aslımm de bakim ben zaman dogurcamhayatıma persembe diidn tuttu ya belki bana da tutar
yok seninki yakın değil daha hissedemiyorum ecrincim
aslımm de bakim ben zaman dogurcamhayatıma persembe diidn tuttu ya belki bana da tutar
güle güle canım iyi haberlerle gel benimde dışarı çıkıp hava almam lazım yoksa ağlamaktan yığılıp kalacam şuralarda
epidurale giderken ağlamak üzereydim, herkes ağlayarak gönderdi beni, etkilenmemek elde değil, ama ameliyathanede yalnız başınasın artık ağlasan ne fayda
müzik çalıyordu bi ara funda arar duydum
hazırlarlarken geriliyorsunuz ama dr gelince 5 dk sürmüyor hakikaten, genel olmaya gerek yokmuş gerçekten, dr çıkarınca gösterdi bana önce tepeden, gözlerim doldu hemen, sonra götürdüler bi ara hiç ses çıkmadı merak ettim bir şey mi oldu diye, sonra battaniyeye sarmış getirdiler, onu görünce başladım işte ağlamaya... sonra uyutmuşlar...
KIZLAR..
şimdi Babuş mesaj attı sagolsun.. Rabbime hamd olsun, O da kızı da cok iyilermiş... 3,470gr. 50cm. olarak saglıkla gelmiş yavruşu...Allah analı-babalı saglıklı, hayırlı huzurlu büyütmeyi nasip etsin insallah.....
Rabbim bizlerede saglık ve hayırla dogurmayı nasip etsin insallah...
aman dur laylam sakin ol sende doğuruverirsin vallaha haaa
ASLIM sanada geçmiş olsun canım
Aslı bacıııııııııı bana da gün ver kız
valla kendimi engelleyemiyorum nerden geldi bu ağlamak bilmiyorum yakında market var oraya kadar yürüyüp geleyim açılayım biraz kırmızı ve şiş gözlerimi kamufle edeyim önce
yok seninki yakın değil daha hissedemiyorum ecrincim
KıyamammmAy gördüm resmini bayıldım tostik
Maşallah canım ya, mama ben de alayım yanıma demek işe yaradı.
Çok şükürEllerim titriyor sıra bana mı geliyor ne
![]()
Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz, gitmişken doğurma he
hazırmısın veriyom(iyice havaya girdim ama haa halimi bir görsen töbe töbe
)
deme kızzz bende hissedemiyorum37+3 oldum ama ben. önüm kapalı ondan mı ki. hep azos yüzünden. aramızda 1 hafta varr. hissediyorum azos dogurursa bende dogurcam
![]()
sıran geldide geciyo bile. dogur artık bak senin yüzünden doguramıyorum ben de
ayyy masallah babusa da kuzusuna da.. sag salim bunu da atlattık.. evett sıradakiiiiiiiii
deme kızzz bende hissedemiyorum37+3 oldum ama ben. önüm kapalı ondan mı ki. hep azos yüzünden. aramızda 1 hafta varr. hissediyorum azos dogurursa bende dogurcam
![]()
sıran geldide geciyo bile. dogur artık bak senin yüzünden doguramıyorum ben de
ayyy masallah babusa da kuzusuna da.. sag salim bunu da atlattık.. evett sıradakiiiiiiiii
Bana da veriver bari aslım
Agrım var, sabahtan beri oglum hic hareket etmedi sence yakın mıdır?
Ya kızlar babus gibi oldum bende gecen hafta ama o aksamına dogurmaya gitti ben 1 haftadır hala duruyom nasıl is bu
ayy kıyamam size ben yaaa en güzel duygudur elbette tarifsiz hemde...bende ağlarım haaaa
sorma gülüm yaaa ciğerlerimi üşüttüm sanırım göğsüm ve sırtım acıyor öksürdükçe
ayyy şu anda fena oldum koptum resmen hayatım inanki yerinde olmayı isterdim heyecanlı garip bir bekleyiş var içiniz içinize sığmıyodur gözyaşlarımı tutamıyorum şu anda/B]
günaydın kızlar..Hayatım, Allah sag salim kavustursun insallah buyuk bekleyis bitiyo sonunda![]()
darısı basımıza..Allah sanada bebegine de saglık sıhhat versin
gökçe alkanı aramıştım dedim yok öyle biri sen laylamısın nasılsın nasıl gidiyo dedi siz gökçenin eşimisiniz dedim hayır tanımıyorum dedi bende yanlışlık oldu kusura bakmayın dedim kapattım
lilacs hastaneden cıkmıstır büyük ihtimal,babuş yarın cıkar,hayatım cumaya evinde olur bebişiyle..hafta sonu herkes bebişleriyle olcakk.ne güzell yaa.maşallah maşallah..darısı bize..inşallah..
Ay ağladım ağlıcam ha, arka arkaya başladı doğumlar..
Saldım gittiAy çok fena oldum..Allah tekrardan tamamına erdirsin inşallah
Neyse fıstıklar. Ben çıkıyorum şimdi. Son alınması gerekli bikaç bişe kaldı onları almam gerek. Akşama da doktor randevumuz var. Bakalım doktor amcamız artık kucağımıza oturmaya başlayıp bize sırt, kuku ve bel ağrısı yapan kızımızla ilgili neler söyleyecek... :sila:
Görüşmek üzere inşallah. Bu arada doğuran eden neyim olmasın heee, heyecanı kaçırmak istemiyorum![]()
Azos senin oglanın hareketleri ne alemde? Benim ogan dunden beri cokkkk az hareket ediyor. Sadece karnımı kasıyor sertlesiyor. Normal mi ki acaba?
Esime demin telefonda dedim bu aksam bi doktora gidelim bakalım ne diycek gecen hafta doguruyordum bu hafta tık yok. Allah korusun oglumu..
He bir de sunu cok merak ediyorum hani su azalıyor ya iceride onu bizim anlama sansımız var mı usg ye girmeden? Nasıl azalıyor suyu patlamadan su kesesi?
epidurale giderken ağlamak üzereydim, herkes ağlayarak gönderdi beni, etkilenmemek elde değil, ama ameliyathanede yalnız başınasın artık ağlasan ne fayda
müzik çalıyordu bi ara funda arar duydum
hazırlarlarken geriliyorsunuz ama dr gelince 5 dk sürmüyor hakikaten, genel olmaya gerek yokmuş gerçekten, dr çıkarınca gösterdi bana önce tepeden, gözlerim doldu hemen, sonra götürdüler bi ara hiç ses çıkmadı merak ettim bir şey mi oldu diye, sonra battaniyeye sarmış getirdiler, onu görünce başladım işte ağlamaya... sonra uyutmuşlar...
iğne girerken sadece gerildim ama acı yoktu, uygun pozisyonu almakta biraz zorlandım ama hemşireler hemen yardım ediyorlar zaten, iğne olur olmaz sıcaklık başlıyor bacaklarda, son gün uyuşamazsam diye korkuyordum ama anında etki etti, hatta sonra kendim yatamadım bile, onlar yatırdılar, biraz sola kay dediler, kayamadımhis sıfırdı. batikon sürerlerken göbeğe hissediyorsun ama ki zaten hissedeceksin dediler... ama kesilme sesi ve hissi hiçççç gelmedi.
KIZLAR..
şimdi Babuş mesaj attı sagolsun.. Rabbime hamd olsun, O da kızı da cok iyilermiş... 3,470gr. 50cm. olarak saglıkla gelmiş yavruşu...Allah analı-babalı saglıklı, hayırlı huzurlu büyütmeyi nasip etsin insallah.....
Rabbim bizlerede saglık ve hayırla dogurmayı nasip etsin insallah...
ayyy çok sevindimlilacscım doğurunca da çok duygulanmıştım ama bblaunun haberi sürpriz olunca koyverdim muslukları. Rabbim sağlıkla, sıhhatla büyütmeyi nasip etsin... hoşgelmiş ada bebek
içim huzur doldu valla, çok tuhaf hissediyorum şuan
Kızlar, gorusuruz ben doktor için hazırlanayım artık..... byssssssssss
senin 39hafta içinde olurmuş gibime geliyor canım bakalım kısmet
Kocam diyo bu aksam doguma gotureyim seni ver artık s cocugu bi aldın geri vermiyon diyo
Ay dua edin de ben de hayırlısıyla dogurayım bugun yarın yaa yiter artıkın
senin oglan gösteriyo ama elletmiyo yani masallahönüne 2 kişi dogurdu 2 kişi sırada tarihi belli. ebeye gidince söle bunu. senin muayene eden ellerini yirim yirimm de.. 2 güne dogurursun demiş ya sana
önümüzdeki hafta 39 mu yoksa 39+ larda mı
kız medyum gibi oldum 1 tane öyle hissttim tuttu valla şimdi tık yok ama hayatımınkini ciddi ciddi hissetmiştim ama