2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
aslı bu arada eşim yazdığını okudu başını çevirdi
bi baktım kığkırmızı gözleri ağliiyy :(
bunca yıldır tanıyorum kendisini
ilk kez annesinin beyninde ur çıktığı zaman telde ağlamıştı görmedim
şu an ilk kez gördüm kıyamam ona bennn

canımmm.sağlıkla kucağınıza aldığınızda da dökün o sevinç gözyaşlarını..sizin adınıza o kadar heyecanlıyım ki..allah yardımcınız olsun.yüksek moral girr doğuma fön falan hepsini yap hayatım.yanına allık falan at cantana ne bilim cıkınca şahin bey annesine asık olsun.ki süslenmesende en derin sevdan baslayacakk..

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Aslıcım sana da geçmiş olsun tatlım. Sırayla hastalanıyoz ama Allahın izniyle atlatılıyo. Belki hastalandığımızda da bi hayır vardır :)

HAYATIM, canım balım... Sen de üzmüyosun dimi kendini sezeryan olucak diye. Lütfen hiç stres yapma. Bak yarına çok az kaldı. Minik Şahinimiz de gelicek inşallah sağlıkla sıhhatle annesi...

Bu arada hepinize günaydın kızlar :ninni:

yok artık seeryan fikrine alıştırdım kendimi canım
Amin inşallah Allah'tan tek dileğim sağsalim oğlumuzla kavuşalım

kız aslı hasta mısın valla heyecanımdan gözüm görmüyo gördüğünü unutuyo
geçmiş olsun tatlımm

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

ayy kıyamam size ben yaaa en güzel duygudur elbette tarifsiz hemde...bende ağlarım haaaa:(:(

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Amanııııııııııın bu ne güzel habeeeeeeeeeeer İnşallah herşey sorunsuz sıkıntısız geçip bitmiştir. Babuş uyanmıştır, Sıla Adamız da anneciğine, ailesine sağlıkla sıhhatle kavuşmuştur inşallah. Ay inanamıyorum şoktayım, cidden flash haber oldu bu :D

Aslıcım sana da geçmiş olsun tatlım. Sırayla hastalanıyoz ama Allahın izniyle atlatılıyo. Belki hastalandığımızda da bi hayır vardır :)

HAYATIM, canım balım... Sen de üzmüyosun dimi kendini sezeryan olucak diye. Lütfen hiç stres yapma. Bak yarına çok az kaldı. Minik Şahinimiz de gelicek inşallah sağlıkla sıhhatle annesi...

sağolasın balım yaaa dikkat ettikçe geliyor beni buluyor napalım hayırlısı:):)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
yok artık seeryan fikrine alıştırdım kendimi canım
Amin inşallah Allah'tan tek dileğim sağsalim oğlumuzla kavuşalım

kız aslı hasta mısın valla heyecanımdan gözüm görmüyo gördüğünü unutuyo
geçmiş olsun tatlımm

sorma gülüm yaaa ciğerlerimi üşüttüm sanırım göğsüm ve sırtım acıyor öksürdükçe:(:(:(

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Bu arada Gökçeden haber yok mu yaaa? İnşallah bi sıkıntı yoktur :acep:

hay sen benden önce doğuracan lafımı ağzımdan aldın:D:Dsimuşum yaa numarası olan biride gökçe bacıyı bir arasaydı 3 gündür ondanda ses yok iyi kötü arada bir giriyordu doğurmuş olmasın oda:acep:

Tepki
56
günaydın hanımlar :) şöyle bir baktım blaucum doğum yapmış.. allah analı babalı büyütsün nasıl mutlu oldum sabah sabah :) darısı hepimizin başına..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
hay sen benden önce doğuracan lafımı ağzımdan aldın:D:Dsimuşum yaa numarası olan biride gökçe bacıyı bir arasaydı 3 gündür ondanda ses yok iyi kötü arada bir giriyordu doğurmuş olmasın oda:acep:

Valla olur mu olur Aslım... Sanırım dün ya da önceki gün Tubişim mesaj attı ama sanırım ona da dönüş yapmadı. İyice meraklanmaya başladım :( Doğurdum dese de rahatlasak...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar ,admine mesaj attım şimdi. haber gelince size yazarım. valla bende anlamıyorum bu tablo işlerinden. admin belki o eklentiyi yapar. ay doğumlar başlamış. bir an evvel olur tablo olayınız umarım... bu arada sağlıklı doğumlar hepinize..
ayy inşallah yapsınlar yaa çok mutlu oluruzzz
herkes sağlıkla kucağına alsın da kim önce doğurursa doğursun farketmez

şaşkınlaıktan unutmuşum yaa
bblaucum canım Rabbim inşallah sağsalim kucağına almayı nasip eder
Allah analı babalı büyütsün inşallah

çok sağol canım ya
çok farklı bi heyecan
gece eşim de ben de doğru dürüst uyuyamadık
bakalım bu gece ne poh yicez
eşim gitmedi bugün işe
yanında olmak istiyorum dedi canım kocam
kahvaltı bile tam edemedim
heyecandan ekmek boğazıma bi yapıştı
öksür öğür kustum
yiyemiyorum
birazdan annem gelcek son bi silcek süpürcek
ayva kompostosu falan yapcak
eşimle çıkıp hastane için çiko alcaz
sonra gelip banyo yapcaz
Yasin okıcaz
sonra gidip fön çektircem
ee doğuma foto gircek güzel çıkayım demi :)
ayyy şu anda fena oldum koptum resmen hayatım inanki yerinde olmayı isterdim heyecanlı garip bir bekleyiş var içiniz içinize sığmıyodur gözyaşlarımı tutamıyorum şu anda
Amanııııııııııın bu ne güzel habeeeeeeeeeeer İnşallah herşey sorunsuz sıkıntısız geçip bitmiştir. Babuş uyanmıştır, Sıla Adamız da anneciğine, ailesine sağlıkla sıhhatle kavuşmuştur inşallah. Ay inanamıyorum şoktayım, cidden flash haber oldu bu :D

bencede bugüne bomba bir haberle uyandık gökçeye kim ulaşacak bilmiyorum ama bende nosu yok lütfen biri arayıp sorsunn çok meraktayımm
kıymam kız adam duygusala bağlamışş hem sen hem bebeği düşünüyo napsın allah hayırlı evlatlar versin

Bu arada Gökçeden haber yok mu yaaa? İnşallah bi sıkıntı yoktur :acep:

gökçe konusunda çok endişeliyim bu kız böle etmezmi ne olduki acepppp biri arasın kimde var nosu laylada vardı bide???

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
günaydın kızlar..Hayatım, Allah sag salim kavustursun insallah buyuk bekleyis bitiyo sonunda :)
darısı basımıza..Allah sanada bebegine de saglık sıhhat versin :utan::mendil:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
günaydın kızlar şimdi azonun bana verdiği no dan gökçeyi aradım adamın biri çıktı siz laylamısınız nasılsınız falan kocası zannettim değilmiş yılışık adam birde sohbet etmeye çalışıyor çok sinirim bozuldu inşallah eşimin yanında aramaz mesaj atmaz yoksa yandım ben

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
günaydın kızlar şimdi azonun bana verdiği no dan gökçeyi aradım adamın biri çıktı siz laylamısınız nasılsınız falan kocası zannettim değilmiş yılışık adam birde sohbet etmeye çalışıyor çok sinirim bozuldu inşallah eşimin yanında aramaz mesaj atmaz yoksa yandım ben

haydaaa..kim ki ozaman nerden biliyo senin layla oldugunu ?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Nası yaniiiiiii :sinir: :sok

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

günaydın canım..alla alla kim ki o numarada bi yanlıslık var demekki.aramaz insallah canım ya.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar