliyomus mesela. belki dr accık azalmadan bahsetmiştir. bide kuru bebeyi dogurmak zor oluyomus azom ocak annelerinde okumustum galiba:D

Tabi suyun boşalmasından değil azalmasından bahsetti..Ultrasonda da gösterdi plesantayı, doğumun başlaması için onun böyle parçalanmış gibi bir görünüme girmesi normalmiş..Benimkisi daha o görünümde değildi.Ben sezoş için ağzını yokladım ama, sezeryan için bile erken olduğunu söyledi..Sancı ya da su gelmediği sürece sezeryanı 40. haftanın içinde yapıyormuş..Yani nasıl doğurursam doğurayım beklicekmişim :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ay valla doktor daha erken diyor ya, bilmiyor ki ben zor geçiriyorum günleri :D Kızlar daha erken geliyormuş ama kuzum sen yine de hazırlıklı ol :D

zaten gününe 2 hafta kaldı erken gelir diye bekleye bekleye:D benim kızın keyfi gıcır. kız olan agrım sızım da bitti. bi dün gece 1_2 defa igne batar gibi oldu kukuma. o kadar.. göbegin yarattıgı sıkıntı dısında hiçbişi yok :eek:ys: agrısız sızısız bi anda doguran var mı acep umutlanayım mı:D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
zaten gününe 2 hafta kaldı erken gelir diye bekleye bekleye:D benim kızın keyfi gıcır. kız olan agrım sızım da bitti. bi dün gece 1_2 defa igne batar gibi oldu kukuma. o kadar.. göbegin yarattıgı sıkıntı dısında hiçbişi yok :eek:ys: agrısız sızısız bi anda doguran var mı acep umutlanayım mı:D

Aman doğurma yaaaa beni bekle kız sonra iyice sessiz kalcak buralar :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Tabi suyun boşalmasından değil azalmasından bahsetti..Ultrasonda da gösterdi plesantayı, doğumun başlaması için onun böyle parçalanmış gibi bir görünüme girmesi normalmiş..Benimkisi daha o görünümde değildi.Ben sezoş için ağzını yokladım ama, sezeryan için bile erken olduğunu söyledi..Sancı ya da su gelmediği sürece sezeryanı 40. haftanın içinde yapıyormuş..Yani nasıl doğurursam doğurayım beklicekmişim :D

en cok biz hevesliyiz en son bizimkiler gelcek:D yarın dr a bile gidesim yok.. hep aynı replikk bosuna vaktimden calıyo.. bak annesi poposu, kukusu, eli ayagı ,kalbi, bacagı.. plesanta cok ii, suyu cok ii, hmm bakalım nst de cok ii cıkms annesi.incecik bi beli var. bak bize yüzünü gösteriyo agzını cuk cuk yapıyo. bi sorun olmazsa haftaya görüsürüzz artık. ilaclara aynen devam:D hı bu sefer artık kilo alma bi zahmet de diyebilir:D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
en cok biz hevesliyiz en son bizimkiler gelcek:D yarın dr a bile gidesim yok.. hep aynı replikk bosuna vaktimden calıyo.. bak annesi poposu, kukusu, eli ayagı ,kalbi, bacagı.. plesanta cok ii, suyu cok ii, hmm bakalım nst de cok ii cıkms annesi.incecik bi beli var. bak bize yüzünü gösteriyo agzını cuk cuk yapıyo. bi sorun olmazsa haftaya görüsürüzz artık. ilaclara aynen devam:D hı bu sefer artık kilo alma bi zahmet de diyebilir:D

Hahahah :D Olsun kız içerde ne kadar dururlarsa hastalanma riskleri o kadra azalıyormuş biz de böyle avutalım kendimizi :D
Benimkisi de "işte testisleri" diye her defasında bebemin başşaklarını göstertiyor :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Hahahah :D Olsun kız içerde ne kadar dururlarsa hastalanma riskleri o kadra azalıyormuş biz de böyle avutalım kendimizi :D
Benimkisi de "işte testisleri" diye her defasında bebemin başşaklarını göstertiyor :D

:D ne sacma dimi napcaksak cocukların orasını görüp:D gece rüyamda alısveris yapıyodum azomm. bölee badiler alıyodum kendime rengarenkk. hiç göbbecigim yoktuu. accık popomm vardı sankimm.. ama bebem de vardı.. ayy rüyası bilem güzeldi. ben ne zaman insan reyonundan almaya baslıcam yine:D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
:D ne sacma dimi napcaksak cocukların orasını görüp:D gece rüyamda alısveris yapıyodum azomm. bölee badiler alıyodum kendime rengarenkk. hiç göbbecigim yoktuu. accık popomm vardı sankimm.. ama bebem de vardı.. ayy rüyası bilem güzeldi. ben ne zaman insan reyonundan almaya baslıcam yine:D

Oyyyy yazık kız bize :D Yaza kadar veririz bence hiç merak etme, neleri başardık bunu mu başaramıcaz (gaza gel :D)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

maşallah tosbikee herseyin yolunda olması cok güzel azom..ne güzel işte doktorun normalini bekliyor..ilk doğumlarda sezeryanı gerektirecek bi durum olmadığı sürece beklemek en güzeli.demekki kuzey paşamız rahat.sen de rahat ol..

irem 39+6 da doğmuştu.bu da bana 38++ larda gelcek gibime geliyor. bakarsın kuzeyle yavuklusu miray :D aynı haftada doğarlarr...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Oyyyy yazık kız bize :D Yaza kadar veririz bence hiç merak etme, neleri başardık bunu mu başaramıcaz (gaza gel :D)

veririz bencedee.hatta benim hedefim -10 ile doğumdan cıkmak tıpkı öncesinde olduğu gibi...eski kıyafetlerimi,düdük gibi montlarımı giymek istiyorum bendeeee

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

insallahhhh....:utan: göbegimdeki catlaklarla bikini nasıl giyilir bilmesemde yaza ince girmek en büyük hayalim bu ara:D vercez verczz bi zayıflama topigi accaz buraya fitlescez:D bu arada vazelin hakket ii geliyo pembe catlak adaylarına. test edildi onaylandı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar