2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ya azom, babuşun kızı ne tatlııdr kendi gibi demi..
bilmiş bilmiş açmıçtır gözlerini dünyayaya:)
seninde yarın kontrolün var bakalım müko ne diyecek..
Kuzey oğlan inmiştir umarım doğum kanalına..

Ayyy sağol tatlım inşallah inmiştir..İnmediyse de sezeryan günü verir :D Artık doğsun da nasıl doğarsa doğsun kısmına geçtim :p
Babuşun kızını çok merak ediyorum yaaa hemen günler geçse de resim koysa :utan:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
canımcım bildiğim kadarıyla pazaartesi raporun bitince 40. haftaya kadar rapor alcaksın. 40. haftadan sonraki bir zaman izinlerimizden gidiyor diye biliyorum. Sen okuluna bir sorsan idare bilmezmi, bide hastaneye sor.

canım benim 40 hafta raporum pazartesi doluyor. :eek:ys: erken doğacak diye raporumu erken başlattık, şimdi de doğmuyor sıpa

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

bul gel beni sen tembelsin bacım bu oğlan tembel daha doğrusu sana hiç çekmemiş :D

tabloya gelince içime sindiği gibi olmadı klasik tablo işte amannn önemli olan orda bizim görünmemiz bacım salla ama şöle pembik filan olaydı eyiydi :D

Şimdi oğlumun arkasından konuşmak gibi olmasın ama :D biraz tembel galiba...Şimdi duysa "anne acelen ne 40. haftamı doldurmadım ki" der :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Şimdi oğlumun arkasından konuşmak gibi olmasın ama :D biraz tembel galiba...Şimdi duysa "anne acelen ne 40. haftamı doldurmadım ki" der :D
sıpaa hiç anana çekmemişin oğlum şen yerim senin totonuda pipinide :D
benzesin benzesin.. Babuşum hem güzel ham akıllı:)

benzesin tabi yaaaa ailenin akıl küpü babuşumuz o bizim şu gökçedende haber geleydi iyiydi azooo kız şu kıza nerden ulaşcaz

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
babuşa benzerse eğer beyaz tenli çok güzel pamuk gibi bir kız olmuştur maşallah yaaaaa 41 kere

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
gökçenin cebimi kapalı anlamadım ben neden ulaşamıyosunuz?
layla aramış ama başka biri çıkmış nosunumu değiştirdi acaba bu kız yaaaa

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
sorma tanselcim valla uzun zaman sonra bu kadar etkili grip oldum resmen kemiklerim sızlıyor:(

Ay sende mi kuzum yaaa :( Geçmiş olsun..Ben de griple uğraşıyordum o kadar ıhlamura bugün az iyiyim tek boğazlarımın ağrısı bi de öksürük kaldı.Bol bol limonlu ıhlamur iç aslıcım.

benzesin tabi yaaaa ailenin akıl küpü babuşumuz o bizim şu gökçedende haber geleydi iyiydi azooo kız şu kıza nerden ulaşcaz

Kuzum ben laylaya vermiştim numarayı ondan sonra sildim başka da numarası yok valla.Bence doğurdu o..
O numara da yanlış çıkmış baksana :(

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

ya bende merak ediyorum. Kötü şey hiç aklıma getirmiyorum ama niye hiç girmedi. Bi iyiyim dese tamamdır.. face'i de yokmu kimsede..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ay sende mi kuzum yaaa :( Geçmiş olsun..Ben de griple uğraşıyordum o kadar ıhlamura bugün az iyiyim tek boğazlarımın ağrısı bi de öksürük kaldı.Bol bol limonlu ıhlamur iç aslıcım.

Kuzum ben laylaya vermiştim numarayı ondan sonra sildim başka da numarası yok valla.Bence doğurdu o..

ne oluyor bize azocum böyle ya... Doğum ayakın hastalanıyoruz. benimde bugün boğazım yanıyor, grip olcam gibi..:(

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

sorma canımcım yaaa sürünüyorum resmen 2 gündür dün işe gelmedim ama ıı ıhh geçmedi 1 güncük dinlenmeyle bir yığında iş var alında bugünde gelmeseydim iyiydi ya.karabiber-pekmez karıştırıp içtim canım öksürüğü kesiyor dediler cidden azaldı biraz ama hala göğsüm ve sırt kemiklerim nefes alıp verirken acıyor:(:(sende dene şu pekmez olayını emi...
ıhlamurda içerim severdimde normalde ama iş yerinde demlenme kokusundan tiksindin en iyisimi anneme evde demlettireyim yoksa bu böyle olmaz yavruma geçer allah korusun

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
gökçenin cebimi kapalı anlamadım ben neden ulaşamıyosunuz?
layla aramış ama başka biri çıkmış nosunumu değiştirdi acaba bu kız yaaaa

Laylacım arayınca başka biri çıkmış..:(
Numarasını değiştirmemiştirde bence doğum yaptı. Yoğunluktan net felan açamıyor gibime geliyor..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
babuşa benzerse eğer beyaz tenli çok güzel pamuk gibi bir kız olmuştur maşallah yaaaaa 41 kere
aynen pamuk beyaz bal kaymak olmuştur maşallah sen lilacsın oğlunu gördünmü yavrum oda çok tatlı maşallah
valla yok ulaşılmıyo lakayıt adamın teki çıkmış tele hiç böle yapmazdı gökçe acaba doğurdumu???
ya bende merak ediyorum. Kötü şey hiç aklıma getirmiyorum ama niye hiç girmedi. Bi iyiyim dese tamamdır.. face'i de yokmu kimsede..

kötü şeyi bende getirmiyorum aklımada bilemiyorum neden haber vermiyoo

kızlar bebeklerin kg ve boyunuda ekledim tabloya :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

aynen pamuk beyaz bal kaymak olmuştur maşallah sen lilacsın oğlunu gördünmü yavrum oda çok tatlı maşallah

valla yok ulaşılmıyo lakayıt adamın teki çıkmış tele hiç böle yapmazdı gökçe acaba doğurdumu???

kötü şeyi bende getirmiyorum aklımada bilemiyorum neden haber vermiyoo

kızlar bebeklerin kg ve boyunuda ekledim tabloya :D

Lilacs resim ekledimi?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar